2012 kasım bebekleri büyüyor..

songüll arasımın yaşı hayırlı olsun uzun mutlu hayırlı bir ömür geçirsin inşallah...

canlarrr napıyorsunuz ne var ne yok..okuyamıyorm geçmişi.bıdık bırakmıyo peşimi:)))hastalar iyileşti mi....doğumgünleri de byaklaşıoyo nasıl planlar...

biz iiyiz cnm çok şükür. buara ananemizde kalıyoruz doğalgazımız bağlanmadı sağolsun tek sıkıntımız bu. buna şükür tabi... sen ne yapıosun nasıl gidiyor hayat

aslinda senin prenses her haliyle tatli annesi ama sen cek bakalim karar veriz yarin

haklisin canim xaman cqbuk geciyo bu gunler bi daha geri gelmicek
nil ziplamaya basladi demek elifte tay tay durmayi ilerletti ellerini kendi istegiyle bitakip ayakta duruyo ama adim yok sonra koyuyo totoyu yere bu aralar disi cikacak galiba gece saat basi kalktik ve gunduzde keyfi yok

canlarrr napıyorsunuz ne var ne yok..okuyamıyorm geçmişi.bıdık bırakmıyo peşimi:)))hastalar iyileşti mi....doğumgünleri de byaklaşıoyo nasıl planlar...

iyiyiz canim cok sukur sen nasilsin
biz iyilestik ayni bizim kizda birakmiyor pesimi gennelde pacalarima yapisiyo aman saglikli olsunlarda dimi
gulden ve songul planlari son hizla ilerlettiler sende dusunuyosan onlardan fikir alabilirsin

inş. çekcem cnm bi aksilik olmazsa ...
ay benim ki de tay tay duruyo ama korkuo kuzum daha erken sanırım bizim için yürümek

iyiyiz canim cok sukur sen nasilsin
biz iyilestik ayni bizim kizda birakmiyor pesimi gennelde pacalarima yapisiyo aman saglikli olsunlarda dimi
gulden ve songul planlari son hizla ilerlettiler sende dusunuyosan onlardan fikir alabilirsin

iyi cnm geçmiş olsun.bizde aynıyız ya.üçüncü dişimiz çıktı.koltuğa tırmanmaya başladık ama hala tay tay durmuyoruz..doğum günü kutlamayacağz daha doğrusu büyük bi parti olmayacak babamız kızım ve ben sadece((başbaşa olcak yani:))o kadar

biz iiyiz cnm çok şükür. buara ananemizde kalıyoruz doğalgazımız bağlanmadı sağolsun tek sıkıntımız bu. buna şükür tabi... sen ne yapıosun nasıl gidiyor hayat

ay zor oluyordur yainsanın kendi evigibisi yok ama kuzucuklar için herşeye katlanıyo insan.biz de iyiyixz ya hala uyumuyoruz doğru düzgün.bişey de yemiyoruz öyle bizden haberler .bayram boyunca evdeydik allahtan babamız vardı ...anneannemiz çok özlemiş ama ufukta gidebilcek gibi gözükmüyorz....

kızlaarr gelin de iki sohbet edelim malum ben erkenciyim uykum gelir hemen:)) bekliyemiyorum sizi yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…