- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.621
Masal artik tamamen yuruo kizlar salondan mutfaga kadar geldi yururken saga sola donup yurumeyide ogrendi duz olarak yuruodu donukcek yerde dusuodu cok mutluyum yaaaa harika bi duygu yururken ki.yuz ifadesi o heycani ankatamm allhim herkese yasatsin bide artik dillendi alkis dio bay bay Diocici ayyy dio bebek yada hayvan gprdugunde cok sevinio ayy cici dio
Zeynep ilaydan kareler... hangisi olsun magnet için bakın bakimmm Eki Görüntüle 848698 Eki Görüntüle 848699 Eki Görüntüle 848700
geçmiş olsun cnmm süreç sorunsuz devam eder inş.ilk resime bayıldım yasmin hoş hepsi güzelde :)
bizimde doğum günü hazırlıkları devam ediyor
masal ve nil çok tatlısınız kuzular
biz aşı olduk bu sabah çok ağladık çok
yok cnm çok kolay sende yaparsın ... ben de hukuk istiyorum adalet mi okusamm:)herkese merhabalar..ay neler neler olmuş yaa...mnil aras erdem doğum gününüz kutlu olsun kuzucuklarrr.....dasrısı başımıza....
songülcüm aras nasıl opldu geçti mi ateşi kızarıklığı...bizim daha var doğumö günümğüze ama ebemiz aradı gelin aşısını yapalım diye.kafam karıştı yaşı dolunca yapılmıyor muydu ya..
yasmincim bence de ilk fotoğraf...bu arada elbise yapmışsın valla hayranım böyle maharetli annelere bende yok hiç öyle beceriler ya..kıskandımmm....
reces ve nurr benm eşimde adalet okuyo.ikinci sınıf bu sene ve hep son gece çalışarak geçti..kitap değilde sorular var ondan çalışıyo.hatta şöyle diyeyim ben doğru cevapları işaretliyorum o da onu okuyo sadece o kadar..ve gayet ii notları.stres yapmayın kolay yani....
bizden haberlere gelince 4.dişimiz çıktı...hala tay tay durmuyoruzz ama tüm evi duvardan duvara dolaşıyorr...halagece uykusuzluklarımız devam ediyorr...bi de bugün burnu akıyo...soğansuyu verdm ama bakalım ilerlemeden atlatırız inşallah
ayyy kafam karıştı ilk mi son mu hangisiiiiiii:)tşekkkür ederiz teyzesi
geçmiş olsun
biz geçen hafta antibiyotik kullanmıştık arıyacam bakalım ebemizi nediyecek..
bilmiyorumki cnm 1 yaş dolunca diyolar ama
ee gitme sende işimiz vardı yada burda değildik gelemedik dersin doğumgününden sonra git içinde kalmasın..
yasminim sen hangini beğendin bakalım
bende byurdaki kızlara sorduktan sonra oyumu
arkadaşlara katılıp ilk demek istiyom
maşallah zeynep ilayıma
hemen tuhafiyeleri dolaşmalıyımmm:)Aslinda cok kolay kaymio ama ben esim daha dikkatli die ona yaptirdim:)
oylama devam edior:) songül gelirse o deniycek cnm bakalım görcez hangisi güzel olcak.bende meraktayımm1.rsim cok guzel ama magnette ortalandiginda kolu falan goruncek yuzu tam ortali degil falan ondan magnette nsl durur bilmiorum oyuzden arabadaki resim diorum songul denedigindede cok hos olmustu bnce
Canim gecmis olsun.kiyamam supermanime aglamasinilk resime bayıldım yasmin hoş hepsi güzelde :)
bizimde doğum günü hazırlıkları devam ediyor
masal ve nil çok tatlısınız kuzular
biz aşı olduk bu sabah çok ağladık çok
defnedemi ateslendi iyice kprkar oldum gecmis olsun canim sizedeBence yatar pozisyondaki yani ilk foto
Gecmis olsun cnm. Aşı bizde ateş yaptı. Dikkat et cnm.
elifinde burnu tikali buun genemi hasta olacak.acabaherkese merhabalar..ay neler neler olmuş yaa...mnil aras erdem doğum gününüz kutlu olsun kuzucuklarrr.....dasrısı başımıza....
songülcüm aras nasıl opldu geçti mi ateşi kızarıklığı...bizim daha var doğumö günümğüze ama ebemiz aradı gelin aşısını yapalım diye.kafam karıştı yaşı dolunca yapılmıyor muydu ya..
yasmincim bence de ilk fotoğraf...bu arada elbise yapmışsın valla hayranım böyle maharetli annelere bende yok hiç öyle beceriler ya..kıskandımmm....
reces ve nurr benm eşimde adalet okuyo.ikinci sınıf bu sene ve hep son gece çalışarak geçti..kitap değilde sorular var ondan çalışıyo.hatta şöyle diyeyim ben doğru cevapları işaretliyorum o da onu okuyo sadece o kadar..ve gayet ii notları.stres yapmayın kolay yani....
bizden haberlere gelince 4.dişimiz çıktı...hala tay tay durmuyoruzz ama tüm evi duvardan duvara dolaşıyorr...halagece uykusuzluklarımız devam ediyorr...bi de bugün burnu akıyo...soğansuyu verdm ama bakalım ilerlemeden atlatırız inşallah
doğum günü yapmayı düşünen arkadaşlara ufak bi not:
bi odayı tamamen çocuklara tahsiz edin oraya oyuncaklar ve balonlar koyumn süper oluyo hem anneler rahat ediyo hemde siz:
kızlar bilginize..
