2012 kasım bebekleri büyüyor..

ins hastalanmaz cnm hala burun akıntısıyla devam
sanıyorum alerjikiz biz çünkü başka bişey yok sadece burnumuz..

Sorma cnm birde aras cok iatahli birbbebek ti baharla birlikte oda basgosterdi

Prof a persembe gitmeyi dusunuyirus cnm

insalla gonlinuze gire ev bulirsunuz toparlanmaya basladinuzmi

y gidin biran önce cnm ..

Günaydın hanımlar :) işe girmesem bugun olmazmı

Kuzum herşeye değersin 💝

günaydın ay keşke hiç çalışmasak ama paramız olsa bende bunu istiyorum ...

herkese günaydın kızlarrr... ay ne güzel dileklerle açılmış topik hiç çalışmasak ama paramız olsa gibi ohhh:) keşkeeeeeeeeee.....

canım sezaeryam sonrası bende rahattim o lavmani sezeryan olcagim zamn kiyafetleu giydirimce yapiolar ameliyat sonrası gaz olmasın diye

jelibon falan verme canım gereksiz lastik gbi bişey sonuçta
netten arastir parmak yiyecekler diye
bebeklerin eline verbilcgimz sağlıklı aeyler yazıyor fikir olur
masal meyve kuu meyve kraker asigi bikmaz hiç:)

Sukur cnm saha iyi bugun ciktik ya biraz burnu akti aksam
ama asla ywmwk yemek istemiyor
Ev bulamamaniza uzuldum yoksa hep kafada deli sorulae
insan otirdugu evden de soguyor

Canım benim balık yağı yasak değilse denesene bizde baya ise yaradı maşallah tatilde hiç yemeyen rana şimdi yemek hazır olmayınca bizi ısırıyo her yerim dış izi

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende jelibon vermedim vermem de ben bile yiyemem ama kuru incir ceviz onları yiyo gerçi kemirip atıyo oraya buraya ama iki lokma yese bile kâr

günaydın cnm:

beül ne yaptı erdemim merak ediyorum..

kızlar günaydın herkese..

ay bende merak ediyorum nasıl işe yaradı mı lavman. inş. tedavi olumlu gider.
arasımın iştahı yokmuşşş eskiye döner tez zamanda inş.
berracık toparlanıo sanırım çok şükür... niliminburnu akıomuş gribe çevirmez inş. bizimde akıntı oluo arada sessiz sedasız :) siliyorum devamı yok alerjikmi acaba

Geçmişte bulamadım erdeme ne olmuş aydınlatın beni

herkese günaydın kızlarrr... ay ne güzel dileklerle açılmış topik hiç çalışmasak ama paramız olsa gibi ohhh:) keşkeeeeeeeeee.....

ahh ahh en çok istediğim bu ..

ins arasımın iştahı yerine gelir ..
yaseminim alarjik ola bilir gerçekten bende nilden artık eminimyani..

cnm erdem kakasını yapamadığı için dün çocuk cerahınbna götürdü onu betül akşamda lama yapacaktı
onu merak ediyoruz..

günaydın kızlar ayy bu yöntemi sevdim ben :)
akşam 9da uyudu masal şimdi uyandı dusunun deliksiz normalde şu veriodum bu saatte kLkinca geri uuyodu
ama vermedimki öğlen 12lerde uyutmak için en geç 9.30a kadar kahvalti yapılsın diye
12de yatıp 2de kalkio 2den 9a kadr da uyutmadigim için deliksiz uyuo cook hoş ya
kadın yazmış zaten zorlamayın duzelmiyosa uyum saglamiyosa başka sorun vardır diye aglatma gbi durumda yok zaten
gündüz 1-3arası uyumaliymis bebekler kreslerde de boyleynis
3ten sonra uyuyan çocuk akşam vakti 9da haliyle uyumazmis uyusada gece çok kalkarmis
doğru masal 2uyku yaptığı zmablarda 6da uyuo oluyodu bazen gece 2kez kalkardi dmekki sağlıklı hiç kalkmadan uyuyabilcek bir bebekken saat düzeni karıştığı için uyanirmis

neyse ben sevdim guldencim sutten kesmeyi odasında yatirmayi dusundgun için uygulanabilir yumuşak rahat bir yöntem tavsiye ederim okumani bloğu tüm yorumlarini

ayyy ne zor çalışmak ama hersy bebeklerimiz için çalışan annelere kocamn alkissss

Acaba sebebi ne ya çok üzüldüm :-( inşallah sıkıntısız geçer kurtulur yavrum
Sağol güldenim

ins yarmsitir lavman rahatlamistir erdemde
arasta eski istahina kavusur ins
nilinde zeynepinde alerjik ozman mevsime baglidirbbazen bizdede oluyorya hasta dgiliz buun akio kasinio geçiyor

ohhh aferin ranama afiyet şeker olsun...

Bende jelibon vermedim vermem de ben bile yiyemem ama kuru incir ceviz onları yiyo gerçi kemirip atıyo oraya buraya ama iki lokma yese bile kâr

aynen cnm ne yeseler kar bırak yemeyi bizimkiağzında parçalıo ver deyince de elime veiro yumuo onu bile kar sayıyorum he he:)

cnm kakasını yapamıormuş onun için dr ye götürmüş

ay cnm ne güzel maşallah masala ama şahsen biz uygulayamazyız. çünkü sabah en geç yedi buçukta evden çıkmam lazım bunun içinde yedi de zeynep uyanmış olmak zorunda.bu nedenlede akşam sekiz buçuk civarı uyuo. e sabah erken kalktığından 9 buçuk on gibi uyur. e halyle öğleden sonra bi uyku daha yapıo o da 2 buçuk üç gibi oluo. bizde düzen mecburen böyle cnm

of cnm çalışmak gerçekten çok zor
ben evde olsam ne yöntemler uygulayacam ama evde yokumki
aman bizim nil uykuyu sevmeyen bi bebekk bilemedimki ben
evet süt olayı ve oda olayı ins izine çıkınca halledicem
uykumuzda düzene girer ins
ama nile gece süt vermezsem doru dürüst dalamıyo hep mızır mızır oluyo nasıl vaz geçecek bilmiorum
ama kahvaltısınıda tek tek yedirmeye başlıyacağım için gece sadece yatmadan süt iiçmesi gerekiyoki acıksın..

Acaba sebebi ne ya çok üzüldüm :-( inşallah sıkıntısız geçer kurtulur yavrum
Sağol güldenim

nedenmek cnm rica ederim..

Tortusunu bana da çıkarıyo ih ih diyerek avucuma çıkarıyo önceden yer mekan fark etmiyordu pat çıkarıyordu şimdi sağolsun elime çıkarıyo
Bizim uyku düzenimiz değişik ya bazen tek uyku uyuyo bazen iki mesela dün tek uykuyla birde yatıp üçte kalmış akşam da onda yattı ama sabah altı buçukta kalktığı için mecbur iki uyku uyuyacak önceki gün sekiz buçukta kalktığı için tek uyku uyudu amaaaan nasıl isterse öyle uyusun robot mu bu yahu

ins yarmsitir lavman rahatlamistir erdemde
arasta eski istahina kavusur ins
nilinde zeynepinde alerjik ozman mevsime baglidirbbazen bizdede oluyorya hasta dgiliz buun akio kasinio geçiyor

aynen burnu akıo bi anda sonra geçio burnu kaşınıo. hiç aklıma gelmemişti alerjik olabilir

ha ha yok cnm bizimkide öyle istediği için öyle uyuyo.:) ama dün ilk defa yedi buçukta kalktı ay işe geç kaldım bu düzen bize ii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…