- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.441
günaydınn kızlaarr
süper anne songül bi yöntem daha buldu:)) sağol songülcüm kış başlarken bunu öğrenmemiz iyi oldu. bu arada aras paşa bugün nasıllar?
Banada arkadasim soykedi ama.gercwkten cok wtkili
Aras cok.hasta cok oksuruyor yemegini bile.zor.yiyor ilk kez bu kadar hasta oldu bence antibiyotiklik
Cuma burnu akti dun oksurmeye.basladi bigun hepten kotuledi
Yarin dr a
Ay canım benim ya Kıyamam kuzuma. Bir an önce iyileşir inşallah
Insalla cnm ya iki gunde baya kotuledi yavrucak
Yarin gotureyimde bayram gurcek araya cokuzgunum
Evet canim ya bbayram öncesi kötü olmuş. Çabucak geçer insallah.
Ay songul 11 aylik dondy besik yüzünden ölmüş ya bebek biraz once okudum cok üzüldüm( etkisinden kurtulamiyorum
Aaa dun uc aylik bebegi okumustum.simdi nerde okudun yazsana canim bende bakayim.dun bir arkadasimi uyarmistim ama ikna olmamisti
Cok uzuldum gercekten hatta bebegini kaybedeb anneye konu ac demistim.3 bebekdaha olmus baska annelede yanmasin dedim
Ben de senin yazdigin konuyu diyorum canim baska bi mesajinda gordum 11 aylikmis bebek(
Aaaa orda 3 aylik dekisti ama
Okadar uzuldum ki anlatamam
Yok canim orada ay soylememis baska bi yerde anlatmis emniyet kemerine asili bulmus bebegi ay icim bi fena oldu
Ben de anlayamadim ama aynen gozumun önüne geldi çok kötü oldumHe 3 cocuk daha demus
Ay ben gozumun one getirdi.m ama anlamadim nasik olmus ki
Of of
Ah canim.benim gecmis olsun cok uzuldim neyseki buryerine birsey olmamis
Grubi nasil oldu
He 3 cocuk daha demus
Ay ben gozumun one getirdi.m ama anlamadim nasik olmus ki
Of of
Songül arasa geçmiş olsun cnm
kızlar yazdığıniz olaya çok üzüldüm. Allah annesine sabır versin
canlar merhaba tatil olunca kimse kalmıyo burda.bi de bebecikler hastaymış
songülcüm geçmiş olsun arasa daha iyidir inşallah..
recescim iyi yolculuklar eşinle biraz da olsa düzelmenize sevindim.biz göremiyoruz ama bazen kötü üzüzcü olaylar güzel şetlere vesile olabiliyor.çevremizdekilerin kıymetini bilmemizi sağlıyo...
bizden haberlere gelince iki gündür saat başı kalksak da en azından emip uyuyabiliyoruz.üst dişi beyazlamış baya ondan sanırım jel sürüyorm iki gündür ondan belki de rahatladı biraz.iştahı da açıldı biraz normalde tüm gün iki kaşık yoğurttan başka bişey yemiyodu bu aralar iyi menemn falan yapıyorm bayılıyo...iyiden iyiye sıralıyoruz koltuğun bir ucundan öbür ucuna...bayram tatili babamız da evde amam memleketlere gidemedik garip garip çekirdek ailemizle geçircez bayramımızı....bunun hüznü var sadece....
Songül arasa geçmiş olsun cnm
kızlar yazdığıniz olaya çok üzüldüm. Allah annesine sabır versin
Merhaba sekerim. Ozlettin kendini oldukca ama gecerki sebeplerin varnis bak
Gule gule mutlulukla oturun canim.evinizde
Emir pasa en son emeklemiyirsu bile.yuruyormus masalla asil.is aimdi basliyor
Uyku duzeni neden bozulduki
Calisan anne olarak oldukca zor.oluyordur
Artik arayi acma seker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?