2012 kasım bebekleri büyüyor..

ÇOK SEVİNDİM CNM ATEŞİNİN DÜŞMESİNE
ateşi düşerse boşuna götürme nasıl olsa yemek de yemiş
çok sevindim cnm

Allah yardımcın olsun canım inşallah gerek kalmaz hastaneye büyük değiller ki dur deyince dursunlar ya eşine de kolay tabi sanki o yatacak

Cok sevindim cnm ya aylik odemeleri nasol cok donanimli anladigim kadariyla
cnm yarım gün için 650 tl veriyorum
ama şuan hiç gözümde yok yeterki yavrum mutlu olsun
biraz pahalı ama benim oturduğum yerlerde en ucuzu bu
ortalama 750-800 den başlıyor yarım gün
hatta üstün dökmenin küçük şeyler diye bi anaokulu var.orası 1100tl istiyor yarım gün için

1100 tl mi çok fazla değil mi ya tam gün olsa bile çok ki bunlar yarım güne istiyolar sen çok iyi bulmuşun bu fiyatları duyunca ki ne kadar ilgilendiklerini detaylı anlatınca rahatlıyosun ister istemez

ay pek sevindim ya hiç olumsuz bi şey yok maşallah bez konusunda ben de baharda düşünüyorum :) ama emzik işini nasıl yapacam bilmiyorum
canım kısmetse kasımda 1 hafta izin alacağım ve o zaman bıraktıracağım
1 ay önce b şube müdürünün defneden 3 ay büyük kızı vardı.onlar emziği karbonat(yemek sodası)na batırıp vermişler ve çocuk bir daha emzik görmek istemedi
sanırım ben de öyle bıraktıracağım

Canim emzifu hic gozunde buyutme yaren nadil duskundi hatta emzik arkasindan ne konusurdi var ya ama bir gunde gece gibduz birakto yaren 2.5 a akadar emdi arasinda simdilik devamonada cokbagimli degil
canım yaren nasıl bıraktı

canım b
1100 tl mi çok fazla değil mi ya tam gün olsa bile çok ki bunlar yarım güne istiyolar sen çok iyi bulmuşun bu fiyatları duyunca ki ne kadar ilgilendiklerini detaylı anlatınca rahatlıyosun ister istemez
aya bi gezdim ben
buraya geçen yıl sormuştum biraz yüksek bi rakam söylemişlerdi.ben numaramı bırakmıştım kayıt için arayın diye
erken kayıt indiriminden faydalandım
zaten yarım güne 1100 tl ben kaldıramam

Yarenede tuza batirip biraktirmistim yenisini getirdi onuda caktirmadan buladim
Ama yeni yontem duydim ki ucunu ufacik kesmek hava dolu oluyor ya emmel istemiuormus
bu arada kres baya iyiymis anlattigina gore fiyatida ona gor

Yarenede tuza batirip biraktirmistim yenisini getirdi onuda caktirmadan buladim
Ama yeni yontem duydim ki ucunu ufacik kesmek hava dolu oluyor ya emmel istemiuormus
bu arada kres baya iyiymis anlattigina gore fiyatida ona gor
canım doğa kolejinin kreşi
biraz kurumsal ve müşteri onlar için önemli
en ufak bişeyde dönüyorlar
sınıflarda az çocuk var ve herkes öğrenciyi tanıyor
çocuklara kötü davranılmaması önemli

Aaa nm ciktimi sonuclar hbr ver mitlaka bize
Aras cok bagimli degol gece daldimmi disuyor agzindan ama iyku arso goz kapali bazen bukup takuuor cok tatki okuyor

Ay sorma cnm ya az kaldi buyudu kusum bizde hediye arayisi icindeyiz bu sene sizin gibi cekirdek aile kutkucaz ailem hep uzakta onlari gel git olmasini istemiyoruk burda olsalae tamamdq

şimdi gördüm cnm

kızlar bu arada öğle arasında yemek sonrası dolaşırken bi yer gördüm.party malzemeleri satıyorlar.
doğum günü için ne malzemeler var
ben sanırım uğur böcekli ya da micky mouse lu bi konsept düşünüyorum

bu arada kv yi aradım defne ne yapmış diye
bugün yemekte kolları biraz batmış ama yemiş
öğretmeni bana not yazmış ne yaptıklarını anlatmak için
defne mutluymuş baya

Canim bak whashap tan aticam arkadad ugur bocekli yaomis konsepti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…