- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.821
Maşallah zeynep ilay aaa :)
günaydın cnm bende sizleri özledimmm... sağol teyzesi büyüyo kuzular. saçlarımız doğum gününden sonra kesilcek sanırım. hiç istemiyorum ama anane babanne herkes diretio bi kez olsun sıfıra vurulsun diye, babamız da 3 numara kestirelim dio ben istemiorum yaaadaha gür çıkarmış hepsi aynı boy olurmuş toplatalım diorum yok onuda kabul etmiolar sinir oluyorum
eee sizde ne var ne yok cnm bayram nasıl geçti
günaydın kızlaarrr
yasmin gülden sprint hoşgeldiniz kızlar özledik sizi
yasmin maşallah nasıl büyümüş zeynep ilay. çookk tatlı ya hele saçlarına bayıldımm:))bizim de uzasın saçlarımız artııkk:))
Dun gece birden selim uyandi .
Ayagimda salliyorum olmuyor kucagima aliyorum emziriyorum pişpişliyorum yerine koyup sirtina pişpiş sabaha kadar boyle gecti.
Sanki sabrim azalmaya mi basladiannemlerin yanindayim diye mi boyle icimden kizdim cok
günaydın cnm bende sizleri özledimmm... sağol teyzesi büyüyo kuzular. saçlarımız doğum gününden sonra kesilcek sanırım. hiç istemiyorum ama anane babanne herkes diretio bi kez olsun sıfıra vurulsun diye, babamız da 3 numara kestirelim dio ben istemiorum yaaadaha gür çıkarmış hepsi aynı boy olurmuş toplatalım diorum yok onuda kabul etmiolar sinir oluyorum
eee sizde ne var ne yok cnm bayram nasıl geçti
Slm kıxlar yoğunluktan yazamıyorum okul ev cok yoruyo benı sızler nasılsınız herkese selamlar
bende sizi özledim şekerim
nasıl berram halamı yememeye devam?
canım diş çıkarıyo belki selim sürekli evde olduğun için ola bilir madem annenlerdesin
arada bırakpı yanlız alışverişe falan git kafan dağılır..
canım boşver herkesin sözünü sen sen nasıl istiyosan öyle yap çocuk senin çocuğun
aaaa
şahsen ben okonuda kimseyi dinlemiyorum ben ne istersem o ..
bu konuda katıyım biraz..
ben böyle seviyorumde geç..
kırmadan tabi..
bayram sessiz sakin geçti canım berra nın hastalığıyla uğraştık çok şükür şimdi daha iyi. ay bana da diyorlar da zaten azıcık saçımız var kıyamıyorum yaa ben uzamasını istiyorum saçının
çok geçmiş olsun cnm yaa bizde ilk gribimizi çok zor atlattık ev zeynep ilayın horlama sesiyle şenlendi resmenkuzular hep hasta oldu havalar nedeniyle sanırım. rabbim tez zamanda eski sağlığına döndersin inş.
Slm kıxlar yoğunluktan yazamıyorum okul ev cok yoruyo benı sızler nasılsınız herkese selamlar
Sakin sakin kestorme canim.inan cok uzulurum yarrnin kini hic kestirmedim
Arasinkini bile ne sifira ve numaraya vurdurmadim
Ay diren yaseminn
bende sizi özledim şekerim
nasıl berram halamı yememeye devam?
canım diş çıkarıyo belki selim sürekli evde olduğun için ola bilir madem annenlerdesin
arada bırakpı yanlız alışverişe falan git kafan dağılır..
canım boşver herkesin sözünü sen sen nasıl istiyosan öyle yap çocuk senin çocuğun
aaaa
şahsen ben okonuda kimseyi dinlemiyorum ben ne istersem o ..
bu konuda katıyım biraz..
ben böyle seviyorumde geç..
kırmadan tabi..
