2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sakin sakin kestorme canim.inan cok uzulurum yarrnin kini hic kestirmedim
Arasinkini bile ne sifira ve numaraya vurdurmadim
Ay diren yaseminn

bende sizi özledim şekerim
nasıl berram halamı yememeye devam?

canım diş çıkarıyo belki selim sürekli evde olduğun için ola bilir madem annenlerdesin
arada bırakpı yanlız alışverişe falan git kafan dağılır..

canım boşver herkesin sözünü sen sen nasıl istiyosan öyle yap çocuk senin çocuğun
aaaa
şahsen ben okonuda kimseyi dinlemiyorum ben ne istersem o ..
bu konuda katıyım biraz..
ben böyle seviyorumde geç..
kırmadan tabi..

Yasmin kestirme kis geliyor kafasi usur de :)) bizimde iki tel sacimiz uzadi herkes kestirin kestirin diye her muhabbette soyluyor.ben israrla direniyorum. Sende diren :))

hastalıktan yemiyor teyzesi iyileşti artık yiyecek inşallah

çok geçmiş olsun cnm yaa bizde ilk gribimizi çok zor atlattık ev zeynep ilayın horlama sesiyle şenlendi resmen kuzular hep hasta oldu havalar nedeniyle sanırım. rabbim tez zamanda eski sağlığına döndersin inş.

amin canım inşallah. evet herkes hastaydı. kışa girerken başladık bakalım kışın napcaz.

Buraya gelmeden oncede boyle oluyordu.ama sabirsiz degildim simdi annem bakmaliymis gibi biseyler mi var bilincaltimda nedir.disariyada pek cikamadim . Geldik hasta olduk . Dun biraz ciktik o da selim ben dayimiz :)) gittik bi ozsute oturalim biseyler icelim diye selim e pasta aldik . Kerata kahvemizden icmek istiyor. Pasta yiyene kadar her yerim pasta oldu. Yeni hareketimizde bisey sicak gelsin iki elini kulagina kapatiyor. Eller kulakta kahve icti :)) amacina ulasincada alkisliyor kendini

günayydın bir geçmişi okuyayım dedim ama öğlen oluyo vazgeçtim :) nasılsınz biz bu bayram pek gezemedik bir tek songül teyzemiz ve 2 arkadaşa gittik evdeydik oğluşum benimde rahatsız azcık birde yeni huyumuz çorapğ çıkartma görmelisiniz inat edip çıakrıyo sonra o çorap direk ağza sevinç nidalarıyla dün bütün gece çorap çıkaramadığı(ayaklı tulum giydirdim ) için çığlık çığlığa kavga etti benle uyumadım tüm gece eşşek bide uyandı hıh die trip yapıyor bana :) doğum günü hazırlıkları içersindeyiz bakalım tüm aile toplanması için 9 kasıma ertledik 9 kasımda erdemin normal beklenen doğum tarihiydi ne tesadüf oldu dimi :)

Sakin sakin kestorme canim.inan cok uzulurum yarrnin kini hic kestirmedim
Arasinkini bile ne sifira ve numaraya vurdurmadim
Ay diren yaseminn

Yasmin kestirme kis geliyor kafasi usur de :)) bizimde iki tel sacimiz uzadi herkes kestirin kestirin diye her muhabbette soyluyor.ben israrla direniyorum. Sende diren :))

direnişimiz hayırlı uğurlu olsun kızlar tabi ne kadar direnebilirim bilemiyorum ama bu kafası üşür muhabbetini tuttum eşim dio ki saçlar uzudı zeynep ilay ın şekli bile değişti daha tatlı oldu kuzum, hah bak gördün mü lafıma gelion dedim içimden eeee kız çocuğu babası saçsız olur mu hiç dedim

Aaaa ayakli tulumada isyan cikartti desene:)
Bilmis erdem.kotu kotu bakmistir sana eminim:)
Bizikde digimgunu haftaya olcak buyuk ihtimal
11 kasim bdt bizimde
Ama 6 kasim.baz almistik aras kostir kostur onden giderken

Erdem zaamaninda digumgununu kutkucak desebe

Slm kıxlar yoğunluktan yazamıyorum okul ev cok yoruyo benı sızler nasılsınız herkese selamlar

hastalıktan yemiyor teyzesi iyileşti artık yiyecek inşallah

kkıyamam cnm
geçmiş olsun..

kıyamam ben selime
bence bırak annene çık biraz gez cnmm..

canım nedir doğum günü hazırlıklarınız..

işte bak zafer senin.....

Desene yine zor bir geceydi
Annen baksa biraz uyusan sende rahatsizzin
Ananemiz bakiyormu

ay songül teyzesi sana teşekkür etmeyi unuttuk bayram harçlığımız için çooook teşekkür ederiz :) babamıza yetişme telaşıyla koşarken unuttuk biz onu öpüyoruz senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…