2012 kasım bebekleri büyüyor..

aminnnnn inşallah cnm bütün kuzular hayırlı birer evlat olsunlar
güzel sözlerin içinde sağol cnm tekrar:

Masallah irmak miraya cok tatlu annesi eger netliginde problem yoksa ben telden pek anlamadim 4. Resim diyorum
Evet bizimde babaannemiz almis bayram hediyesi herseyi pembe dedigin gibi
selam güzel annler ,

doğum günü olanların yeni ve ilk yaşlarını kutluyorum, hepsini kocaman öpüyorum,

bizimde doğum günümüz yarın

Dogum gununuz kutlu olsun canim

bence de cnm songül nerde ki arastan da haber yok iidir inş.

nasıl olalım kuzum.uğraşıyoruz aynen bu gece bi saat uyumadık desem yalan olmaz babamız da uyuyamadı zavallım pestili çıkmış gibi gitti işe..siz napıyorsunuz geçtiniz mi evinize
geçtik tatlım geçen hafta içi çok şükür... insanın evi gibisi yok isterse baba ocağı olsun
aynı uykusuzluk biz de de var cnm malesef

rabbım yasatır en kısa zammnda ıns annesııı sana o hyalını
aminn:)

Masallah irmak miraya cok tatlu annesi eger netliginde problem yoksa ben telden pek anlamadim 4. Resim diyorum

Evet bizimde babaannemiz almis bayram hediyesi herseyi pembe dedigin gibi

Dogum gununuz kutlu olsun canim
ay benim kızım da bayramda giydi cnm bak renk farkı olsa da bir çift giyinmişler:)
ben kaçtım kızlarrrrrr ii bakın kendinizeeeeeeee

sen de yaşarsın en kısa zamanda canım inşallah. evet kızlar bu konularda çok hızlı oluyo maşallah:)

yasmin canım bence ilk resim çok güzel. orada resmi kırp diye bi seçenek var istediğin şekilde ortalayabiliyorsun

Cnm aşı 2 gün ateş yaptı ama Calpol yeterli geldi. Zaten dr aşı yapılırken eve gidince Calpol ver dedi

Cnm bence 2. Resim iyi durur

Burdayim.cnm benim yogun bir gundu bugun ugrayamadim
Resimler gelmis hemen gliyo denemeler

tatlım bencde ıkı numara fıstık ta cok tatlı yahu

günaydın kızlarrr:
ayy bilemedim yaseminim ya hepsi bir birinden güzel nedesemki
dur bakalım kızlarda gelsin hep beraber konuşalım ama sen yatanı beğeniyodun ..
yani resimdeki melek güzel ..

bi de bunlara bakın kızlarrrrr
gülden bunları mı diosun cnm

Eklentiler

• $magnettttttt3.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $magnettttttt6.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 38
evet yasemincim sen hangisi diyosun:
senin fikrin neydi?

ay ben çok kararsız bi anneyimmmmmmmmmmmmmmm fotoğraf olarak yatan çok güzel ama magnet için uygun değil sanki. arabada kinin de arka planını sevmiyorum. fotoğrafçı da olan en uygun sanırım her ne kadar gülmese de:) magnet olarak da ya bir olan ya da 1 sıfırdan iidir olan. ay çok karıştı

1 0dan daha iyidir
ozaman benim fikrimde cnm:

sanırım bence de 2 numara ama songül teyzesi benim kızımın adı zeynep ilay bu kadar uğraştın hadi affettik seni
çok sağol tatlım rabbim seninde evlatlarının da bahtını güzel yazsın inş.

Haha da da bende olsun cnm benim:)
Ay iki numara tam.oturdu hayatim.bence
Diger secenekwlre gelince malum.benim.zevkim bundan yanaydi pasayada bundan yaptirdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…