2012 kasım bebekleri büyüyor..


memlekete gitmedik canım ya hiiç çekemem valla o yolları bizi özleyen bize gelsin dedim kardeşlerim geldiler uzun süre yolculuk düşünmüyorum nevşehir çok yordu beni ancak seneye kardeşimin mezuniyetine giderim o zamana da rana büyür zaten

benim kız yürürse nolur bilmem daha yürümesin ya ağzına tükürükleri birleştirip balon yapıyo her yer salya üst tek diş yarıldı ama gerisi yok çok zorluyo perişan olduk valla ailecek
 
Canim berra en cok kule yapilan ve ic içe geçen bi oyuncagi var onu seviyo. Bi de halkalari. Pc den girseydim resim eklerdim. Ama dedigin gibi cabuk sıkılıyor. Ben de degisik biseyler almak istiyorum. Legolari sever diye düşünüyorum öncelikle onu alcam bakalim
 
Özcanan nasilsin canim rananin maceralarini ozlemisiz:))


iyi sayılırım canım ya bi de şu grip geçse:))) benim kızın macerası bitmez ömrüm tükendi resmen ya tekme tokat geçiriyo bazen :) özellikle altını değiştirirken vuruyo ayağıyla yüzüme sesimi çıkarmıyorum çünkü ilk tepkiyi verdim baktım hoşuna gitti benim sadistin:)) bi de ayağını koklatıyo öff çok pis diyorum basıyo kahkahayı :)) pepe pepe çok ağlıyo şarkısında alkış çalıyo insan üzülür demi bizim kız oynuyo hüzünlü şarkılarda:)) ama hala sümüklüyüz bugün babasıyla bizim yatakta oynadılar biraz kaçmaya çalışırken sümük akmış gözü saçı hep sümüktü bi de sevmiyo ağlıyo haspa
 
biizmkide takamıyo canım çokda uğraşmıyo zaten takmaya uğraşsa belkide takacak açıp kapatıyo kapağını sadece . sonrada sıkılınca fırlatıyo. bizdede müzili pyano var , akıllı araba var kendi kendine kuruyorsun gidiyor çığlık atıyor o giidnce oda peşinden koşturuyor müzikli piyanosu çalıncada başlıyo yan yan sallanıp oynamaya. legolarıda takmak için deniyro bakıyor olmuyo sinirden mızmızlanıyo yine fırlatıyo.ay yerim ben onu demek ağzına sokuyo ha sen alma diye hemen.ayne canım ya yerlere bakarak geziyom evde deiğin gibi hem böcek hemde ne bileyim fındık dıstık olur Allah korusun.

sağol cnım , inşallah bizimkdie geçer acayip bir salgın var gördüğüm her üç kişiden ikisi hasta.bizde tonimer kullanıyoruz gerçekten çok iyi.
bir kuss bizimkide rahatlıycak . ilaç içiremiyorum ya işkence oldu şurup içirmek yarın şırınga alayım bakalım birde öyle deniycem , hyır çocuk kaşığı gördümü nefret ediyo artık nbir şey değil. yemeklerinide yemiycek bu yüzden.birde ilaç emziği varmış bilemem duydunuzmu, ilacı emziğin içine koyuyorsun çocuk emerek içiyor ama emziktende tiksinme ihtimali var tabi.off


Kızlar berra bugün bir kac adım atti cok mutluyum:))) tay tay dururken hic adim atmiyordu bana dogru gelmek icin kendini atiyordu. Adim atmayi ogreniyor kuzum:)
gözünaydın cnım evet çok büyük bir mutluluk ben emir ilk koltuktan karşı koltuğa yürüdüğünde herkese haber verip paylaşmak gelmişti içimden aman sonrada tuutum kendimi hep nazar oluyo diye.maşallahh berraya . ama bundan sonra zor iş başlıyo işte çok düşüyorlar ilk yürüyüşlerde.

hımm iyi yapmışsın canım hakkatten yok çekilmez heleki çocukla çok zor oluyor.heleki çalışıyoruz insan evini çok özlüyor. sanada oluyormu bilmem bana evde olmak daha keyif veriyor. birde bir yere gittimmi sanki oğlumla çok ilgilenemiyormuşum gibi geliyor.
canım rana yürüse hakkatten tutulmuycak fırtına olur herhalde. dur bakalım eğlenceli maceralarını merak ediyorum.
 
