- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.661
1 0dan daha iyidir
ozaman benim fikrimde cnm:
sen arası temizlemeden ben yesem olmaz mı songülllllllllllllll
Gunaydim.cnm.nasilsin
Amsam.konusamadik.biraZCIK.MIZMIZISA
ASINIZ.NE ZAMAM ARAS ASIDAN BERI HUZURSUlz
Masalece gecti bu arada bacagimiz aksam unuttum yazmayi
gunaydın kızlar
nasılsınız bakalım
yasmincim hepsi cok guzel olmus canım ya ama ben yatanıda cok begendim.
fatoss senin magnetinde cok guzel masallah size
guldencim sen nasılsın kelebek nil nasıl
gunaydın kızlar
nasılsınız bakalım
yasmincim hepsi cok guzel olmus canım ya ama ben yatanıda cok begendim.
fatoss senin magnetinde cok guzel masallah size
guldencim sen nasılsın kelebek nil nasıl
Haha kalmadi inan sana:)
günaydın kızlar nasılsınız?
songül arası ebeye götürdün mü, ne dedi? buarada arasın çikolata kaçamağına bayıldım
yasemin bence de fotoğrafçıda çekilen güzel durmuş magnette
o kadar uykusuzum ki anlatamam
dün akşam 8 de eşim aradı. kaynım kız arkadaşının yanına gelmişti.gata acile kaldırılmış. apar topar oraya gittim.akşam 12 de taburcu ettiler. eve gittim defne uyandı kokumu alır almaz.duş falan aldım.beni görünce defne uyumadı.3te zor uyuttum. sabah da işe gelmek için erken kalktım.yoğun ve uykusuz bir geceydi.
bir de kv me çok bozuldum. beni arayıpta git çocuğa bir bak demiyor. eşimi aramış.eşim de beni aradı. sanki ben ona düşmanım. ya da o bak dese ben bakmayacağım.onlar bak demese bile ben duramaz bakardım zaten.neyse bu kadını hacca gitmek de adam etmeyecek sanırım. allaha havale ettim.
Ay kork valla aras asidan beri huzursuzluk yapiyor arada dun gecede huzursuz uyidi zatebgünaydın cnnm
olsun hiç önemli değil fotoları görmüşsün sanıyorum şekerim beğendinmi gerçekten:
bu arada aşımız bizimde perşembe olucak galiba off ya şimdiden korkuyorum.
bide bize çiçekte olucak.
iyiyim cnm bende iyiyim kelebek nilde iyi teyzesi ne olsun
iyice şımarık oldu herkes onunla ilgileniyo diye şebeklikler yapıyo heppp:
songül arası ebeye götürdün mü, ne dedi? buarada arasın çikolata kaçamağına bayıldım
dün akşam 8 de eşim aradı. kaynım kız arkadaşının yanına gelmişti.gata acile kaldırılmış. apar topar oraya gittim.akşam 12 de taburcu ettiler. eve gittim defne uyandı kokumu alır almaz.duş falan aldım.beni görünce defne uyumadı.3te zor uyuttum. sabah da işe gelmek için erken kalktım.yoğun ve uykusuz bir geceydi.
bir de kv me çok bozuldum. beni arayıpta git çocuğa bir bak demiyor. eşimi aramış.eşim de beni aradı. sanki ben ona düşmanım. ya da o bak dese ben bakmayacağım.onlar bak demese bile ben duramaz bakardım zaten.neyse bu kadını hacca gitmek de adam etmeyecek sanırım. allaha havale ettim.
banane ama yaa tam da iştahım kabarmıştı
o zaman şöyle yapsak cnmcım o 1 olan magnette fotoğrafçıda ki resim var ya onu biraz daha yaklaştırıp ortalayıp koyabilir misin acaba ,bugün seninle sipariş işini halletsek çok mu oluorum ne
Ay kork valla aras asidan beri huzursuzluk yapiyor arada dun gecede huzursuz uyidi zateb
Digumgunu begenmemek.mumkunmu.cnm.benim
Cnm kizarma sislik gecti cok sukir.qma.asidan sonra.huzursiz.oldu kuzum
Zor bir fece gecirmissiniz cnm gecmis olsun kayninin nesi var bi ara bulabti kusma ishal salgin odami ole.oldu esim.olamaknuzere ailemde bir kac kisi yasadi
Kv ye gelince yok anam.yok yaramamis ona hacilkta
songülüm bak böyle işyerinden bi arkadaşım sağolsun yapmış ama mouse bozulmuş tan kırpamamış resim biraz yukarda kalmış saçları da gözükse tam olcakmışEki Görüntüle 850131 senin yaptığının yakın planı yani
sağol songülüm evetya of çok korkuyom vallaha
bide bizim ebe aşı 2 gün sonra etkisini gösterir dedi doğrumu?
yaseminim benim beğendiğim fotolardan bir zaten o cnm
o olsun o olsun
songülüm onu halleder bence ozaman daha da güzel olur..
onun yazısıda süperrrr:
sen arasıma bak cnm kokla benim yerime de acelesi yok.Olur tabikide canim.benim.simdi arasin karnini doyurayim.damla vakti dolldu cunku gekicem.tamami cnm
Canim aksamki gibi kalicakmi yoksa islem yapicakmiyiz
Birde bilgiere telefon numara eklemek gerwkiyorbir de mail.cnm
sen arasıma bak cnm kokla benim yerime de acelesi yok.
cnm dediğim gibi biraz daha yakınlaştırıp koyarsan memnun olurumüstteki resimde ki gibi ama aşağı çekip saçları gözükecek şekilde yapabilir misin bilemiyorum diğer bilgileri de hemen mesaj atıyorum cnm
aras tamamdır cnm benım
sımdı yapmaya calscam pek elımden gelemz ama neysekı sıtenın kırpması var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?