- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.841
herkese günaydın kızlar nasılsınız . biz güzel bi haftasonu geçirdik herşey yolundaydı çok şükür. bugün yoğunum öğleden sonra kaynatırız inş. öpüldünüz çok
günaydın şekerim
ohh gezildi tabi
bende temizlik yaptım çok yorgunum şekerim
ama bal böcüğünü yiyecem tutmayın beniiii:
bende iyiyim cnmHerkese günaydın
günaydın reces biz iyiyiz ve çok erkenciyiz
Sen nasılsın
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçmiş olsun cnmgünaydın kuzular nasılsınz geçmiş yapamadım yine malesef herkes iyidir umarım
ben cumada izinliydim yani 4 gün tatildim bugün işe gelmek zor geldi malesef cuma güünü paşam 1.5 yaş aşısını oldu ve akşamında çok güzel geçti deerken cumartesi bi kalktık ateşliyiz tüm gün ateşliydik ve mızır mızır sürekli mızmızlandı adım atamadım onsuz yapışıktık :) bugün daha iyi şükürler olsun ama ne zaman izin alsam kesin bir vukuat yaşıyoruz :)
cnm haftasonu defneyle başbaşaydıkkatreynurum tekrar geçmiş olsun cnm:
allahım birdaha düşürmesin diyelim ben senin korkularını anlıyorum ama toparlanıcaksin inşallah en kısa zamanda.,
özcenanım hoşgeldiniz cnm ranamada baksen anladı demek annesin ikıyamamya:
bugün sana çok zor gelir.
mdrc güle güle kullansın ceydacık bisikletini.
biberon negüzel küvet maceranız güzel sonuçlanmış çok sevindim.
helinim hakkınızda hayırlısı olsun cnm:
güzel haberlerini beklioruz.
songülüm sen bi profa götür bencede içimiz rahat etsin dimi ama:
betülüm çok geçmiş olsun ay bizimda aşımız cuma bende korkuyorum am acuma olmasınıda ben istedim..
wavsum sen yazmamışsın alple ilgili haberleri.
ayşegülcüm masel negüzel konuşuyo öyle aferin ona
masal gibi takılma asya normal merak etme
bizimkilerde öyleler
nil kelimeleri brleştirmeye başladı ama
şuanda i harfini kullanmıyo mesela nil abi diyemmiyo varmı aranızda abidiyemiyen bende buna takıldım..
nurayım senin hafta sonun nasıl geçti?
.
sibelcimneyaptı meryem cik seni görünce?
benicim girmemişsin hiç herşey yolundadır umarım?
fundacım günaydın nasıl geçti hafta sonujnuz?
yaseminim bal böceğim nasıl?
ay kızlar unnuttuğum kimse yoktur umarım:
günaydın herkese unuttuğum varsada af ola..
biz de sizi öpüyoruz çokherkese günaydın kızlar nasılsınız . biz güzel bi haftasonu geçirdik herşey yolundaydı çok şükür. bugün yoğunum öğleden sonra kaynatırız inş. öpüldünüz çok
bal böcüğünü yemeye kalksan ilk karşılaşacağın şey elleemeee ellemee diye bağıran bi çocuk cnm:) ctesi gece babamız yoktu gece uykusunda bağırıo baba gittiiii diye gel annecim dedimmm elemeee ellemee baba gittiii dio:)
Amin canim Rabbim onlarin acısını gostermesin .Kolay değil yaşadıkların canım o doktor yüzünden takıntı oldu berra da birşey var mi diye bakıp duruyorsun ama bu kadar düşünme bu sefer sen hasta olursun Allah korusun berranin sana ihtiyacı var ama ana yüreği söz geçmiyo ışte
Bizim bugün son günümüzdü yarın iş başı ve rana inat gibi o kadar masumdu ki hiç üzmedi beni bugün ve ayrılmak istemiyorum ya uyutmak istemedim ama artık kucağıma oturdu eeelemeye başladı rabbim acılarını göstermesin evlâtlarımızla imtihan etmesin inşallah anne olmak çok baska çok
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canım ya allah kolaylik versin hic çıkmasın demez heralde drlar. Inşallah bi çözüm bulunur üzülüyorum aras pasaya. Arasa yakistiramadim yemek yememeyi:)Canim arasin sabah aksam havasi bir tane onleyicu tozu var
birde bu durumlarda kullandigi bir surubu ama her gun verilmesi uygun degil
buyuk olsa rahatlatici haplari var
son kontrilu bahardan onceydi gecen yilda astima cevirmemisti kafama gore kullanmak istemiyorim bu hafta ici ya prof aya kendi dr na gidicez mesela din disari cikmadi bugin daha iyiydi netten okuduklarim dogrultusinda polenler yapisirmus bakalim dr lari ne derse onu yapicaz hic cikmicak derse gerekirse cikarmicaz disariya
seni cok iyi anliyorim canim kolay seymo atlattiniz insan hep bir huzunlu oluyor onlar canimiz ama elimizden birseh gelmiyor
bitde ben herseyine dikkat ediyorum bilincsiz bir ailede olsa aras ne olurdu onuda bilmjyorum
sebde yavrun icin elinden geleni yapiyorsun berra cok sansli bunu dusun
Arasta berra modunda hic birsey yemek istemiyor
Gel beraber aglayalim arkadasim
katreynurum tekrar geçmiş olsun cnm:
allahım birdaha düşürmesin diyelim ben senin korkularını anlıyorum ama toparlanıcaksin inşallah en kısa zamanda.,
özcenanım hoşgeldiniz cnm ranamada baksen anladı demek annesin ikıyamamya:
bugün sana çok zor gelir.
