- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.021
ÇOK SEVİNDİM CNM ATEŞİNİN DÜŞMESİNEKızlar geçmişi okuyamadim. Merak etmissinizdir belki diye hemen yazayim dedim. Dr a gittik bogazi cok fenaymis. Antibiyotik verdi. Aksam 4 e kadar ates dusmez ve bisey yemezse getirin hastanede yatiralim serum takalim dedi. Bogazi cok kötü bisey yiyebilecegini sanmıyorum dedi. Ama berra alışti iyice sanırım. Gelince atesi düştü iyice acikmis yedi biseyler. Simdi de uyudu. Hic gidesim yok hastaneye esimde yatin vitamin falan vereceklermis diyor ama berra durmuyor serumla hic istemiyorum. Inşallah gerek olmaz takip etcem şimdilik. Dualarinizi bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım inşallah gerek kalmaz hastaneye büyük değiller ki dur deyince dursunlar ya eşine de kolay tabi sanki o yatacakKızlar geçmişi okuyamadim. Merak etmissinizdir belki diye hemen yazayim dedim. Dr a gittik bogazi cok fenaymis. Antibiyotik verdi. Aksam 4 e kadar ates dusmez ve bisey yemezse getirin hastanede yatiralim serum takalim dedi. Bogazi cok kötü bisey yiyebilecegini sanmıyorum dedi. Ama berra alışti iyice sanırım. Gelince atesi düştü iyice acikmis yedi biseyler. Simdi de uyudu. Hic gidesim yok hastaneye esimde yatin vitamin falan vereceklermis diyor ama berra durmuyor serumla hic istemiyorum. Inşallah gerek olmaz takip etcem şimdilik. Dualarinizi bekliyorum
cnm yarım gün için 650 tl veriyorumCok sevindim cnm ya aylik odemeleri nasol cok donanimli anladigim kadariyla
cnm yarım gün için 650 tl veriyorum
ama şuan hiç gözümde yok yeterki yavrum mutlu olsun
biraz pahalı ama benim oturduğum yerlerde en ucuzu bu
ortalama 750-800 den başlıyor yarım gün
hatta üstün dökmenin küçük şeyler diye bi anaokulu var.orası 1100tl istiyor yarım gün için
canım kısmetse kasımda 1 hafta izin alacağım ve o zaman bıraktıracağımay pek sevindim ya hiç olumsuz bi şey yok maşallah bez konusunda ben de baharda düşünüyorum :) ama emzik işini nasıl yapacam bilmiyorum
canım yaren nasıl bıraktıCanim emzifu hic gozunde buyutme yaren nadil duskundi hatta emzik arkasindan ne konusurdi var ya ama bir gunde gece gibduz birakto yaren 2.5 a akadar emdi arasinda simdilik devamonada cokbagimli degil
aya bi gezdim ben1100 tl mi çok fazla değil mi ya tam gün olsa bile çok ki bunlar yarım güne istiyolar sen çok iyi bulmuşun bu fiyatları duyunca ki ne kadar ilgilendiklerini detaylı anlatınca rahatlıyosun ister istemez
Yarenede tuza batirip biraktirmistim yenisini getirdi onuda caktirmadan buladimcanım kısmetse kasımda 1 hafta izin alacağım ve o zaman bıraktıracağım
1 ay önce b şube müdürünün defneden 3 ay büyük kızı vardı.onlar emziği karbonat(yemek sodası)na batırıp vermişler ve çocuk bir daha emzik görmek istemedi
sanırım ben de öyle bıraktıracağım
Yqzdim canimcanım yaren nasıl bıraktı
canım doğa kolejinin kreşiYarenede tuza batirip biraktirmistim yenisini getirdi onuda caktirmadan buladim
Ama yeni yontem duydim ki ucunu ufacik kesmek hava dolu oluyor ya emmel istemiuormus
bu arada kres baya iyiymis anlattigina gore fiyatida ona gor
Aaa nm ciktimi sonuclar hbr ver mitlaka bizerana da emzik arkasından konuşuyo baktı tam anlatamıyo derdini emziği fırlatıyo çok bağımlı ya emziksiz uyumuyo dün gece sabaha kadar emziği ağzından alamadım ilk defa böyle yaptı ben ayırmak istiyorum ya uyuz kızım anlıyo herhalde
3 gününüz kaldı 2 yaş bitimine nasılsınız bakem :) sabah yazacaktım telden duruşmaya geçtim direk birazdan da hastaneye gidecem mrsonuçlarını göstermeye
Ay sorma cnm ya az kaldi buyudu kusum bizde hediye arayisi icindeyiz bu sene sizin gibi cekirdek aile kutkucaz ailem hep uzakta onlari gel git olmasini istemiyoruk burda olsalae tamamdqrana da emzik arkasından konuşuyo baktı tam anlatamıyo derdini emziği fırlatıyo çok bağımlı ya emziksiz uyumuyo dün gece sabaha kadar emziği ağzından alamadım ilk defa böyle yaptı ben ayırmak istiyorum ya uyuz kızım anlıyo herhalde
3 gününüz kaldı 2 yaş bitimine nasılsınız bakem :) sabah yazacaktım telden duruşmaya geçtim direk birazdan da hastaneye gidecem mrsonuçlarını göstermeye
şimdi gördüm cnmYqzdim canim
Canim bak whashap tan aticam arkadad ugur bocekli yaomis konseptişimdi gördüm cnm
kızlar bu arada öğle arasında yemek sonrası dolaşırken bi yer gördüm.party malzemeleri satıyorlar.
doğum günü için ne malzemeler var
ben sanırım uğur böcekli ya da micky mouse lu bi konsept düşünüyorum
bu arada kv yi aradım defne ne yapmış diye
bugün yemekte kolları biraz batmış ama yemiş
öğretmeni bana not yazmış ne yaptıklarını anlatmak için
defne mutluymuş baya
Ay cok tatli ya
Ay cok tatlı cnm benım nasılda catmıs kasları:)
Rica ederim hayatumTeşekkür ederiz songul teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?