- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.421
Yok canim danismadim
Ama gectigimiz carsamba okan bayulgende 3 cocuk dr vardo onlarda dedigini dedi cok kaynayip mikrop.olurmus ama yizde 6o ile yuzde 1oo arasi deger kaybedermis sut
Arasa mandira sutu verdigim hergun 4 kez kaka yapti normal sute dondim.1 yada 2 keez yapma olayina geri dondu
Benim.yarende cok emmediginden bir memw bile yeter diyorum
Ikincide.insalla sende tadini cikarirsin cnm
of ya bende sasırdım hangsını vereceğımı
eger öğretmen değiştirmeyi düşünmüyorsan takibi bırakma belli bi süre geçtikten sonra aynısını yaparmı bilemiyorum ki konuşmalarından biraz dengesiz olduğu belli oluyo
fıstık da iyi bugün babamız izinliydi havada güzelken dışarı çıktık tuseme de değişiklik oldu pek bi sevindi yoruldu uyudu
senin yakışıklı nasıl uyudu mu
canım bende normal kutu süt veriyorum ama bizimki öle biberonla süt içmiyo mamalarını sütle yapıyorum mecburen
Aslinda o dusuncede bugum gecti kafamdan ama cok kararsizim sans verilmelimi yada yasanandan sonra girisim yapilmalimi
Su bir aya kadar hep.mulayim.yumudak bir igretmendi birden nasil buraya geldi durum bilmiyorim aklimcok karisik
Oo tusem.bugun gezfi demek oda seviyor degilmi parkta salladinizmi
Aras sumukcan ve huysuZcan burnumuz akiyor teyzesi cokta mutsizuz bugun
oda zor olur ıste bıberon rahatlık zorla az az hergun alıstrmaya calscam mecburen
bızımkınde bukadar ınat varken bıraz zor ama
kızlar ben cıkyorum ıyı geceler optum
kızlar günaydın
arasta grıp oldu burnu akıyor arada oksuruyor gayet huysuzcan gece burnı tıkandı spre fayda etmedı
sonra arkadasın anlattığı bırsey yaptım açıl
soğanı dörde boldum buzolbı poşete koydum delıkkler cıp bas ucuna koydum hemennacıldı burnu ama oda kokudan gecılmıyor nasıl oda dan o koku çıkıca bılmıyorum
songulcum gecmıs olsun arasıma tum bebısler hasta oldu buara alp tuğrada tam olarak ıyılesmedı hala
yağmur gecmıs olsun elıfe hastalar kervanına katldnz sızde
Yarencim sessiz sedasiz forum takibimde ilk firsatimda yaziyorum. Hemmen degistir o ogretmeni.. ilk okul ogretmeni bayan olmali hatta anne olmamisi bile istemem. Cok hassas anne sefkatiyle yaklasirken egitim acisindan da otoriteyi saglayabilen anne olmus bir kadin ogretmen olmali...
Hem erkek hem antropoza ne zaman girdigini unutacak kadar yasi var. Dover bile ..
selam canlarım
çok özledim sizi. biz ev taşıdık ondan bir süre giremedim.internetide nakil yaptırdık bir sürede o sürdü. çocukla ev taşımak tabiki çok yorucuydu . daha yeni yeni düzenimiz oturdu sayılır.
bu arada benim bıdığım 10,5 aylıkken emekledi. tam 11. ayında yürümeye başladı.ikisi arka arkaya oldu. maşallah yavruma.
şimdide hep yürümek istiyor, sanki çok usta yürüyen gibi alıp başını gidiyor çok komik oluyor
artık çok yorucu olmaya başladılar ondan fazla netin başına oturamıyorum.iyice zayıfladım zaten gebelikten öncekikıyafetlerimin hepsi bol geliyor.
benim oğlum gecede 3-4 kez uyanmaya başladı. sanki daha küçükken daha güzel uyuyordu şimdi birde yatağına tutunup ayağa kalkıyor gecenin bir yarısı oyun isityor, sabah işe gidicem nasıl oyun oynayayım çok zor oluyor,
ay konudan konuya atlıyorum kzılar uzun zaman görüşmeyince böyle oluyor nerden başlasam şaşırdım konuşcak çok şey var,
sizler nasılsınız?
Merhaba kızlar bizde burdayız yaramazımla takılıyorum bende 5-6 adım atıp ayakta dikiliyor şu an
ishalimiz var 4-5 gündür bugün dr.a gittik kaka tahlili istedi bakalım p.tesiye kaldı maflor probiyotik toz verdi
onun dışında maaşallahımız var kıpır kıpır beyefendi nam-ı değer kurtlu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?