- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.641
cnm sen guzel sozlerı hakedıosun laf olsun dıe degıl yanı ınankı cok ımrendım o masadakı hazırlıklar kapıdakı susler nılın kıyafetı fotoğrafcı olayını ayarlaman falan harıka bı annesın nıl cok sanslı umarım sıze guzel nıce yıllar yasatır haıyrlı evlat olur ıns kuzun
Masallah irmak miraya cok tatlu annesi eger netliginde problem yoksa ben telden pek anlamadim 4. Resim diyorumGüzel anneler meraba. Bende ara ara girip okuyorum topiği ama yazamıyorum. Doğum günlerimiz geldi ve bende hazırlıklara başladım. Gördümkü magnet yaptırıyosunuz çok hoşuma gitti benimde ve bende yaptırmak istiyorum fakat resim konusunda karar veremedim banada yardımcı olursanız çok sevinirim. İşte benim kızım Irmak Miray, fotoğraflarına bakar beğendiğinizi söylerseniz çok makbule geçicek. Öpüyorum sizi ve tatlı kuzucuklarınızı.
Evet bizimde babaannemiz almis bayram hediyesi herseyi pembe dedigin gibifavori olarak 1 . resim önde gidio cnm o zaman:) ayy bizim kini süsledik götürdük fotoğrafçıyı gördü surat düştü güldür güldürbeilirsen. elbiseyi civilden almıştık cnm pembesi de vardı herşeyi pembe bu bari farklı olsun diye gri aldık:) elifime de pek yakışmıştır annesi pembiş pembiş:)
ayyy çok hoş şeyler canlandı gözümde :)
selam güzel annler ,
doğum günü olanların yeni ve ilk yaşlarını kutluyorum, hepsini kocaman öpüyorum,
bizimde doğum günümüz yarın
bence de cnm songül nerde ki arastan da haber yok iidir inş.bencede çektir cnm purofosyenel çekim bi başka oluyo.
teşekkür ederim ayyy böyle beğenmenize çok seviniyommm:
songül bi dizayn etsin sonrasında karar ver bence cnm:
gel demiştim ben sana cnm
ayyy böyle güzel sözler duyunca çok mutlu oluyommmm:
teşekürler cnm:
geçtik tatlım geçen hafta içi çok şükür... insanın evi gibisi yok isterse baba ocağı olsunnasıl olalım kuzum.uğraşıyoruz aynen bu gece bi saat uyumadık desem yalan olmaz babamız da uyuyamadı zavallım pestili çıkmış gibi gitti işe..siz napıyorsunuz geçtiniz mi evinize
aminn:)rabbım yasatır en kısa zammnda ıns annesııı sana o hyalını
ay benim kızım da bayramda giydi cnm bak renk farkı olsa da bir çift giyinmişler:)Masallah irmak miraya cok tatlu annesi eger netliginde problem yoksa ben telden pek anlamadim 4. Resim diyorum
Evet bizimde babaannemiz almis bayram hediyesi herseyi pembe dedigin gibi
Dogum gununuz kutlu olsun canim
Aaa gercekten mi canim.ne kadar keyifli.kimbilir ya cok guzel ozel anlatmisssn canim cekti bir an
Ay kizlarimiz dahami once yurudu ne bizim kucuk adamlar tembel varmi bizim.delikablilardan yuruyen
Yaren on ay bitti yurudi aras cok korkuyo nasil yenicek bilmem
Cnm aşı 2 gün ateş yaptı ama Calpol yeterli geldi. Zaten dr aşı yapılırken eve gidince Calpol ver dediCanim gecmis olsun.kiyamam supermanime aglamasin
defnedemi ateslendi iyice kprkar oldum gecmis olsun canim sizede
elifinde burnu tikali buun genemi hasta olacak.acaba
gecmis olsun canim sizede bende sabah ihlamur versim
Guldenn nili bende gordum simdi ayy bayildim.cok guzel olmus masallah o sofrayi.kacirdigima inanamiyorum muthis gorunuyo
Güzel anneler meraba. Bende ara ara girip okuyorum topiği ama yazamıyorum. Doğum günlerimiz geldi ve bende hazırlıklara başladım. Gördümkü magnet yaptırıyosunuz çok hoşuma gitti benimde ve bende yaptırmak istiyorum fakat resim konusunda karar veremedim banada yardımcı olursanız çok sevinirim. İşte benim kızım Irmak Miray, fotoğraflarına bakar beğendiğinizi söylerseniz çok makbule geçicek. Öpüyorum sizi ve tatlı kuzucuklarınızı.
bence de cnm songül nerde ki arastan da haber yok iidir inş.
geçtik tatlım geçen hafta içi çok şükür... insanın evi gibisi yok isterse baba ocağı olsun
aynı uykusuzluk biz de de var cnm malesef
aminn:)
ay benim kızım da bayramda giydi cnm bak renk farkı olsa da bir çift giyinmişler:)
ben kaçtım kızlarrrrrr ii bakın kendinizeeeeeeee
Güzel anneler meraba. Bende ara ara girip okuyorum topiği ama yazamıyorum. Doğum günlerimiz geldi ve bende hazırlıklara başladım. Gördümkü magnet yaptırıyosunuz çok hoşuma gitti benimde ve bende yaptırmak istiyorum fakat resim konusunda karar veremedim banada yardımcı olursanız çok sevinirim. İşte benim kızım Irmak Miray, fotoğraflarına bakar beğendiğinizi söylerseniz çok makbule geçicek. Öpüyorum sizi ve tatlı kuzucuklarınızı.
sanırım bence de 2 numara ama songül teyzesi benim kızımın adı zeynep ilayEki Görüntüle 849957
Eki Görüntüle 849955
Eki Görüntüle 849956
................................
benım favorum ıkı numara sekerım
evet yasemincim sen hangisi diyosun:
senin fikrin neydi?
ay ben çok kararsız bi anneyimmmmmmmmmmmmmmm fotoğraf olarak yatan çok güzel ama magnet için uygun değil sanki. arabada kinin de arka planını sevmiyorum. fotoğrafçı da olan en uygun sanırım her ne kadar gülmese de:) magnet olarak da ya bir olan ya da 1 sıfırdan iidir olan. ay çok karıştı
sanırım bence de 2 numara ama songül teyzesi benim kızımın adı zeynep ilaybu kadar uğraştın hadi affettik seni
çok sağol tatlım rabbim seninde evlatlarının da bahtını güzel yazsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?