mdrc güle güle kullansın ceydacık bisikletini.
biberon negüzel küvet maceranız güzel sonuçlanmış çok sevindim.
helinim hakkınızda hayırlısı olsun cnm:
güzel haberlerini beklioruz.
songülüm sen bi profa götür bencede içimiz rahat etsin dimi ama:
betülüm çok geçmiş olsun ay bizimda aşımız cuma bende korkuyorum am acuma olmasınıda ben istedim..
wavsum sen yazmamışsın alple ilgili haberleri.
ayşegülcüm masel negüzel konuşuyo öyle aferin ona
masal gibi takılma asya normal merak etme
bizimkilerde öyleler
nil kelimeleri brleştirmeye başladı ama
şuanda i harfini kullanmıyo mesela nil abi diyemmiyo varmı aranızda abidiyemiyen bende buna takıldım..
nurayım senin hafta sonun nasıl geçti?
.
sibelcimneyaptı meryem cik seni görünce?
benicim girmemişsin hiç herşey yolundadır umarım?
fundacım günaydın nasıl geçti hafta sonujnuz?
yaseminim bal böceğim nasıl?
ay kızlar unnuttuğum kimse yoktur umarım:
günaydın herkese unuttuğum varsada af ola..
herkese günaydın kızlar nasılsınız . biz güzel bi haftasonu geçirdik herşey yolundaydı çok şükür. bugün yoğunum öğleden sonra kaynatırız inş. öpüldünüz çok
bal böcüğünü yemeye kalksan ilk karşılaşacağın şey elleemeee ellemee diye bağıran bi çocuk cnm:) ctesi gece babamız yoktu gece uykusunda bağırıo baba gittiiii diye gel annecim dedimmm elemeee ellemee baba gittiii dio:)
bende iyiyim cnm
biz de erkenciyiz bu sabah
5 buçuktan beri ayaktayım
geçmiş olsun cnm
aşılar bizde de ateş yaptı
cnm haftasonu defneyle başbaşaydık
güzel geçti çok şükür
kızımla birbirimize doyduk
biz de sizi öpüyoruz çok
ay neler de bilirmiş bal böcüğü
Amin canim Rabbim onlarin acısını gostermesin .
Rana da berra gibi dayanamiyor heralde uykusuzluga. Uykusu geldi mi berra da eeelemeye baslar:) cok tatlı bunlar ya
Canım ya allah kolaylik versin hic çıkmasın demez heralde drlar. Inşallah bi çözüm bulunur üzülüyorum aras pasaya. Arasa yakistiramadim yemek yememeyi:)
Sende de olmus muydu canim sanki tekrar olacak gibi geliyor cok korkuyorum. Bi de guldenim prof a goturdunuz ya nili havale gecirmesi konusunda ne demisti canim. O konuda almaniz gereken bi önlem var mıydı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada herkese gunaydin kızlar
canım 25inde olduk aşılarımızıkatreinur cnm berra nasıl oldu... zamanla toparlayacak inş. annesi üzmemeye çalış kendini sen ii ol ki o da ii olsun
reces cnm sevindim ii olmanıza. 18 aylık aşıları yptırdınız mıı
özcanan cnm bitmiş tatiladapte olmak zor oluo tatil dönüşü
songülüm paşam tez zamanda şifa bulur inş. sen danış bakalım dr ne diycek yol gösterir belki en aza indirgemek için...
fatmacım maşallah eren paşaya su keyfi yapcak ohh güzel güzel. bizde hafta sonu ilk kez ana kız başbaşa banyo yaptık:)
ayşegülcüm masal kızın banyo keyfini faceden takip ettik maşallah:)
betülcüm nasılsın tatlım erdencik nasıl
mdrcnn hayırlı olsun bisikletiniz. bi daha evdeki ata iki gündrü yeni biniyoruz korkuodu kuzum iki gündür bindiriyorum dıgıdık yapıoyoruz:) kendisi binemio ama sallanıo:)
ay şimdilik bu kadar... wavss nerelerde... nurayım nerelerdeee
günaydın kızlar
kv cuma akşamı yine sinirimi bozdu
hala sinirliyim
perşembe günü misafirim vardı ya
işyerinden arkadaşlarım.
