2012 kasım bebekleri büyüyor..

of ya bende sasırdım hangsını vereceğımı

Aslinda o dusuncede bugum gecti kafamdan ama cok kararsizim sans verilmelimi yada yasanandan sonra girisim yapilmalimi
Su bir aya kadar hep.mulayim.yumudak bir igretmendi birden nasil buraya geldi durum bilmiyorim aklimcok karisik

Oo tusem.bugun gezfi demek oda seviyor degilmi parkta salladinizmi

Aras sumukcan ve huysuZcan burnumuz akiyor teyzesi cokta mutsizuz bugun

daha bi ay olmadan bunları yapan birine tekrar yapmaz denilebilir mi acaba işte insanın aklını o karıştırıyor
hemde ne sevmek teyzesi dışarı çıktık arabasının içinde oynamaya başladı bi kaç gündür hava soğuktu bende dışarı çıkaramadım sıkılmıştı değişiklik oldu
bu ay kuzuların sümüklü olduğu zamanlardı heralde hepsinde bi burun akıntısı var inşallah çabuk geçer

kızlar günaydın
arasta grıp oldu burnu akıyor arada oksuruyor gayet huysuzcan gece burnı tıkandı spre fayda etmedı
sonra arkadasın anlattığı bırsey yaptım açıl
soğanı dörde boldum buzolbı poşete koydum delıkkler cıp bas ucuna koydum hemennacıldı burnu ama oda kokudan gecılmıyor nasıl oda dan o koku çıkıca bılmıyorum

gunaydin kizlar
bi sumukcan da bizde var butun gece uyumadi burnu tikali ememmedi ama devamli uyandi emmek icin gece yanima aldim cok sik uyaniyi rahatsiz diye sabah kalktim ardimdan bi gurultu elif yerde nasil kostum anlatamam ilk dusmemizi yasamis olduk cok korktum Allah bi daha gostermesin ins
songul teyzesi bizimde burnumuz tikali ya bizdemi sogani denesek yoksa viks falanda ise yararmi hani sagan kokmamis olur oda

songulcum gecmıs olsun arasıma tum bebısler hasta oldu buara alp tuğrada tam olarak ıyılesmedı hala
yağmur gecmıs olsun elıfe hastalar kervanına katldnz sızde

selam canlarım

çok özledim sizi. biz ev taşıdık ondan bir süre giremedim.internetide nakil yaptırdık bir sürede o sürdü. çocukla ev taşımak tabiki çok yorucuydu . daha yeni yeni düzenimiz oturdu sayılır.

bu arada benim bıdığım 10,5 aylıkken emekledi. tam 11. ayında yürümeye başladı. ikisi arka arkaya oldu. maşallah yavruma.

şimdide hep yürümek istiyor, sanki çok usta yürüyen gibi alıp başını gidiyor çok komik oluyor

artık çok yorucu olmaya başladılar ondan fazla netin başına oturamıyorum.iyice zayıfladım zaten gebelikten öncekikıyafetlerimin hepsi bol geliyor.

benim oğlum gecede 3-4 kez uyanmaya başladı. sanki daha küçükken daha güzel uyuyordu şimdi birde yatağına tutunup ayağa kalkıyor gecenin bir yarısı oyun isityor, sabah işe gidicem nasıl oyun oynayayım çok zor oluyor,

ay konudan konuya atlıyorum kzılar uzun zaman görüşmeyince böyle oluyor nerden başlasam şaşırdım konuşcak çok şey var,

sizler nasılsınız?

Yarencim sessiz sedasiz forum takibimde ilk firsatimda yaziyorum. Hemmen degistir o ogretmeni.. ilk okul ogretmeni bayan olmali hatta anne olmamisi bile istemem. Cok hassas anne sefkatiyle yaklasirken egitim acisindan da otoriteyi saglayabilen anne olmus bir kadin ogretmen olmali...
Hem erkek hem antropoza ne zaman girdigini unutacak kadar yasi var. Dover bile ..

Merhaba kızlar bizde burdayız yaramazımla takılıyorum bende 5-6 adım atıp ayakta dikiliyor şu an
ishalimiz var 4-5 gündür bugün dr.a gittik kaka tahlili istedi bakalım p.tesiye kaldı maflor probiyotik toz verdi
onun dışında maaşallahımız var kıpır kıpır beyefendi nam-ı değer kurtlu :))

Canim.esimde degistirmek.istiyor sanirim.bende
Okulda secilmis bir ogretmen varmis basarisi ve ogretmenligi ust duzeyde olan ona yazdirmak icin elimizden geleni yapicaz
Ogretmen olarak kadin erkek olarak dusunmuyorum cnm
Onceden buraya yazmistim.benim hayatimin 5 yilini calan ogretmen bayan ogretmendi bir anneydihem kizi tamda yasitimizdi
Ogretmenin yasi konusunda haklisin canim 6o civari

Merhaba sekerim. Ozlettin kendini oldukca ama gecerki sebeplerin varnis bak
Gule gule mutlulukla oturun canim.evinizde
Emir pasa en son emeklemiyirsu bile.yuruyormus masalla asil.is aimdi basliyor
Uyku duzeni neden bozulduki
Calisan anne olarak oldukca zor.oluyordur
Artik arayi acma seker

Merhabalar niltt cim.cok uzun zaman oldu yazmayali ama
Sayfayi acar acmaz renkten anladim hemen
Gecmis.olsun urasa cok uzuldum insalla ilaclari iyi gelir toparlar
Yuruyormussunuz asil.is simdi basliyor desene biz profosyenel emekliyoruz yurumekten cok korkuyoruz
Bizdede var bir kurtlucan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…