2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar arasin burnu inanilmaz.tikanikti
Yinr sogani 4.e bolup.yakinins koydum inanin on dakika icinde tamamen acildi tamam.odamiz oldukca kokuyor ama aras huzurlu.ya yeter
Hala saskinim.gercekten
BebeklerimiZ cok yasadi tikanikligi keske cok onceden ogrenseydim
Soganin herturu faydali yahu

günaydınn kızlaarr

süper anne songül bi yöntem daha buldu:)) sağol songülcüm kış başlarken bunu öğrenmemiz iyi oldu. bu arada aras paşa bugün nasıllar?

günaydınn kızlaarr

süper anne songül bi yöntem daha buldu:)) sağol songülcüm kış başlarken bunu öğrenmemiz iyi oldu. bu arada aras paşa bugün nasıllar?

Banada arkadasim soykedi ama.gercwkten cok wtkili

Aras cok.hasta cok oksuruyor yemegini bile.zor.yiyor ilk kez bu kadar hasta oldu bence antibiyotiklik
Cuma burnu akti dun oksurmeye.basladi bigun hepten kotuledi
Yarin dr a

Banada arkadasim soykedi ama.gercwkten cok wtkili

Aras cok.hasta cok oksuruyor yemegini bile.zor.yiyor ilk kez bu kadar hasta oldu bence antibiyotiklik
Cuma burnu akti dun oksurmeye.basladi bigun hepten kotuledi
Yarin dr a

Ay canım benim ya Kıyamam kuzuma. Bir an önce iyileşir inşallah

Insalla cnm ya iki gunde baya kotuledi yavrucak
Yarin gotureyimde bayram gurcek araya cokuzgunum

Evet canim ya bbayram öncesi kötü olmuş. Çabucak geçer insallah.

Ay songul 11 aylik dondy besik yüzünden ölmüş ya bebek biraz once okudum cok üzüldüm( etkisinden kurtulamiyorum

Evet canim ya bbayram öncesi kötü olmuş. Çabucak geçer insallah.

Ay songul 11 aylik dondy besik yüzünden ölmüş ya bebek biraz once okudum cok üzüldüm( etkisinden kurtulamiyorum

Aaa dun uc aylik bebegi okumustum.simdi nerde okudun yazsana canim bende bakayim.dun bir arkadasimi uyarmistim ama ikna olmamisti
Cok uzuldum gercekten hatta bebegini kaybedeb anneye konu ac demistim.3 bebekdaha olmus baska annelede yanmasin dedim

Son düzenleme:
Aaa dun uc aylik bebegi okumustum.simdi nerde okudun yazsana canim bende bakayim.dun bir arkadasimi uyarmistim ama ikna olmamisti
Cok uzuldum gercekten hatta bebegini kaybedeb anneye konu ac demistim.3 bebekdaha olmus baska annelede yanmasin dedim

Ben de senin yazdigin konuyu diyorum canim baska bi mesajinda gordum 11 aylikmis bebek(

Ah canim.benim gecmis olsun cok uzuldim neyseki buryerine birsey olmamis
Grubi nasil oldu

Günaydın kızlar. Bu hafta hep hastanedeydik. Defnenin sürekli yüksek ateşi,kusmasi vardı. Larenjit geçti ama boğazı çok kötü. Geniz akıntısi ve öksürük, burun akıntısi vardı. Antibiyotik kullanmaya başladık. Bu gece de izmire gidiyoruz. İnşallah daha da hasta olmaz .
bu arada eşimle aramız eskisi gibi olmasa da biraz daha iyi.
cenaze nedeniyle benimle daha ilgili.

Songül arasa geçmiş olsun cnm

kızlar yazdığıniz olaya çok üzüldüm. Allah annesine sabır versin

canlar merhaba tatil olunca kimse kalmıyo burda.bi de bebecikler hastaymış
songülcüm geçmiş olsun arasa daha iyidir inşallah..
recescim iyi yolculuklar eşinle biraz da olsa düzelmenize sevindim.biz göremiyoruz ama bazen kötü üzüzcü olaylar güzel şetlere vesile olabiliyor.çevremizdekilerin kıymetini bilmemizi sağlıyo...

bizden haberlere gelince iki gündür saat başı kalksak da en azından emip uyuyabiliyoruz.üst dişi beyazlamış baya ondan sanırım jel sürüyorm iki gündür ondan belki de rahatladı biraz.iştahı da açıldı biraz normalde tüm gün iki kaşık yoğurttan başka bişey yemiyodu bu aralar iyi menemn falan yapıyorm bayılıyo...iyiden iyiye sıralıyoruz koltuğun bir ucundan öbür ucuna...bayram tatili babamız da evde amam memleketlere gidemedik garip garip çekirdek ailemizle geçircez bayramımızı....bunun hüznü var sadece....

Songül arasa geçmiş olsun cnm

kızlar yazdığıniz olaya çok üzüldüm. Allah annesine sabır versin

cok sagolun kızlar ama cıddı cıddı hasta ara ınanın dogdugundan berı bu kadar kotu olmadı bana bronsıt gıbı geldı bakalım dr ne dıcek

defneyede cok uzuldum cnm ya zor bır hafta gecırmıssınız
esınlede aranızdakı buzların erımesıne cok sevındım kv nın uzaklasmasıda etken olabılırmı acaba

sağol canım.evet emeklemyor bu çocuk popoyu kaldıramıyor diyordum bir kalktı pir kalktı :))
uyku düzenini hiç anlaadım cnm neden böyel oldu birde hep mutlu yatağında uzun bir süre oynardı ,şimdi hep ağlayarak mız mız uyanıyor. doktor 5-6 diş birden patlatacak dedi ama bir türlü gelmediler daha.

bu arada arasa da geçmiş olsun cnm .soğanı bende duymuştum ama kokusu işte hem çocuktan hem odadan nasıl çıkarki bilemem.

canım dünde emir ateşlendi. ateşi hep 37,5-38 dolven verdim.düştü uyuyor şimdi ama çok huysuz , 2 gün öncede aylık kontrolü vardı doktordaydık boğazına herşeyine baktı.bir şey olsa söylerdi ertesi gün ateşlendi , acaba diştenmi ki diyorum ama ya başka bir şey varsa arada da öksürüyor çok nadirde olsa ama boğazına bir şeyde kaçmış olabilir diyorum anlayamıyorum.yarın götürsemmki acaba en azından dişmi değilmi öğrenirim ona göre davranırım , şimdi kan alırlar hemen ama olsun ne yapayaım en azında kansızmı değilmi onuda öğrenirim diyorum.

kızlar bu arada hani hatırlarsınız alerjimi degilmi ne dokunuyor diyordum emire.kafayı yemiştim hangi besin alerji yapıyor diye. doktorumuz bir bakışta bu alerji değil , alerji böyle olmaz demişti.sinek ısırığı demişti.adama kızmıştım tahlil bile yamıyor diye.

şimdi helal olsun dedim gerçekten. sinek ısırığıymış.
kış geldi sinekler bitti. emir herşeyi yiyiyor.bir nokta bile kalmadı .

meğersem pis sinekler yavrumu bütün yaz boyunca yemişler, odada 2 tablet ve yatmadan önce sinek ilacı sıkmama rağmen.ama doktora dediğimde sivri sineklere daha kesin bir çözüm bulunamadı demişti.
boşu boşuna yavruma yumurtayı , cevizi filan kesmiştim.uzun bir süre neye alerjisi var çözmek için.sinek ısırığıda bir yeri ısırnca yayılabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…