- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.141
Hımmm devlet ödüyo mu kı balık yağlarını
Kuzum herşeye değersin 💝
Yok canım ödemiyo 32 tl ye almıştık
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende ceydaya verıyorum pedivit adı bızımkının muzlu portakallı ceyda da sorunsuz içiyo toparladı gıbı bıraz rana kac kılo canım
Kuzum herşeye değersin 💝
evet üzmedi hiç prensesim masallhkocaman bi alkış masala yine üzmedi
annesini..
eveya mahsuz yapıyolar sanki..
cnm yok yatmadan önce vericem onu kemem zatende
bizimki gece suyla kanmıyo itiyo sütistio..
dün ben masal uyuyunca kendime yaptım yalnız yedim yalnoz bile olsam yaparım çok seviom yaaaHu huuu kızlar öğleden sonra kısır mı yapsak yesek :)
Kuzum herşeye değersin 💝
evet üzmedi hiç prensesim masallh
masalda ilk gece biraktirsgimda süt süt dedi vermedim şu verdim aglamadi ama kıpır kıpır anca daldı geri uykuya ama 2.gece uyanmadi zaten 3.gece istemedi şu içti şimdi hiç kalkmio zaten
dün ben masal uyuyunca kendime yaptım yalnız yedim yalnoz bile olsam yaparım çok seviom yaaa
şükür iyiyim cnmmenüde ne var şekerimmm:
günaydın cnm ne var ne yok..
defnem nasıl kv ne durumda..
buraya gel cnmGeldik gene işe hava kapalı kasvetlı ne zaman yaz gelecek kı
Kuzum herşeye değersin 💝
hayııııırrrrHu huuu kızlar öğleden sonra kısır mı yapsak yesek :)
Kuzum herşeye değersin 💝
Uzun zamandır tapumadik ama öyle çok kilosu yok canım ya 10 kilo belki o da boyuna veriyo diyo annem 29 mayısta aşı zamanı kontrol var ceyda ne kadar oldu sizin aşıya daha var ama demi
Günaydın kizlar
Bugun misafirim var isler neni bekler.
Yaseminim bana yazdin sanırım di mi canim. Canim genelde bütün şehirlerde helal marketler var ben bi arastirayim tokati canım. Bi de nette de satislari olan şeyler organic ürünler sonuçta canım herseye dikkat etsek sagligimiz icin de güzel olur.
Ay kizlar ben hevini gördüm rüyamda doguma gitmis sezeruan olacakmış. Oglunun ismini de samet koyacakmis. Ama bebisi göremedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de öyle istiyorum
Keşke cnm
Günaydın cnm
Günaydın cnm
Güldennn hu hu selam canım
Kuzum herşeye değersin 💝
evet üzmedi hiç prensesim masallh
masalda ilk gece biraktirsgimda süt süt dedi vermedim şu verdim aglamadi ama kıpır kıpır anca daldı geri uykuya ama 2.gece uyanmadi zaten 3.gece istemedi şu içti şimdi hiç kalkmio zaten
dün ben masal uyuyunca kendime yaptım yalnız yedim yalnoz bile olsam yaparım çok seviom yaaa
selam cnm nasıl iyisin dimi annen nasıl ?
işte bende birkaç gece uykusuz kalacağım için izini bekliyeyim diorum ama du bakalım..
fatmaaaa uyanamadinmiii:)
kesin eren uyandı sen sekerlme yapionnnn:)
dün senin elmeli tart trifini yaptım harika oldu tskler şimdide yedim hatta:)
cevizleride masalla kırdık o kirilmayanlari tabağa atıp sayarken ben kırdım ayikladim:)
ins nilde seni uzmeden halledersin canım iznin keyfini cikarirsin ins
nezman dusunuon izne cikmayo
günaydın cnm:
beül ne yaptı erdemim merak ediyorum..
kızlar günaydın herkese..
ay bende merak ediyorum nasıl işe yaradı mı lavman. inş. tedavi olumlu gider.
arasımın iştahı yokmuşşş eskiye döner tez zamanda inş.
berracık toparlanıo sanırım çok şükür... niliminburnu akıomuş gribe çevirmez inş. bizimde akıntı oluo arada sessiz sedasız :) siliyorum devamı yok alerjikmi acaba
Geçmişte bulamadım erdeme ne olmuş aydınlatın beni
ahh ahh en çok istediğim bu ..
ins arasımın iştahı yerine gelir ..
yaseminim alarjik ola bilir gerçekten bende nilden artık eminimyani..
cnm erdem kakasını yapamadığı için dün çocuk cerahınbna götürdü onu betül akşamda lama yapacaktı
onu merak ediyoruz..
Acaba sebebi ne ya çok üzüldüm :-( inşallah sıkıntısız geçer kurtulur yavrum
Sağol güldenim
ins yarmsitir lavman rahatlamistir erdemde
arasta eski istahina kavusur ins
nilinde zeynepinde alerjik ozman mevsime baglidirbbazen bizdede oluyorya hasta dgiliz buun akio kasinio geçiyor
Günaydın kızlar.
Beysal ne yaptın akşam? Erdem nasıl
Songul cnm buralarda defnede de iştahsızlık var. 2-3 gündür zor yemek yiyor
evet cnm sana yazmıştım. netten de hiç gıda türü şeyler almam cnm aklımada gelmedi o nedenle. sağolasınGünaydın kizlar
Bugun misafirim var isler neni bekler.
