2012 kasım bebekleri büyüyor..

Masallah masala yurumeleri cok tatli oluyo dimi
elifte ellerini daha cok birakiyo ama adim.atmaya ceaareti.yok biraz gec yuyyecek sanirim alkis masala

Nerdesin cnmm aras nsl oldu ins normaldir asi yerinde sorun yoktur umarim masalin 2.ayinda yapilan asisinda da dedeigin gbi sertlik sisilik vardi doktora gosterdik asinin reaksiyonu bu dedi yani asi vucuda uyum saglamaya calisio vucud direnio bu ise yaradiginin gostergesi demisti anlamamistik sonrakilerde hic olmamisti ozman ise yaramadimi.yani dimi ama sacma gelmisti ama normal dedi gecti bi sure sonra ins sizinde biseyiniz yoktur

ilk resime bayıldım yasmin hoş hepsi güzelde :)

bizimde doğum günü hazırlıkları devam ediyor
masal ve nil çok tatlısınız kuzular
biz aşı olduk bu sabah çok ağladık çok
geçmiş olsun cnmm süreç sorunsuz devam eder inş.

yok cnm çok kolay sende yaparsın ... ben de hukuk istiyorum adalet mi okusamm:)

ayyy kafam karıştı ilk mi son mu hangisiiiiiii:)
songül de gelseydi iiydi e malum o yapcak :)
Aslinda cok kolay kaymio ama ben esim daha dikkatli die ona yaptirdim:)
hemen tuhafiyeleri dolaşmalıyımmm:)

1.rsim cok guzel ama magnette ortalandiginda kolu falan goruncek yuzu tam ortali degil falan ondan magnette nsl durur bilmiorum oyuzden arabadaki resim diorum songul denedigindede cok hos olmustu bnce
oylama devam edior:) songül gelirse o deniycek cnm bakalım görcez hangisi güzel olcak.bende meraktayımm

ilk resime bayıldım yasmin hoş hepsi güzelde :)

bizimde doğum günü hazırlıkları devam ediyor
masal ve nil çok tatlısınız kuzular
biz aşı olduk bu sabah çok ağladık çok
Canim gecmis olsun.kiyamam supermanime aglamasin
Bence yatar pozisyondaki yani ilk foto

Gecmis olsun cnm. Aşı bizde ateş yaptı. Dikkat et cnm.
defnedemi ateslendi iyice kprkar oldum gecmis olsun canim sizede

elifinde burnu tikali buun genemi hasta olacak.acaba
gecmis olsun canim sizede bende sabah ihlamur versim

doğum günü yapmayı düşünen arkadaşlara ufak bi not:
bi odayı tamamen çocuklara tahsiz edin oraya oyuncaklar ve balonlar koyumn süper oluyo hem anneler rahat ediyo hemde siz:
kızlar bilginize..

Guldenn nili bende gordum simdi ayy bayildim.cok guzel olmus masallah o sofrayi.kacirdigima inanamiyorum muthis gorunuyo

Masallah masala yurumeleri cok tatli oluyo dimi
elifte ellerini daha cok birakiyo ama adim.atmaya ceaareti.yok biraz gec yuyyecek sanirim alkis masala

Harika bi duygu cnm bizimki cozdu olayi ama ilk adimi atali 1ayi gecmisti bir ay surdu ilerlemesi yani nezman guven cesaret gelirse ozman kendikiginden yuruo 3gn oncesine kadar 7/8adim atiodu ertesi gun birden yurumeye basladi yani bi bakmissin sana gelio annesiiii

Ay insallah o gunleride gostersin Rabbim merakla bekliyorum

geçmiş olsun beysalcım...valla gece de bu yüzden uyumadı herhalde.bugeceki sebeb belli oldu....

yasmin benden bi nane olmaz ya hiç yok kız öyle şeyler hırka bilem öremiyorum değilki elbise yapcam....hukuk oku bence ben gazlıyorum eşimi valla başladı iki bu sene bitecek..sonrası zor tabi de maddiaçıdan baya maliyetliymiş ama isterse okusun yanii

masala da maşallah ya ne güzel..bizimki de koltuktas yrüyo da o bile süper duygu kendşiliğinden yürüdüğünü görmek harika olsa gerek

Güzel anneler meraba. Bende ara ara girip okuyorum topiği ama yazamıyorum. Doğum günlerimiz geldi ve bende hazırlıklara başladım. Gördümkü magnet yaptırıyosunuz çok hoşuma gitti benimde ve bende yaptırmak istiyorum fakat resim konusunda karar veremedim banada yardımcı olursanız çok sevinirim. İşte benim kızım Irmak Miray, fotoğraflarına bakar beğendiğinizi söylerseniz çok makbule geçicek. Öpüyorum sizi ve tatlı kuzucuklarınızı.

Eklentiler

• $ED7U2998 kopya.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $ED7U2993 kopya.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $2013-10-06-266.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $242.webp
    14 KB · Görüntüleme: 44
Birinci resmi cok.begendim ben canim
ayrica ikinci resimdeki elbisenin.pembeside bizde var
favori olarak 1 . resim önde gidio cnm o zaman:) ayy bizim kini süsledik götürdük fotoğrafçıyı gördü surat düştü güldür güldürbeilirsen. elbiseyi civilden almıştık cnm pembesi de vardı herşeyi pembe bu bari farklı olsun diye gri aldık:) elifime de pek yakışmıştır annesi pembiş pembiş:)

ayyy çok hoş şeyler canlandı gözümde :)

bence ikincisi veya en son olanı..hatta sondaki bir adım önde gidiyor:))

kesinlikle 2. resim diorum cnm çok daha net ve tatlıı. maşallah buarada kuzuna

selam güzel annler ,

doğum günü olanların yeni ve ilk yaşlarını kutluyorum, hepsini kocaman öpüyorum,

bizimde doğum günümüz yarın

Evet cnm faceden gordum harika olmus nil fotpgrafcidaki resimlerine bayildim aklima soktun hatta masali bende fotografcida cektireyim diorum cok begendim tam prenses olmusss

bencede çektir cnm purofosyenel çekim bi başka oluyo.
teşekkür ederim ayyy böyle beğenmenize çok seviniyommm:

songül bi dizayn etsin sonrasında karar ver bence cnm:

gel demiştim ben sana cnm
ayyy böyle güzel sözler duyunca çok mutlu oluyommmm:
teşekürler cnm:

sondakı cok tatlı ama 2.resım daha net cnm hepsı cok guzel ama masallhhh ırmaga op onu annesııı

cnm sen guzel sozlerı hakedıosun laf olsun dıe degıl yanı ınankı cok ımrendım o masadakı hazırlıklar kapıdakı susler nılın kıyafetı fotoğrafcı olayını ayarlaman falan harıka bı annesın nıl cok sanslı umarım sıze guzel nıce yıllar yasatır haıyrlı evlat olur ıns kuzun

rabbım yasatır en kısa zammnda ıns annesııı sana o hyalını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…