- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.821
Benim de biri cok kötü diğerleri idare eder canim
Ben de önüne koyuyorum zaten canim ama benim kiz genelde yemek yerine oynamayi tercih ediyor. Döküyor tekrar koyuyor catalla oynuyor. Iyice oyuna cevirdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Erenin cok seviceni biliyodum zaten ama bizimki biraz garantici korkuyo bilmedigi seylerden ama sonra bayildi.Haha ay saka gbi nasil baslamis nasil bitmisbaksana
Masalla kuzucuga
benim arasimda bu ara kafasina gelinxe hoslanmamaya basladi
Korkoosunu yesinler onun
Evet bundan sonra yandınız annemlerde küvette yıkadik ağlayarak çıkıyordu rana banyodan ve evde yıkadigimdan daha rahat yıkadim
Yazın daha iyi olur ya usume sıkıntısı pek yok her gün girer suya çanakkale çok sıcak olacak biz herhal her gün su altında
Ay bu arada günaydın hala yol yorgunluğu üzerimde sabah haberleri rana sultan erkenden uyandı
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gule gule kullansin kuzucuk bizde onlardan almak istiyoruz canim ben komsuma sormustum onlarin vardi kucukken daha iyi oluyo dedi tabi buyuyuncede kendileri biniyolar.Günaydın kızlar ömür ceyda yıne erken uyandıbabası ceydaya ebebeyn kontrollu bısıklet aldı kuzumun resmen gözlerının içi güldü :) evde bınıp gezıyo tabı bız gezdırıyoz :)
Kuzum herşeye değersin 💝
Hastane sonrasi ev nasil iyi olmustur kimbiir canim ama berrada hadtanede kapanmistir istahi tekrar duzelir yemeye baslar merak etme hem artik dahada iyiye gider ins.Günaydın kızlar
Cok sagolun hepiniz destekleriniz dualariniz icin cok tesekkur ederim.
Berraya hastanede antibiyotigi damardan veriyorlardi. Bugün şurup basladik. B12 ignesini dun vuruldu. Her hafta cuma 2 ay boyunca vurulcak. Sonra tekrar tahlil yapilip bakilacak. Demir icin de 2 ay kadar once birakmistik tekrar basliycaz antibiyotikten sonra. Hastaneden çıktık ya daha cabuk toparlanir kuzum inşallah. Su an zaten hic biseyi yok gibi istahsizlik dışında. Iyi besleyememe konusu aklıma geldikce kötü hissediyorum kendimi. Ne verecegimi ne yedirecegimi şaşırdım. Ama bi kac sey haricinde herseyi reddediyorBi de kafa sallamayi öğrenmiş istemedigi zaman hemen sallaniyor o minik kafa:)
Hastanede yatan cocuklarin 3 te 2 si bronsitten yatiyor. Songül hemen sen geldin aklima en az 1 hafta yatiriyor bu dr bronsit olan cocuklari. Dr konusunda cok sanslisin. Anneler 2 3 saate bir hava veriyorlar. Ben normalde girisken biri degilim ama berra sagolsun sayesinde girmedigimiz oda tanismadigimiz hasta kalmadi. Sosyallestirdi bu kiz beni:)
Kizlar asya annene babannne diyemiyor gec mi konuscak acaba
Eren yolda iyiydi yine canim arkada kardesimde vardi bide oynasin diye erene topitop seker vermistim elinde oynuyodu sonra kardesimde onu acip erenin eline verdi tabi erende sekerin tadini alinca verirmi bende bikereligini izin verdim artik ama heryeri seker oldu yolda biyerde durup temizledim aldim sekeride.hayırlı yolculuklar canım
eren napıyo yolculuk sırasında
ınsallah dığer sınavlarında tefsır sınavı gıbı guzel gecer
senın busene kacınsı sınftı canım
Gule gule kullansin kuzucuk bizde onlardan almak istiyoruz canim ben komsuma sormustum onlarin vardi kucukken daha iyi oluyo dedi tabi buyuyuncede kendileri biniyolar.
Hastane sonrasi ev nasil iyi olmustur kimbiir canim ama berrada hadtanede kapanmistir istahi tekrar duzelir yemeye baslar merak etme hem artik dahada iyiye gider ins.
Ayy canim bizimki daha anne demiyo sen bide anane babanne diyorsun cocuk nasil soylesin onlari karisik geliyodur ben bile erenin konusma konusunda hic endise etmiyorum bosver nezaman isterse soyler saglikla ilgili problemi olmasinda gec konussun nolucakki.