Masallah masala yurumeleri cok tatli oluyo dimi
elifte ellerini daha cok birakiyo ama adim.atmaya ceaareti.yok biraz gec yuyyecek sanirim alkis masala
Ay insallah o gunleride gostersin Rabbim merakla bekliyorumHarika bi duygu cnm bizimki cozdu olayi ama ilk adimi atali 1ayi gecmisti bir ay surdu ilerlemesi yani nezman guven cesaret gelirse ozman kendikiginden yuruo 3gn oncesine kadar 7/8adim atiodu ertesi gun birden yurumeye basladi yani bi bakmissin sana gelio annesiiii
favori olarak 1 . resim önde gidio cnm o zaman:) ayy bizim kini süsledik götürdük fotoğrafçıyı gördü surat düştü güldür güldürbeilirsen. elbiseyi civilden almıştık cnm pembesi de vardı herşeyi pembe bu bari farklı olsun diye gri aldık:) elifime de pek yakışmıştır annesi pembiş pembiş:)Birinci resmi cok.begendim ben canim
ayrica ikinci resimdeki elbisenin.pembeside bizde var
Harika bi duygu cnm bizimki cozdu olayi ama ilk adimi atali 1ayi gecmisti bir ay surdu ilerlemesi yani nezman guven cesaret gelirse ozman kendikiginden yuruo 3gn oncesine kadar 7/8adim atiodu ertesi gun birden yurumeye basladi yani bi bakmissin sana gelio annesiiii
Güzel anneler meraba. Bende ara ara girip okuyorum topiği ama yazamıyorum. Doğum günlerimiz geldi ve bende hazırlıklara başladım. Gördümkü magnet yaptırıyosunuz çok hoşuma gitti benimde ve bende yaptırmak istiyorum fakat resim konusunda karar veremedim banada yardımcı olursanız çok sevinirim. İşte benim kızım Irmak Miray, fotoğraflarına bakar beğendiğinizi söylerseniz çok makbule geçicek. Öpüyorum sizi ve tatlı kuzucuklarınızı.
kesinlikle 2. resim diorum cnm çok daha net ve tatlıı. maşallah buarada kuzunaGüzel anneler meraba. Bende ara ara girip okuyorum topiği ama yazamıyorum. Doğum günlerimiz geldi ve bende hazırlıklara başladım. Gördümkü magnet yaptırıyosunuz çok hoşuma gitti benimde ve bende yaptırmak istiyorum fakat resim konusunda karar veremedim banada yardımcı olursanız çok sevinirim. İşte benim kızım Irmak Miray, fotoğraflarına bakar beğendiğinizi söylerseniz çok makbule geçicek. Öpüyorum sizi ve tatlı kuzucuklarınızı.
bence ikincisi veya en son olanı..hatta sondaki bir adım önde gidiyor:))
Evet cnm faceden gordum harika olmus nil fotpgrafcidaki resimlerine bayildim aklima soktun hatta masali bende fotografcida cektireyim diorum cok begendim tam prenses olmusss
geçmiş olsun cnmm süreç sorunsuz devam eder inş.
yok cnm çok kolay sende yaparsın ... ben de hukuk istiyorum adalet mi okusamm:)
ayyy kafam karıştı ilk mi son mu hangisiiiiiii:)
songül de gelseydi iiydi e malum o yapcak :)
hemen tuhafiyeleri dolaşmalıyımmm:)
oylama devam edior:) songül gelirse o deniycek cnm bakalım görcez hangisi güzel olcak.bende meraktayımm
Canim gecmis olsun.kiyamam supermanime aglamasin
defnedemi ateslendi iyice kprkar oldum gecmis olsun canim sizede
elifinde burnu tikali buun genemi hasta olacak.acaba
gecmis olsun canim sizede bende sabah ihlamur versim
Guldenn nili bende gordum simdi ayy bayildim.cok guzel olmus masallah o sofrayi.kacirdigima inanamiyorum muthis gorunuyo
nutraks nasılsın bebişin nasıl
Güzel anneler meraba. Bende ara ara girip okuyorum topiği ama yazamıyorum. Doğum günlerimiz geldi ve bende hazırlıklara başladım. Gördümkü magnet yaptırıyosunuz çok hoşuma gitti benimde ve bende yaptırmak istiyorum fakat resim konusunda karar veremedim banada yardımcı olursanız çok sevinirim. İşte benim kızım Irmak Miray, fotoğraflarına bakar beğendiğinizi söylerseniz çok makbule geçicek. Öpüyorum sizi ve tatlı kuzucuklarınızı.
bencede çektir cnm purofosyenel çekim bi başka oluyo.
teşekkür ederim ayyy böyle beğenmenize çok seviniyommm:
gel demiştim ben sana cnm
ayyy böyle güzel sözler duyunca çok mutlu oluyommmm:
teşekürler cnm:
favori olarak 1 . resim önde gidio cnm o zaman:) ayy bizim kini süsledik götürdük fotoğrafçıyı gördü surat düştü güldür güldürbeilirsen. elbiseyi civilden almıştık cnm pembesi de vardı herşeyi pembe bu bari farklı olsun diye gri aldık:) elifime de pek yakışmıştır annesi pembiş pembiş:)
ayyy çok hoş şeyler canlandı gözümde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?