- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.121
günaydın kızlar ayy bu yöntemi sevdim ben :)
akşam 9da uyudu masal şimdi uyandı dusunun deliksiz normalde şu veriodum bu saatte kLkinca geri uuyodu
ama vermedimki öğlen 12lerde uyutmak için en geç 9.30a kadar kahvalti yapılsın diye
12de yatıp 2de kalkio 2den 9a kadr da uyutmadigim için deliksiz uyuo cook hoş ya
kadın yazmış zaten zorlamayın duzelmiyosa uyum saglamiyosa başka sorun vardır diye aglatma gbi durumda yok zaten
gündüz 1-3arası uyumaliymis bebekler kreslerde de boyleynis
3ten sonra uyuyan çocuk akşam vakti 9da haliyle uyumazmis uyusada gece çok kalkarmis
doğru masal 2uyku yaptığı zmablarda 6da uyuo oluyodu bazen gece 2kez kalkardi dmekki sağlıklı hiç kalkmadan uyuyabilcek bir bebekken saat düzeni karıştığı için uyanirmis
neyse ben sevdim guldencim sutten kesmeyi odasında yatirmayi dusundgun için uygulanabilir yumuşak rahat bir yöntem tavsiye ederim okumani bloğu tüm yorumlarini
ayyy ne zor çalışmak ama hersy bebeklerimiz için çalışan annelere kocamn alkissss
Acaba sebebi ne ya çok üzüldüm :-( inşallah sıkıntısız geçer kurtulur yavrum
Sağol güldenim
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ins yarmsitir lavman rahatlamistir erdemde
arasta eski istahina kavusur ins
nilinde zeynepinde alerjik ozman mevsime baglidirbbazen bizdede oluyorya hasta dgiliz buun akio kasinio geçiyor
aman hadi zeynebim uyanıyo mecburende nile ne oluyo sabahın köründe kalkıyo..
aynen cnm sizin için uygun değil canım masalda daynamaz 2uyku yapardi mecbr o satte uyurdu sen doğru yapiosun cnmohhh aferin ranama afiyet şeker olsun...
aynen cnm ne yeseler kar bırak yemeyi bizimkiağzında parçalıo ver deyince de elime veiro yumuo onu bile kar sayıyorum he he:)
cnm kakasını yapamıormuş onun için dr ye götürmüş
ay cnm ne güzel maşallah masala ama şahsen biz uygulayamazyız. çünkü sabah en geç yedi buçukta evden çıkmam lazım bunun içinde yedi de zeynep uyanmış olmak zorunda.bu nedenlede akşam sekiz buçuk civarı uyuo. e sabah erken kalktığından 9 buçuk on gibi uyur. e halyle öğleden sonra bi uyku daha yapıo o da 2 buçuk üç gibi oluo. bizde düzen mecburen böyle cnm
cnim ece uyutmadan önce masalda 250mm süt içiyor ama gece uyanirsa süt vermiyorum onu kestim şu veriom uyanirsaof cnm çalışmak gerçekten çok zor
ben evde olsam ne yöntemler uygulayacam ama evde yokumki
aman bizim nil uykuyu sevmeyen bi bebekk bilemedimki ben
evet süt olayı ve oda olayı ins izine çıkınca halledicem
uykumuzda düzene girer ins
ama nile gece süt vermezsem doru dürüst dalamıyo hep mızır mızır oluyo nasıl vaz geçecek bilmiorum
ama kahvaltısınıda tek tek yedirmeye başlıyacağım için gece sadece yatmadan süt iiçmesi gerekiyoki acıksın..
nedenmek cnm rica ederim..
cnm çalışan anne olsam bende 2uyki yaptırım sonuçta çocuk sabh erken uyanmak zorunda ve 12ye kadr daynamasi mümkün değilTortusunu bana da çıkarıyo ih ih diyerek avucuma çıkarıyo önceden yer mekan fark etmiyordu pat çıkarıyordu şimdi sağolsun elime çıkarıyo
Bizim uyku düzenimiz değişik ya bazen tek uyku uyuyo bazen iki mesela dün tek uykuyla birde yatıp üçte kalmış akşam da onda yattı ama sabah altı buçukta kalktığı için mecbur iki uyku uyuyacak önceki gün sekiz buçukta kalktığı için tek uyku uyudu amaaaan nasıl isterse öyle uyusun robot mu bu yahu
songül canım uyuyan bebek uyandirlmamli robotmu bu dipsun ya inanki sırf buyuzeen kv ile tartismistim kusmustu bana uyandirsak nolcak geri uyur dioduama olurmu öyle şey huyusuz oluyo aglio sürekli geride uyuyamio diye tartismistim uyandirlmaya en karşı kişi benken bana mantikli eldi çünkü okusan anlaybilirsin cnm zaten eğitmen diorki uyndirmaniza gerek kalmaz gece deliksiz uyuyan çocuk sanh 10kadr yatamz dedi
çok doğru akşam 9da yattı masal sabh 8.30a kadr deliksiz uyudi ee haliyle keyifli uyandı mutluydu çocuk rahat ediyor zaten deliksiz uykuyla robotluk bir durum yok yani çünkü zorlama yok
masal 8de asla böyle gülerek uyanmadi hiç şu verip geri uyurdu 10a kadr ama onu istemedi bile keyfliydi
