- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.001
wavsum hoşgeldin nasılsın cnm ayy geçsin artık alpin öksürüğüde cnmn:
Kızlar geçmişi okuyamadim. Merak etmissinizdir belki diye hemen yazayim dedim. Dr a gittik bogazi cok fenaymis. Antibiyotik verdi. Aksam 4 e kadar ates dusmez ve bisey yemezse getirin hastanede yatiralim serum takalim dedi. Bogazi cok kötü bisey yiyebilecegini sanmıyorum dedi. Ama berra alışti iyice sanırım. Gelince atesi düştü iyice acikmis yedi biseyler. Simdi de uyudu. Hic gidesim yok hastaneye esimde yatin vitamin falan vereceklermis diyor ama berra durmuyor serumla hic istemiyorum. Inşallah gerek olmaz takip etcem şimdilik. Dualarinizi bekliyorum
ay çok geçmiş olsun cnm yaa. bi yandan hastaneye yatmak ii çabuk toparlar serumla filan amam bi yandan da hastaneler de enfeksiyon yuvası ve çocukları zabdetmek çok zor. ama ben sanırım yatırırdım bir gece de olsa. hem gözetim altında olur hem de çok daha çabuk toparlar. ay bilemedim ki zor bir durum yani. allahım şifa versin inş. cnm çabucak toparlasın kzuzmKızlar geçmişi okuyamadim. Merak etmissinizdir belki diye hemen yazayim dedim. Dr a gittik bogazi cok fenaymis. Antibiyotik verdi. Aksam 4 e kadar ates dusmez ve bisey yemezse getirin hastanede yatiralim serum takalim dedi. Bogazi cok kötü bisey yiyebilecegini sanmıyorum dedi. Ama berra alışti iyice sanırım. Gelince atesi düştü iyice acikmis yedi biseyler. Simdi de uyudu. Hic gidesim yok hastaneye esimde yatin vitamin falan vereceklermis diyor ama berra durmuyor serumla hic istemiyorum. Inşallah gerek olmaz takip etcem şimdilik. Dualarinizi bekliyorum
Nur canim cok cok gecmis olsun gelince mutlaka yaz bize
Nuray bende istyorum ya resim video
Gulden eger nil oynuyorsa al bencede
Songul insallah zorlanmadan biraktirirsn canim pasada uzulmesin sen de
Yasmin bizdede gecmedi hala oksuruk ve ben hala dr a gotrmedim balgamli oksuruyo
Bal veriyorum sabah aksam
Funda cok sevndim defne neguzel yemegni yiyor masallah ona seninde icin rahtetmistr
Aysegul masallah masala ya siz boyle anlattkca imrenyorum valla bende boyle gunler gorebilecekmyim acaba itirazsiz kendi yedgi doydugu gunleri
Fatma kolay gelsn canim
Betul gelince bizede yaz canim
sifa olur ins zeynebede masalinda koyden elince burnu akiodu sogansuyu ihlamur icirdim bol bol keciboynuzu pekmezi verdim toparladi ilaca gerek kalmadi ise yarra cnm sizdedecnm benim sze de çok geçmiş olsun. biz bugün soğan suyuna da başladık. bir tatlı kaşığı içirmiş annem. beş gün devam edicem . ballı süt içio yatarken ve iki gündür de sabah altı da süt istio onu da ballı veriyorum. cnm içirebilirsen ballı limonlu su da çok ii gelio bi dene belki içer. akşam deniycem bende.şifa olsun inş.
Cok gecmis olsin canim demek yine bogaDan yakaladi sanirim kroniklesti artik kk dan bir arkadasimizin ogluda ole sakaeya grubundan ayni berracik gibi oluyorKızlar geçmişi okuyamadim. Merak etmissinizdir belki diye hemen yazayim dedim. Dr a gittik bogazi cok fenaymis. Antibiyotik verdi. Aksam 4 e kadar ates dusmez ve bisey yemezse getirin hastanede yatiralim serum takalim dedi. Bogazi cok kötü bisey yiyebilecegini sanmıyorum dedi. Ama berra alışti iyice sanırım. Gelince atesi düştü iyice acikmis yedi biseyler. Simdi de uyudu. Hic gidesim yok hastaneye esimde yatin vitamin falan vereceklermis diyor ama berra durmuyor serumla hic istemiyorum. Inşallah gerek olmaz takip etcem şimdilik. Dualarinizi bekliyorum
Benim evimdede cok fazla esya yoktur cnm sis anlaminda ondan atmaya esyada yokkizlar sizde benim gbi takintili olan varmi yaaa
masal uyudu evi inceliyorum yattigim yerden su fazla o gerksiz hoop atiyorum bazen gozume cok hos gelio bazen bom bos:)
oysa evde biblo cicek sus esya fazlalik bisey yok sevmiyorum cunku
koca salonda sadece kose takimi tv yemek masasi var baska hic esya yok ama hala incelemedgim:)
Canim benimde oksuruk icin bur karisimim var ama akillara zarar zeynep icebilir miki acabacnm benim sze de çok geçmiş olsun. biz bugün soğan suyuna da başladık. bir tatlı kaşığı içirmiş annem. beş gün devam edicem . ballı süt içio yatarken ve iki gündür de sabah altı da süt istio onu da ballı veriyorum. cnm içirebilirsen ballı limonlu su da çok ii gelio bi dene belki içer. akşam deniycem bende.şifa olsun inş.
