- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.601
Tsk ederim cnm badisini utuyle yapisan taslar var onlardan yazdik tuhafiyeden bulabilirsin cnm
Masal artik tamamen yuruo kizlar salondan mutfaga kadar geldi yururken saga sola donup yurumeyide ogrendi duz olarak yuruodu donukcek yerde dusuodu cok mutluyum yaaaa harika bi duygu yururken ki.yuz ifadesi o heycani ankatamm allhim herkese yasatsin bide artik dillendi alkis dio bay bay Diocici ayyy dio bebek yada hayvan gprdugunde cok sevinio ayy cici dio
Masallah dillendi desene nil uyku diyen dillerini yerim ben onun
ye teyzesi yee bende yiyecem zor tutuyom kendimi..
Canim valla biz iki aydir uyumuyoruz nerdeyse aksamda yarimsaatte bir kalkti en fazla birbucuk saat uyudu cok zordu sabah olmadi resmen
8. Disimiz cikmis bizimde sqbah gordum bi dis daha vardi kabarmisti o hala kabarik baska bi yerden patlamis
Bizimde kapanmadi bingildagimiz canim
uykusuzluk çok zor oluyor cnm inşallah biran önce çıkar dişi de rahat edersiniz
Maşallah nile, doğum gününun güzel geçmesine sevindimcnm
bak ben sana demiştim doğum gününde söylüycek nil sana anne diye, 1 gün rötarlı olmuş ama kız ne yapsın doğum günü ile doğumgünü ypılan günün ortasını seçmiş söylemek için annesi:) maşallah benim nilime teyze bile dio bi sürü dişi olmuş e yürüyorda zaten e 1 yıl da neler başarmış alkışşşşşşşşşş nileeeee maşallah
Cnm nilin elbisesine ve masanizin zenginligine bayildim cok gu
zel goruniodu hersey nil cok guzel olmus nice yillara ins
Masal artik tamamen yuruo kizlar salondan mutfaga kadar geldi yururken saga sola donup yurumeyide ogrendi duz olarak yuruodu donukcek yerde dusuodu cok mutluyum yaaaa harika bi duygu yururken ki.yuz ifadesi o heycani ankatamm allhim herkese yasatsin bide artik dillendi alkis dio bay bay Diocici ayyy dio bebek yada hayvan gprdugunde cok sevinio ayy cici dio
maşallah masalıma bak yürüme işini de halletmiş aferin ona alkışşş masalabizde de çene bol , iki gündür de hanimiş zeynebin burnu diyorum nasıll sıkıo eliyle burnunu sonra da gülmeye başlıo bal böcüğüm... bizde ayakta uzun uzun duruyoruz ama yürüme işinde acemiyiz 3 adım atıp oturuyoruz bakalım ne zaman seriye bağlıycak, doğum gününe kadar biraz ilerletse de tütüsünün hakkının verse bari
cnm sağol feystenmi gördün?
ohhh aferin masala gerçekten yürümeleri ayrı güzel bunnların :
ayyy hepsi çok tatlı ya
hele dinlenince çok daha keyifli resmen sohpet ediyolar artık her söylediğini anlıyolar:
yasminim az kaldı zeynebim 15 güne kadar yürüyecek göreceksin:
Zeynep ilaydan kareler... hangisi olsun magnet için bakın bakimmm Eki Görüntüle 848698 Eki Görüntüle 848699 Eki Görüntüle 848700
Bence yatar pozisyondaki yani ilk fotoZeynep ilaydan kareler... hangisi olsun magnet için bakın bakimmm Eki Görüntüle 848698 Eki Görüntüle 848699 Eki Görüntüle 848700
Gecmis olsun cnm. Aşı bizde ateş yaptı. Dikkat et cnm.ilk resime bayıldım yasmin hoş hepsi güzelde :)
bizimde doğum günü hazırlıkları devam ediyor
masal ve nil çok tatlısınız kuzular
biz aşı olduk bu sabah çok ağladık çok
ilk resime bayıldım yasmin hoş hepsi güzelde :)
herkese merhabalar..ay neler neler olmuş yaa...mnil aras erdem doğum gününüz kutlu olsun kuzucuklarrr.....dasrısı başımıza....
songülcüm aras nasıl opldu geçti mi ateşi kızarıklığı...bizim daha var doğumö günümğüze ama ebemiz aradı gelin aşısını yapalım diye.kafam karıştı yaşı dolunca yapılmıyor muydu ya..
yasmincim bence de ilk fotoğraf...bu arada elbise yapmışsın valla hayranım böyle maharetli annelere bende yok hiç öyle beceriler ya..kıskandımmm....
reces ve nurr benm eşimde adalet okuyo.ikinci sınıf bu sene ve hep son gece çalışarak geçti..kitap değilde sorular var ondan çalışıyo.hatta şöyle diyeyim ben doğru cevapları işaretliyorum o da onu okuyo sadece o kadar..ve gayet ii notları.stres yapmayın kolay yani....
bizden haberlere gelince 4.dişimiz çıktı...hala tay tay durmuyoruzz ama tüm evi duvardan duvara dolaşıyorr...halagece uykusuzluklarımız devam ediyorr...bi de bugün burnu akıyo...soğansuyu verdm ama bakalım ilerlemeden atlatırız inşallah
ilk resime bayıldım yasmin hoş hepsi güzelde :)
masalece iznde doğmgününüz kutlu olsun
aaa bak bunu bilmiyordum cnm hemen araştırmaya başalmalıyım:) uygulaması kolay oluoyor mu cnm ütü yaparken filan kayma filan yapıyor mu
Zeynep ilaydan kareler... hangisi olsun magnet için bakın bakimmm Eki Görüntüle 848698 Eki Görüntüle 848699 Eki Görüntüle 848700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?