2012 kasım bebekleri büyüyor..

geçmiş olsun özcenanım bende gidicem başım için dr bakalım nezaman
ay bu arada çok fena gördüm seni yasemin duydunmu şekerim bak nediyecekmişsin ha ha ha ha:)

ha ha ha öğrendim ne diycemi de benim elimde ki malzemem belli şekerim karşılığında gelecek cevabıda biliyorum haha

bence sonuna kadar haklısın
çok ayıp olmuş

geçmiş olsun cnm benim ya
valla bu sene ben tek doğumgünü yapacağım

Ozcanan cok gecmis olsun canim

Yasmin haklisin canim cagirmamakla bendw aynsni yapardim
Buarada sen dedin ya bugun sogan suyuna basladk diye bende vereyim dedim aman vermez olaydim kustu yavrum kusmasi bisey degil sabah yedkleride gitti mutfakhalisina kustu sildim ama hala kokuyo ya pufff

Nuray canim kuzum coktatli masallah uzun zamndir gormemstimyani yolda gorsem tanimam

Gulden ozelden yazcam canim nomu

Beni sen neler yapyosun canim kizlar nasil

aaaa çok üzüldüm cnm yaa sabah yediklerinin vitaminin almıştır o sıkıntı değilde yavrumun canı yanmıştır. ama ne diycem balgam varsa çıkarmıştır tatlım yaa bi de öyle düşün. sonuçta sen de onuniyiliği için uğraşıyorsun sana da iş çıkmış gerçi. buarada evet çok kötü kokuo içince de ama antibiyotikten iyidir doğal doğal.

Bende oyle avutuyorum kendimi vitamnini almstr heralde
Normalde icmezdi zaten sakiz vericem dedimoyizden icti
Iyi gelir dedim ama olmadi
Gecmezse oksuruk gidrz artk dr a

haklıyım di mi arkadaşım çağırmamakla:) ama eşim çağırırsa ona da çağırma diyemem onun yerinde olsam kardeşimde olsa çağırmam o laftan sonra o ayrı.
bence haklısın ama erkekler ne olursa olsun ailesine kıyamaz

ya kızlar bu arada aklımdayken söyliyeyim hep yazıcam unutuyorum özellikle öksüren bebişler içinde hasta olanve öksüren bebişler bol bol su içerlerse daha kolay atlatırlarmış bilginiz olsun..

buarada geçmiş olsun özcananaım yaa. bende dr ye zaten çok zor giderim gidince de gerk yok dyeip ilacı kullanmam genelde. eşimde hep lızar niye gidion o zaman diye ee adam da haklı
teşekkür ederim canım ben eşime ilaç konusundan pek bahsetmedim yoksa illa alacaz ilacı diye tuttururdu ilerlerse ilacı alırsın dedi doktor dedim tamam dedi :) mr kağıdını görmese mr a bile gitmezdim gerçi bizim için değişiklik oldu ranoşla eğlendik pazar pazar ama yine de masraf su yakmıyo bu arabalar
geçmiş olsun cnm benim ya
valla bu sene ben tek doğumgünü yapacağım

ah bana kalsa tek başıma yaparım ama geçen sene garip garip kutladık bu sene biraz şenlikli olsun diyoruz bakalım artık.. niloya resimli pasta yaptıracam ama korkuyorum niloyayı görünce bizim kız kesmeee diye ağlarsa :)

teşekkür ederim canım benim size de geçmiş olsun ya üzüldüm inşallah tez zamanda geçer ya ama belki balgamı çıkarmıştır rahatlamıştır yavru yasminin dediği gibi

Ay cok guldum bızımkıde nıloya hastası oyle bısey olsa kesın aglardı nıloya dıye:)

Ay cok guldum bızımkıde nıloya hastası oyle bısey olsa kesın aglardı nıloya dıye:)
ya hiç bi şeyi niloya kadar dikkatli izlemiyo ve niloya çıktığı zaman direk topunu yanına alıyo kendine benzetiyo herhalde geçen niloya seksek oynuyodu seninki aldı bi küçük parça oyuncak attı onu başladı zıplamaya hayır iyi mi kötü mü bilmiyorum ama çok seviyo niloyayı şarkısını da söylüyo tospiği zaten bir numara pepe falan umrunda değil artık :) cinsiyetini biliyo galiba artık bizim kızlar

Yasemim haklisin cnm gorumcr konusunda o zaman diger cagirdiklerina kardi neden 8le hassas davranmamis ki
Guldencim seninde birinicagrip digerlrrini ayirman olmsz davet isine gelunceancak ablamlardsn teklif beklemrm
Ozcansnsanada gecmus olsund,gunu gonlunuxe gore olur ins
Waws cnm yicek icindede verilebiliyor uxuldum kusmasuns

Bende oyle avutuyorum kendimi vitamnini almstr heralde
Normalde icmezdi zaten sakiz vericem dedimoyizden icti
Iyi gelir dedim ama olmadi
Gecmezse oksuruk gidrz artk dr a
Gecmıs olsun cnm ya ıns cıkmıstır balgsm falan hıc olmazsa rahat eder kuzucuk
Nıdanın hafıf burun akıntısı baslıyo bende bugun verdım sogan duyu acı dıyo ama ıcıyo bızımkı arkasından su verıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…