2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar geçmişi okuyamadim. Merak etmissinizdir belki diye hemen yazayim dedim. Dr a gittik bogazi cok fenaymis. Antibiyotik verdi. Aksam 4 e kadar ates dusmez ve bisey yemezse getirin hastanede yatiralim serum takalim dedi. Bogazi cok kötü bisey yiyebilecegini sanmıyorum dedi. Ama berra alışti iyice sanırım. Gelince atesi düştü iyice acikmis yedi biseyler. Simdi de uyudu. Hic gidesim yok hastaneye esimde yatin vitamin falan vereceklermis diyor ama berra durmuyor serumla hic istemiyorum. Inşallah gerek olmaz takip etcem şimdilik. Dualarinizi bekliyorum

Sukur atesi dusmus canim yemekte yemis insallah gerek kalmaz yatmaya
Vitamn vermelri iyiolir ama hastanede cocukla ugrasmasi zor insallah kuzum iyilesir biranonce

ay çok geçmiş olsun cnm yaa. bi yandan hastaneye yatmak ii çabuk toparlar serumla filan amam bi yandan da hastaneler de enfeksiyon yuvası ve çocukları zabdetmek çok zor. ama ben sanırım yatırırdım bir gece de olsa. hem gözetim altında olur hem de çok daha çabuk toparlar. ay bilemedim ki zor bir durum yani. allahım şifa versin inş. cnm çabucak toparlasın kzuzm

cnm benim sze de çok geçmiş olsun. biz bugün soğan suyuna da başladık. bir tatlı kaşığı içirmiş annem. beş gün devam edicem . ballı süt içio yatarken ve iki gündür de sabah altı da süt istio onu da ballı veriyorum. cnm içirebilirsen ballı limonlu su da çok ii gelio bi dene belki içer. akşam deniycem bende.şifa olsun inş.

katre gecmis olsun cnm sevindim ama yemekte yemis atesi dusmus ama yerinde olsam yatirrdim sanirim hastaneye nolur nolmaz serumla daha cabuk toparlar diye
ama hakkisin zordur sanirim allhim yardimcin olsun acil sifalar cnm

sifa olur ins zeynebede masalinda koyden elince burnu akiodu sogansuyu ihlamur icirdim bol bol keciboynuzu pekmezi verdim toparladi ilaca gerek kalmadi ise yarra cnm sizdede

kizlar sizde benim gbi takintili olan varmi yaaa
masal uyudu evi inceliyorum yattigim yerden su fazla o gerksiz hoop atiyorum bazen gozume cok hos gelio bazen bom bos:)
oysa evde biblo cicek sus esya fazlalik bisey yok sevmiyorum cunku
koca salonda sadece kose takimi tv yemek masasi var baska hic esya yok ama hala incelemedgim:)

Cok gecmis olsin canim demek yine bogaDan yakaladi sanirim kroniklesti artik kk dan bir arkadasimizin ogluda ole sakaeya grubundan ayni berracik gibi oluyor
Ama neyseki atesi azalmis berranin yemekye yemis
Dun bir arkadad dedi onunda hep ayni oluyor oda yarim cay bardagi suya birkac damla airke ay
ve tuz koyuyornus iki corba kasigu veruyormus bogaZina com iyi geliyornus
sogan suyu sabah aksam verebikirsin artik tatli kasiginun iciyle yasemincim sende

Benim evimdede cok fazla esya yoktur cnm sis anlaminda ondan atmaya esyada yok

Canim benimde oksuruk icin bur karisimim var ama akillara zarar zeynep icebilir miki acaba

Cok sevindim cnm ya aylik odemeleri nasol cok donanimli anladigim kadariyla

wavsum atarım ama senin tel yokki bende cnm:
katreynurum çok geçmiş olsun hastanede yatan biri olarak söyliye bilirim çok zor orda evet daha çabuk toparlaya bilir ama yerinde durmayacağı için yine enfeksyon ala bilir ve aynı şey olabilir bence hazır ateşide düştüyse ki inş yükselmez ev daha mantıklı çünkü çocuklara hastahanede sahip çıkmak çok zor...

ay pek sevindim ya hiç olumsuz bi şey yok maşallah bez konusunda ben de baharda düşünüyorum :) ama emzik işini nasıl yapacam bilmiyorum

fatmacım bence bisküvi hiç koymadan direk bal koy öbür türlü daha fazla şekerli olabilir kolay gelsin bu arada eşyalar çok güzel güle güle kullanın paşanın yüzünü de göreydik iyiydi :)

ay pek sevindim ya hiç olumsuz bi şey yok maşallah bez konusunda ben de baharda düşünüyorum :) ama emzik işini nasıl yapacam bilmiyorum
Canim emzifu hic gozunde buyutme yaren nadil duskundi hatta emzik arkasindan ne konusurdi var ya ama bir gunde gece gibduz birakto yaren 2.5 a akadar emdi arasinda simdilik devamonada cokbagimli degil

Canim emzifu hic gozunde buyutme yaren nadil duskundi hatta emzik arkasindan ne konusurdi var ya ama bir gunde gece gibduz birakto yaren 2.5 a akadar emdi arasinda simdilik devamonada cokbagimli degil
rana da emzik arkasından konuşuyo baktı tam anlatamıyo derdini emziği fırlatıyo çok bağımlı ya emziksiz uyumuyo dün gece sabaha kadar emziği ağzından alamadım ilk defa böyle yaptı ben ayırmak istiyorum ya uyuz kızım anlıyo herhalde
3 gününüz kaldı 2 yaş bitimine nasılsınız bakem :) sabah yazacaktım telden duruşmaya geçtim direk birazdan da hastaneye gidecem mrsonuçlarını göstermeye

Katreinur çok geçmiş olsun canım ins yükselmez ateşi hastaneye yatmak zorunda kalmazsiniz yedikleri şifa olsun kuzuma
yasemin size de geçmiş olsun canım ay elifinde hala burnu az da olsa akıyor soğan suyunu hiç veresim yok benim bizimki kusar kesinlikle
fundacim çok sevindim Defnem için çok çok iyi oldu bu kreş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…