- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.101
herkes uyuyo muuuuuuuuuuuuu niye kimsecikler yok kii
uyuyorduk şekerimberra bugün 6 da uyandı. babayı gönderip 8 de tekrar uyuduk bizde
benimde artık 1 yaşım var diye beğendiğin magnet var ya canım ben ondan yaptırmayı düşünüyorum. o çok hoşuma gitti
bu arada günaydın kızlarrr
aaaa bak ben bunu bilmiyordum cnm bak paylaştıkça işin çoğalıo songülümO da mı aynı siteden cnm
gunaydin.kizlar
dogum gunu calusmalari tam.gaz devam ediyor bakiyorum da
guldencim davetiyeye bayildim cok guzel olmus
yasemincim bal boceginli magnet de harika olnus
songul aras pasali magneti de cok sevdim benimde canim cekti
haha aynı suteden hayatım
canım sen karar ver ben herturlu yardımcı olurum sıparısıde verırız tamammı tele cek esınede goster cn ıstersen
peki bu çıkarılmıyor mu canım dolaba yapıştıracağın zaman
ay onun haberi yok sürpriz olcak zaten foto işi o nedenle sıkıntılı. Eşimin telinden çekiyorum ben fotoları onunki daha güzel çekio diye , şimdi uğraşsam ne var deyip şüphelencek şüphelenmesini istemiyorumçok sağol tatlım buarada karar verelim sen siparişi verirsin zahmet olmazsa
oh sefanız olsun cnm maşallah berrayaben de iki magnet arasında kaldım cnm songül sağolsun yardımcı oluo ben burda resim ekleyemiyorum evde de net yok zaten evde durduğumuzda yok bak bakalım nasıl olmuş ay çok kararsızım
gunaydin.kizlar
dogum gunu calusmalari tam.gaz devam ediyor bakiyorum da
guldencim davetiyeye bayildim cok guzel olmus
yasemincim bal boceginli magnet de harika olnus
songul aras pasali magneti de cok sevdim benimde canim cekti
ay onun haberi yok sürpriz olcak zaten foto işi o nedenle sıkıntılı. eşimin telinden çekiyorum ben fotoları onunki daha güzel çekio diye , şimdi uğraşsam ne var deyip şüphelencek şüphelenmesini istemiyorumçok sağol tatlım buarada karar verelim sen siparişi verirsin zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?