- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.461
cnm yarın mutlaka götür bencede yavrumun bayramı kötü geçer sende bşr şey anlamazsın. of niye bu kadar kötü olduki okadarda dikkat ediyoruz sende öylesindir. nerden kapıyorlar anlamadım . bir yaşından sonra sık hastalanırlarmış.öksürük uykudan da uyandırı şimdiBanada arkadasim soykedi ama.gercwkten cok wtkili
Aras cok.hasta cok oksuruyor yemegini bile.zor.yiyor ilk kez bu kadar hasta oldu bence antibiyotiklik
Cuma burnu akti dun oksurmeye.basladi bigun hepten kotuledi
Yarin dr a
nasılsın cnm berra nasıl.Evet canim ya bbayram öncesi kötü olmuş. Çabucak geçer insallah.
Ay songul 11 aylik dondy besik yüzünden ölmüş ya bebek biraz once okudum cok üzüldüm( etkisinden kurtulamiyorum
sağol canım.evet emeklemyor bu çocuk popoyu kaldıramıyor diyordum bir kalktı pir kalktı :))
uyku düzenini hiç anlaadım cnm neden böyel oldu birde hep mutlu yatağında uzun bir süre oynardı ,şimdi hep ağlayarak mız mız uyanıyor. doktor 5-6 diş birden patlatacak dedi ama bir türlü gelmediler daha.
bu arada arasa da geçmiş olsun cnm .soğanı bende duymuştum ama kokusu işte hem çocuktan hem odadan nasıl çıkarki bilemem.
canım dünde emir ateşlendi. ateşi hep 37,5-38 dolven verdim.düştü uyuyor şimdi ama çok huysuz , 2 gün öncede aylık kontrolü vardı doktordaydık boğazına herşeyine baktı.bir şey olsa söylerdi ertesi gün ateşlendi , acaba diştenmi ki diyorum ama ya başka bir şey varsa arada da öksürüyor çok nadirde olsa ama boğazına bir şeyde kaçmış olabilir diyorum anlayamıyorum.yarın götürsemmki acaba en azından dişmi değilmi öğrenirim ona göre davranırım , şimdi kan alırlar hemen ama olsun ne yapayaım en azında kansızmı değilmi onuda öğrenirim diyorum.
cnm yarın mutlaka götür bencede yavrumun bayramı kötü geçer sende bşr şey anlamazsın. of niye bu kadar kötü olduki okadarda dikkat ediyoruz sende öylesindir. nerden kapıyorlar anlamadım . bir yaşından sonra sık hastalanırlarmış.öksürük uykudan da uyandırı şimdi
nasılsın cnm berra nasıl.
cnm nasıl ölmüş nerde okudun dondy beşik ne kraft modelindeki dondy beşikminasıl olmuş ya ben çok üzülüyorum böyel duyunca :18:
kızlar bu arada hani hatırlarsınız alerjimi degilmi ne dokunuyor diyordum emire.kafayı yemiştim hangi besin alerji yapıyor diye. doktorumuz bir bakışta bu alerji değil , alerji böyle olmaz demişti.sinek ısırığı demişti.adama kızmıştım tahlil bile yamıyor diye.
şimdi helal olsun dedim gerçekten. sinek ısırığıymış.
kış geldi sinekler bitti. emir herşeyi yiyiyor.bir nokta bile kalmadı .
meğersem pis sinekler yavrumu bütün yaz boyunca yemişler, odada 2 tablet ve yatmadan önce sinek ilacı sıkmama rağmen.ama doktora dediğimde sivri sineklere daha kesin bir çözüm bulunamadı demişti.
boşu boşuna yavruma yumurtayı , cevizi filan kesmiştim.uzun bir süre neye alerjisi var çözmek için.sinek ısırığıda bir yeri ısırnca yayılabilirmiş.
İyi geceler kızlar
hasta bebişlerimiz varmış çok çok geçmiş olsun çabucak geçsin inşallah
bu ay bebeklerin nezle ayı herhalde kaanda hala burun akması var öncesine göre daha az ama tam geçmedi daha.
Bu arada bu sabah itibariyle 8. dişimizde çıktı
yavrum kaç gecedir uyuyamıyordu sonunda kurtuldu, darısı diğer kalanlara
Sizede gecmis olsun cnm
Disinizde hayirli.olsun
Acaba bu sekildemi.dis cikariyor.bizim.bebeler
Olabilir mi acaba canım bilmiyorum ki
baksana topicte hemen hemen tüm bebişler nezle olmuş.
Ya Songülüm sen diş fırçalama olayını nasıl yapıyorsun macun falan kullanıyormusun?
Kaan hiç izin vermiyor fırçalamamıza :26:
Forumu hareketlendirelim birazBenimki cok şımarık oldu bugunlerde , gerci dogal olarak oyle anneanne dede yanindayiz.aksam oturuyoruz . Sira sira gezip kendini opturuyor . Sira bana geliyor basini bacagima gomup koca bir isirik. Omzum kolum bacagim her yerim mor :)
merhaba teyzoşlar...anneannemizdeyken fırsat bulup oturdum bilgisayar basınaemeklemiyoruz demiştim en son yazımdan ertsi gün emeklemeye basladık... tutabilene ask olsun...cekmec dolap açılmadık karısmadık yer kalmadı
Ve bize gelince
Sabah dr a gittik
Aras tahminim gibi gayet bronsit
Uc keZ hava verildi kuzuma baya acildi.dr yine dinledi oldukca rahatlatmis
Bir canta ilacla geldik
Iyili bayram ortasi olmadi
Kronik bronsitmis .bogazi cok hafif kizarikti
gecmıs olsun canım
ılaclarnı kullannca hemencık gecer ınsallah
Sagol.canim
Cok sukur verilwn havadan sonra baya iyi oldu
Rabbim.dermansiz vermesin insalla.iyi.olucak arasim
Yakisikli nasil.iyi oldumu ya sen
amin canım
ıyı canım alp tuğra bıara oksuruğu vardı dr ada goturmemıstım korktum ılerlıcek dıye ama sukur gectı sabahları uyandğında burnunda sumuk oluyo kurumus:2: onu daha cozemedım ama genel olarak ıyı
banyo yaptrdık uyuyo sımdı bende ıyıyım canım
aras ı banyo yaptırcanmı arıfe gunu ya ben yaptırırım hep kendmde yaparım
Oh cok sevindim.cnm.gecen arasta ole.atlatmisti
Simdi.kronik alerjik bronsitmi malesef
Brn iki gundur yikiyorum.xanim.iyi geliyor rahatliyor hastayken
Bugun yikarmiyim.bilmiyoruk.cunku.bize bayram.yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?