2012 kasım bebekleri büyüyor..

O oynarken ben tıkıyorum ağzına bi kaç lokma
Zeytin çok seviyo rana işi gücü zeytin zeytinle ekmek domates falan veriyorum birlik olunca yiyo ayy bilemedim berra rana ikilisine nasıl yedirsek şaştım yahu ama bi de hastane sonrası normal annesi elbet açılıp yiyecektir bizi de yol iştahsiz yaptı kilitliyo ağzını gözlerini de kisiyor açmanın imkanı yok kaç kere kızdım gelip opuyo çok fenalar ya abur cubur ver sıkıntı yok ama

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haha ay saka gbi nasil baslamis nasil bitmisbaksana
Masalla kuzucuga
benim arasimda bu ara kafasina gelinxe hoslanmamaya basladi
Erenin cok seviceni biliyodum zaten ama bizimki biraz garantici korkuyo bilmedigi seylerden ama sonra bayildi.
Ereninde renkli toplari ve sari civcivleri var kuvette bide su tasina su doldurup bosaltiyo kucuklugunden beri bikmadi arasinda varmi oyle oyuncaklari belkide sklmistir.

Yaz gelsin park sonra banyo eren yasadi artik banyodan cikmiycak heralde havalar isinsin daha rahat olucak evet canim simdi kuvetteki su oynarken soguyo cunku gerci ben kovaya ayri hazirliyorum kafasini yikarken ve su biraz soguyunca kullanmak icin iyi oluyo artik istedigi kadar heryere su sicratabilir eren pasa.

Gule gule kullansin kuzucuk bizde onlardan almak istiyoruz canim ben komsuma sormustum onlarin vardi kucukken daha iyi oluyo dedi tabi buyuyuncede kendileri biniyolar.
Hastane sonrasi ev nasil iyi olmustur kimbiir canim ama berrada hadtanede kapanmistir istahi tekrar duzelir yemeye baslar merak etme hem artik dahada iyiye gider ins.
Kizlar asya annene babannne diyemiyor gec mi konuscak acaba

Ayy canim bizimki daha anne demiyo sen bide anane babanne diyorsun cocuk nasil soylesin onlari karisik geliyodur ben bile erenin konusma konusunda hic endise etmiyorum bosver nezaman isterse soyler saglikla ilgili problemi olmasinda gec konussun nolucakki.

hayırlı yolculuklar canım
eren napıyo yolculuk sırasında
ınsallah dığer sınavlarında tefsır sınavı gıbı guzel gecer
senın busene kacınsı sınftı canım
Eren yolda iyiydi yine canim arkada kardesimde vardi bide oynasin diye erene topitop seker vermistim elinde oynuyodu sonra kardesimde onu acip erenin eline verdi tabi erende sekerin tadini alinca verirmi bende bikereligini izin verdim artik ama heryeri seker oldu yolda biyerde durup temizledim aldim sekeride. once esimin koyune gittik annesi abisi falan var orda bikac saat durup bizim koye gectik.

İns.diger sinavlarimda boyle olur canim cok stresli bisey bu okul ya.
Bu sene 3.senem ins.seneye bitiyo ben ortaokuldan sonra koyde oldugum icin okuyamadim sadece 1 sene kuran kursuna gittim oda rahmetli dedemin sayesinde sonra esimin sayesinde eylulde okula baslayip ekimde evlenmistik evlendigimden beri okulluyum iste bide mezun olabilsem hayirlisiyla.

Kizlar biz annemlerin bahcesine geldik burda daha onceden cadirdan kulube gibi tek odalari vardi babam yeni baska betondan tek oda yapti bi tarafi mutfak pencere onunde sandye ve yesilikli manzara (babam buraya oturup kahve iciyomus) disarda iki tane hamak mangallik yer koyuari kapattiklari yer ciftlik gibi burasi ve agaclar falanda var yazin sicaklarda burasi pufur pufur esiyo cok guzel oluyo ha tabi bide tavuklarin oldugu yer var etrafi cevrili kopekte var daha ne olsun diymi.
Eren bastan garipsedi biraz ilk gorunce gecen sene kucuk oldugu icin hatirlamiyo.
Sabah yagmur yagmisti erende biyerde yumusak camur buldu bende izin verdim baya oynadi camurla cok hosuna gitti album olsa resim koycam ama yokki.cok eglendi simdi uyuyo bakalim sipa.

