- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.981
günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın?Günaydın canlarım Nasılsıniz bakalim
fatmacım hoşgeldin cnm inş bulurum ama zamanım çok azaldı bilmiorumki:
songülüm güzel bende beğendim alıcam sanıyorum cnm:
yaseminim nasıl yani yazar kasa gibi değil dedin kız anlamadım bennn:
Dun yogurtlu makarnalar havada ucusmus yaa erenle bende cok severiz eger burda olsaydim hemen gider yapardim.
Sabah erene biraz balli ekmek yedirdim bakalim ins.alerjisi falan yokturda bundan sonra rahat rahat yer.siz zaten veriyomussunuz ama alerjileri yoksa yesin kuzular sifa olsun ins.
Benicim nidadakiler baldanmi bilmiyorum ama onceden beri bal yiyyosa degildir ama son zamanlarda yediyse olabilir.Erende gecen sene peynir yerdi hep bikere esim pazardan almisti o peynirden alerji olmustu ya erende bidaha peynir yemedi hala yemiyo napicaz bakalim.
Masalda masallah istah patlamasi yasiyomus aysegul dikkat ette birden tombiklesmesin.
Ama yapi olarak kilo alsada cok asiri almaz heralde.
Kizlar bem kahvalti hazirlayim optum sizi
hemmmm anladım cnm hbmmcnm zeynep yazar kasa gibi oynamaz dedim. yani henüz yazar kasayı bilmez demek istedim. sıradan bi oyuncak gibi oynar sonuçta rengarenk bişey illa ki ilgilenir .
eee anne kokusu alıo cnm. o yüzden. kuzum benim. koca bebek oldular maşallahhemmmm anladım cnm hbmm
kıyamam ben zeynebime ya geçen sana anlatmıştımya yaseminim nil hala biberondan sütünü bebekken mamasını nasıl içiyosa öyle içiyo benim kucağımda ve asla başkasının içirmesine izinvermiyo ben ordaysam ve kesinlikle kendi içmiyo..
ha ha hakız nil duymasın seni ben bebek değil diyo sıpaaaaaa:eee anne kokusu alıo cnm. o yüzden. kuzum benim. koca bebek oldular maşallah
ama bebek değil kiii koca bebek he he:)ha ha hakız nil duymasın seni ben bebek değil diyo sıpaaaaaa:
sagol canim cok sukur iyiyiz simdi.Canim wrenede cok geclis olsin
Bugun buyuk ihtimal yapicam canim sende evine gecince yaparsin hazir yemek varken ugrasma zaten.ha ha bugün yap şekerim. valla benim de yapasım var ama ancak yarın akşam evime geçince. çünkü eve gittiğimde annem yemekleri yapmış oluo. bi daha menü çıkarmak istemem. erenin de alerjisi yoktur cnm inş. afiyetle yer. süte katmak ii oluo hem süt tatlanıo hem bal yemiş oluo ikisi bir arada:)
kıyamam kuzuma ya5500 olmuş sayfamzı sonunda:) hayırlı olsun devamı gelsin inş...
songül cnm kolay bırakır aras paşam çok düşkün değil zaten. sen daha zor bırakacaksın gibi:) sabah zeynebe ballı süt verdim biberonu göğsüme dayayım içti sonra biberonu ittirdi emer gibi yaptı ardındanda anne meme uf oldu acıo di mi dio ay çok fena oldum yaa o alıştı ama ben alışamadım hala
defne oyuncakla oynamayı sevmiyorcnm zeynep yazar kasa gibi oynamaz dedim. yani henüz yazar kasayı bilmez demek istedim. sıradan bi oyuncak gibi oynar sonuçta rengarenk bişey illa ki ilgilenir .
cnm yaklaşık 40 dakika konuştukFundacim ogretmenin anlattiklari cok guzel ben bile tatmin oldum hem kendisi yiyyo yemegini nekadar guzel bu kres defne icin iyi oldu bak her acidan defnede artik arkadas ortaminda mutlu oluyodur.
Kizlar ben kaciyorum dundende isler birikti bakalim kollari sivamak lazim artik opuldunuz gorusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?