2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydin.kizlar
dogum gunu calusmalari tam.gaz devam ediyor bakiyorum da
guldencim davetiyeye bayildim cok guzel olmus
yasemincim bal boceginli magnet de harika olnus
songul aras pasali magneti de cok sevdim benimde canim cekti

gerçekten beğendin mi cnm ay bi türlü karar veremedim eşime de sürpriz olcak ya beğenmezse diye korkuyorum
sende yaptır ayol

cnm senın organızasyon dha buyuk bence kapıya yaptır derım matbaa yada kırtasıyede basıyorlarmıs cok hhos olur bence
sen ıstedıgın resmı at bana arkadas senın ıcınde yapar

işte bende bu nedenle arada kaldım bu fotoda gülüşü çok tatlı çıkmış ama üstünde eşofman var ve yol hali saç baş dağınık, ilerde sonra bana demesin anne iki toka da mı yoktu diye
o zamannnn akşam foto operasyonu başlasııııııııııınnnnnnnn tabi babamıza çaktırmadan

Yok cnm yaptircam.ama bu basit is kirtasiyeyada matbaada buyuk boy yapiyorkarmis

Aslinda ben de bu kojuda arada kaldik.bu guzel poz bir daha yakalanabilirmi
Ama biryerdende cixileri giyip.saclar duzgunmu olmali
Vakit cok var nasilsa canim sen buraya resimleri atarsin bizde fikir veririz denerim tek tek

bır arkadas fıkır verdı cnm
kırtaıyelerde buyuk boy renklı kagıda basılıyormus dıs kapıya ıcerı bır tane ıstıyrorum

anladım cnm ii fikir
ben bu akşam bi kaç foto çekeyim cnm zeynep ilay hanımın keyfi yerinde olursa tabi yarın sana atarım inş. olur mu
bakalım kaç günde gelcek sana , bizm doğum gününe daha var 16 kasım

bır arkadas fıkır verdı cnm
kırtaıyelerde buyuk boy renklı kagıda basılıyormus dıs kapıya ıcerı bır tane ıstıyrorum

aaaa
ee boyutları ne oluyomuş peki:

cnm senın organızasyon dha buyuk bence kapıya yaptır derım matbaa yada kırtasıyede basıyorlarmıs cok hhos olur bence
sen ıstedıgın resmı at bana arkadas senın ıcınde yapar

ayyy aklıma giriyosun kız ola bilir bak
acaba burda yapan biyer bula bilirmiyimki
bizim fotoğrafçımızda nilin yeni kıyafetiyle bize süpriz yapmış büyük bi resim hazırlamış:

Aslinda ben de bu kojuda arada kaldik.bu guzel poz bir daha yakalanabilirmi
Ama biryerdende cixileri giyip.saclar duzgunmu olmali
Vakit cok var nasilsa canim sen buraya resimleri atarsin bizde fikir veririz denerim tek tek

aynen cnm ben de o konuda kararsız kaldım... ama denemekte fayda var olmadı yine bu haliyle yaptırırız. akşam babamız ananemize gelcek malum biz doğalgaz nedeniyle ayrı düştük babamızla

ooo sizin kıyafetde hazır o zaman di mi ay ne tatlı olmuştur nilim e bi foto getiremdin ki görelim kızı

merhaba canım benım
begenmene cok sevındı gercekten
bence yaptır cnm sende guzel bır hatıra degılmı
evet cok güzel bi hatıra insanın herseyden yaptıresı geliyo

kız benim aklımda ailece toplanmak vardı sadece ama bakıyorum siz bir suru plan yapıyosunuz özendim valla
ben iyiyim bu aralar elifin pek keyfi yok.
nilde iyidir insallah

gerçekten beğendin mi cnm ay bi türlü karar veremedim eşime de sürpriz olcak ya beğenmezse diye korkuyorum
sende yaptır ayol
yok kız cok guzel olmus ama bende katılıyorum arkadaslara
soyle cici bi elbise saclar iki kulak pembe tokalar cok daha tatlı olur zeynep ilay
hemde sen keske oylemi yaptırsaydım demezsin

aynen cnm insanın herşeyden yaptırası gelio songül sağolsun işi postere kadar bağladı insanın canı çekio ama
bu akşam bi aksilik olmazsa fotoğraf çekip getiriyorum cnm yarın karar veriyoruz hep beraber inş.

ooo sizin kıyafetde hazır o zaman di mi ay ne tatlı olmuştur nilim e bi foto getiremdin ki görelim kızı

getirecem şekerim inşallah en kısa zamanda söz:

yap şekerim yap ilk yaş günleri bu bidaha tekrarı yokkkkk:
b arada nesivar bızdığın bakalım?
nil iyi cnm dolanıp duruyo
artık yürümeyi geçti zıplıyo resmen..

Evet cnm kv bakacak. Evler ayrı ama bazen aynı evde kalıyoruz. Bakalım neler yaşayacagiz, allah sonumuzu hayır etsin. Eşimle çok konuşamadık ama kuzenimin vefatinsan sonra bana karşı daha iyi

ay kız baksana herkes kaçmışşş

eee tabi senin yokluğuna dayanamadılar senden sonra kimseyi tutamadım şekerim:=:):)

Evet cnm kv bakacak. Evler ayrı ama bazen aynı evde kalıyoruz. Bakalım neler yaşayacagiz, allah sonumuzu hayır etsin. Eşimle çok konuşamadık ama kuzenimin vefatinsan sonra bana karşı daha iyi

umarım bişeyleri daha iyi anlar artık cnm
evet kayın validende hacca gidince belki bazı şeylerin farkına varır

eee tabi senin yokluğuna dayanamadılar senden sonra kimseyi tutamadım şekerim:=:):)umarım bişeyleri daha iyi anlar artık cnmevet kayın validende hacca gidince belki bazı şeylerin farkına varır
he he bak bu iiydi:) kimsecikler yok topikte millet gizli gizli doğum günü hazırlığı mı yapıo ne:)

canlarrr napıyorsunuz ne var ne yok..okuyamıyorm geçmişi.bıdık bırakmıyo peşimi:)))hastalar iyileşti mi....doğumgünleri de byaklaşıoyo nasıl planlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…