- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.801
herkese günaydın kızlar biz geldik hem de bir sürü resimle, albüm yaptık bakarsanız seviniriz:)
bayramımız hastalıkla mücadeleyle geçti ama yine de güzeldi...
geçmiş bakamadım hiç herkes iidir umarım. özledim vallahi...
erken gelinde kaynatalım azıcık...
hoşgeldin şekerim
ayyyyyy ben sizi bi yesem hammmm diye nasıl olur acaba:
maşallah size şekerim:
bak sözünü tutun sen albüm konusunda:
bende big gün yaparım inşallah::
allahım nnazarlardan korusun bu gzelliği..
teşekkür ederiz teyzesi.... rabbim tüm bebişleri nazarlardan korusun inş.
herkese günaydın kızlar biz geldik hem de bir sürü resimle, albüm yaptık bakarsanız seviniriz:)
bayramımız hastalıkla mücadeleyle geçti ama yine de güzeldi...
geçmiş bakamadım hiç herkes iidir umarım. özledim vallahi...
erken gelinde kaynatalım azıcık...
ii ki doğdunn araaaaaaas mutlu yıııııllar aaaraaaas ii ki doğdunn ii ki doğdunnn mutlu yıllar aaaaraaaaaaaaaaaaaaassss
cnnmm rabbim nice yılları birlikte eksiksiz geçirmenizi nasip etsin inş.
kızlarrrr
herkese kocaman bi günaydın:
iyi haftalar:
umarım bayramınız güzel geçmiştir be bi sorun yoktur.:
ben bayramda yazamadım malesef size
nil hanımla koşturduk hep
çokö yaramaz bi kızım var benim artıkkk:
ee herkes iyidir umarım
bu arada evdeydik biz 1 2 akraba ziyareti ve 1 doğum gününe katıldık okadar onundışında kızımla vakit geçirdikkk:
güzeldi ..
çok geçmiş olsun canım. bu aradaalbüme nasıl bakıyoruz.
Merhaba canim
Ozledi buralar seniiii
Yasemincim zeynep.ilay iyilestimi
canım doğru düzgün yemekte yediremiyorumCanim.yemegine katsan olmazmi
dün açtım artık canım pepeyi. napcak bakalım diye. çok dikkatini çekti bi bölümü izledi ama yemek yine öyle çok yediremedim bi kaç kaşık yiyip bıraktı. hiç dikkati dağılmıyo benim kızın bi yandan izliyo bi yandan kaşığı görünce kafasını çeviriyoaynı şey bizde de oluyo bazen dikkatini dağıtarak içir balkonda dene ne bileyim yani dikkati dağılınca ne içtiğini blimiyo benim kız çoğu zaman öyle yediriyorum valla pepeyi dene diyecem ama tv izletmiyorum diyosun pepe olmasa rana hiç bişey yemezdi bugün 1 köfte yedirdim izletmeden baktım çıkarıyo açtım netten 3 tane yedi hem de oynaya oynaya hipnoz olur geriler diye düşünmüyorum ben çünkü kız gördüğü anda başlıyo oynamaya bi de öyle dene canım gerçekten sinir bozucu çünkü seni çooook iyi anlıyorum
günaydın kızlaarrr
yasmin gülden sprint hoşgeldiniz kızlar özledik sizi
yasmin maşallah nasıl büyümüş zeynep ilay. çookk tatlı ya hele saçlarına bayıldımm:))bizim de uzasın saçlarımız artııkk:))
günaydın cnm bende sizleri özledimmm... sağol teyzesi büyüyo kuzular. saçlarımız doğum gününden sonra kesilcek sanırım. hiç istemiyorum ama anane babanne herkes diretio bi kez olsun sıfıra vurulsun diye, babamız da 3 numara kestirelim dio ben istemiorum yaaadaha gür çıkarmış hepsi aynı boy olurmuş toplatalım diorum yok onuda kabul etmiolar sinir oluyorum
eee sizde ne var ne yok cnm bayram nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?