1 kız 1 erkek
sevgililer, kısmetse nişanlanacaklar
akşam geç saatte gittiler
kv bunları duyunca çıldırdı
neymiş evde kocam yokken nikah düşen erkek eve alamazmışım,elalem ne dermiş.(elalemden kastı kendisi buarada)
baya bi söylendi.
ben de sen ne demek istiyorsun,onlar benim kardeşim.yakında nişanlanacaklar dedim.
benim kocamın haberi varken, allah da ne yaptığımı bilirken başka kimsenin ne düşündüğü hiç umrumda değil dedim.
ben böyle söyleyince sesini kıstı.ben defneyle içeri geçtim.mutfaktan söyleniyor.sesini duymadığımı zannederek fısıltıyla" salak.sen kocan yokken ne demeye eve erkek alıyorsun" vb şeyler söylendi.
dişimi sıktım bişey demedim ama çok sinirlendim.1 haftadır böyle apır sapır konuşuyor.geçende eşimin devre arkadaşıyla karşılaştık yemeğe gittiğimiz yerde.bunu anlatıyordum.bana "gelin hanım kocam yok nasılsa,ben istediğimi yaparım kimse görmez deme bak her an biriyle karşılaşabilirsin" dedi. kalakaldım
tövbe tövbe kadın beni katil edecek
benim namusuma laf söylemek sanki haddine
ya evime gelen o erkek arkadaşı eşim tanıyor,geçen kaynımla tanıştırdım.ailesini tanıyorum.dünya ahiret kardeşim olsun.ben aldatacak olsam niye eşimle ve kardeşiyle tanıştırıyım. ayrıca ben niye kocamı aldatayım
düşündükçe sinirleniyorum.
kaldı ki eve geleceklerinden eşimin de haberi vardı
1 haftadır kadın da ayağını denk al aldatmaya kalkma tarzı laflar
kadın beni çıldırtacak.artık haddini aşmaya başladı
ayyyyy ben zeynebimin kobnuşamasına hastayım yaseminimyaaa:
ohh negüzel doymuşsunuz bir birinize..
cnm aynen halada zaman zaman korkuyorum nilin burnu tıkansın gecede 10 defa kalkıyorum elim hep anlında artık çocuk sıkılıyo bazen
cnm gittiğimiz prof havalenin normal bişey olduğunu söyledi önemli olan süresiymiş
ama bebekler değilde bunu anneler atlatamıyo dedi
yani etkilenen anllermiş.
havaleyle ilgili bi önlem yok malesef
havaleyi tetikleyen bazı ilaçlarvar onlardan uzak durucazateşin 37 b uçuğu geçmiyecek hemen carpol yada dolven yada pedifen müdale edicez
önceliğimiz daha hafif olduğu için carpol 4 saat arayla carpolü ve dolveni 4 saat aralıklarla vere biliriz..
ama siz havale geçirmediniz dimi
yani berra öylece kaldımı nilin ağzından su gelmişti yani ağzını toplayamıyo öylece kalmıştı kucağımda 3 4 dakika sürüyoo.
günaydın cnm..
çok sevindim cnmHerkeze gunaydin kizlar
size pazartesi huznu coksede ben bigin cok keyifliyim
cunku aras pasa gece cok rahat uyudu sanirim iki gun disari cikmadigu icin pis polenlere mariz kalmadi
bakalim yemegini yerse tam olucak
sizleri kocaman opuyor kahvalti hazirlamaya kaciyorum ....
Herkeze gunaydin kizlar
size pazartesi huznu coksede ben bigin cok keyifliyim
cunku aras pasa gece cok rahat uyudu sanirim iki gun disari cikmadigu icin pis polenlere mariz kalmadi
bakalim yemegini yerse tam olucak
sizleri kocaman opuyor kahvalti hazirlamaya kaciyorum ....
Yok canım havale degildi havaleyi kardesimden biliyorum 9 yasinda olmama ragmen cok iyi hatirliyorum aklimdan çıkmıyor hic. Berranin ki titreme ve morarma seklinde degisik biseydi ama aglamaya ve hareket etmeye devam ediyordu. Acilde uzerini soyduklarinda bütün vucudu mosmordu inanir mısıngözümün önünden gitmiyor o halleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?