2012 kasım bebekleri büyüyor..

Selam kizlar oglum dun geceden beri cok fena biraz gecmise baktim sizde de benzer durumlar var. Dun gece oyle bir agladi ki tum sesiyle simdide aglaya aglaya inletti ortaligi.

Dun gece basimizda soganla yattik.az once ozcanan viks yazmis evde viks yok akilli krem diye bisey var hemen attim sicak suya ondan simdi uyidi ama uyiyana kadar gozler sisti burun sisti aglamaktan sesi kisildi

Sogan suyu vermeye calisiyorum. Annem engel olmaya calisiyor. Selim agladikca o daha panik oluyor. Cok gerildim

Dun gece basimizda soganla yattik.az once ozcanan viks yazmis evde viks yok akilli krem diye bisey var hemen attim sicak suya ondan simdi uyidi ama uyiyana kadar gozler sisti burun sisti aglamaktan sesi kisildi

ah yavrum benım neresı agryor bılemıyoruz kı
vıks yarenın odasına yapmıştım
soğan ıse yaradımı dun

desene aynıyız aa alışık tga degılım ya rabbım kolaylık versın huysuz bebsı olanlara
böyle ağlamada degıl mıy mıy huysuzcan ıste
Biri bana dua mi etmiş oy oyy ölüyorum yorgunluktan. Ayakta duracak halim kalmadi. Berra bugün de had safhada mizmizdi simdi uyudu da bi totomun üzerine oturdum.

Bi de kizlar berra bi kac gündür gündüz uykusunu tek sefere düşürmeye çalışıyor gibi. Siz de durum nasil. Daha erken degil mi yaa. İyice uykusu gelmeden hayatta iyumuyo. Uykusuzluktan perisan olacak tabi annesni de perişan edecek anca oyle uyuyor

Ah cnm benim rabbim kolaylik versin ne zormus tahu

Ben on bir ay gelisimini okurken ogle uykusunu gece alip bir uykuya dusurebilirsiniz artik diyirdu
Aras sabah bazen iki bazen tek uyki yapiyor tek uyku benimmicim daha iyi oluyor gece erken yatiyor o zaman

Dogdugu gunden beri iki uyku gormedigim icin yadirgadim gunduz bazen bes bazen yirmibes dakika olan bir uykumuz var O da cani ne zaman isterse...

Hastalar kervanına biz de katıldık ates ishal ve bol miktarda huysuzlukla. Diş olma ihtimali kacta kac acaba

Dogdugu gunden beri iki uyku gormedigim icin yadirgadim gunduz bazen bes bazen yirmibes dakika olan bir uykumuz var O da cani ne zaman isterse...

Bizden beterleri varmış demek ki halimize sukredelim o zaman. Peki sinirlerin yipranmiyor mu hic ben bazen kendimi patlamaya hazir bomba gibi hissediyorum. Çok huysuzlandigi zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…