- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.081
reces cım defne cok tatlı masallah sana benzıyo
songul yaren herzamnkı gıbı cok guzel kuzum masallah guzellığını senden almıs
ama tek annesine benzeyen bebek
aabırde elıf mına var
reces cım defne cok tatlı masallah sana benzıyo
songul yaren herzamnkı gıbı cok guzel kuzum masallah guzellığını senden almıs
sagol cnm benımmm babasına benzemekte gercı ama neyseee
nasılsın nasıl gecı gunun
Kızlar çok mutlu ettiniz beni. Doğdugunda aynı babasıydi. Hatta ilk 8 ay babasınin kopyasiydi. He gören erkek mi diye soruyordu. Son aylarda bana benzemeye başladı
Kızlar ben kaçıyorum. İyi geceler malum sabah iş var
bu hafta 4-5 gün sürekli ağlıyorb beni al yapıyor hiç durmuyordu oynayan çocuk gitiii huysuz bir çocuk geldi diş mi dedim çok yakında bir diş görünmüyor sonra dün nar yiyince ağlamaya başladığını fark ettim yine 3-5 gündür nar nar suyu mandalin mandalin suyu veriyırdum c vitamini diye bugün hpsini kestim öyle iyi oldu ki maşaalah bir de gerçeten pişik olmuştu bugün mandalinadan dolayı.bunalmıs durumdayım hıc abartmıyorum alp tuğra uyumadğı zamnlar sureklı mızmız hıc abartmyorum noldu bu cocuğa anlamıyorum
mamasını hazrlarken yuruteıne koyuyorum ayaklarıma sarılıyo benı al dıye dusun bugunku bendekı halı
doğru duzgun hıcbırsey yapamıyorum uyududa duşa gırıcem bende ilk buraya bı bakayım dedım canım
ay canım slm verdın borclu cıktın nekadr cok dertlıymısım
ıyı geceler canım
tayın ısı olmadımı hala
bu hafta 4-5 gün sürekli ağlıyorb beni al yapıyor hiç durmuyordu oynayan çocuk gitiii huysuz bir çocuk geldi diş mi dedim çok yakında bir diş görünmüyor sonra dün nar yiyince ağlamaya başladığını fark ettim yine 3-5 gündür nar nar suyu mandalin mandalin suyu veriyırdum c vitamini diye bugün hpsini kestim öyle iyi oldu ki maşaalah bir de gerçeten pişik olmuştu bugün mandalinadan dolayı.
bütün bebekler aynı deği ama bendekinin huzursuzluğu bu çıktı sizde bi deneyin derim
selamlarıma...
Gerçekten çok güzel.
biz iyiyiz
kv cuma günü geliyor cnm
Yok kız gerçekten çok güzelsin. Maşallah, allah nazarlardan saklasin.
aslında hatıra olarakt olabılır cnm
ben yarenede bır tane yaptırdım
hersene böyle dıgumgunu yapmasamda o yasa aıt magnet yaptırmak ısterım sankı
Eki Görüntüle 836364 Eki Görüntüle 836365 Eki Görüntüle 836362
otelde hiç doğru oturmadı illa ters oturacakmış ya çok yoruyo beni bi dakka yerinde durmuyo ve bugün benim arkamdan değilde akşam bakıcının arkasından ağladı sinir oldum
Kızlar çok mutlu ettiniz beni. Doğdugunda aynı babasıydi. Hatta ilk 8 ay babasınin kopyasiydi. He gören erkek mi diye soruyordu. Son aylarda bana benzemeye başladı
bu hafta 4-5 gün sürekli ağlıyorb beni al yapıyor hiç durmuyordu oynayan çocuk gitiii huysuz bir çocuk geldi diş mi dedim çok yakında bir diş görünmüyor sonra dün nar yiyince ağlamaya başladığını fark ettim yine 3-5 gündür nar nar suyu mandalin mandalin suyu veriyırdum c vitamini diye bugün hpsini kestim öyle iyi oldu ki maşaalah bir de gerçeten pişik olmuştu bugün mandalinadan dolayı.
bütün bebekler aynı deği ama bendekinin huzursuzluğu bu çıktı sizde bi deneyin derim
selamlarıma...
çok teşekkür ederim cnm benim ... evet resim kenardaya oturmamış bi magnet daha var ya
çok sağol tatlım...ısten cıkmadan yapayım dıye i yerıne ı koymusum cnm
seceneklerı yarın yıne yaparız cıkıcaksan sımdı
ay ne yapıyoruz kızcnm dogru aslında karısık olabılırdı
ben tarıfı alınca paylasıcam canım burda hamur ısınde yetek bendede yok ama basıtmıs yaparız yaparız
seninle konuşmak bana ii mi gelio neGerçekten çok güzel.
biz iyiyiz
kv cuma günü geliyor cnm
Yok kız gerçekten çok güzelsin. Maşallah, allah nazarlardan saklasin.
aşkolsun songüllll benim kız da hıh demiş benim burnumdan düşmüş şekerimama tek annesine benzeyen bebek
aabırde elıf mına var
Günaydın kızlar, hepimiz için hayırlı bir gün olur inşallah
çok teşekkür ederim cnm benim ... evet resim kenardaya oturmamış bi magnet daha var ya
Doum Gn Magnetleri Fotomagnet - Doum Gn Magneti > 1. Doum Gn Magnetleri > BR YA MAGNET YAŞ MAGNET işte buna bellki olur , çok mu oluyorum ne:)
çok sağol tatlım...
ay ne yapıyoruz kız
seninle konuşmak bana ii mi gelio ne
teşekkür ederim tatlım
aşkolsun songüllll benim kız da hıh demiş benim burnumdan düşmüş şekerim
günaydın cnmmm nasılsın tayininin çıkmasına sevindim herşey yolunda gider inş. defneme de maşallah subhanallah aynı sen...
güldenim günaydın cnm nasılsın nilm nasıl
herkese günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
günaydın cnm nil iyi akşam biraz uykusuzduk ama iyiyiz
onun dışında
dkktor amcasına gtti dün dinlemiş ciyerlerinde hiç bi sorun yok demiş:
sevindim bende üst yolunum enfksyonu geçirdiği için 15 20 gün süre bilir demiş oyüzden içim rahatladı:
ayy bide demişki nil kulaklarını ve buğazınada iyi bakalım senin anne biraz pimpirikli şimdi sana gidince sorar demiş:):).)
ıhlamur tavsiyesinde bulunmuş
ve bana üst yolunum hastalıklarıyla ilgili bilgilendirici bi yazı vermiş
henüz inceleme fırsatım olmadı inceleyince size yazarım..
selamlarıma...
Doum Gn Magnetleri Fotomagnet - Doum Gn Magneti > 1. Doum Gn Magnetleri > BR YA MAGNET YAŞ MAGNET işte buna bellki olur , çok mu oluyorum ne:)
çok sağol tatlım...
ay ne yapıyoruz kız
seninle konuşmak bana ii mi gelio ne
teşekkür ederim tatlım
aşkolsun songüllll benim kız da hıh demiş benim burnumdan düşmüş şekerim
günaydın cnmmm nasılsın tayininin çıkmasına sevindim herşey yolunda gider inş. defneme de maşallah subhanallah aynı sen...
güldenim günaydın cnm nasılsın nilm nasıl
herkese günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?