2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkes uyuyo muuuuuuuuuuuuu niye kimsecikler yok kii

uyuyorduk şekerim berra bugün 6 da uyandı. babayı gönderip 8 de tekrar uyuduk bizde

benimde artık 1 yaşım var diye beğendiğin magnet var ya canım ben ondan yaptırmayı düşünüyorum. o çok hoşuma gitti

bu arada günaydın kızlarrr

Son düzenleme:

oh sefanız olsun cnm maşallah berraya ben de iki magnet arasında kaldım cnm songül sağolsun yardımcı oluo ben burda resim ekleyemiyorum evde de net yok zaten evde durduğumuzda yok bak bakalım nasıl olmuş ay çok kararsızım

gunaydin.kizlar
dogum gunu calusmalari tam.gaz devam ediyor bakiyorum da
guldencim davetiyeye bayildim cok guzel olmus
yasemincim bal boceginli magnet de harika olnus
songul aras pasali magneti de cok sevdim benimde canim cekti

gunaydin.kizlar

merhaba canım benım
begenmene cok sevındı gercekten
bence yaptır cnm sende guzel bır hatıra degılmı

haha aynı suteden hayatım

canım sen karar ver ben herturlu yardımcı olurum sıparısıde verırız tamammı tele cek esınede goster cn ıstersen

ay onun haberi yok sürpriz olcak zaten foto işi o nedenle sıkıntılı. eşimin telinden çekiyorum ben fotoları onunki daha güzel çekio diye , şimdi uğraşsam ne var deyip şüphelencek şüphelenmesini istemiyorum çok sağol tatlım buarada karar verelim sen siparişi verirsin zahmet olmazsa

ay ben catladım da hemen o gece daha whashaptan gonderdım bak kızdım sımdı kendıme
sen ne zaman dersen verırız cnm
benımkıler gelsın bakalım nasıl guzel mı ona gore verırız

canım siz doğum günü yapcağınız için herşey bir şeklinde olacak diyorsun ya o yüzden bu da güzel olur canım. benim planım magnetlerden alıp bi de foto çektirip babanne ananne hala vs göndermek bakalım olursa

resim konusunda da canım ben olsam saçlarını ikili bağlar güzel bi kıyafetle çekerdim zeynep ilayı:) ama bu olmaz mı tabiki olur çook tatlı çıkmış çünkü

ay bundan da mı yaptırdın yoksaa

gunaydin.kizlar

ağol tatlım nasılsın bu arada
sende doğum günü hazırlıkları nedir
hiç durma sende yaptır derim ben

kız bak bende özeniyomjmm
poster nasıl ayyyy

ayyy yasemin hiç düşünme yaptır derim bennnn:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…