- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.601
eskıden evlenmeden once msj lasrdık ama evlendkten sonra yok
ılk evlednğımz zamnlarda esım ısteyken hergun arardı benı yada ben arardım sımdı hıc aramıyoruz desem yalan olmaz
ben ona msj ceksem onun yapacağını pek sanmıyorum yazamam yoğunum ben der
canımm çok geçmiş olsun ya korktuğun başına geldi boğazlarından korkmuştun demek oymuş ama bişi diyim mi üst dişler boğazları da etkilermiş annem söylemişti belki ondan boğazları iltihap kaptı bir an önce iyileşir inşallahKızlar biz ateşi yukselince dayanamadik acile gittik. Berranin boğazı iltihaplanmis. Antibiyotik kullancaz. Sabah sivi sekilde baya bi kaka yapmisti. Ben ishal sanmistim ama devami gelmedi.
eh işte ya ranayla fena değil kardeşlerim geldi biraz yüküm hafifledi hiç boş bırakmadılar ranayı sürekli oyun oynadılar ama maalesef yarın akşam gidiyolar ve çok çabuk geçti anlamadım yabende ozledım canım
gozunaydın kardeslerın gelmıs gecmıs olsun rana hasta olmus
bayram zıyaretlerle gectı ama bende bunaldım cunku alp tuğra ordan oraya yavrum duzenı bozuldu uykusu geldı uyuyamadı heryer cocuk ıcın musaıt olmuyo oda huzur oldu benımde sınırler altust tabı
sımdı uyutuyorum bende dınlenıcem bıraz yoruldum
senın nasıl gecıyo
bu erkekler neden evlendikten sonra değişirler anlamıyorum beni tavlamak için her gün güzel güzel günaydın mesajları atan adamın yerinde yeller esiyo ama ben boş bırakmıyorum mesaj atıyorum seni çok seviyorum diye o da karşılık vermezse küsüyorum sonra peşimde dolaşıyo bu sefer yani biraz çektirmek lazım bizim de iki yıl bitti ama ucunu koyarsan bırakıp gidiyo... bazen tvye o kadar dalıyo ki sesleniyorum dönüp bakmıyo ben de yastığı geçiriyroum kafasına baştan ezdirmeyecen kendini annem çok fenasın diyo ama böyle olmazsam da olmazeskıden evlenmeden once msj lasrdık ama evlendkten sonra yok
ılk evlednğımz zamnlarda esım ısteyken hergun arardı benı yada ben arardım sımdı hıc aramıyoruz desem yalan olmaz
ben ona msj ceksem onun yapacağını pek sanmıyorum yazamam yoğunum ben der
Ah cnk.cok iyi yapmissin gecmis olsun kiyamam yavruma
Hatta yavrucuklara
canim cok gecmis olsun bayram yaramadi bizim yavrucaklara hepsi hasta
canım cok gecmıs olsun cabucak atlatır ınsallah kuzum
canımm çok geçmiş olsun ya korktuğun başına geldi boğazlarından korkmuştun demek oymuş ama bişi diyim mi üst dişler boğazları da etkilermiş annem söylemişti belki ondan boğazları iltihap kaptı bir an önce iyileşir inşallah
eh işte ya ranayla fena değil kardeşlerim geldi biraz yüküm hafifledi hiç boş bırakmadılar ranayı sürekli oyun oynadılar ama maalesef yarın akşam gidiyolar ve çok çabuk geçti anlamadım ya( bi de bizim kimsemiz yok bayramda kapımızı bi bakıcılar çaldı biz de bi tek onlara gittik hava da soğudu dışarı da çıkamadık rana sümüklüsü yüzünden evde geçti
çocuk öncelik olmalı ya boşver akrabayı diyecem bayram bitti:)
bu erkekler neden evlendikten sonra değişirler anlamıyorum beni tavlamak için her gün güzel güzel günaydın mesajları atan adamın yerinde yeller esiyo ama ben boş bırakmıyorum mesaj atıyorum seni çok seviyorum diye o da karşılık vermezse küsüyorum sonra peşimde dolaşıyo bu sefer yani biraz çektirmek lazım bizim de iki yıl bitti ama ucunu koyarsan bırakıp gidiyo... bazen tvye o kadar dalıyo ki sesleniyorum dönüp bakmıyo ben de yastığı geçiriyroum kafasına baştan ezdirmeyecen kendini annem çok fenasın diyo ama böyle olmazsam da olmaz