Kizlar nasilsiniz bakalim
bende moraller bozuk arasimin aleejisi rahatbirakmiyor kuzumi hapsurma gozsulanma burnu tikanma uyutmuyor pasami nerdeyse bir aydir tekrarliyor ve bu benim moralimizi cok bozuyor
Aksma icim cikti aglamaktan
yaz gelsede oglum rahatlasa
psikolojim iyi degil aksamdan beri midem agriyor
Bizde hbaerler boyle can slklcl
Canım benim aklımdaydin fırsat bulup yazamadim gündüzde mi aynı tıkanma oluyo ve ilaci yok mu ki
Yok uyanikken degil uyurken oluyor canum
ilaclarimiz var onlar olmasa bronsit olur zaten
Kizlar nasilsiniz bakalim
bende moraller bozuk arasimin aleejisi rahatbirakmiyor kuzumi hapsurma gozsulanma burnu tikanma uyutmuyor pasami nerdeyse bir aydir tekrarliyor ve bu benim moralimizi cok bozuyor
Aksma icim cikti aglamaktan
yaz gelsede oglum rahatlasa
psikolojim iyi degil aksamdan beri midem agriyor
Bizde hbaerler boyle can slklcl
Canim ya kiyamam. Rabbim dermansiz dert vermesin üzme bu kadar kendini. Canım cok iyi gelen ilaclar var aslinda dr vermedi mi bişey. Rahatlardi kuzum. Ben bi ara kullanmıştım gercekten cok faydası olmuştu. Benim burada cok aşırı rahatsız edici olmuyor ama afyonda cok fena oluyorum nedenini bilmiyorum cok ilginc gerçekten. Bi de canim seni üzmek istemem ama benim kışa kadar sürüyor. Inşallah arasin yazın gecer.
Ben de cok aglak bi moddayim kizlar. Sanki berra ya bisey olacakmış gibi geliyor gözümü uzerinden ayiramiyorumYüzü bembeyaz gibi bugün onu taktim neden böyle oldu neden şöyle yaptı hersey takılıyor kafama. Atmak istiyorum bu hali uzerimden atamiyorum gözlerim yaşlı sürekli.
Gule gule kullansin kuzucuk bizde onlardan almak istiyoruz canim ben komsuma sormustum onlarin vardi kucukken daha iyi oluyo dedi tabi buyuyuncede kendileri biniyolar.
Hastane sonrasi ev nasil iyi olmustur kimbiir canim ama berrada hadtanede kapanmistir istahi tekrar duzelir yemeye baslar merak etme hem artik dahada iyiye gider ins.
Ayy canim bizimki daha anne demiyo sen bide anane babanne diyorsun cocuk nasil soylesin onlari karisik geliyodur ben bile erenin konusma konusunda hic endise etmiyorum bosver nezaman isterse soyler saglikla ilgili problemi olmasinda gec konussun nolucakki.
Canim ya kiyamam. Rabbim dermansiz dert vermesin üzme bu kadar kendini. Canım cok iyi gelen ilaclar var aslinda dr vermedi mi bişey. Rahatlardi kuzum. Ben bi ara kullanmıştım gercekten cok faydası olmuştu. Benim burada cok aşırı rahatsız edici olmuyor ama afyonda cok fena oluyorum nedenini bilmiyorum cok ilginc gerçekten. Bi de canim seni üzmek istemem ama benim kışa kadar sürüyor. Inşallah arasin yazın gecer.
Ben de cok aglak bi moddayim kizlar. Sanki berra ya bisey olacakmış gibi geliyor gözümü uzerinden ayiramiyorumYüzü bembeyaz gibi bugün onu taktim neden böyle oldu neden şöyle yaptı hersey takılıyor kafama. Atmak istiyorum bu hali uzerimden atamiyorum gözlerim yaşlı sürekli.
Kolay değil yaşadıkların canım o doktor yüzünden takıntı oldu berra da birşey var mi diye bakıp duruyorsun ama bu kadar düşünme bu sefer sen hasta olursun Allah korusun berranin sana ihtiyacı var ama ana yüreği söz geçmiyo ışte
Bizim bugün son günümüzdü yarın iş başı ve rana inat gibi o kadar masumdu ki hiç üzmedi beni bugün ve ayrılmak istemiyorum ya uyutmak istemedim ama artık kucağıma oturdu eeelemeye başladı rabbim acılarını göstermesin evlâtlarımızla imtihan etmesin inşallah anne olmak çok baska çok
Dogru soyluyosun canim 10 gecik kelime soyluyor zaten daha cok ufaklar zamanlari var :)
Meehaba canum nasilsin
Kolay değil yaşadıkların canım o doktor yüzünden takıntı oldu berra da birşey var mi diye bakıp duruyorsun ama bu kadar düşünme bu sefer sen hasta olursun Allah korusun berranin sana ihtiyacı var ama ana yüreği söz geçmiyo ışte
Bizim bugün son günümüzdü yarın iş başı ve rana inat gibi o kadar masumdu ki hiç üzmedi beni bugün ve ayrılmak istemiyorum ya uyutmak istemedim ama artık kucağıma oturdu eeelemeye başladı rabbim acılarını göstermesin evlâtlarımızla imtihan etmesin inşallah anne olmak çok baska çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?