- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.521
öylemi canım bak bilmiyordum ay bu net ne kadar iyi bir şey ya bu yokken ne yapıyormuş bu insanlar bak hem burdan öğreniyoruz hemde googel amcaya yazıyorum bir sürü fikir alıyorum . o zaman vermeyyimmi canım ya zaten çok öksürmüyor günde 4-5 kere ancak öksürüyor.
emire de pepe açıyorum bakmıyor , ilgilemiyor bile sadece şarkılarında kendini bir o yana bir bu yana sallıyor.
Hımm güzel bi intikam yöntemi:))) ama ben şimdilik bişey izletmiyorum. Uf bu yememesi sanirim inadimi kiracak yaa. Oysa iki yasina kadar izletmeyi düşünmüyordum
Ah canim aras hastayken hep dedim iyiki tv var kac gundut onunla yediriyorum inanki
Bende sana sorucam unutuyorum
Biryere gidince tv ilgisini cekiyormu
bende senin gibi tlevizyona karşı olan biriyim canım izlemesini hiç faydalı bulmuyorum ama insan bazen gerçekten şöyle bir otursunda bir sakin dursun yada işte yemeğini filan vereyim diyorsun çaresizlikten işte ama ondada bizimki bakmıyor zaten.belkide çok açmadığım için olabilir.of yemeyen çocuk çok zor canım benimkide çok belli şimdiden çok seçici bir çocuk olacak belli.
Hoşgeldin canim. Hic biyerde oyle açık denk gelmedik heralde canim. Ama biz pcden biseyler izlerken hic ilgisini cekmiyo direk laptopa saldiriyor:)
ay çok güzel canım yaa. Berranin o halleri geldi birden gözümün önüne. Cok güzel bi duygu ama eminim düşme falan artiyordur. Bakalım biz ne zaman basliycaz yürümeye sen bir hafta diyince cok heycanlandim bak simdi:)
canım aynen nur un edıgı gıbı bılıyorum bendegeçmiş olsun cnm uzun zamandır görüşemiyoruz özledim vallahi sohbeti sende memlekettesin anlaşılan
canım neden kullanmayayım öksürük şurubunu sakıncalımı ki.bak merak etim şimdi.seninki şurup içiyormu canm benimki kapatıyor ağzını çeviriyor yüzünü. kaşık fobisi oldu çocukta ne zaman kaşık uzatsam ilaç sanıyor , ilaç içirmek işkence gibi acaba mamasına mı katsam katılırmıki ilaçlar bilmiyorum.
nbr canım vakit yokki çocuklardan uzun uzun kimseyi atlamadan yazışalım.artık çok yorucu olmaya başladılar. bir de benimki yeni yeni yürüdüğü için çok düşüyor ve sürekli karıştırıyor ağzını burnunu bir yerlere vuracak diye o yürüyor bende onun arkasından
senin bıdık nasıl , sen nasılsın
canım arasta Legoları sevıyoroyuncak olarak neler alıyorsunuz yada aldınız, bu dönemde bul tak oyunları var onların dışında neler almak lazım emir hemen sıkılıyor bir oyuncak ile çok uzun süre oynamıyor sıkılınca fırlatıyor , birde herşeyi ağzına sokma huyu var çok kötü küçük parçalı şeyleri veremiyoruz.
oh masalla kuzuma bırden mı cesarelendı aras aynen atıyor kendınıKızlar berra bugün bir kac adım atti cok mutluyum:))) tay tay dururken hic adim atmiyordu bana dogru gelmek icin kendini atiyordu. Adim atmayi ogreniyor kuzum:)
haha geldım cnm geldımsongül nereye kayboldun bak kafama takıldı niye bu öksürük şurubunu verme dedin şimdi ya :44: nereye gititn
yaaa off neden benı durtmedın kaçırmışım sohpetııcanım bildiğim kadarıyla burdaki annelerin hiç biri öksürük şurubunu kullanmadı ama nedenini bilmiyorum valla songüle mesaj atayım mı gelsin biraz aras mız mız dı en son görüştüğümüzde
songül canım okudunmu yazdıkalrımı nedne vermemliyim öksürük şurubunu , ay çokkafama takıldı arkadaşım.beni aydınlat.çok cahil kalmışım kimse vermiyormuş öksürük şurubu :44:
canım aynen nur un edıgı gıbı bılıyorum bende
bızım dr muzda vermedı hıc cogu ulklerde yasaklandı bılıyorum
yarene önceden dr vermıstı ınan cocugu cok daha fazla oksurttu ve rahatsız ettı
canım arasta Legoları sevıyor
soyledıgını tekrarlayan kedı ver onu sevıyor
ablasının mutfak takımlarını
ve evdekı parkelerrın supurgelıklerını sokup yere vurmayı sevıyo
he bırde hayvancıkların ottugu yas grubuna hıtap eden bır oyuncağı var bu ara onuda sevıyor
sevıyor u ne kadar cok yazmıssım ıcım nefret doldu kelimeye karsı bır anda
oh masalla kuzuma bırden mı cesarelendı aras aynen atıyor kendını
haha geldım cnm geldım
yaaa off neden benı durtmedın kaçırmışım sohpetıı
yazdım cnm benımbıldıgım kadarıyla
kızlar o kadar yolruldum kı anlatatmam arasın oksuruk cok azaldı burun akmasıda hırıltıda ama gel gelelim cok huysuzuz hep paçamda o derece
az evvel salladım uyumadı
koydum yatağına uydu kendı saskınlık ıcındeyım
hımm evet oda aynı yazdı canım şimdi baktım bende evet bir çok ülkede yasaklanmış.vermeyeyim bende. verdiği ilaçda 1 yaş üstü çocuklar içinmiş.çokda öksürmüyor zaten özellikle gripte verilemez yazıyor.
ay canım süpürgelikleri söküyor demekevi karıştırmış iyice sen ona tamir seti al en iyisi
arasın nasıl oldu hastalığı .bu arada doğum gününede az kaldı varmı bir planınız.
al bendende okadar canım yorgunluk hat safhada emirde çok huysuz bu hastalıktan dolayı .
bana yapıştı iyice paçamdan ayrılmıyor.hep ilgi istiyor hem mız mız.
bencede verme cnm
bende pek cok yazı okudum hakkkında
başka ne ılac vermıstı grıp surubu kullanabılırsın mesela
aras pasa cıkartıtyor cnm ya yaramaz cok
dogumgunune gekınce bu perşembe yapıcaktık babamızda evde olduğu ıcın ama bu durumdan dolayı erteledik hem kucuk çocuklar var onlara gecsın ıstemem rabbım our versın uygun zmanda yapıcam artık
sızın varmı plan
evet canım grip şurubu verdi.hasta hasta oda keyif almaz zaten iyi düşünmüşsün . bizimde öyle özel bir planımız yok ailelermizi çağırıp evide azcıık süsleyelim diyoruz . birde güzel bir kostüm alayım diyorum . fotoğraflarda hatıra kalır güzel olur . bulabilirsem arı kostümü , yada papyonlu bir takım olabilir, mesela.
ben kaçıyorum artık songülcüm iyi geceler.
mertur sanada iyi geceler canım , görüşemedik ama olsun başka zamana artık.
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?