canımm çok geçmiş olsun ya korktuğun başına geldi boğazlarından korkmuştun demek oymuş ama bişi diyim mi üst dişler boğazları da etkilermiş annem söylemişti belki ondan boğazları iltihap kaptı bir an önce iyileşir inşallah
eh işte ya ranayla fena değil kardeşlerim geldi biraz yüküm hafifledi hiç boş bırakmadılar ranayı sürekli oyun oynadılar ama maalesef yarın akşam gidiyolar ve çok çabuk geçti anlamadım ya( bi de bizim kimsemiz yok bayramda kapımızı bi bakıcılar çaldı biz de bi tek onlara gittik hava da soğudu dışarı da çıkamadık rana sümüklüsü yüzünden evde geçti
bu erkekler neden evlendikten sonra değişirler anlamıyorum beni tavlamak için her gün güzel güzel günaydın mesajları atan adamın yerinde yeller esiyo ama ben boş bırakmıyorum mesaj atıyorum seni çok seviyorum diye o da karşılık vermezse küsüyorum sonra peşimde dolaşıyo bu sefer yani biraz çektirmek lazım bizim de iki yıl bitti ama ucunu koyarsan bırakıp gidiyo... bazen tvye o kadar dalıyo ki sesleniyorum dönüp bakmıyo ben de yastığı geçiriyroum kafasına baştan ezdirmeyecen kendini annem çok fenasın diyo ama böyle olmazsam da olmaz
Canim sen onun ilgisini cekecek.mesajlar ceksen eminim.oda doner en azindan denemeye deger
Mesela bir seniz ozledim.yazsan eminim esin soklanir
Yok anam yok sizin iciniz erkwnden olmus
en ıyısı sen benım evlılık danısmanım ol
aslında yazarım yazmak zor değil ana ıcımden gelse bı
en ıyısı sen benım evlılık danısmanım ol
aslında yazarım yazmak zor değil ana ıcımden gelse bı
Askin pesini birakmamak.lazim dimi ozcananim
ay gececiler yine toplandık yuppiama benim huysuzum uyumadı dahaa
Aaa olmus kiz senin icin
Ben yazarik.heyecanla beklerim.cok severim.mesajlasmayi
Siz seviserek evlenmedinizmi
Yaz yaz sen bak adamda aska gelir sen bir adim.at hele bak
valla işin ucunu bırakmamak lazım ama bi de karşı tarafın hakettiğini bilmek lazım valla haketmiyosa wavsın dediği için içinden gelmez insanın
ay gececiler yine toplandık yuppiama benim huysuzum uyumadı dahaa
ah songülüm keşke bütün erkekler bu kadar çabuk aşka gelse
Aaa olmus kiz senin icin
Ben yazarik.heyecanla beklerim.cok severim.mesajlasmayi
Siz seviserek evlenmedinizmi
Yaz yaz sen bak adamda aska gelir sen bir adim.at hele bak
benımkı 9,30 da uyudu valla
bizim uyuyalı bi saat oluyo teyzesi uyuttu bugün sabah uyutması hariç hep teyzesi uyuttu rahattım bugün keyfi yerindeydi ama her yerimiz sümük oldu ya bütün kanepe yastıklar üst baş ne sümükmüş arkadaş bitmedi gitti bi de bişi sölim kızlar bebekler 1 yaşından sonra daha sık hasta oluyorlarmış bağşıklık yüzündenAynen sekerim.ne hos dimi
O kucuk insanin bogazosi agriyor annesi normal ama
Bizim.kucuk adamda ayakta antiniyotigin siringasiyla dis kasitiyor son in dakikadir
hosgeldın canım uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun bı ardan sonra bulustuk
evet canım bıttı ama bızım daha zıyaret bıtmedı yarında gıdıcez bakalım
severek evlendım tabı
senın ıcın bıara yazıcam bakalım
Al sana aska zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?