- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.061
:44::44::44::44::44::44::44::44::44: bu cimcime şimdi yaren mi yaaaa çok tatlıı aras desem değil kime benzemiş ki yahuhaha valla buyudu bırde o nısanda cekıldı zıllı cok
haha bır bakmışsın oluş be ozcanan günler cabuk gecıyor bılesın
bak oda bebecıktıEki Görüntüle 836358
Çok güzel olmuş. Maşallah ya. Ben böyle bişey yapmamıştim ben de istiyorum
reces merhaba cnm nasılsın
defne nasıl oldu ıyılestımı
İyi geceler kızlar. Sağolun defne şükür iyi. Biraz öksürük biraz da tıkanık burun var. Ama ben hastayim.reces çok geçmiş olsun defne nasıl oldu
:44::44::44::44::44::44::44::44::44: bu cimcime şimdi yaren mi yaaaa çok tatlıı aras desem değil kime benzemiş ki yahu
Eki Görüntüle 836364 Eki Görüntüle 836365 Eki Görüntüle 836362
otelde hiç doğru oturmadı illa ters oturacakmış ya çok yoruyo beni bi dakka yerinde durmuyo ve bugün benim arkamdan değilde akşam bakıcının arkasından ağladı sinir oldum
Eki Görüntüle 836364 Eki Görüntüle 836365 Eki Görüntüle 836362
otelde hiç doğru oturmadı illa ters oturacakmış ya çok yoruyo beni bi dakka yerinde durmuyo ve bugün benim arkamdan değilde akşam bakıcının arkasından ağladı sinir oldum
haha ıste ıkısıde aynı babaları haha
buydu valla kuzum koca kız oldu
recescı sanada gecmıs olsun
Doum Gn Magnetleri Fotomagnet - Doum Gn Magneti > 1. Doum Gn Magnetleri > 1 Ya Magnet Yaş Magnet
buraya yaptırdım cnm
Teşekkür ederim cnm.
bende bakiyim.
buarada teyzeleri ufak bir bayram albümü yaptık isterseniz bakabilirsiniz
ee rana bu annesı
yenımı aldınız gulegule kullanın
yok nere alayım eve salıncağı var ya evde onda yediriyorum bu nevşehirdeyken çekmiştim
yok nere alayım eve salıncağı var ya evde onda yediriyorum bu nevşehirdeyken çekmiştim
defne cok tatlı masalla ya aynı annesı
Teşekkür ederiz songül teyzesi, bütün bebisler gibi o da .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?