- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
- 681
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.481
Ooo hayirli olsun cnm simdi hizlanicak disleriniz arka arkaya
Canim emeklemiyir siralamayor prkala kolindan tutunca ayaklari basiyirmu saglam
Canim.ben yogurdu 4 gunluk falan yapiyorum artik
Sutude 11 aylikken.basladim
Kizlar bu arada ben mandira sutu veriyordun arasa ama 4 kere kaka yapmaga basladi on gun boyunca devam etti
Kutu suti.denedim kaka 1 e disti sanirim bagirsaklarini bozdu bebemin mandira suttu
bilmiyorum cnmcok sagolun kızlar ama cıddı cıddı hasta ara ınanın dogdugundan berı bu kadar kotu olmadı bana bronsıt gıbı geldı bakalım dr ne dıcek
defneyede cok uzuldum cnm ya zor bır hafta gecırmıssınız
esınlede aranızdakı buzların erımesıne cok sevındım kv nın uzaklasmasıda etken olabılırmı acaba
geçmiş olsun cnm inşallah çabucak atlatır.Ve bize gelince
Sabah dr a gittik
Aras tahminim gibi gayet bronsit
Uc keZ hava verildi kuzuma baya acildi.dr yine dinledi oldukca rahatlatmis
Bir canta ilacla geldik
Iyili bayram ortasi olmadi
Kronik bronsitmis .bogazi cok hafif kizarikti
Canim bence bir ortapedi bolumune gotur derimaaaa sütmü veriyon canım hani 1 yaşına kadar verilmezdi.
bide tatlım kaşar peyniri ve zeytin vermek istiyorum kahvaltıda acaba zararı olurmu.
en önemli soru kolundan tutunca basıyor yürümeye çalışıyor ama nedendir bilmiyorum bir adımı tam dümdüz atıyor diğer ayağını yana çevirerek atıyor ve BUDURUM BENİ KORKUTUYOR ACABA BİR AYAĞI YANAMI DÖNÜYOR DEDİM DİKKATLİ İNCELEDİM HEP AYNI AYAK DEĞİL.BAZEN SOLU BAZEN SAĞI 2. ADIMINDA YANATIYOR YÜRÜTECTE HEP YAN YAN GİTMEYE ÇALIŞIYORDU ONDAN MI ÖYLE OLDU ACABA.DOKTORA GÖTÜRSEMMİ HANGİ BÖLÜME GÖTÜRSEM ORTOPEDİYEMİ ACABA.AYYY ALLAHIM UMARIM BİR SORUN YOKTUR YAAAAAAAAAA.
Dednecik te toparlanamadi cnmbilmiyorum cnm
geçmiş olsun cnm inşallah çabucak atlatır.
bizim boğazımizda hirilti ve öksürük geçmedi.
İyi akşamlar kızlar. Bugün yorgunluktan ölüyorum. 4 aydansonra evime geldim ve temizlik yapmaktan ellerim delik deşik oldu. Ama hala içime sinmedi.defnede durmuyor.iki arada bir derede akşam 8 e kadar temizlik yaptım.
bugün bir de defneye banyo yaptırdım.
neyse sağlık olsun. Hepinizi öpüyorum
Oh mis gibiboturun insallaiyi geceler kızlar kaç gündür giremedim malum bayram temizliği falan kızımla zar zor da olsa bitirdik çok şükür çocukla temizlik yapmak çok zor tusemi süpürgeye nasıl alıştırıcam bilmiyorum çalıştırdığım gibi ağlamaya başlıyo
songülcüm cok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır paşamız
wavss :canım bizimkinde de aynısı vardı sabahları uyandığında burnunun etrafı hep kurumuş sümük oluyodu soğan suyu ve aferinle atlattık çok şükür inşallah alp tuğrada atlatır hemencik
reces: çocuklarla temizlik yapmak gerçekten zor canım bizimkide aynı hiç durmuyo süpürgeden korkuyo banyolarda yapılmış ne güzel mis gibi olmuş defnecik
iyi geceler kizlar anca vakit buldum telden yaziyorum.bugun emiri doktora goturdum tahmin ettigim gibi grip dedi doktor yeni kapmis mikrobu dedi.muhtemelen hast.kapti.bogazinda bir sey yok dedi.hafif kizariklik varmis bir balgam sokturucu,oksuruk surubu ve soguk alginligi ve grip icin surup verdi.surup icirmekte cok zorlaniyorum.zaten istahida hic yok.oksurdukce sesi boguk boguk cikkyor.cok agladi bugun cik mizmizdi. hep kucakta oldum yorgunluktan.hastalaninca resmen huy degistirdi.
Tesekkur ederim cnmsongul gecmis olsun cnm aras nasil hasta hali huysuzmu antibiyoyikmi verdj cnmduzelor en kisa zamanda ins. 123m cnm ben kasar yediriyorum dometesle cok seviyor ama zeytin vermedim daha. nasil vermeliyim onufa bilmiyorum bir kere elimde ezipte verdim sanki pek sevmedi gibi.ya kizlar ilaclarla birlikte sogan suyu verilirmiki.
iyi bayramlar....