Son düzenleme:

Geçmiş olsun canim ya bir an önce iyilesirsiniz inşallah. Ama sende mahrum etme bizi bu maceralardan:))
 
songül nereye kayboldun bak kafama takıldı niye bu öksürük şurubunu verme dedin şimdi ya :44: nereye gititn
 
bütün çocuklar şurubu sevmez demi yani bu normal bizim kız yemek gördü mü kaçıyo resmen arkasına bakmadan hem de çığlığı basarak bi de ağzına katı bişey geldi mi diliyle itekleme huyuna bşaladık işine gelenleri yiyo ama gelmeyenleri direk diliyle itekliyo atıyo bende teller
ama gel gelelim şurup içirmek için gidiyoruz dolaba rana hanımın ağzı bi karış açık şurup bekliyo cins benim kız annem görünce şok olmuştu ya biz yanaklarını sıkıştırıp verirdik senin kız bi tuhaf dedi.. şurubun kaşığıyla yemek yedirmeye çalıştım ilk kaşğı aldı ama ikinciyi almadı..
devam sütü vermek istedim sabahları sütüm kalmıyo çünkü aç rana hanım da mız mız hani belki içerse yine uyur diye( saat 7 tabi) ama hiç beğenmedi ya biberondan sadece su içiyo başka bişi istemiyo ilerde nasıl süt içer bilmem gerçi biz de hiç biberonla içmemişiz hep bardakla alıştırmış annem ama rana bardakla içiyo yarısı içine yarısı dışına bi de püskürtüyo beni sinirlendirmek için sabır taşım yontuldu resmen
 
Cvr canim daha tam olarak yürümesi baya vakit alir heralde di mi? Sadece bana dogru iki üç adim atti. Emirin ne kadar sürmüştü bu asamadan sonra yürümesi
 
songül nereye kayboldun bak kafama takıldı niye bu öksürük şurubunu verme dedin şimdi ya :44: nereye gititn


canım bildiğim kadarıyla burdaki annelerin hiç biri öksürük şurubunu kullanmadı ama nedenini bilmiyorum valla songüle mesaj atayım mı gelsin biraz aras mız mız dı en son görüştüğümüzde
 
songül nereye kayboldun bak kafama takıldı niye bu öksürük şurubunu verme dedin şimdi ya :44: nereye gititn
Canim oksurmesi iyi çünkü balgami ve mikrop lari atiyor. Ama öksürük şurubu öksürüğü kesiyor. Songül ün yerine cevapliim:)
 

Ay o dille itekleme bizde de var cok sinir bozucu gercekten. Bi de hic tadina bakmadan kafasini çeviriyor ya o zaman çatlıyorum sinirden
 
ay canım çok güldüm sen anlattıkça gözümde canlanıyor rananın o halleri , gerçekten çok ilginç bir kız bu niye yemeklere karşı öyle yapmaya başladıki acabaen son konuştuğumuzda gayet iyi yiyiyordu en azından herşeyden tatırıyordun yanlış hatırlamıyorsam .nasıl yani katı şeylere topikte en erken başlayanlardan biridir rana pide yiyiyordu bu kız ne olduda annesi nazar değdi yavruma. heleki senin gibi değişik menüler hazırlayan annesi varken. çok zor canım ya yemek saatlerinde çığlığı basıp kaçması filan bayağada uğraştırı insanı. bende ilaç saattlerinde bunalıma giriyorum.