düşünün 10.30da uyudugundada 6-7ye kadr deliksiz uyuyodu ama ağlayarak uyanirdi şu veriridim uyurdu
yani uyku isterdi ayilamazdi ama bgun istemedi çok keyifli
8.30da kalktgi için 12.30gbi uyur 2.30u bulur kalkması o saattende 9a kadr haliyle uyku gelir ve deliksiz uyur mantık burda canım zaten ama herkes kendi bilir tabiki en iyisini bu duzene uyum saglmasa ben eski rutinimizi uygulicaktm 10a kadr yatmayı yani
ha ha o yatsın uyusun tabi ki cnm:) bizim sıpada ben evdeyken altıda kalkıo haftaiçide kendisi uyansın diye başını bekliyoruz resmen
aynen cnm sizin için uygun değil canım masalda daynamaz 2uyku yapardi mecbr o satte uyurdu sen doğru yapiosun cnm
egitmwnde öyle demiş çalışan kişilere yorumlarda ojudum
cnim ece uyutmadan önce masalda 250mm süt içiyor ama gece uyanirsa süt vermiyorum onu kestim şu veriom uyanirsa
gece yatrken ver cnm onu kesme
cnm çalışan anne olsam bende 2uyki yaptırım sonuçta çocuk sabh erken uyanmak zorunda ve 12ye kadr daynamasi mümkün değil
tabiki bende uygulamzdim bu durumda olsam
zaten bakicidalar annelerinde ayri yöntem uygulamak doğru değil bebek anneyle eni şeyler denemli guvenmeli korkmamali çünkü
Kizlar yazicam ama nerdrn baslayim bilemedim
benicim oncelikle gecmis olsum sonuclarin guzel cikmasina cok sevindim
rabbim korumus su an nuda cok farkli bir durimda olabilirdi
asi olan bebeklerimize gecmis olsin
beysalcim insalla cerrahij tedavisi iyi gelir kuzim bu slklntidan kurtulur
guldencim insaala nil hastalanmadan atlatir
balbocego ve berra kuzum size arkadas oldu yemedem icmeden kesildi
wavs canim ev isini ne yaptiniz
kapo olayona gelonce arasta aciyor
aysegul okudugun benik icime hic sinmedi asla ve asla uyuyan cocugumu uyandirmam cocuk bu robot degil su saatte yat su saatte kAlk bana gore birsey degil zaten ileride hep mecburiyetten kalkicaklar robit gibi
Fatmacim koye gidip gelmissiniz gizel gecmus sevindim
reces tavrini gostermekle uyi ettin surtsun burnu birazcik
Sibel senin nasul gidiyor yeni duzen
masalgibi asya nasil uykulae nasil
dilekefem uzin suradan sonra hosgeldin
minaaaa sen nerelerdesin
ozcanan bugun yazmamissin hic
Gunaydin kizlar gununuz aydin oldun 😙😙
günaydın dilekçim nasılsın efecik nasıl?
Gunaydin canim sana kolay gelsin simdi bir suru sey hazirlarsin misafirlerineGünaydın kizlar
Bugun misafirim var isler neni bekler.
Yaseminim bana yazdin sanırım di mi canim. Canim genelde bütün şehirlerde helal marketler var ben bi arastirayim tokati canım. Bi de nette de satislari olan şeyler organic ürünler sonuçta canım herseye dikkat etsek sagligimiz icin de güzel olur.
Ay kizlar ben hevini gördüm rüyamda doguma gitmis sezeruan olacakmış. Oglunun ismini de samet koyacakmis. Ama bebisi göremedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de öyle istiyorumGünaydın hanımlar :) işe girmesem bugun olmazmı
Kuzum herşeye değersin 💝
ins hastalanmaz cnm hala burun akıntısıyla devam
sanıyorum alerjikiz biz çünkü başka bişey yok sadece burnumuz..
y gidin biran önce cnm ..
günaydın ay keşke hiç çalışmasak ama paramız olsa bende bunu istiyorum ...
Günaydın cnmherkese günaydın kızlarrr... ay ne güzel dileklerle açılmış topik hiç çalışmasak ama paramız olsa gibi ohhh:) keşkeeeeeeeeee.....
Günaydın cnm
Günaydın kizlar
Yaseminim bana yazdin sanırım di mi canim. Canim genelde bütün şehirlerde helal marketler var ben bi arastirayim tokati canım. Bi de nette de satislari olan şeyler organic ürünler sonuçta canım herseye dikkat etsek sagligimiz icin de güzel olur.
Ay kizlar ben hevini gördüm rüyamda doguma gitmis sezeruan olacakmış. Oglunun ismini de samet koyacakmis. Ama bebisi göremedim.
Ben de öyle istiyorum
Keşke cnm
Günaydın cnm
Günaydın cnm
Günaydın kizlar
Ben de öyle istiyorum
Keşke cnm
Günaydın cnm
Günaydın cnm
Canım benim balık yağı yasak değilse denesene bizde baya ise yaradı maşallah tatilde hiç yemeyen rana şimdi yemek hazır olmayınca bizi ısırıyo her yerim dış izi
Canım balık yagı be marka verıyosun ranaya
Kuzum herşeye değersin 💝
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?