2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay kızlar size bişey danışmam lazım bende kalabalık istemiorum bu sene 2. doğum günümüzde burda aynı ortamda çalıştığımmız kızlar var 3 onlar gelmek istiyolar zaten bitanesiyle sürekli nile bişeyler alıoruz
ama öyle kimseyi çağrmıyorum hatırlayan gelsin diorum burdaki diğer kızlara söylemiyecem ama nasıl yapıcam bilmiorum
ama herkese söylesem yine çok kalabalık olacak ay okadarda kalabalık istemiorumki ben : pöfff çok kararsız kaldım yaaa: ne yapayım sizce..

Katre cnm cok gecmıs olsun tekrar cok sukur bıseyler yemıs gerek kalmaz ıns hastaneye..
Ozcanan betul sızınde sonuclar ıyı vıkar ıns kızlar habersız bırakmayın..
Funda cok sevındım hem defne hem senın ıcın nasıl rahatlamıstır ıcın, fıyatlar gercekten ne kadar pahalı oyle
Ustun dokmen adından da bıraz pahalı sanırım ama ıkı katı nıye verılsınkı gayette guzel anlattıgına gore sızın kres..
Burda ıkı yasından ıtıbaren verebılıyorsun parasınıda devlet ayarlıyo, babanın maasının yıllık toplamına gore, yuksek maasın olsa bıle rakamlar tr ye gore cok cuzı..

cnm karar senin. birini çağırırsan diğerini de çağırman gerekecek haliyle. yada dileyen hatırlayan gelecek. ben kimseyi çağırmıycam bu sefer. anane bbaanne filan olcak toplam da 13 kişi filan oluyoruz çoluk çocuk dahil. yeterli:)

canım malesef burada yüksek
türkiyede devlet 4 yaşından sonra karşılıyor o da maksimum 300 tl
evet cnm sırf isim nedeniyle pahalı ama ben isim için o kadar para vermem
burası gayet iyi, hizmeti de iyi

nuray maşallah elifim ne tatlı olmuş yerim ben onu
maşallah barekallah

songülüm gördüm fotoları ben de böyle şeyler gördüm
bunlardan almayı düşünüyorum

aynen bende öyle düşündüm hatırlayan gelsin dedim ama budefa da teyzem demiş ben öyle çağrlmadan gelmemee tamam dedim anneme gelmesin ozman dedim ama bozuldu of çok sinir oluorum istediğim gibi olmuyo pöfff:

gülden cnm birisine söylersen diğerlerine de söylemen gerekir
ama sen bilirsin

aynen bende öyle düşündüm hatırlayan gelsin dedim ama budefa da teyzem demiş ben öyle çağrlmadan gelmemee tamam dedim anneme gelmesin ozman dedim ama bozuldu of çok sinir oluorum istediğim gibi olmuyo pöfff:

haha biliomuş gelsin işte kart mı bastıralım ayol:) benim de burdaki görümce kendi kızının doğum gününe çağırmadı ailecek kutlamışlar. bizde eşimle hediyesini alıp gittik ertesi gün yarım saat durup çıktık. eşimde şakayla karışık takıldı niye çağırmıon kız yeğenimin doğum gününe diye. :) görümcem de hediye istiomuş gibi oluo o yüzden çağırmadım dedi. neyse o böyle dediği için bende bu yıl onu çağırmıycamı söyledim eşime. sen istersen çağır başım üstüne. nasılsa hazırlığım olacak sıkıntı yok benim için ama bu lafın üstüne ben çağırmam dedim. buarada kızlarıımızın arasında kırk gün var . ve biz onu zeynebin yaş gününe halası olarak çağırmıştık. eee haksız mıyım kızlar

Aaa nm ciktimi sonuclar hbr ver mitlaka bize
Aras cok bagimli degol gece daldimmi disuyor agzindan ama iyku arso goz kapali bazen bukup takuuor cok tatki okuyor
geldik hastaneden küme baş ağrısı dedi temiz hava dedi bulunduğum yerde temiz hava imkansız çaresiz çekecem hastalığı ilaç verdi ama mideme dokunuyo benim o tarz ilaçlar kullanmayacam vermidon neyime yetmiyo dedim içimden :)
Ay sorma cnm ya az kaldi buyudu kusum bizde hediye arayisi icindeyiz bu sene sizin gibi cekirdek aile kutkucaz ailem hep uzakta onlari gel git olmasini istemiyoruk burda olsalae tamamdq
bu sene iki kez kutlamayı düşünüyorum ama hevesim her an kursağımda kalabilir kv lere gitmedik ya doğum gününe yakın gideceğimiz için bi de orda pasta al bize dedim babamıza o da alırım tabi kutlarız dedi ama ordakilerin alakasına bağlı benim heves:)
gerçek doğum gününde de arkadaşlarım ısrar ettiler benim de gülden gibi yap da gelelim diye ben de tamam dedim bu sefer bizimki peki çekirdekçe olmayacak anlayacağın.. ama ne hediye alacağımı bilmiyorum ben de
bakışlarını yesinler senin yaa çok tatlı çıkmış maşallah:)

yoo bence inadına çağır lafı da sok araya gerçi sen bizi çağırmadın ama biz hediyesiz gel senin gelmen yeter de :)

yani cnm davetmi bekliyo bilio ama gelmez ama annem çağrır onu eminim
bence direk hala ve teyze aynen dediğin gibi farklı hediye falan düşünmez insanyani onedemek sonuçta bak yine gittin hediye aldın ozaman sıra ona geçti ha ha ha:
amannn insanlar bi garip aman bakıcaz bakalım ama sıkılıyorum açıkçası...

yoo bence inadına çağır lafı da sok araya gerçi sen bizi çağırmadın ama biz hediyesiz gel senin gelmen yeter de :)
o da lafı koyar cnm hiç hediyesiz gelinir mi sanki bilmiosunuz diye.ay yok kalsın çağırmıycam hala olarak gocunuyorsa gelmesin şekerim ha ha:)

geçmiş olsun özcenanım bende gidicem başım için dr bakalım nezaman
ay bu arada çok fena gördüm seni yasemin duydunmu şekerim bak nediyecekmişsin ha ha ha ha:)

ay yok karşılığı gelmese de olur eşimin yeğeni sonuçta anne uyuz olsa da dermişim:) canları sağolsun kuzuların. benim kuzumun hediye alanı çok teyzesi yeter tek başına:) ama konu hediye değil böyle şeylerin lafı olmaz teyze yeğen dayı hala arasında...

buarada geçmiş olsun özcananaım yaa. bende dr ye zaten çok zor giderim gidince de gerk yok dyeip ilacı kullanmam genelde. eşimde hep lızar niye gidion o zaman diye ee adam da haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…