2012 kasım bebekleri büyüyor..

Haha o kagida sigan liste bakalim.valizlere sigicakmi

bende ozledım canım
gozunaydın kardeslerın gelmıs gecmıs olsun rana hasta olmus
bayram zıyaretlerle gectı ama bende bunaldım cunku alp tuğra ordan oraya yavrum duzenı bozuldu uykusu geldı uyuyamadı heryer cocuk ıcın musaıt olmuyo oda huzur oldu benımde sınırler altust tabı
sımdı uyutuyorum bende dınlenıcem bıraz yoruldum
senın nasıl gecıyo

Iste bu yuzden seviniyorum esim.bayramda cakisiyor diye cocukla.cok.zor hele bizim.kurtlucanlarla

canım cok ıyı yapmısın arkadasnla cıkmakla
valla kendımı buaralar cok yorgun hıssedıyorum ruhen soyle bıraz dınlenmek ıstyorum ama malesef boyle bısey mumkun değil
kuzum uyumus yerlerde yeerım onu ben

Evet evet gercekten cok iyi geldi bana hami sana bahsetmistim.ya tuzlada oturuyor diye o arkadasimdi oda oglunu kv sine birakti
Ne dicem aizin aileler yakin degilmi arada birakip esinle.ciksaniz

Evet evet gercekten cok iyi geldi bana hami sana bahsetmistim.ya tuzlada oturuyor diye o arkadasimdi oda oglunu kv sine birakti
Ne dicem aizin aileler yakin degilmi arada birakip esinle.ciksaniz

hee tamam hatırladım
yakınlarda bızde oyle seyler pek olmuyo bız daha olgunlasamadık esımle doğru durust ne konuscak bıseyımz olur nede paylasacak
ayy duygusala bağladım ama alıstım sayılır pek bı beklentım yok

Yani onlar bakarlar ama degilmi
Neden boyle dusunuyorsun cnm belki coxuk falan iliskinizi biraz sekteye ugratmis olabilirr
Kac senelil evlisiniz

Yani onlar bakarlar ama degilmi
Neden boyle dusunuyorsun cnm belki coxuk falan iliskinizi biraz sekteye ugratmis olabilirr
Kac senelil evlisiniz

yanı bakarlarda ıste...
3 yılı gectı canım ama bana sorsan 30 derım heralde cok yıprandım asırı
hep dedığım bısey varya bız daha bı aıle oldüğumzn farknda değilz ozellıkle esım
oyuzden cok yıprandım ama eskısı kadar takmıyorum kafama

Aaa salma bakalim kendini hemencik daha dur
Evlikigin ikk 5 yili olur boyle seyler
Bence biraz deprestirmek lazim

cocuk ta olunca ınsan daha fazla yoruluyo yoğun oluyo kendune zaman ayıramıyo ama Allahım eksıklıklernı gostermesın ıyıkıde var
daha 2 yıl var desene

Haha yok yok.iki yol.beklenmez sende biraz birseyler yap cnm salma kendini.sasirt esini emin ol karsiligini alirsin
Hic mesajlasirmisiniz

Haha yok yok.iki yol.beklenmez sende biraz birseyler yap cnm salma kendini.sasirt esini emin ol karsiligini alirsin
Hic mesajlasirmisiniz

eskıden evlenmeden once msj lasrdık ama evlendkten sonra yok
ılk evlednğımz zamnlarda esım ısteyken hergun arardı benı yada ben arardım sımdı hıc aramıyoruz desem yalan olmaz
ben ona msj ceksem onun yapacağını pek sanmıyorum yazamam yoğunum ben der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…