- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.121
cnm bu hedıye olucak ya dagıtmak ıcın cıkartılcak dolaba takılırken
kız bu nerden çıktı maşallah sana vallahi
gunaydin.kizlar
dogum gunu calusmalari tam.gaz devam ediyor bakiyorum da
guldencim davetiyeye bayildim cok guzel olmus
yasemincim bal boceginli magnet de harika olnus
songul aras pasali magneti de cok sevdim benimde canim cekti
ağol tatlım nasılsın bu arada
sende doğum günü hazırlıkları nedir
hiç durma sende yaptır derim ben
kız bak bende özeniyomjmm
poster nasıl ayyyy
ayyy yasemin hiç düşünme yaptır derim bennnn:
canım siz doğum günü yapcağınız için herşey bir şeklinde olacak diyorsun ya o yüzden bu da güzel olur canım. benim planım magnetlerden alıp bi de foto çektirip babanne ananne hala vs göndermek bakalım olursa
resim konusunda da canım ben olsam saçlarını ikili bağlar güzel bi kıyafetle çekerdim zeynep ilayı:) ama bu olmaz mı tabiki olur çook tatlı çıkmış çünkü
ay bundan da mı yaptırdın yoksaa
canım siz doğum günü yapcağınız için herşey bir şeklinde olacak diyorsun ya o yüzden bu da güzel olur canım. benim planım magnetlerden alıp bi de foto çektirip babanne ananne hala vs göndermek bakalım olursa
resim konusunda da canım ben olsam saçlarını ikili bağlar güzel bi kıyafetle çekerdim zeynep ilayı:) ama bu olmaz mı tabiki olur çook tatlı çıkmış çünkü
ay bundan da mı yaptırdın yoksaa
işte bende bu nedenle arada kaldım bu fotoda gülüşü çok tatlı çıkmış ama üstünde eşofman var ve yol hali saç baş dağınık, ilerde sonra bana demesin anne iki toka da mı yoktu diye
o zamannnn akşam foto operasyonu başlasııııııııııınnnnnnnn tabi babamıza çaktırmadan
bır arkadas fıkır verdı cnm
kırtaıyelerde buyuk boy renklı kagıda basılıyormus dıs kapıya ıcerı bır tane ıstıyrorum
bır arkadas fıkır verdı cnm
kırtaıyelerde buyuk boy renklı kagıda basılıyormus dıs kapıya ıcerı bır tane ıstıyrorum
cnm senın organızasyon dha buyuk bence kapıya yaptır derım matbaa yada kırtasıyede basıyorlarmıs cok hhos olur bence
sen ıstedıgın resmı at bana arkadas senın ıcınde yapar
Aslinda ben de bu kojuda arada kaldik.bu guzel poz bir daha yakalanabilirmi
Ama biryerdende cixileri giyip.saclar duzgunmu olmali
Vakit cok var nasilsa canim sen buraya resimleri atarsin bizde fikir veririz denerim tek tek
aaaa
ee boyutları ne oluyomuş peki:
ayyy aklıma giriyosun kız ola bilir bak
acaba burda yapan biyer bula bilirmiyimki
bizim fotoğrafçımızda nilin yeni kıyafetiyle bize süpriz yapmış büyük bi resim hazırlamış:
evet cok güzel bi hatıra insanın herseyden yaptıresı geliyomerhaba canım benım
begenmene cok sevındı gercekten
bence yaptır cnm sende guzel bır hatıra degılmı
kız benim aklımda ailece toplanmak vardı sadece ama bakıyorum siz bir suru plan yapıyosunuz özendim vallaağol tatlım nasılsın bu arada
sende doğum günü hazırlıkları nedir
hiç durma sende yaptır derim ben
kız bak bende özeniyomjmm
poster nasıl ayyyy
ayyy yasemin hiç düşünme yaptır derim bennnn:
yok kız cok guzel olmus ama bende katılıyorum arkadaslaragerçekten beğendin mi cnm ay bi türlü karar veremedim eşime de sürpriz olcak ya beğenmezse diye korkuyorum
sende yaptır ayol
aynen cnm insanın herşeyden yaptırası gelio songül sağolsun işi postere kadar bağladı insanın canı çekio amaevet cok güzel bi hatıra insanın herseyden yaptıresı geliyo
kız benim aklımda ailece toplanmak vardı sadece ama bakıyorum siz bir suru plan yapıyosunuz özendim valla
ben iyiyim bu aralar elifin pek keyfi yok.
nilde iyidir insallah
yok kız cok guzel olmus ama bende katılıyorum arkadaslara
soyle cici bi elbise saclar iki kulak pembe tokalar cok daha tatlı olur zeynep ilay
hemde sen keske oylemi yaptırsaydım demezsin
ooo sizin kıyafetde hazır o zaman di mi ay ne tatlı olmuştur nilim e bi foto getiremdin ki görelim kızı
evet cok güzel bi hatıra insanın herseyden yaptıresı geliyo
kız benim aklımda ailece toplanmak vardı sadece ama bakıyorum siz bir suru plan yapıyosunuz özendim valla
ben iyiyim bu aralar elifin pek keyfi yok.
nilde iyidir insallah
yok kız cok guzel olmus ama bende katılıyorum arkadaslara
soyle cici bi elbise saclar iki kulak pembe tokalar cok daha tatlı olur zeynep ilay
hemde sen keske oylemi yaptırsaydım demezsin
bu arada yasmin kaçt ıöyleden sonra gelicek:
yazamamadığı için
ben yazıyorumm:
recis günaydın cnm:
nasıl yani defneciğe kayın validenmi bakıcak cnm:
nediyeyim inşallah hakkınızda hayırlısı olur
ama aynı evde olmuyacaksınız değilmi:
seni kayın validenle aynı evde düşünemedimde:
bu arada sen eşinle konuşma fırsatı bula bildinmi hiç?
ay kız baksana herkes kaçmışşş
Evet cnm kv bakacak. Evler ayrı ama bazen aynı evde kalıyoruz. Bakalım neler yaşayacagiz, allah sonumuzu hayır etsin. Eşimle çok konuşamadık ama kuzenimin vefatinsan sonra bana karşı daha iyi
he he bak bu iiydi:) kimsecikler yok topikte millet gizli gizli doğum günü hazırlığı mı yapıo ne:)eee tabi senin yokluğuna dayanamadılar senden sonra kimseyi tutamadım şekerim:=:):)umarım bişeyleri daha iyi anlar artık cnmevet kayın validende hacca gidince belki bazı şeylerin farkına varır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?