- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.581
Kızlar biz ateşi yukselince dayanamadik acile gittik. Berranin boğazı iltihaplanmis. Antibiyotik kullancaz. Sabah sivi sekilde baya bi kaka yapmisti. Ben ishal sanmistim ama devami gelmedi.
tskler teyzesi:))evet büyüdüler canım
Aras paşam yürüyormu cnm????
Annanneside gidiyor tryeye bizimle ona bırakır eşimle çıkarıZ ins:)))
Evet bizde hat safada yabancilama birde hiç görmedi teyzelerini bakalim neolacak meraklardayim:))
Okadar şey alacağım ki sorma yazdımzaten daha alisveris yapacam
Kızlar biz ateşi yukselince dayanamadik acile gittik. Berranin boğazı iltihaplanmis. Antibiyotik kullancaz. Sabah sivi sekilde baya bi kaka yapmisti. Ben ishal sanmistim ama devami gelmedi.
Hasta olan bebislere çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirler kuzucuklar inşallah
Bizimde 4 günümüz kaldi tryeye gelmemize tatli bir heyacan var:)))
Ellerinizden operiz teyzeleri
Telefondan yüklediğim için resim ters oldu idare edin artık
biz gündüz iki uyku yapıyoruz ama saatleri değişiyor rana hayatta tek uykuya düşürmez uykusunu saat beşten sonra uyutmamaya çalışıyorum sabah sekizde kalktı bugün 10 da tekrar uyudu bir buçuk saat şimdi karnı doydu banyosunu yaptı teyzesiyle oynuyo saat 4 gibi yatıracam tekrar son uykusu saat 9 ... 9 u geçirmemek gerekiyormuş 9-12 saat arası kesintisiz uyuması lazım diye okudum biz o dengeyi hastalıkta biraz kaybetmiştik ama toparladık gibi burun hala akıyo o küçücük burundan çıkan sümükleri görmeniz lazım her yer sümükama diğerleri yok bizde
katreinur canım ishal varsa dişten çünkü rana da arada ishal gibi yapıyo ama kaka sayısı artmıyo yani sabit en fazla 4 o da çok nadir.. ishali varsa biraz demir damlasını artır kesiyo ishali geçmiş olsun
wavvs özledim canım ya nasılsın nasıl gidiyo bayram
bende ozledım canım
gozunaydın kardeslerın gelmıs gecmıs olsun rana hasta olmus
bayram zıyaretlerle gectı ama bende bunaldım cunku alp tuğra ordan oraya yavrum duzenı bozuldu uykusu geldı uyuyamadı heryer cocuk ıcın musaıt olmuyo oda huzur oldu benımde sınırler altust tabı
sımdı uyutuyorum bende dınlenıcem bıraz yoruldum
senın nasıl gecıyo
Iste bu yuzden seviniyorum esim.bayramda cakisiyor diye cocukla.cok.zor hele bizim.kurtlucanlarla
canım cok ıyı yapmısın arkadasnla cıkmakla
valla kendımı buaralar cok yorgun hıssedıyorum ruhen soyle bıraz dınlenmek ıstyorum ama malesef boyle bısey mumkun değil
kuzum uyumus yerlerde yeerım onu ben
Evet evet gercekten cok iyi geldi bana hami sana bahsetmistim.ya tuzlada oturuyor diye o arkadasimdi oda oglunu kv sine birakti
Ne dicem aizin aileler yakin degilmi arada birakip esinle.ciksaniz
hee tamam hatırladım
yakınlarda bızde oyle seyler pek olmuyo bız daha olgunlasamadık esımle doğru durust ne konuscak bıseyımz olur nede paylasacak
ayy duygusala bağladım ama alıstım sayılır pek bı beklentım yok
Yani onlar bakarlar ama degilmi
Neden boyle dusunuyorsun cnm belki coxuk falan iliskinizi biraz sekteye ugratmis olabilirr
Kac senelil evlisiniz
yanı bakarlarda ıste...
3 yılı gectı canım ama bana sorsan 30 derım heralde cok yıprandım asırı
hep dedığım bısey varya bız daha bı aıle oldüğumzn farknda değilz ozellıkle esım
oyuzden cok yıprandım ama eskısı kadar takmıyorum kafama
Aaa salma bakalim kendini hemencik daha dur
Evlikigin ikk 5 yili olur boyle seyler
Bence biraz deprestirmek lazim
cocuk ta olunca ınsan daha fazla yoruluyo yoğun oluyo kendune zaman ayıramıyo ama Allahım eksıklıklernı gostermesın ıyıkıde var
daha 2 yıl var desene
Haha yok yok.iki yol.beklenmez sende biraz birseyler yap cnm salma kendini.sasirt esini emin ol karsiligini alirsin
Hic mesajlasirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?