2012 kasım bebekleri büyüyor..

tatlım ben ogleden sonra yokum uyelıgını yaptım sen kararını yazarsın cnm ben gelınce okeylerım sepete attım sımdılık muck
tamamdır tatlım ellerine sağlık.. yine mi gezmeye gidion kız ev hanımı olmak varmış he

Kız ne yiyo o ikinci resme bayıldım yaa

nerelerdesin özcanancım özlettin kendini

Cnm safra kesesinden şüphelendiler ama tomografide bişey cikmadi. Biz de bilmiyoruz ne olduğunu.

Bebisinin doğum günü kutlu olsun insalah bir omur birlikte sağlıklı yaşarsınız rabbim güzel yazılar yazsın inş

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bebişler nasıl
tusemin hala öksürüğü ve burun akıntısı geçmedi ilaçlar da fayda etmedi bende bugün soğan suyu vermeye başladım inşallah geçer
benim cadı kızım sürekli yerden bişeyler toplayıp ağzına atmaya kalkıyo ne yaptıysam vazgeçmedi sizinkilerde de böle bişey varmı

Arkadaşlar merhaba;

kasım bebeişlerine doum günleri için süslemeler yaptırmak istermisiniz?

peçete etiketinden su şişesi etiketine kadar kürdan süsünden bardak yapıştırmaları - doğum günü afişi - doğum günü hediyelelikleri vs.. herşey yapıma yapıyoruz..

bende ekim annesiyim. kızıma yaptıklarımı paylaşmak istedim. isterseniz kasım bebişlerine de yapabilriizz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…