2012 kasım bebekleri büyüyor..

hoşgeldin şekerim
ayyyyyy ben sizi bi yesem hammmm diye nasıl olur acaba:
maşallah size şekerim:
bak sözünü tutun sen albüm konusunda:
bende big gün yaparım inşallah::

allahım nnazarlardan korusun bu gzelliği..

teşekkür ederiz teyzesi.... rabbim tüm bebişleri nazarlardan korusun inş.

ii ki doğdunn araaaaaaas mutlu yıııııllar aaaraaaas ii ki doğdunn ii ki doğdunnn mutlu yıllar aaaaraaaaaaaaaaaaaaassss
cnnmm rabbim nice yılları birlikte eksiksiz geçirmenizi nasip etsin inş.

çok geçmiş olsun canım. bu arada albüme nasıl bakıyoruz.

gunaydin guzel anneler nasilsiniz bakalim
guldencim nil nasil doyabildinmi kizina bu tatilde birakmak zor geldi dimi
yasmincim bal bocegin biraz daha iyi oldumu resimlerinizi gordum cok tatlisiniz elifinde. bayram elbisesi zeynep ilayin elbisesinin pembesi
masallah ne kadar byyumus oyle saclari uzamis o disleri gulunce ne.kadar tqtli gorunuyo
toptan.yiyesim geldi masallah zeynebime

ii ki doğdunn araaaaaaas mutlu yıııııllar aaaraaaas ii ki doğdunn ii ki doğdunnn mutlu yıllar aaaaraaaaaaaaaaaaaaassss
cnnmm rabbim nice yılları birlikte eksiksiz geçirmenizi nasip etsin inş.

Sagol canum benim
Cok tesekkur ederiz
Ozledik sizleri efendim.
Ama kuzucugundan ayrildigin icin uzgunum
Fotolar cok guzel canimya bayildim.minigun cok buyumua masalla

Merhaba canim
Ozledi buralar seniiii

günaydın kızlaarrr

yasmin gülden sprint hoşgeldiniz kızlar özledik sizi

yasmin maşallah nasıl büyümüş zeynep ilay. çookk tatlı ya hele saçlarına bayıldımm:)) bizim de uzasın saçlarımız artııkk:))

Yasemincim zeynep.ilay iyilestimi

sağolasın cnm benim. kuzucuktan kareler ekledim sonunda:) ii sayılırız teyzesi diş çıkarmakla meşgulüz buaralar 3. dişimiz de teşrif etti çok şükür:) oğluşun 1 yaş oldu çok şükür doğum günü işini ne yaptın? ay ben çok telaşlıyım bayramda kim görse doğum günü yapmıo musun diye sordu bizi de çağır diorlar ben aile arasında bişey düşünüyordum iş büyüdü bilemiyorum nasıl olcak. zeynep önceden kalabalıktan çok korkuyordu düğün sayesinde iice alıştı çok şükür:) arasım yarenim nasıl okul işi halloldu mu

Canim.yemegine katsan olmazmi
canım doğru düzgün yemekte yediremiyorum

dün açtım artık canım pepeyi. napcak bakalım diye. çok dikkatini çekti bi bölümü izledi ama yemek yine öyle çok yediremedim bi kaç kaşık yiyip bıraktı. hiç dikkati dağılmıyo benim kızın bi yandan izliyo bi yandan kaşığı görünce kafasını çeviriyo ama bugün kahvaltısını yaptı iştahı yerine geliyo heralde yavaş yavaş. ilaç da akşam son bi kaşığımız kaldı. onu da verirsek tamam. inan midesine bişey gitmiyo gibi hepsi dışarı çıkıyo sanki ama yine de veriyorum zor zahmet

Dun gece birden selim uyandi .
Ayagimda salliyorum olmuyor kucagima aliyorum emziriyorum pişpişliyorum yerine koyup sirtina pişpiş sabaha kadar boyle gecti.
Sanki sabrim azalmaya mi basladi annemlerin yanindayim diye mi boyle icimden kizdim cok

günaydın cnm bende sizleri özledimmm... sağol teyzesi büyüyo kuzular. saçlarımız doğum gününden sonra kesilcek sanırım. hiç istemiyorum ama anane babanne herkes diretio bi kez olsun sıfıra vurulsun diye, babamız da 3 numara kestirelim dio ben istemiorum yaaadaha gür çıkarmış hepsi aynı boy olurmuş toplatalım diorum yok onuda kabul etmiolar sinir oluyorum
eee sizde ne var ne yok cnm bayram nasıl geçti

bayram sessiz sakin geçti canım berra nın hastalığıyla uğraştık çok şükür şimdi daha iyi. ay bana da diyorlar da zaten azıcık saçımız var kıyamıyorum yaa ben uzamasını istiyorum saçının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…