2012 kasım bebekleri büyüyor..

Dun yogurtlu makarnalar havada ucusmus yaa erenle bende cok severiz eger burda olsaydim hemen gider yapardim.

Sabah erene biraz balli ekmek yedirdim bakalim ins.alerjisi falan yokturda bundan sonra rahat rahat yer.siz zaten veriyomussunuz ama alerjileri yoksa yesin kuzular sifa olsun ins.

Benicim nidadakiler baldanmi bilmiyorum ama onceden beri bal yiyyosa degildir ama son zamanlarda yediyse olabilir.Erende gecen sene peynir yerdi hep bikere esim pazardan almisti o peynirden alerji olmustu ya erende bidaha peynir yemedi hala yemiyo napicaz bakalim.

Masalda masallah istah patlamasi yasiyomus aysegul dikkat ette birden tombiklesmesin.
Ama yapi olarak kilo alsada cok asiri almaz heralde.

fatmacım hoşgeldin cnm inş bulurum ama zamanım çok azaldı bilmiorumki:
songülüm güzel bende beğendim alıcam sanıyorum cnm:
yaseminim nasıl yani yazar kasa gibi değil dedin kız anlamadım bennn:

5500 olmuş sayfamzı sonunda:) hayırlı olsun devamı gelsin inş...
songül cnm kolay bırakır aras paşam çok düşkün değil zaten. sen daha zor bırakacaksın gibi:) sabah zeynebe ballı süt verdim biberonu göğsüme dayayım içti sonra biberonu ittirdi emer gibi yaptı ardındanda anne meme uf oldu acıo di mi dio ay çok fena oldum yaa o alıştı ama ben alışamadım hala

fatmacım hoşgeldin cnm inş bulurum ama zamanım çok azaldı bilmiorumki:
songülüm güzel bende beğendim alıcam sanıyorum cnm:
yaseminim nasıl yani yazar kasa gibi değil dedin kız anlamadım bennn:

cnm zeynep yazar kasa gibi oynamaz dedim. yani henüz yazar kasayı bilmez demek istedim. sıradan bi oyuncak gibi oynar sonuçta rengarenk bişey illa ki ilgilenir .

ha ha bugün yap şekerim. valla benim de yapasım var ama ancak yarın akşam evime geçince. çünkü eve gittiğimde annem yemekleri yapmış oluo. bi daha menü çıkarmak istemem. erenin de alerjisi yoktur cnm inş. afiyetle yer. süte katmak ii oluo hem süt tatlanıo hem bal yemiş oluo ikisi bir arada:)

cnm zeynep yazar kasa gibi oynamaz dedim. yani henüz yazar kasayı bilmez demek istedim. sıradan bi oyuncak gibi oynar sonuçta rengarenk bişey illa ki ilgilenir .
hemmmm anladım cnm hbmm
kıyamam ben zeynebime ya geçen sana anlatmıştımya yaseminim nil hala biberondan sütünü bebekken mamasını nasıl içiyosa öyle içiyo benim kucağımda ve asla başkasının içirmesine izinvermiyo ben ordaysam ve kesinlikle kendi içmiyo..

eee anne kokusu alıo cnm. o yüzden. kuzum benim. koca bebek oldular maşallah

ben geldim tekrardan
defnenin öğretmeni aradı
defne ile ilgili ne sorduysam açık açık cevapladı
defne yemek yemeye nasıl alıştı orada dedim
"önce masaya oturmak bile istemiyordu ayakta duruyordu.hiç yemek yemesi için zorlamadık.sonra masaya oturmaya başladı.sonra sadece ekmek yemeye başladı bikaç gündür de ymeklerden yiyor"dedi.peki evde çorba içiyorsa özellikle üzerine döker ama üstü hiç kirlenmiyor dedimöğretmeni de "biz çocukları masya oturturken tabak göğüs hizasına kadar çekiliyor o yüzden de üstlerine dökmüyorlar" dedi
ben defnenin kreşte kahvaltı da yapmasını istediğimi ama kv nin mama yedirdiğini o yüzden kahvaltı yapmadığını söyledim.o da hepsini yemese de defne burada kahvaltı yapıyor dedi.
bugün yediklerinin resmini gönderdi bana.gerçekten de baya güzel yiyor.
bez bıraktırmayı sordum.ilk bahrda uygun olacağını söyledi.yaza defne bezsiz girer dedi.
emzik işini sordum.defne kreşte emzik almıyor dedi
etkinliklere nasıl katılıyor onları anlattı
içim çok rahatladı
öğretmeni ben defne hakkında babaanneye bilgi veriyorum. ama isterseniz defne ne yaptı,neler yedi,ne kadar yedi ben çantasına not yazarım.siz de bana tel den her zaman ulaşabilirsiniz ya da defnenin çantasına not yazarsınız dedi
çok iyi oldu,ne sorduysam uzun uzun cevapladı ve yöntemleri çok hoşuma gitti.çok şükür içim rahatladı

Canim wrenede cok geclis olsin
sagol canim cok sukur iyiyiz simdi.
Sende hayirlisiyla biraktirirsin ins.pasayi artik koca adam oldu annesi uzulme kolayca birakir.

Bugun buyuk ihtimal yapicam canim sende evine gecince yaparsin hazir yemek varken ugrasma zaten.
Ben biskuvi koyuyorum sutune ama balda koyarim artik ins.sorun olmassa.

kıyamam kuzuma ya
defne de ben giyinirken gelip oynuyor,emiyor

defne oyuncakla oynamayı sevmiyor

Fundacim ogretmenin anlattiklari cok guzel ben bile tatmin oldum hem kendisi yiyyo yemegini nekadar guzel bu kres defne icin iyi oldu bak her acidan defnede artik arkadas ortaminda mutlu oluyodur.

Kizlar ben kaciyorum dundende isler birikti bakalim kollari sivamak lazim artik opuldunuz gorusuruz.

cnm yaklaşık 40 dakika konuştuk
herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı
benim de içim rahatladı
yöntemleri falan çok hoşuma gitti
aynen çok iyi oldu kreş
hatta eğer bankanın interneti uyum sağlarsa defnenin sınıfına istediğim an internetten bağlanıp bakabileceğim.onu bile yaptılar
sana da kolay gelsin.bu arada erenin ayağı nasıl oldu?

bencede için rahatlamıştır fundam iyi olmuş kocaman bi alkış defneme:
fatmacım kolay gelsin gel arada şekerim....
betül katreeeee haberdar edin bizi meraktayızzzz:

Nur canim cok cok gecmis olsun gelince mutlaka yaz bize

Nuray bende istyorum ya resim video

Gulden eger nil oynuyorsa al bencede

Songul insallah zorlanmadan biraktirirsn canim pasada uzulmesin sen de

Yasmin bizdede gecmedi hala oksuruk ve ben hala dr a gotrmedim balgamli oksuruyo
Bal veriyorum sabah aksam

Funda cok sevndim defne neguzel yemegni yiyor masallah ona seninde icin rahtetmistr

Aysegul masallah masala ya siz boyle anlattkca imrenyorum valla bende boyle gunler gorebilecekmyim acaba itirazsiz kendi yedgi doydugu gunleri

Fatma kolay gelsn canim

Betul gelince bizede yaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…