2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ozlettin cnm kendini ama yigunsundir eminim
Kv nasil ceydaciga iyi bakiyormu

Canım valla evde uğras okulda uğras pek fırsat bulamıyorum nete...(( kv bı alem bu seneyı delırmeden gecırırısem cok ıyı . Sabır ayetı fılan varsa soyleyın bana o derecedeyım yanı. Baslarda bıseye karısmıyodu yavas yavas sesı cıkmaya başladı. Ben yokken bakıyo ben eve gelınce hıc ılgılenmıyo ıyı bakıyo mu bskmıyo mu bılmem yanı.

Yaren ne yapıyo. Benımkıler cok zor öğrenıyo

güldencim süslerimizin bir kısmını aldık kıyafetimiz için kumaş alıcam ve ananemiz pelerin dikicelk :) pantalon baktım onu alacam birde süpermen tişörtü arıyorum nette karşılaşırsanız bana haber edin nolur özelden bakıyorum sürekli
merturcum ben erdemi göstermiştim ama sanırım sen yoktun birazdan bir albüme koyarım rsmimizi inşallah işlerimi halledersem

Olsun cnm ban onada sukir caniniz bakiyor en azindan
Yarende konular cok karisik
6o yaslarda bir ogretmenimiz
Saci cekikip sacini yolarim denilmis bir kizimiz
Ve ogretmenin bacaklarinizdan tavana asarim dedigi icin aglayio.okula gitmek istemeyen bir kizimiz var haha durum feba yani

merabalar kızlar
gulden yasmın beysal hosgeldınız
yasmıncım bızde yasından sonra 3 e vurdurcaz sacını ılk baslarda bende ıstemıyodum ama sımdı ıstıyorum suan bıle kestıresım var cok terlıyo cunku enazndan bıraz rahat eder bıkere kestırıp dahada kestrmem zaten uzatıcam yakısırsa tabı,duzgun uzar dıye dusunuyorum
songul hemen bıze haberdar et okul ısını sende gıdıcenmı bugun okula

canım sende hoşgeldin
nasıl alpturam bakalım?

evet songül bejkliyoz meraklaaaaaa:

Bende merakla bekliyorum
Kizkar biz abartmadik dimi hakliyiz
Ay alisik degilm boyoe islere yine esime diyirum ogretmenide rencide edicek gbi konusma

ama wavsım kız çocuğuna da sıfır ve 3 numara çok kötü yaaaa...

Ay simdi gittiler karnim.agriyir heyecandan

ayy ben bile heyecanlandım naklen yayın istiyoruz songülllllllll

evet ılk basta kotu olacak gozumuz alıstğı ıcın ama uzar be hemen
ıstemıyosan dıret ozaman esıne kafası usur de en gecerlı sebep bu heralde

evet bu jozu kullanmayı düşünüyorum cnm zaten doğalgaz bağlanmadı soğuk diye annemlerde kalıyorum zeyneple, bi de traş yüzünden kızımı üşütemem ki di mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…