Cok sevindim cnm ya aylik odemeleri nasol cok donanimli anladigim kadariylacnm yaklaşık 40 dakika konuştuk
herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı
benim de içim rahatladı
yöntemleri falan çok hoşuma gitti
aynen çok iyi oldu kreş
hatta eğer bankanın interneti uyum sağlarsa defnenin sınıfına istediğim an internetten bağlanıp bakabileceğim.onu bile yaptılar
sana da kolay gelsin.bu arada erenin ayağı nasıl oldu?
ay pek sevindim ya hiç olumsuz bi şey yok maşallah bez konusunda ben de baharda düşünüyorum :) ama emzik işini nasıl yapacam bilmiyorumben geldim tekrardan
defnenin öğretmeni aradı
defne ile ilgili ne sorduysam açık açık cevapladı
defne yemek yemeye nasıl alıştı orada dedim
"önce masaya oturmak bile istemiyordu ayakta duruyordu.hiç yemek yemesi için zorlamadık.sonra masaya oturmaya başladı.sonra sadece ekmek yemeye başladı bikaç gündür de ymeklerden yiyor"dedi.peki evde çorba içiyorsa özellikle üzerine döker ama üstü hiç kirlenmiyor dedimöğretmeni de "biz çocukları masya oturturken tabak göğüs hizasına kadar çekiliyor o yüzden de üstlerine dökmüyorlar" dedi
ben defnenin kreşte kahvaltı da yapmasını istediğimi ama kv nin mama yedirdiğini o yüzden kahvaltı yapmadığını söyledim.o da hepsini yemese de defne burada kahvaltı yapıyor dedi.
bugün yediklerinin resmini gönderdi bana.gerçekten de baya güzel yiyor.
bez bıraktırmayı sordum.ilk bahrda uygun olacağını söyledi.yaza defne bezsiz girer dedi.
emzik işini sordum.defne kreşte emzik almıyor dedi
etkinliklere nasıl katılıyor onları anlattı
içim çok rahatladı
öğretmeni ben defne hakkında babaanneye bilgi veriyorum. ama isterseniz defne ne yaptı,neler yedi,ne kadar yedi ben çantasına not yazarım.siz de bana tel den her zaman ulaşabilirsiniz ya da defnenin çantasına not yazarsınız dedi
çok iyi oldu,ne sorduysam uzun uzun cevapladı ve yöntemleri çok hoşuma gitti.çok şükür içim rahatladı
fatmacım bence bisküvi hiç koymadan direk bal koy öbür türlü daha fazla şekerli olabilir kolay gelsin bu arada eşyalar çok güzel güle güle kullanın paşanın yüzünü de göreydik iyiydi :)sagol canim cok sukur iyiyiz simdi.
Sende hayirlisiyla biraktirirsin ins.pasayi artik koca adam oldu annesi uzulme kolayca birakir.
Bugun buyuk ihtimal yapicam canim sende evine gecince yaparsin hazir yemek varken ugrasma zaten.
Ben biskuvi koyuyorum sutune ama balda koyarim artik ins.sorun olmassa.
Canim emzifu hic gozunde buyutme yaren nadil duskundi hatta emzik arkasindan ne konusurdi var ya ama bir gunde gece gibduz birakto yaren 2.5 a akadar emdi arasinda simdilik devamonada cokbagimli degilay pek sevindim ya hiç olumsuz bi şey yok maşallah bez konusunda ben de baharda düşünüyorum :) ama emzik işini nasıl yapacam bilmiyorum
rana da emzik arkasından konuşuyo baktı tam anlatamıyo derdini emziği fırlatıyo çok bağımlı ya emziksiz uyumuyo dün gece sabaha kadar emziği ağzından alamadım ilk defa böyle yaptı ben ayırmak istiyorum ya uyuz kızım anlıyo herhaldeCanim emzifu hic gozunde buyutme yaren nadil duskundi hatta emzik arkasindan ne konusurdi var ya ama bir gunde gece gibduz birakto yaren 2.5 a akadar emdi arasinda simdilik devamonada cokbagimli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?