Yasmin kestirme kis geliyor kafasi usur de :)) bizimde iki tel sacimiz uzadi herkes kestirin kestirin diye her muhabbette soyluyor.ben israrla direniyorum. Sende diren :))
günayydın bir geçmişi okuyayım dedim ama öğlen oluyo vazgeçtim :) nasılsınz biz bu bayram pek gezemedik bir tek songül teyzemiz ve 2 arkadaşa gittik evdeydik oğluşum benimde rahatsız azcık birde yeni huyumuz çorapğ çıkartma görmelisiniz inat edip çıakrıyo sonra o çorap direk ağza sevinç nidalarıyla dün bütün gece çorap çıkaramadığı(ayaklı tulum giydirdim ) için çığlık çığlığa kavga etti benle uyumadım tüm gece eşşek bide uyandı hıh die trip yapıyor bana :) doğum günü hazırlıkları içersindeyiz bakalım tüm aile toplanması için 9 kasıma ertledik 9 kasımda erdemin normal beklenen doğum tarihiydi ne tesadüf oldu dimi :)
hastalıktan yemiyor teyzesi iyileşti artık yiyecek inşallah
Buraya gelmeden oncede boyle oluyordu.ama sabirsiz degildim simdi annem bakmaliymis gibi biseyler mi var bilincaltimda nedir.disariyada pek cikamadim . Geldik hasta olduk . Dun biraz ciktik o da selim ben dayimiz :)) gittik bi ozsute oturalim biseyler icelim diye selim e pasta aldik . Kerata kahvemizden icmek istiyor. Pasta yiyene kadar her yerim pasta oldu. Yeni hareketimizde bisey sicak gelsin iki elini kulagina kapatiyor. Eller kulakta kahve icti :)) amacina ulasincada alkisliyor kendini
günayydın bir geçmişi okuyayım dedim ama öğlen oluyo vazgeçtim :) nasılsınz biz bu bayram pek gezemedik bir tek songül teyzemiz ve 2 arkadaşa gittik evdeydik oğluşum benimde rahatsız azcık birde yeni huyumuz çorapğ çıkartma görmelisiniz inat edip çıakrıyo sonra o çorap direk ağza sevinç nidalarıyla dün bütün gece çorap çıkaramadığı(ayaklı tulum giydirdim ) için çığlık çığlığa kavga etti benle uyumadım tüm gece eşşek bide uyandı hıh die trip yapıyor bana :) doğum günü hazırlıkları içersindeyiz bakalım tüm aile toplanması için 9 kasıma ertledik 9 kasımda erdemin normal beklenen doğum tarihiydi ne tesadüf oldu dimi :)
direnişimiz hayırlı uğurlu olsun kızlartabi ne kadar direnebilirim bilemiyorum ama bu kafası üşür muhabbetini tuttum eşim dio ki saçlar uzudı zeynep ilay ın şekli bile değişti daha tatlı oldu kuzum, hah bak gördün mü lafıma gelion dedim içimden eeee kız çocuğu babası saçsız olur mu hiç dedim
Buraya gelmeden oncede boyle oluyordu.ama sabirsiz degildim simdi annem bakmaliymis gibi biseyler mi var bilincaltimda nedir.disariyada pek cikamadim . Geldik hasta olduk . Dun biraz ciktik o da selim ben dayimiz :)) gittik bi ozsute oturalim biseyler icelim diye selim e pasta aldik . Kerata kahvemizden icmek istiyor. Pasta yiyene kadar her yerim pasta oldu. Yeni hareketimizde bisey sicak gelsin iki elini kulagina kapatiyor. Eller kulakta kahve icti :)) amacina ulasincada alkisliyor kendini
Aaaa ayakli tulumada isyan cikartti desene:)
Bilmis erdem.kotu kotu bakmistir sana eminim:)
Bizikde digimgunu haftaya olcak buyuk ihtimal
11 kasim bdt bizimde
Ama 6 kasim.baz almistik aras kostir kostur onden giderken
Erdem zaamaninda digumgununu kutkucak desebe
ay songül teyzesi sana teşekkür etmeyi unuttuk bayram harçlığımız için çooook teşekkür ederiz :) babamıza yetişme telaşıyla koşarken unuttuk biz onu öpüyoruz senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?