- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.081
haklısın tatlım ama çocuklar ne yapsın gerçekten yasakları delmek çok tatlı:)sizde iytiki varsınız tatlım dualarımız sizinle..
umarım bnuu gece sorunsuz geçer..
evet cnm ama nilin burnu akıyomuş bugün bayağı umarım hasta olmazda aşıyı olur..
hasta olursa ertelemek zorunda kalırız..
evet 2 yaşvar sonra uzun süre yok ama biz bide gırip aşısı olucaz..
cnm nilde ilkdefa bitirdi
neden çünkü zararlıya yasaklar hep tatlı olur bilirsin..
Kayisi ve incir tapari almistik ama pek sevmesi ya bide sade kayisiyi deneyeyim bakalim belki sever onu.cnm ben kayısı kurusu veriyorum buara dolanıo onunla. yediğide yok ama elinde tutuo...
bende ayağı saçı neresi gelirse öpüyorum dudak yok. eşe söylenecek özel kelimeler yok... kuzum balım filan diyorummm
Aa jelibonmu yapismis ya bilmiyodum hic oyle zararlarini.almayalim bari ozaman artik.Evde findik ceviz var ama benim kiricak vaktim yok ya zaten cevizi pekmeze falan koyuyorum lazim bugunlerde esim gelince artik ona kirdiririm.cnm bi arkadaşım anlattı kendisi hastanede çalışıyo 15 aylık bebek jelibon yiyo ve jelibonu yerken nasıl bilmiyorum ama ciyerlerine mi yemekborusunamı yapışıyo ve çocuk yoğun bakımdaydı oyüzden jelibona dikkkat
geçen ablamın kızı yiyodu aman dedim sakın nile gösterme
çok korkuyorum o gün bugün..
nil bu ara cevize sardı ceviz veriyorum fındıkları ikiye kesip veriyorum oda burnuna fala sokar bütün diye
cnm bizim hep ayın başında oluyodu ama budefa menenjit ayın başında olduğu için oyüzden attı 1 hafta..
Ayy buda degisik bi yontemmis zeynep tadini aliyo demekki isi bitince cikariyo.ay cnm zeynepde biz kuruyemiş filan yerken istio fındık fıstık ceviz filan veriyorum ağzında paramparça edio ama yutmuo ağzında tutuyo öyle. sonra ver annecim yutamıosan diyorum verio sonra bi daha istio:) hep böle olursa yandık
Canım ben de surekli veriyorum eline biseyler. Mesela bugun cekirdrklerini cikarip yenidunya verdim cok sevdi. Bebe biskuvisi hurma kuru erik susamli cubuk ne bulursam veriyorum. Kuzumun bi disleri ciksaydi kuruyemiş te vercem ama yok İşte malesf dislerimizaman canım verme jelibon cok ama cok zararlı ben oyle seyleri kesinlikle almiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fatma canım kuruyemıs ver elıne ıncır kayısı ben arada verıyorum ıncırı cok sevıyo hergun cevız yedırmeye calısıyorum ben verıyorum ağzına elıne versem dırek hepsını ağzına atar muz yedırebılırsın
bencede jelıbon verme lastık gıbı bısey zaten hıcbıyararı yoktur ustune zararı vardır
gulden alp tuğra daha 1 cıkolatayı bıtrmedı versem bıtrıyoda ben yerken az bı parca onada verıyorum
nıye boyle seylere duskun oluyolar bılmem
haklısın tatlım ama çocuklar ne yapsın gerçekten yasakları delmek çok tatlı:)
neyse ben kaçar kızlar hepiniz ii ki varsınız. arada görmediğim atladığım olabilio affola... be-ni senide çok seviyorum hele kızlarına bayılıyorummm:) ii akşamlar herkese
Kayisi ve incir tapari almistik ama pek sevmesi ya bide sade kayisiyi deneyeyim bakalim belki sever onu.
Aa jelibonmu yapismis ya bilmiyodum hic oyle zararlarini.almayalim bari ozaman artik.Evde findik ceviz var ama benim kiricak vaktim yok ya zaten cevizi pekmeze falan koyuyorum lazim bugunlerde esim gelince artik ona kirdiririm.
Ayy buda degisik bi yontemmis zeynep tadini aliyo demekki isi bitince cikariyo.
Cikar canim sizin dislerde ins.jelibonada dikkat edicem artik bakalim eren lup lup goturuyo ama artik yiyemiycek yada cok nadir.
songülüm günde kızlar :)
haklısın guldencım yasaklar herzamn cazıp gelır
ınsllah nılım hasta olmaz
yasmın gorusuruz canım
Acayip uykum geldiya sozde ders calisicaktim ama ayran icince uyku bastirdi yatip uyuyasim var napcam ben simdi.:-(
erende birazdan uyanir gerci 2bucuk saat oldu uyuyali ama yarim saat kestirmeye vaktim var.
Bende kaciyorum kizlar gorusuruz opuldunuz.
Aras beni heo dudagimdan oper nedense kolay kolay hayir diyemicem.sanirim biraz daha buyusun bende tadini cikarayom hehe
hosgeldın canım gezmelere gıtmıssın
aras nasıl oldu
bende bazen dudaktan opuyorum cok hosuma gıdıyo onu opmek yanakları yumusacık kuzumun aynen bıraz buyusunler opmeyız bızde
canım ev arıyoruz hala bulamadık
Sukur cnm saha iyi bugun ciktik ya biraz burnu akti aksam
ama asla ywmwk yemek istemiyor
Ev bulamamaniza uzuldum yoksa hep kafada deli sorulae
insan otirdugu evden de soguyor
aa nıye yemek ıstemıyo acep
yemedımı bugun bıseyler
aynen canım aceleyle ıstemedğım bı eve tasınmakta ıstemıyorum
Bilmiyorum canim
Fakat malesef zorla iyunla yediriyorun cunku asla yemek taraftari degil
haklisin cnm nasil semtunden memnunmusun o tarflarimi dusunuyorsun
ınsallah ıstahı eskı halıne doner canım yemeyen bebek cok zor dr a nezman gıdecektınz
evet canım buralardan bakıyoruz memnunum burdan
Sorma cnm birde aras cok iatahli birbbebek ti baharla birlikte oda basgosterdi
Prof a persembe gitmeyi dusunuyirus cnm
insalla gonlinuze gire ev bulirsunuz toparlanmaya basladinuzmi
songul cıktın heralde canım optum senı ıyı geceler
daha baslamadım canım nezamn cıkacağımız bellı olmadğı ıcın baslamadım bayramdan sonraya bıle kalabılır oyuzden erken davranmak ıstemedım
ama karton bırıktrmeye baslayabılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?