- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.101
Günaydın hanımlar :) işe girmesem bugun olmazmı
Kuzum herşeye değersin 💝
Kizlar yazicam ama nerdrn baslayim bilemedim
benicim oncelikle gecmis olsum sonuclarin guzel cikmasina cok sevindim
rabbim korumus su an nuda cok farkli bir durimda olabilirdi
asi olan bebeklerimize gecmis olsin
beysalcim insalla cerrahij tedavisi iyi gelir kuzim bu slklntidan kurtulur
guldencim insaala nil hastalanmadan atlatir
balbocego ve berra kuzum size arkadas oldu yemedem icmeden kesildi
wavs canim ev isini ne yaptiniz
kapo olayona gelonce arasta aciyor
aysegul okudugun benik icime hic sinmedi asla ve asla uyuyan cocugumu uyandirmam cocuk bu robot degil su saatte yat su saatte kAlk bana gore birsey degil zaten ileride hep mecburiyetten kalkicaklar robit gibi
Fatmacim koye gidip gelmissiniz gizel gecmus sevindim
reces tavrini gostermekle uyi ettin surtsun burnu birazcik
Sibel senin nasul gidiyor yeni duzen
masalgibi asya nasil uykulae nasil
dilekefem uzin suradan sonra hosgeldin
minaaaa sen nerelerdesin
ozcanan bugun yazmamissin hic
Sorma cnm birde aras cok iatahli birbbebek ti baharla birlikte oda basgosterdi
Prof a persembe gitmeyi dusunuyirus cnm
insalla gonlinuze gire ev bulirsunuz toparlanmaya basladinuzmi
Günaydın hanımlar :) işe girmesem bugun olmazmı
Kuzum herşeye değersin 💝
Günaydın canım herkese tatil olsa demi
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herkese günaydın kızlarrr... ay ne güzel dileklerle açılmış topik hiç çalışmasak ama paramız olsa gibi ohhh:) keşkeeeeeeeeee.....
Ayy yavrum ne cekiyodur ya aksam rahatlar ins.bizede guzel haberleri verirsin.
Bizim butun asilar genelde gununde oluyo canim hemsire hep ariyo beni asiyi haber veriyo istegime bagli yarin sonraki gun falan gelin diyo.hatta bikere aramamisti en son ben aradim artik asi gelmemis oyuzden aramamis zaten 3-4gune gitmistik yine.
Ben sezertan sonrasi 3gun buyuk tuvalete gitmemistim yani ihtiyacim olmamisti hatta korkuyodum naparim diye cok agri acim vardi neysekri rahattim.
Kizlar ya eren kahvaltiyi guzel yiyyo sonra evin icinde dolanirken mutfaga falan gidince hep mama diyo biseyler istiyo normalde elma armut dipim olarak eline veriyorum geze geze yiyyo bide cubuk kraker baik ve pizza kreker veriyorum arada ama onlarada bikti bazen istemiyo baska seyler istiyo jelibonu cok seviyo ama onuda herzaman vermiyorum dun aksam susamli cubuk kraker aldirdim esime onuda sevdi yarim elma susamli ve sade kraker falan yedi arkadan kiymali tarhana corbasiyla yogurt yedi simdi uyuyo sanirim birazda cani skliyo oyuzden hep yemek istiyo ama ben degisik ne vericem bu oglana aklimada bisey gelmiyo seker ve cikolata haricinde tabi siz neler veriyosunuz.
Sukur cnm saha iyi bugun ciktik ya biraz burnu akti aksam
ama asla ywmwk yemek istemiyor
Ev bulamamaniza uzuldum yoksa hep kafada deli sorulae
insan otirdugu evden de soguyor
canım sezaeryam sonrası bende rahattim o lavmani sezeryan olcagim zamn kiyafetleu giydirimce yapiolar ameliyat sonrası gaz olmasın diye
jelibon falan verme canım gereksiz lastik gbi bişey sonuçta
netten arastir parmak yiyecekler diye
bebeklerin eline verbilcgimz sağlıklı aeyler yazıyor fikir olur
masal meyve kuu meyve kraker asigi bikmaz hiç:)
günaydın cnm:
beül ne yaptı erdemim merak ediyorum..
kızlar günaydın herkese..
ay bende merak ediyorum nasıl işe yaradı mı lavman. inş. tedavi olumlu gider.
arasımın iştahı yokmuşşş eskiye döner tez zamanda inş.
berracık toparlanıo sanırım çok şükür... niliminburnu akıomuş gribe çevirmez inş. bizimde akıntı oluo arada sessiz sedasız :) siliyorum devamı yok alerjikmi acaba
herkese günaydın kızlarrr... ay ne güzel dileklerle açılmış topik hiç çalışmasak ama paramız olsa gibi ohhh:) keşkeeeeeeeeee.....
berracık toparlanıo sanırım çok şükür... niliminburnu akıomuş gribe çevirmez inş. bizimde akıntı oluo arada sessiz sedasız :) siliyorum devamı yok alerjikmi acaba
Geçmişte bulamadım erdeme ne olmuş aydınlatın beni
ahh ahh en çok istediğim bu ..
ins arasımın iştahı yerine gelir ..
yaseminim alarjik ola bilir gerçekten bende nilden artık eminimyani..