devam sütünü sordum ben doktora 1 yaşına gelince verebilriisn dedi. halbuki hero baybinin 6-12 ay arası olanını almıştım bende sütüm azaldı diye almıştım ama hiç vermedim daha. canım kabak mevsimi geldi kabak ye hemen farkediyor sütler.
bizimde doktor bol bol ıhlamur içir dedi. biberona ıhlamur koyuyorum bakıyorki ıhlamur en fazla 10-20 cc içip bırakıyor. olsun ona da şükür tabi.
ben her gece muhallebisini biberonla veriyorum canım. hero baybinin kaşık mamalarını biberona yapıyorum. onların kahvaltı için olanları var sende veriyorsundur belki . sütüm azaldı dedinya onun için dedim .
Cvr canim daha tam olarak yürümesi baya vakit alir heralde di mi? Sadece bana dogru iki üç adim atti. Emirin ne kadar sürmüştü bu asamadan sonra yürümesi

yok tatlım uzun sürmez. sen onu cesaretelendir. tay tay çok yapıyordum ben hep 2-3 adım atıyordu aferin deyip alkış yapıyorduk. öyle öyle sanırım alıştı. 1- hafta sürmüştür herhalde.bizim şöyle oldu karşılıklı iki koltuk arası çok uzun değil. koltuğun birinde o ayakta duruyor. (kendi tutunup koltuklara ayağa kalkabiliyordu birinde ben hadi gel annecim dedim baktım geliyor şok tabi ben gedi hemen tekrar koydum karşı tarafa hadi yine gel dedim öyle öyle devam etti. tabi bizde alkış filan bayağa mutlu oldu.

dün gece uyanmış.koltuğun birinde bir babasına bir bana belki 20-30 kere gidip gelmiştir. artık yorgunluktan bitkin düştü. ama hem alıştırma yapıyor hemde hoşuna gidiyor artık kucakta durmuyor itekliyor kendini aşağıya incem diye. birde odadan birimiz çıkalım hemen arkamızdan koşturuyor.
 
ben netten pepeyi açıyorum öyle yiyo koca bi kase sonra pat kapatıyorum sinir oluyo bana oh canıma değsin

Hımm güzel bi intikam yöntemi:))) ama ben şimdilik bişey izletmiyorum. Uf bu yememesi sanirim inadimi kiracak yaa. Oysa iki yasina kadar izletmeyi düşünmüyordum
 
Canim oksurmesi iyi çünkü balgami ve mikrop lari atiyor. Ama öksürük şurubu öksürüğü kesiyor. Songül ün yerine cevapliim:)
öylemi canım bak bilmiyordum ay bu net ne kadar iyi bir şey ya bu yokken ne yapıyormuş bu insanlar bak hem burdan öğreniyoruz hemde googel amcaya yazıyorum bir sürü fikir alıyorum . o zaman vermeyyimmi canım ya zaten çok öksürmüyor günde 4-5 kere ancak öksürüyor.

ben netten pepeyi açıyorum öyle yiyo koca bi kase sonra pat kapatıyorum sinir oluyo bana oh canıma değsin
emire de pepe açıyorum bakmıyor , ilgilemiyor bile sadece şarkılarında kendini bir o yana bir bu yana sallıyor.
 
ay çok güzel canım yaa. Berranin o halleri geldi birden gözümün önüne. Cok güzel bi duygu ama eminim düşme falan artiyordur. Bakalım biz ne zaman basliycaz yürümeye sen bir hafta diyince cok heycanlandim bak simdi:)
 
Hımm güzel bi intikam yöntemi:))) ama ben şimdilik bişey izletmiyorum. Uf bu yememesi sanirim inadimi kiracak yaa. Oysa iki yasina kadar izletmeyi düşünmüyordum

Ah canim aras hastayken hep dedim iyiki tv var kac gundut onunla yediriyorum inanki
Bende sana sorucam unutuyorum
Biryere gidince tv ilgisini cekiyormu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…