2012 kasım bebekleri büyüyor..

Songül şimdi cevaplar canım bakalım o ne diyecek:)

Hımm güzel bi intikam yöntemi:))) ama ben şimdilik bişey izletmiyorum. Uf bu yememesi sanirim inadimi kiracak yaa. Oysa iki yasina kadar izletmeyi düşünmüyordum

bende senin gibi tlevizyona karşı olan biriyim canım izlemesini hiç faydalı bulmuyorum ama insan bazen gerçekten şöyle bir otursunda bir sakin dursun yada işte yemeğini filan vereyim diyorsun çaresizlikten işte ama ondada bizimki bakmıyor zaten.belkide çok açmadığım için olabilir.of yemeyen çocuk çok zor canım benimkide çok belli şimdiden çok seçici bir çocuk olacak belli.

Ah canim aras hastayken hep dedim iyiki tv var kac gundut onunla yediriyorum inanki
Bende sana sorucam unutuyorum
Biryere gidince tv ilgisini cekiyormu

Hoşgeldin canim. Hic biyerde oyle açık denk gelmedik heralde canim. Ama biz pcden biseyler izlerken hic ilgisini cekmiyo direk laptopa saldiriyor:)

Evet canim cok zor yememesi. Bi ara cok güzel yiyordu. Guzel de kilo almıştı. Nazar mi degdirdim nedir yine yememeye başladı. Bi pepeyi acip denesem mi acaba ya ilgisini ceker mi ki

Kızlar sohbet guzel ama ben kaçıyorum. Mac bitti yorumlar izlendi simdi yatilacak:))) gidiim esimin yanina. İyi geceler canlarim

songl gemiş

evet canım ya çok üzülüyorm düşünce . birde çok hızlı ve dengesiz yürüyor.geçen gün yürürken tutunayım dedi herhalde tam ayarlayamadı tutunacak zamanını elleri boşlupa gelip yüzü fena şekilde koltuğun kenarına çarptı.burnu kanadı.

bugün bayram gezmesinde inan hiç oturmadım babannesinin evi filan değişik geldi hiç durmuyor görsen bende onun arkasında düşerse hemen tutayım diye o yürüyor bende arkasındna gidiyorum.biraz dinlenmek için alıyorum kucağıma kendini atıyor itekliyor beni incem diye. yada oturtuyorum bu sefer emekleyerek tutunacağı bir yere gidip tutunupda önce kalkıyor sonra başlıyor yürüyüşe, mikser gibi vallahi. sürekli karıştıracak
sen tay tay yap sürekli canım bırak gelsin sana inşallah en kısa zamanda yürüyecektir.

songül canım okudunmu yazdıkalrımı nedne vermemliyim öksürük şurubunu , ay çokkafama takıldı arkadaşım.beni aydınlat.çok cahil kalmışım kimse vermiyormuş öksürük şurubu :44:

canım aynen nur un edıgı gıbı bılıyorum bende
bızım dr muzda vermedı hıc cogu ulklerde yasaklandı bılıyorum
yarene önceden dr vermıstı ınan cocugu cok daha fazla oksurttu ve rahatsız ettı
canım arasta Legoları sevıyor
soyledıgını tekrarlayan kedı ver onu sevıyor
ablasının mutfak takımlarını
ve evdekı parkelerrın supurgelıklerını sokup yere vurmayı sevıyo
he bırde hayvancıkların ottugu yas grubuna hıtap eden bır oyuncağı var bu ara onuda sevıyor
sevıyor u ne kadar cok yazmıssım ıcım nefret doldu kelimeye karsı bır anda
Kızlar berra bugün bir kac adım atti cok mutluyum:))) tay tay dururken hic adim atmiyordu bana dogru gelmek icin kendini atiyordu. Adim atmayi ogreniyor kuzum:)
oh masalla kuzuma bırden mı cesarelendı aras aynen atıyor kendını
songül nereye kayboldun bak kafama takıldı niye bu öksürük şurubunu verme dedin şimdi ya :44: nereye gititn
haha geldım cnm geldım
canım bildiğim kadarıyla burdaki annelerin hiç biri öksürük şurubunu kullanmadı ama nedenini bilmiyorum valla songüle mesaj atayım mı gelsin biraz aras mız mız dı en son görüştüğümüzde
yaaa off neden benı durtmedın kaçırmışım sohpetıı
songül canım okudunmu yazdıkalrımı nedne vermemliyim öksürük şurubunu , ay çokkafama takıldı arkadaşım.beni aydınlat.çok cahil kalmışım kimse vermiyormuş öksürük şurubu :44:

yazdım cnm benımbıldıgım kadarıyla

kızlar o kadar yolruldum kı anlatatmam arasın oksuruk cok azaldı burun akmasıda hırıltıda ama gel gelelim cok huysuzuz hep paçamda o derece
az evvel salladım uyumadı
koydum yatağına uydu kendı saskınlık ıcındeyım

hımm evet oda aynı yazdı canım şimdi baktım bende evet bir çok ülkede yasaklanmış.vermeyeyim bende. verdiği ilaçda 1 yaş üstü çocuklar içinmiş.çokda öksürmüyor zaten özellikle gripte verilemez yazıyor.

ay canım süpürgelikleri söküyor demek evi karıştırmış iyice sen ona tamir seti al en iyisi
arasın nasıl oldu hastalığı .bu arada doğum gününede az kaldı varmı bir planınız.

al bendende okadar canım yorgunluk hat safhada emirde çok huysuz bu hastalıktan dolayı .
bana yapıştı iyice paçamdan ayrılmıyor.hep ilgi istiyor hem mız mız.

bencede verme cnm
bende pek cok yazı okudum hakkkında
başka ne ılac vermıstı grıp surubu kullanabılırsın mesela

aras pasa cıkartıtyor cnm ya yaramaz cok
dogumgunune gekınce bu perşembe yapıcaktık babamızda evde olduğu ıcın ama bu durumdan dolayı erteledik hem kucuk çocuklar var onlara gecsın ıstemem rabbım our versın uygun zmanda yapıcam artık
sızın varmı plan

al bendende okadar canım yorgunluk hat safhada emirde çok huysuz bu hastalıktan dolayı .
bana yapıştı iyice paçamdan ayrılmıyor.hep ilgi istiyor hem mız mız.

desene aynıyız aa alışık tga degılım ya rabbım kolaylık versın huysuz bebsı olanlara
böyle ağlamada degıl mıy mıy huysuzcan ıste

evet canım grip şurubu verdi.hasta hasta oda keyif almaz zaten iyi düşünmüşsün . bizimde öyle özel bir planımız yok ailelermizi çağırıp evide azcıık süsleyelim diyoruz . birde güzel bir kostüm alayım diyorum . fotoğraflarda hatıra kalır güzel olur . bulabilirsem arı kostümü , yada papyonlu bir takım olabilir, mesela.

ben kaçıyorum artık songülcüm iyi geceler.
mertur sanada iyi geceler canım , görüşemedik ama olsun başka zamana artık.
öpüyorum hepinizi

ona devam edersın en azından
aras pacamdqayken hazırlık yapamam doğum gününde mutsuz olur en ıyısı ertelemek
ben oğluma papyın takmak ıstıyırum cnm
aıle cıı kucuk bırsey olucak bzıımkıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…