cnm erdem kakasını yapamadığı için dün çocuk cerahınbna götürdü onu betül akşamda lama yapacaktı
onu merak ediyoruz..
ohhh aferin ranama afiyet şeker olsun...Canım benim balık yağı yasak değilse denesene bizde baya ise yaradı maşallah tatilde hiç yemeyen rana şimdi yemek hazır olmayınca bizi ısırıyo her yerim dış izi
aynen cnm ne yeseler kar bırak yemeyi bizimkiağzında parçalıo ver deyince de elime veiro yumuo onu bile kar sayıyorum he he:)Bende jelibon vermedim vermem de ben bile yiyemem ama kuru incir ceviz onları yiyo gerçi kemirip atıyo oraya buraya ama iki lokma yese bile kâr
cnm kakasını yapamıormuş onun için dr ye götürmüşGeçmişte bulamadım erdeme ne olmuş aydınlatın beni
günaydın kızlar ayy bu yöntemi sevdim ben :)
akşam 9da uyudu masal şimdi uyandı dusunun deliksiz normalde şu veriodum bu saatte kLkinca geri uuyodu
ama vermedimki öğlen 12lerde uyutmak için en geç 9.30a kadar kahvalti yapılsın diye
12de yatıp 2de kalkio 2den 9a kadr da uyutmadigim için deliksiz uyuo cook hoş ya
kadın yazmış zaten zorlamayın duzelmiyosa uyum saglamiyosa başka sorun vardır diye aglatma gbi durumda yok zaten
gündüz 1-3arası uyumaliymis bebekler kreslerde de boyleynis
3ten sonra uyuyan çocuk akşam vakti 9da haliyle uyumazmis uyusada gece çok kalkarmis
doğru masal 2uyku yaptığı zmablarda 6da uyuo oluyodu bazen gece 2kez kalkardi dmekki sağlıklı hiç kalkmadan uyuyabilcek bir bebekken saat düzeni karıştığı için uyanirmis
neyse ben sevdim guldencim sutten kesmeyi odasında yatirmayi dusundgun için uygulanabilir yumuşak rahat bir yöntem tavsiye ederim okumani bloğu tüm yorumlarini
ayyy ne zor çalışmak ama hersy bebeklerimiz için çalışan annelere kocamn alkissss
günaydın kızlar ayy bu yöntemi sevdim ben :)
akşam 9da uyudu masal şimdi uyandı dusunun deliksiz normalde şu veriodum bu saatte kLkinca geri uuyodu
ama vermedimki öğlen 12lerde uyutmak için en geç 9.30a kadar kahvalti yapılsın diye
12de yatıp 2de kalkio 2den 9a kadr da uyutmadigim için deliksiz uyuo cook hoş ya
kadın yazmış zaten zorlamayın duzelmiyosa uyum saglamiyosa başka sorun vardır diye aglatma gbi durumda yok zaten
gündüz 1-3arası uyumaliymis bebekler kreslerde de boyleynis
3ten sonra uyuyan çocuk akşam vakti 9da haliyle uyumazmis uyusada gece çok kalkarmis
doğru masal 2uyku yaptığı zmablarda 6da uyuo oluyodu bazen gece 2kez kalkardi dmekki sağlıklı hiç kalkmadan uyuyabilcek bir bebekken saat düzeni karıştığı için uyanirmis
neyse ben sevdim guldencim sutten kesmeyi odasında yatirmayi dusundgun için uygulanabilir yumuşak rahat bir yöntem tavsiye ederim okumani bloğu tüm yorumlarini
ayyy ne zor çalışmak ama hersy bebeklerimiz için çalışan annelere kocamn alkissss
Acaba sebebi ne ya çok üzüldüm :-( inşallah sıkıntısız geçer kurtulur yavrum
Sağol güldenim
ohhh aferin ranama afiyet şeker olsun...
aynen cnm ne yeseler kar bırak yemeyi bizimkiağzında parçalıo ver deyince de elime veiro yumuo onu bile kar sayıyorum he he:)
cnm kakasını yapamıormuş onun için dr ye götürmüş
ay cnm ne güzel maşallah masala ama şahsen biz uygulayamazyız. çünkü sabah en geç yedi buçukta evden çıkmam lazım bunun içinde yedi de zeynep uyanmış olmak zorunda.bu nedenlede akşam sekiz buçuk civarı uyuo. e sabah erken kalktığından 9 buçuk on gibi uyur. e halyle öğleden sonra bi uyku daha yapıo o da 2 buçuk üç gibi oluo. bizde düzen mecburen böyle cnm
ins yarmsitir lavman rahatlamistir erdemde
arasta eski istahina kavusur ins
nilinde zeynepinde alerjik ozman mevsime baglidirbbazen bizdede oluyorya hasta dgiliz buun akio kasinio geçiyor
Tortusunu bana da çıkarıyo ih ih diyerek avucuma çıkarıyo önceden yer mekan fark etmiyordu pat çıkarıyordu şimdi sağolsun elime çıkarıyo
Bizim uyku düzenimiz değişik ya bazen tek uyku uyuyo bazen iki mesela dün tek uykuyla birde yatıp üçte kalmış akşam da onda yattı ama sabah altı buçukta kalktığı için mecbur iki uyku uyuyacak önceki gün sekiz buçukta kalktığı için tek uyku uyudu amaaaan nasıl isterse öyle uyusun robot mu bu yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?