rana 15 gündür grip başka hiç bi sıkıntımız yok ama sadece sümüklüyüz anlamadım neden geçmedi bayram sonu doktora götürecez ben de grip oldum ya kardeşlerim burda ama bayramın tek avantajı bu galiba :))
Cnm insanın evi gibi yok. Evimi özledim ama temizlik şart. Bugün de biraz temizlik yaptım ama bi temizlikci almak şart oldu.Canim bence bir ortapedi bolumune gotur derim
Artik herseyi dikkate almak gerekiyor
Dednecik te toparlanamadi cnm
Bayram sonu bir kontrol ettirirsin olmafidi
Bu arada defne evinizde ne yapti
Ozlemismisin evinizi cnm
Oh mis gibiboturun insalla
Gecmis olsundilejlerin icin tesekkur ederim cnm
Rabbim dermansiz vermesin insalla
Tesekkur ederim cnm
Daha iyi hava aldiktan sonra
tabi arada husuzcan oluyor
Cqnim biz arqsta oksuruk surubu hic kullanmadik bilemedim bak simdi
Bence kullanma derim
Antibiyotik kullaniyoruz cnm.mecbur
Sanada iyi bayranlar canim nerdryse tum bebeler sumuklu neden anlamadim
ay çok üzüldüm gerçekten canım geçmiş olsun. inşallah şimdi daha iyidirVe bize gelince
Sabah dr a gittik
Aras tahminim gibi gayet bronsit
Uc keZ hava verildi kuzuma baya acildi.dr yine dinledi oldukca rahatlatmis
Bir canta ilacla geldik
Iyili bayram ortasi olmadi
Kronik bronsitmis .bogazi cok hafif kizarikti
insanın evi gibisi yok di mi canım. tayin oldu mu yoksa bayram dolayısıyla mı gittinizbilmiyorum cnm
geçmiş olsun cnm inşallah çabucak atlatır.
bizim boğazımizda hirilti ve öksürük geçmedi.
İyi akşamlar kızlar. Bugün yorgunluktan ölüyorum. 4 aydansonra evime geldim ve temizlik yapmaktan ellerim delik deşik oldu. Ama hala içime sinmedi.defnede durmuyor.iki arada bir derede akşam 8 e kadar temizlik yaptım.
bugün bir de defneye banyo yaptırdım.
neyse sağlık olsun. Hepinizi öpüyorum
size de geçmiş olsun canım.iyi geceler kizlar anca vakit buldum telden yaziyorum.bugun emiri doktora goturdum tahmin ettigim gibi grip dedi doktor yeni kapmis mikrobu dedi.muhtemelen hast.kapti.bogazinda bir sey yok dedi.hafif kizariklik varmis bir balgam sokturucu,oksuruk surubu ve soguk alginligi ve grip icin surup verdi.surup icirmekte cok zorlaniyorum.zaten istahida hic yok.oksurdukce sesi boguk boguk cikkyor.cok agladi bugun cik mizmizdi. hep kucakta oldum yorgunluktan.hastalaninca resmen huy degistirdi.
kaçak seniiii.. nerelerdesin bakiim seniyi bayramlar....
rana 15 gündür grip başka hiç bi sıkıntımız yok ama sadece sümüklüyüz anlamadım neden geçmedi bayram sonu doktora götürecez ben de grip oldum ya kardeşlerim burda ama bayramın tek avantajı bu galiba :))
geçmiş olsun cnm uzun zamandır görüşemiyoruz özledim vallahi sohbeti sende memlekettesin anlaşılaniyi bayramlar....
canım neden kullanmayayım öksürük şurubunu sakıncalımı ki.bak merak etim şimdi.seninki şurup içiyormu canm benimki kapatıyor ağzını çeviriyor yüzünü. kaşık fobisi oldu çocukta ne zaman kaşık uzatsam ilaç sanıyor , ilaç içirmek işkence gibi acaba mamasına mı katsam katılırmıki ilaçlar bilmiyorum.Canim bence bir ortapedi bolumune gotur derim
Artik herseyi dikkate almak gerekiyor
Tesekkur ederim cnm
Daha iyi hava aldiktan sonra
tabi arada husuzcan oluyor
Cqnim biz arqsta oksuruk surubu hic kullanmadik bilemedim bak simdi
Bence kullanma derim
Antibiyotik kullaniyoruz cnm.mecbur
Bi beni ozleyen yok :/
oyuncak olarak neler alıyorsunuz yada aldınız, bu dönemde bul tak oyunları var onların dışında neler almak lazım emir hemen sıkılıyor bir oyuncak ile çok uzun süre oynamıyor sıkılınca fırlatıyor , birde herşeyi ağzına sokma huyu var çok kötü küçük parçalı şeyleri veremiyoruz.
canım benim çok geçmiş olsun ya biz her gece kaynar suya viks koyuyoruz kaloriferin üzerine kapıyı da kapatıyoruz o baya açıyo burnumuzu çünkü ben de gribim.. rananın burnu akıyo hep tıkanmadı tıkandığı anda tonimer diye bi sprey var onu sıkıyorum direk açıyo hatta kendime de sıktım çok etkili sen de onu bi dene çünkü tıkanık burun ya sümük direk boğazına gidiyo o da balgam yapıyo.. rana da öyle olmuştu geçen salı direk kusmuş btün balgam gitmiş ben yoktum bakıcı vardı onun yanında olmamak kötü ama çok şükür balgam gitti inşallah tez zamanda geçer kıyamam kuzuma yaemirimi bu grip çok ağlatıyor , boğazında balgam var ağzına geliyor çıkartamıyor öksürük yapıyor öğürüyor ama kusamadığı için çok ağlıyor , çok şükür ateşi bitti ama bu balgamı nasıl çıkartacak çocuk ya , çok üzülüyorum yıprattı yavrumu bu grip , gözleri süzüldü hep bitkin bir halde .Allah başka dert vermesin bunada şükür tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?