2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yok yok yok olmuyor
Mudur ogretmeni ive ove bitirememis biz
Sinif degisirse okul.karisir diger veliler isyan cikarir demia yetkimiz yok demis
Ancak baska okula gider ordan geri nakil.olursa sinif secersiniz demis dunya para teklif etmis yine yok
Yikildim adeta
Ayrice istedoginiz ogretmenede bagis yapilmadi demis onca insan yalan soyluyor ya neyse
Durum bundan ibaaret daha gozlemlicem takibi slklmtutucam benik sert cikisimdan sonra insalla daha insanlasir

yenımı tasındınz canım oraya
yok cnm merkezi sistemle ısınıyordu ev geçen yıl. bu yıl doğalgaza geçti. herkes geçti bizim ev sahibi sağolsun çok geç başvurdu daha proje onaylanacakmış o da onaylanınca saat takılacakmış bi proje de o zaman onaylanacakmış ölme eşeğim ölme ki doğalgaz bağlansın...
Olmadi............
.

her işte bi hayır vardır cnm yaa dur bakalım sıkma hemen canını

baska okula verme gıbı bı sansınz varmı
yoksada dedğın gıbı gozlemle sureklı gozun ustunde olsun oğretmenın ara ara gorus varlığını bılsın yanı
hayırlısı olsun canım

bıran once hallolur ınsallah canım kuzum usutmesın gercı yapılana kadar annende kalırsın heralde
esın evde ususun

baska okula verme gıbı bı sansınz varmı
yoksada dedğın gıbı gozlemle sureklı gozun ustunde olsun oğretmenın ara ara gorus varlığını bılsın yanı
hayırlısı olsun canım

Asagidada yazdim hayatim sebepelrini takip yapicam ama tekrarlanan ve benim.cok canimi slkan bir durum olursa sikaytimi yapop elomden geleni yaoicam

Asagidada yazdim hayatim sebepelrini takip yapicam ama tekrarlanan ve benim.cok canimi slkan bir durum olursa sikaytimi yapop elomden geleni yaoicam

yakında olunca sık sık gıdersın zaten okula
ılgılı bı annesın zaten yanlısı olursa ozaman bakarsnz caresıne canım
kavanoz mamalarnoda okudum allahım ınsanlık olmus yahu bunları bebekler yıyo nasıl olur anlamyorum ben zaten bıkacdefa hıp yedrdım oda mecbur kalınca okadar

inş. daha fazla canını sıkacak bir durumla karşılaşmazsın cnmmm

ınsalla hayatım sımdıden sonra duruma motıve olup sıkı takıp yapmalıyım
benım son konuşma yaptığım gun yaren bağırmadığını soyledı sınıftakı arkadaslarınada hatta yaren sızın yuzunuzden bana kusmus vb seyler doylemeıs
banada yarenle barış ızaladık dedı
eger daha ılerı gıden seyler olursa benımde tepkım daha farklı olucak gereklı yerlre basvuracagım

Bende merakla bekliyorum
Kizkar biz abartmadik dimi hakliyiz
Ay alisik degilm boyoe islere yine esime diyirum ogretmenide rencide edicek gbi konusma

Mutluydu canim okulu cok ozlemis
Gecen ogretmenjni ozledinmi dedim.orta dedi:)

ıyı canım uyuyo sımdı
sende bol bool nılle vakıt gecırmısn neguzel bayram bızım bıraz kosturmaca oldu ordan oraya alp tuğra yemedığı kadar et yedı kuzum
sen nasılsın canım nıl nasıl

nilde biraz hastaydı ama şimdi iyi ama yarın bi doktor amcasına konturole gidecek bugün çok yoğunmuş oyüzden yarrın..

evet bu jozu kullanmayı düşünüyorum cnm zaten doğalgaz bağlanmadı soğuk diye annemlerde kalıyorum zeyneple, bi de traş yüzünden kızımı üşütemem ki di mi ama

aynen devam cnmmm:
üşür çıocuk.:

Aglamak istiyorummm

ağlama cnm

tatlım sıkı takipte ol sonrasında hala devam ederse milli eğitime şikayet edersin gerekirse:

bende bakayım şuna
gerçi nil hiç kavanoz maması yedirmedim ben..ama yazık değilmi bu bebeciklere..

sen dikkatli bi annesin eminim hiçbir ayrıntıyıo gözünden kaçırmayacaksın cnm ... rabbim kötüsüyle karşılaştırmasın herşey yolunda gitsin inş.
neyse konuyu değiştirelim ne yapıyorsun aras paşanın doğumgünü için annesi bize de fikir olsun

aynen cnm valla ıcım sıstı

cnm ınan daha ortada hıc bırsey yk dogumgunu ıcın zaten ufak çaplı olucak
senın varı plan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…