- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.561
Biri bana dua mi etmişoy oyy ölüyorum yorgunluktan. Ayakta duracak halim kalmadi. Berra bugün de had safhada mizmizdi simdi uyudu da bi totomun üzerine oturdum.
Bi de kizlar berra bi kac gündür gündüz uykusunu tek sefere düşürmeye çalışıyor gibi. Siz de durum nasil. Daha erken degil mi yaa. İyice uykusu gelmeden hayatta iyumuyo. Uykusuzluktan perisan olacak tabi annesni de perişan edecek anca oyle uyuyor
Hastalar kervanına biz de katıldıkates ishal ve bol miktarda huysuzlukla. Diş olma ihtimali kacta kac acaba
Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun kızlar
Bayram nedeniyle giremiyorum fazla,
birde doğumgünü telaşına girdik,
hediyelerimizi aldık süslemeleri aldık,
bir tek kıyafet ve menümüz eksik.
Çok heycanlıyız
biz gündüz iki uyku yapıyoruz ama saatleri değişiyor rana hayatta tek uykuya düşürmez uykusunu saat beşten sonra uyutmamaya çalışıyorum sabah sekizde kalktı bugün 10 da tekrar uyudu bir buçuk saat şimdi karnı doydu banyosunu yaptı teyzesiyle oynuyo saat 4 gibi yatıracam tekrar son uykusu saat 9 ... 9 u geçirmemek gerekiyormuş 9-12 saat arası kesintisiz uyuması lazım diye okudum biz o dengeyi hastalıkta biraz kaybetmiştik ama toparladık gibi burun hala akıyo o küçücük burundan çıkan sümükleri görmeniz lazım her yer sümükama diğerleri yok bizde
katreinur canım ishal varsa dişten çünkü rana da arada ishal gibi yapıyo ama kaka sayısı artmıyo yani sabit en fazla 4 o da çok nadir.. ishali varsa biraz demir damlasını artır kesiyo ishali geçmiş olsun
wavvs özledim canım ya nasılsın nasıl gidiyo bayram
Bayramınız mübarek olsun nice bayramlara evlatlarimizla
Hasta olan bebislere çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirler kuzucuklar inşallah
Bizimde 4 günümüz kaldi tryeye gelmemize tatli bir heyacan var:)))
Canimm çok sevindim arasimin iyi olmasınaKizlar bizden haberlere gelince
Masakla pasam cok iyi cabuk toparladi kendini ilaclarimiz ise yaradi anlasilan:)
Gunlerdir evde temizlik adina birsey yapilmamisto dun esime dedim sen cicuklarla ilgilen ben yapAyim cocuk sorumluligi olmasan temizlik yApmaj cok keyifliydi hepsi bitmesede baya toparlandi
Bu sabahta istanbuldan gelen lise arkadasimla kahvaltiya gittil o oglunu babanneye ben babaya biraktiim
Inanin bana cok iyi geldi eski gunlerden falan konustuk
Arasta uyuyordi uyanincasa guzel oynamis babasini uzmemis hic yorgin dusup oraya buraya yatmayabaslamis artik
BiZden hbrler boyle kizlar
Temizlik arkadasla kahvalti derken farkli bir bayramdi benim icin
Ah cnm ya daha din gibi uc ay var diyorduk gelmis catmis zaman
Bavullar hazirmi
Efenin ruh hali nasil
Ne jadar kalicaksiniz
Evet canim cok.iyi geldi iann son bulustuhumuzda cocuklardaa birsey konusamamistikCanimm çok sevindim arasimin iyi olmasına))
Arkadasinlada guzel vakit gecirmissin senin adinada sevindim arkadaşım değişiklik olmuştur
Ben daha efe siz hiç bir yere gitmedim trde belki kqcarim
Yerimm ben onun totosunu)))))
Evet canim ya zaman su gibi geçiyor kuzucuklar yaş larına giriyorlar bile)
Sorma canim daha hiç birşey hazirlamadim gezmekten zaman bulamadim maalesef yarın başlarım ama yavaş yavaş evde temizlenecek stres başladi
37 gün kalacağız canimm efeden çok şüpheliyim ilk gördüğü insanları evi görünce başlıyor ağlamaya((
Ellerinizden operiz teyzeleri
Telefondan yüklediğim için resim ters oldu idare edin artık
Evet canim cok.iyi geldi iann son bulustuhumuzda cocuklardaa birsey konusamamistik
Efecik.durursa sende kac cnm
Aaa bak yapabilir
Gecen annem.babam geldi aras yabanciladi.cok uzuldum
Sen basla.cnn hazirliklaea hatta hazirliktan once sakin bir zmaanda liste yapki unutma valiZe koyucaklarini
Haha masalla ya efe baya buyumus toplamismkendini cok tatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?