- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.141
canlarrr napıyorsunuz ne var ne yok..okuyamıyorm geçmişi.bıdık bırakmıyo peşimi:)))hastalar iyileşti mi....doğumgünleri de byaklaşıoyo nasıl planlar...
aslinda senin prenses her haliyle tatli annesi ama sen cek bakalim karar veriz yarinaynen cnm insanın herşeyden yaptırası gelio songül sağolsun işi postere kadar bağladı insanın canı çekio ama
bu akşam bi aksilik olmazsa fotoğraf çekip getiriyorum cnm yarın karar veriyoruz hep beraber inş.
getirecem şekerim inşallah en kısa zamanda söz:
yap şekerim yap ilk yaş günleri bu bidaha tekrarı yokkkkk:
b arada nesivar bızdığın bakalım?
nil iyi cnm dolanıp duruyo
artık yürümeyi geçti zıplıyo resmen..
canlarrr napıyorsunuz ne var ne yok..okuyamıyorm geçmişi.bıdık bırakmıyo peşimi:)))hastalar iyileşti mi....doğumgünleri de byaklaşıoyo nasıl planlar...
Tayinim çıktı çok şükür cnm ama kasıma kadar ankaradayim. Kv let hacca gittigi için şu an bakacak kimse yok. o nedenle ankaradayim
aslinda senin prenses her haliyle tatli annesi ama sen cek bakalim karar veriz yarin
haklisin canim xaman cqbuk geciyo bu gunler bi daha geri gelmicek
nil ziplamaya basladi demek elifte tay tay durmayi ilerletti ellerini kendi istegiyle bitakip ayakta duruyo ama adim yok sonra koyuyo totoyu yere bu aralar disi cikacak galiba gece saat basi kalktik ve gunduzde keyfi yok
inş. çekcem cnm bi aksilik olmazsa ...
ay benim ki de tay tay duruyo ama korkuo kuzum daha erken sanırım bizim için yürümek
iyiyiz canim cok sukur sen nasilsin
biz iyilestik ayni bizim kizda birakmiyor pesimi gennelde pacalarima yapisiyo aman saglikli olsunlarda dimi
gulden ve songul planlari son hizla ilerlettiler sende dusunuyosan onlardan fikir alabilirsin
eee tabi senin yokluğuna dayanamadılar senden sonra kimseyi tutamadım şekerim:=:):)
umarım bişeyleri daha iyi anlar artık cnm
evet kayın validende hacca gidince belki bazı şeylerin farkına varır
gozunaydın canım ınsallah hersey guzel olur senın ıcın
biz iiyiz cnm çok şükür. buara ananemizde kalıyoruz doğalgazımız bağlanmadı sağolsuntek sıkıntımız bu. buna şükür tabi... sen ne yapıosun nasıl gidiyor hayat
reces hayırlı olsun canm tayin olmuşsun sonunda:)))
kızlaarr gelin de iki sohbet edelim malum ben erkenciyim uykum gelir hemen:)) bekliyemiyorum sizi yav
geldım sekerım
hoşgeldin canımcım. ben de öyle geziniyordum gözlerim acımaya başlamıştı. nasılsın bakalım uyudu mu yakışıklı
uyku geldı yanı
uyudu canım bende gezınıyodum oyle bdv bolumunde
ıyı sayılırım sen naslsın
iyiyim şükür canım neden iyi değil de iyi sayılıyorsun bakiim
ay ben bdv ye takıldım mı çıkamıyorum yaa
nebıleyım oyle ıste sıkldm sadece hep aynı seyler
aynen oku oku bıtmıyo neler var
Bazen ben de cok sıkılıyorum yaa nedense hic bisey yapasim gelmiyor.
Oyle canım ya orayi okuyunca insan haline sukrediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?