2012 kasım bebekleri büyüyor..

songül canım uyuyan bebek uyandirlmamli robotmu bu dipsun ya inanki sırf buyuzeen kv ile tartismistim kusmustu bana uyandirsak nolcak geri uyur dioduama olurmu öyle şey huyusuz oluyo aglio sürekli geride uyuyamio diye tartismistim uyandirlmaya en karşı kişi benken bana mantikli eldi çünkü okusan anlaybilirsin cnm zaten eğitmen diorki uyndirmaniza gerek kalmaz gece deliksiz uyuyan çocuk sanh 10kadr yatamz dedi
çok doğru akşam 9da yattı masal sabh 8.30a kadr deliksiz uyudi ee haliyle keyifli uyandı mutluydu çocuk rahat ediyor zaten deliksiz uykuyla robotluk bir durum yok yani çünkü zorlama yok
masal 8de asla böyle gülerek uyanmadi hiç şu verip geri uyurdu 10a kadr ama onu istemedi bile keyfliydi
düşünün 10.30da uyudugundada 6-7ye kadr deliksiz uyuyodu ama ağlayarak uyanirdi şu veriridim uyurdu
yani uyku isterdi ayilamazdi ama bgun istemedi çok keyifli
8.30da kalktgi için 12.30gbi uyur 2.30u bulur kalkması o saattende 9a kadr haliyle uyku gelir ve deliksiz uyur mantık burda canım zaten ama herkes kendi bilir tabiki en iyisini bu duzene uyum saglmasa ben eski rutinimizi uygulicaktm 10a kadr yatmayı yani

cnm paylaştığın için sağol baktım ama çoğunu hiç duymadım hadi makarna nuhun ankara tüketiyoruz çok şükür çayıda değiştiririz ofçay her yerde var da mesela diş macunu hiç duymadım yani. bulabiliomusunuz hepsini. daha dikkatli olmak lazım yaaa yapabildiğimiz kadar inş. allah razı olsun cnm

Acaba sebebi ne ya çok üzüldüm :-( inşallah sıkıntısız geçer kurtulur yavrum
Sağol güldenim

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ins yarmsitir lavman rahatlamistir erdemde
arasta eski istahina kavusur ins
nilinde zeynepinde alerjik ozman mevsime baglidirbbazen bizdede oluyorya hasta dgiliz buun akio kasinio geçiyor

aman hadi zeynebim uyanıyo mecburende nile ne oluyo sabahın köründe kalkıyo..

aynen cnm sizin için uygun değil canım masalda daynamaz 2uyku yapardi mecbr o satte uyurdu sen doğru yapiosun cnm
egitmwnde öyle demiş çalışan kişilere yorumlarda ojudum
cnim ece uyutmadan önce masalda 250mm süt içiyor ama gece uyanirsa süt vermiyorum onu kestim şu veriom uyanirsa
gece yatrken ver cnm onu kesme
cnm çalışan anne olsam bende 2uyki yaptırım sonuçta çocuk sabh erken uyanmak zorunda ve 12ye kadr daynamasi mümkün değil
tabiki bende uygulamzdim bu durumda olsam
zaten bakicidalar annelerinde ayri yöntem uygulamak doğru değil bebek anneyle eni şeyler denemli guvenmeli korkmamali çünkü

kocaman bi alkış masala yine üzmedi
annesini..

ha ha o yatsın uyusun tabi ki cnm:) bizim sıpada ben evdeyken altıda kalkıo haftaiçide kendisi uyansın diye başını bekliyoruz resmen

eveya mahsuz yapıyolar sanki..

cnm yok yatmadan önce vericem onu kemem zatende
bizimki gece suyla kanmıyo itiyo sütistio..

Hosbulduk canim arasimada gecmis olsun ins istahi duzelir ..

Günaydın kizlar

Bugun misafirim var isler neni bekler.

Yaseminim bana yazdin sanırım di mi canim. Canim genelde bütün şehirlerde helal marketler var ben bi arastirayim tokati canım. Bi de nette de satislari olan şeyler organic ürünler sonuçta canım herseye dikkat etsek sagligimiz icin de güzel olur.

Ay kizlar ben hevini gördüm rüyamda doguma gitmis sezeruan olacakmış. Oglunun ismini de samet koyacakmis. Ama bebisi göremedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin canim sana kolay gelsin simdi bir suru sey hazirlarsin misafirlerine

Hevindw saglikla alirr ins bebegini kucagina

Günaydın hanımlar :) işe girmesem bugun olmazmı

Kuzum herşeye değersin 💝
Ben de öyle istiyorum

Keşke cnm
herkese günaydın kızlarrr... ay ne güzel dileklerle açılmış topik hiç çalışmasak ama paramız olsa gibi ohhh:) keşkeeeeeeeeee.....
Günaydın cnm

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın cnm

Günaydın kızlar.

Beysal ne yaptın akşam? Erdem nasıl

Songul cnm buralarda defnede de iştahsızlık var. 2-3 gündür zor yemek yiyor

menüde ne var şekerimmm:

Ben de öyle istiyorum

Keşke cnm

Günaydın cnm

Günaydın cnm

günaydın cnm ne var ne yok..

defnem nasıl kv ne durumda..

Ben de öyle istiyorum

Keşke cnm

Günaydın cnm

Günaydın cnm

nurayım girmiyosun nerelerdesin ay telimde yokki arayım seni..
bu arada helimimde umarım sağlıkla alır bebişini hakkında hayırlısı artık..

Canım balık yagı be marka verıyosun ranaya

Kuzum herşeye değersin 💝

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…