2012 kasım bebekleri büyüyor..

Masal artik tamamen yuruo kizlar salondan mutfaga kadar geldi yururken saga sola donup yurumeyide ogrendi duz olarak yuruodu donukcek yerde dusuodu cok mutluyum yaaaa harika bi duygu yururken ki.yuz ifadesi o heycani ankatamm allhim herkese yasatsin bide artik dillendi alkis dio bay bay Diocici ayyy dio bebek yada hayvan gprdugunde cok sevinio ayy cici dio

maşallah masalıma bak yürüme işini de halletmiş aferin ona alkışşş masala bizde de çene bol , iki gündür de hanimiş zeynebin burnu diyorum nasıll sıkıo eliyle burnunu sonra da gülmeye başlıo bal böcüğüm... bizde ayakta uzun uzun duruyoruz ama yürüme işinde acemiyiz 3 adım atıp oturuyoruz bakalım ne zaman seriye bağlıycak, doğum gününe kadar biraz ilerletse de tütüsünün hakkının verse bari

ya bende bizim bıngıldağımız erken kapandı diye üzülmüştüm çünkü ben 1 yaştan sonra kapanıyo diye biliyorum..
ama doktorum beni rahatltlı.

uykusuzluk çok zor oluyor cnm inşallah biran önce çıkar dişi de rahat edersiniz

Maşallah nile, doğum gününun güzel geçmesine sevindimcnm

sağol cnm:

teşekkür ederiz teyzesi evet ama hala baba dediği gibi anne demiyoooo
ya kızlar bu arada nilin yine burnu akıyomuş
bide bişey sorucam
doktorumuz nile iminol diye bi şurup vermiş geçen gittiklerinde
gırip olaucağını anladığınız anda verin demiş
başıklığı güçlendiriyomuş
varmı bilgisi olan..

Cnm nilin elbisesine ve masanizin zenginligine bayildim cok gu
zel goruniodu hersey nil cok guzel olmus nice yillara ins

cnm sağol feystenmi gördün?

ohhh aferin masala gerçekten yürümeleri ayrı güzel bunnların :
ayyy hepsi çok tatlı ya
hele dinlenince çok daha keyifli resmen sohpet ediyolar artık her söylediğini anlıyolar:

yasminim az kaldı zeynebim 15 güne kadar yürüyecek göreceksin:

ayy inş. cnm çok istiyorum şöyle ayakta fotoları olsun doğumgününde tabi tek başına:) gerçi buna da şükür bi kaç adım atıyoruz ama canımız isterse ay hadi foto bekliyorummm

Zeynep ilaydan kareler... hangisi olsun magnet için bakın bakimmm Eki Görüntüle 848698 Eki Görüntüle 848699 Eki Görüntüle 848700
Bence yatar pozisyondaki yani ilk foto
ilk resime bayıldım yasmin hoş hepsi güzelde :)

bizimde doğum günü hazırlıkları devam ediyor
masal ve nil çok tatlısınız kuzular
biz aşı olduk bu sabah çok ağladık çok
Gecmis olsun cnm. Aşı bizde ateş yaptı. Dikkat et cnm.

herkese merhabalar..ay neler neler olmuş yaa...mnil aras erdem doğum gününüz kutlu olsun kuzucuklarrr.....dasrısı başımıza....

songülcüm aras nasıl opldu geçti mi ateşi kızarıklığı...bizim daha var doğumö günümğüze ama ebemiz aradı gelin aşısını yapalım diye.kafam karıştı yaşı dolunca yapılmıyor muydu ya..

yasmincim bence de ilk fotoğraf...bu arada elbise yapmışsın valla hayranım böyle maharetli annelere bende yok hiç öyle beceriler ya..kıskandımmm....

reces ve nurr benm eşimde adalet okuyo.ikinci sınıf bu sene ve hep son gece çalışarak geçti..kitap değilde sorular var ondan çalışıyo.hatta şöyle diyeyim ben doğru cevapları işaretliyorum o da onu okuyo sadece o kadar..ve gayet ii notları.stres yapmayın kolay yani....

bizden haberlere gelince 4.dişimiz çıktı...hala tay tay durmuyoruzz ama tüm evi duvardan duvara dolaşıyorr...halagece uykusuzluklarımız devam ediyorr...bi de bugün burnu akıyo...soğansuyu verdm ama bakalım ilerlemeden atlatırız inşallah

tşekkkür ederiz teyzesi
geçmiş olsun
biz geçen hafta antibiyotik kullanmıştık arıyacam bakalım ebemizi nediyecek..

bilmiyorumki cnm 1 yaş dolunca diyolar ama
ee gitme sende işimiz vardı yada burda değildik gelemedik dersin doğumgününden sonra git içinde kalmasın..

yasminim sen hangini beğendin bakalım
bende byurdaki kızlara sorduktan sonra oyumu
arkadaşlara katılıp ilk demek istiyom
maşallah zeynep ilayıma

doğum günü yapmayı düşünen arkadaşlara ufak bi not:
bi odayı tamamen çocuklara tahsiz edin oraya oyuncaklar ve balonlar koyumn süper oluyo hem anneler rahat ediyo hemde siz:
kızlar bilginize..

Tsk ederizzz teyzesi ayy kiyamm erdeme kuzumm biz hic aglamadik diger asilarda ateslenmedikte acaba bu asida nolcak bakalim daha15gunumuz var bakalim ins sikinti olmaz cok uzuluom yaa yazik

Evet cnm faceden gordum harika olmus nil fotpgrafcidaki resimlerine bayildim aklima soktun hatta masali bende fotografcida cektireyim diorum cok begendim tam prenses olmusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…