Yaseminim bana yazdin sanırım di mi canim. Canim genelde bütün şehirlerde helal marketler var ben bi arastirayim tokati canım. Bi de nette de satislari olan şeyler organic ürünler sonuçta canım herseye dikkat etsek sagligimiz icin de güzel olur.
Ay kizlar ben hevini gördüm rüyamda doguma gitmis sezeruan olacakmış. Oglunun ismini de samet koyacakmis. Ama bebisi göremedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm dün bi sıkıntı yoktu bugün görüşmedimnurayım girmiyosun nerelerdesin ay telimde yokki arayım seni..
bu arada helimimde umarım sağlıkla alır bebişini hakkında hayırlısı artık..
ayyy burasıda öyle ve soğuk...Geldik gene işe hava kapalı kasvetlı ne zaman yaz gelecek kı
Kuzum herşeye değersin 💝
ayyy öğlen akşam her türlü yerim yani hiç farketmez...Hu huuu kızlar öğleden sonra kısır mı yapsak yesek :)
Kuzum herşeye değersin 💝
bizde octamar kullanıyoruz... portakallı...Bende ceydaya verıyorum pedivit adı bızımkının muzlu portakallı ceyda da sorunsuz içiyo toparladı gıbı bıraz rana kac kılo canım
Kuzum herşeye değersin 💝
şükür iyiyim cnm
buaralar biraz yoğunum işte
defne de iyi çok şükür
dün akşam biraz ateşi vardı.biraz da iştahsız 2-3 gündür
kv de iyi,ama onun iyiliğine güvenmemek lazım
buraya gel cnm
burası günlük güneşlik
hayııııırrrr
bu kilolar varken asla
hepinize çok teşekkür ederim kızlar kalbim yorgun ,beynim yorgun, vücudum yorgun rabbim günah yazmasın ama çok yoruldum Allahım nedir benim çocuğumun günahı doğduğundan beri normal giden birşeyimiz olmadı hiç hep bi hastalık şüphesi çok yoruldu küçücük bedeniyle yavrum yaşamadığı şey kalmadı gezmediği hastane gitmediği dr kalmadı Allahım bunlar isyan değil bi annenin feryadı günah yazma yarabbim
dün akşam lavmandan sonra çok kötü oldu kuzum onu öyle görmeye dayanamıyorum kalbim dayanmıyacak birgün iflas edicek sonunda canı nasıl yanıyosa yavrumun lavmana rağmen yapmamak için sıktı kendini sıktıkça morrardı ağlamaktan bitap oldu biraz yaptı sonra emerken uyuya kaldı yatağına yatırıyım diye kalktım ki
bir çığlık attıki anlayamassnız o acıyı yavrum kıvrana kıvrana lavman suyunu boşalttı baştan aşağı ıslandı ve kollarımda güçsüz kaldı nasıl su kaybettiyse su içmeyen çocuk biberon suyu içti ve uyuya kaldı bugün tahlil sonuçlarını dr a götürdüm hormonlarına bakmıştı hipo tiroidi olabilir dedi tahlili tekrarlayıp çocuk endokronolijisine gösterin dedi artık bir hastalık tanısı şüphesi herşey beni yıkıyo artık hiç direncim yok dayanma gücüm o kadar azaldıki anlatamam
kusura bakmayın kızlar yazdıkça yazdım yanımda olduğunuz ve dualarınız için Allah razı olsun
Günaydın kızlar
giremedim bi kaç gün eşim gündüz.evde.bende temizlikten kalanları yapmaya çalışıyorum
bi misafir odası bi yatak odasinin cami bi de kapılar kaldı dün elifin odasini hallettim hergün azar azar yapıyorum iste
elifte bu aralar pek yemek istemiyor hele kahvaltilarimiz tam bir kabus kırk takla atıyorum yesin diye
elif te çelik kapımızı açabiliyor surgisu devamlı çekili oda kapilari çevirmeli onları açamıyor henüz
Betulden haber yok dimi kızlar erdem nasıl
ozcanan çok guldum demek acikinca ısırıyor ranacik
Ayşegül masallah masal gene uzmemis annesini
funda geçmiş olsun defneme ins hasta olmaz kv de hatasını anlar ins
fatma bende ya kraker yada kuruyemiş veriyorum findik fistik leblebi ceviz çok seviyor elif tatlı sevmiyor bizimki kuru kayısı yada üzüm yemiyor
dilekefem size de geçmiş olsun ameliyata az kalmış Allah yardımcınız olsun ins
benicim çok sevindim nida için dr söylediklerine üstünden büyük bi yük kalkmistir eminim ki
bahçe için de kolay gelsin
Yasemin bende alerjik olduğunu düşünüyorum burun akintisinin yerim o zeynepi çok güzel konuşuyor masallah
gülden senin izine çıkınca işin çok profa ne zaman gidecektiniz
kateinur berra nasıl yemeye başladı mi sen nasılsın atabildin mi üstünden endiselerini hiç kolay değil gerçekten Allah yardım etsin
wavs canım nasılsın alp nasıl ins gonlunuze göre bi ev bulursunuz
sibel nasıl gidiyor iş
songül pasanin durumu geçici bence havalar yüzünden bizim.bile canimiz istemiyor bazen
Kimseyi unutmadım ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?