Dün ilk denemesını yaptık canım zaten ceydanın ayakkar pedallara yetışmıyo ayak koyma yerınde duruyo. Kullanımı rahat sen kontrol ettiğin için bebek arabası gıbı oldu. Iyı yanı. Donuslerde fılan zorlanmıyosun ben sevdım. Ceyda zaten yokda güle güle bı hal oldu

Kuzum herşeye değersin 💝

Kizlar biz donus yolundayiz simdi bursaya gidiyoruz tam stresli oldugum donemde banada iyi oldu kafam dagildi.
Tamda baklalarin oldugu donemde gelmisiz bi kova bakla topladim biraz yemeklik ayirdim gerisini yedik ben baklayi cok seviyorum ya cig cig tanelerinin yesil kabugunuda cikarip yiyorum onceden ne cok yerdim simdi herzaman denk gelmiyo boyle taze dalindan kopmus olucak beklemisin cok tadi olmuyo ayy bayilirim desem yeri var yani birazda goturuyorum eve artik taze olmasada idare edicem.
Bizim bahce cok buyuk oldugu icin bi kismindada arilar var mesela babam bakiyo erende cimenlerde kosturdu durdu cok hosuna gitti bayada yoruldu simdi arabada uyudu kaldi hatta sizdi.
Annemler yazin cogunlukla orda kaliyolar orda yatiyolar gece yani hem annemin bahceside orda onlara iyi oluyo artik okul kapansin erenle kalmaya gideriz bizde. (tabi biz gunduz bahcedeyiz ama aksam koye eve geliyoruz orda kalmiyoruz)

Kizlar nasilsiniz bakalim
bende moraller bozuk arasimin aleejisi rahatbirakmiyor kuzumi hapsurma gozsulanma burnu tikanma uyutmuyor pasami nerdeyse bir aydir tekrarliyor ve bu benim moralimizi cok bozuyor
Aksma icim cikti aglamaktan
yaz gelsede oglum rahatlasa
psikolojim iyi degil aksamdan beri midem agriyor
Bizde hbaerler boyle can slklcl

Canım benim aklımdaydin fırsat bulup yazamadim gündüzde mi aynı tıkanma oluyo ve ilaci yok mu ki

Yok uyanikken degil uyurken oluyor canum
ilaclarimiz var onlar olmasa bronsit olur zaten

Canım benim Allah acil şifa versin bir an önce yaz gelsin geçsin aras paşanin hastalığı dua etmekten baska birşey gelmiyo elimden :-(

Canim ya kiyamam. Rabbim dermansiz dert vermesin üzme bu kadar kendini. Canım cok iyi gelen ilaclar var aslinda dr vermedi mi bişey. Rahatlardi kuzum. Ben bi ara kullanmıştım gercekten cok faydası olmuştu. Benim burada cok aşırı rahatsız edici olmuyor ama afyonda cok fena oluyorum nedenini bilmiyorum cok ilginc gerçekten. Bi de canim seni üzmek istemem ama benim kışa kadar sürüyor. Inşallah arasin yazın gecer.

Ben de cok aglak bi moddayim kizlar. Sanki berra ya bisey olacakmış gibi geliyor gözümü uzerinden ayiramiyorum Yüzü bembeyaz gibi bugün onu taktim neden böyle oldu neden şöyle yaptı hersey takılıyor kafama. Atmak istiyorum bu hali uzerimden atamiyorum gözlerim yaşlı sürekli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kolay değil yaşadıkların canım o doktor yüzünden takıntı oldu berra da birşey var mi diye bakıp duruyorsun ama bu kadar düşünme bu sefer sen hasta olursun Allah korusun berranin sana ihtiyacı var ama ana yüreği söz geçmiyo ışte
Bizim bugün son günümüzdü yarın iş başı ve rana inat gibi o kadar masumdu ki hiç üzmedi beni bugün ve ayrılmak istemiyorum ya uyutmak istemedim ama artık kucağıma oturdu eeelemeye başladı rabbim acılarını göstermesin evlâtlarımızla imtihan etmesin inşallah anne olmak çok baska çok

Dogru soyluyosun canim 10 gecik kelime soyluyor zaten daha cok ufaklar zamanlari var :)

Canim arasin sabah aksam havasi bir tane onleyicu tozu var
birde bu durumlarda kullandigi bir surubu ama her gun verilmesi uygun degil
buyuk olsa rahatlatici haplari var
son kontrilu bahardan onceydi gecen yilda astima cevirmemisti kafama gore kullanmak istemiyorim bu hafta ici ya prof aya kendi dr na gidicez mesela din disari cikmadi bugin daha iyiydi netten okuduklarim dogrultusinda polenler yapisirmus bakalim dr lari ne derse onu yapicaz hic cikmicak derse gerekirse cikarmicaz disariya

seni cok iyi anliyorim canim kolay seymo atlattiniz insan hep bir huzunlu oluyor onlar canimiz ama elimizden birseh gelmiyor
bitde ben herseyine dikkat ediyorum bilincsiz bir ailede olsa aras ne olurdu onuda bilmjyorum
sebde yavrun icin elinden geleni yapiyorsun berra cok sansli bunu dusun

Arasta berra modunda hic birsey yemek istemiyor
Gel beraber aglayalim arkadasim

Sanki anladi minik kus baksana
onca gunden sonra zor olmali tabi senin icinde
rabbim saglik versin kuzulara

canım Allahım kolaylık versın onu oyle gorupte bısey yapamamk cok zor
dısarı cıkıncamı daha kotu oluyo yoksa evdedemı oyle
buara kotulesmıs bı dr a gotur bencede belkı baska bı cozum soyler

rana cok duygusal annesı anlamstır yarın senın ıse gıdeceğını
akıllı kuzum benım hersey ınlar ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…