- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.081
Arasta bi peh diyor kamasiyor yutuyor el mahkum kusmayi bilmiyorGecmıs olsun cnm ya ıns cıkmıstır balgsm falan hıc olmazsa rahat eder kuzucuk
Nıdanın hafıf burun akıntısı baslıyo bende bugun verdım sogan duyu acı dıyo ama ıcıyo bızımkı arkasından su verıyorum
Ay cok tatlı yaya hiç bi şeyi niloya kadar dikkatli izlemiyo ve niloya çıktığı zaman direk topunu yanına alıyo kendine benzetiyo herhalde geçen niloya seksek oynuyodu seninki aldı bi küçük parça oyuncak attı onu başladı zıplamaya hayır iyi mi kötü mü bilmiyorum ama çok seviyo niloyayı şarkısını da söylüyo tospiği zaten bir numara pepe falan umrunda değil artık :) cinsiyetini biliyo galiba artık bizim kızlar
Demet mı??:)Evde sicacik yta istemezsen koltukta rahat ay ne keyiflibir sarki bu boyle ya ilk dunledum bayildim
Ay evet ya icim kipir kipir oldiDemet mı??:)
Ins cnmay kıyamamya of inş ilerlemez benicim
nil bu ara kakayı zor yapıyo aradada karnım ağrıyo diyo bizde ona zeytinyağ veriyoruz kolay yapsındiye işe yarıyo neyse
bugün yine anneme karnım ağrıyo demiş annemde ona nil ilaç vereyimde kakanı yap demiş tamam demiş niloşve yağ şişesini göstermiş sıpa: :):) he he he:
Hahah qnlamis isi baksanaay kıyamamya of inş ilerlemez benicim
nil bu ara kakayı zor yapıyo aradada karnım ağrıyo diyo bizde ona zeytinyağ veriyoruz kolay yapsındiye işe yarıyo neyse
bugün yine anneme karnım ağrıyo demiş annemde ona nil ilaç vereyimde kakanı yap demiş tamam demiş niloşve yağ şişesini göstermiş sıpa: :):) he he he:
Ay evet ya icim kipir kipir oldi
Ay biraz attim :)Cık ortaya at enerjını:)
Bı ara dınlemıstım yarım yamalak ordan kalmıs aklımda:)
teşekkür ederim canım benim size de geçmiş olsun ya üzüldüm inşallah tez zamanda geçer ya ama belki balgamı çıkarmıştır rahatlamıştır yavru yasminin dediği gibi
ben beğeniyorum ama niloyanın sesi çok tiz ve başımı ağrıtıyo.. ballı sütü niloya sayesinde çok seviyoruz, niloya bi bölümde hafif ağlıyo annee bak niloya ağlıyoo dedi tabi ben kalakaldım :) akşam dokuza doğru çıkıyoha ha ha ha çok güldüm özcenanımya demek kesme diye ağlıya bilir he he he:
bizde pepe yapıcaz bakalım:
ağlar vallaha sağları solları belli olmaz bu cadıların:
ay şu niloyayı çok merak ettim ben yanlızya oda eğitici bi karaktermiki?
ay çok cahil gördüm kendimi: he
Yasemim haklisin cnm gorumcr konusunda o zaman diger cagirdiklerina kardi neden 8le hassas davranmamis ki
Guldencim seninde birinicagrip digerlrrini ayirman olmsz davet isine gelunceancak ablamlardsn teklif beklemrm
Ozcansnsanada gecmus olsund,gunu gonlunuxe gore olur ins
Waws cnm yicek icindede verilebiliyor uxuldum kusmasuns
aynen aynen valla ve koltukta sabit yeri başka yere oturmuyo bi de yiyecek bişeyler istiyo kuru üzüm leblebi başlıca yedikleri niloya sağolsun ya onun sayesinde baya yio benim kız :) ama pepe çıksın veya başka bişey bakmıyo artık ha bi de can var ama ona biz bakıyoz bi şarkısı var ezberledi rana şıpşıpşıp yağmur yağıyo diye bu tv çizgi filmleri çocukları değil ki bizi de bağlıyo bi de tayo var onun da şarkısını ezberledi kız daha binmeden otobüs diyo ne olduğunu daha geçen gösterdim annecim bak bu tayo diye :)Ay cok tatlı ya
Bende bılmıyorum ıyımı kotumu ama pur dıkkat seyrettıgı tek cızgı film daha muzıgını duyar duymaz yeee yıyoya dıyo ve hemen koltuga:)
Gecmıs olsun cnm ya ıns cıkmıstır balgsm falan hıc olmazsa rahat eder kuzucuk
Nıdanın hafıf burun akıntısı baslıyo bende bugun verdım sogan duyu acı dıyo ama ıcıyo bızımkı arkasından su verıyorum
Yasmın bızımde durum sızınkıne benzıyo
Gorumcem gecen sene oglunun uc yas d gunu vardı cagırmadı bız kucuk eltımle gıttık o kadar hazırlık yapmıs bıde dıyo abım nıye gelmedı bende dedım hasta yatıyo gercekten belı agrıyodu ama tam yerı gelmıstı davet etmedınkı dıye, ortanca eltının de oglunun d gunu oldu cagırmadı bıtek kucuk eltım davet ettı ucumuzunde cocukları yasıt aslında, ben beyzanın uc yasına kadar her sene hepsını davet ettım bu sene dusunmuyorum acıkcası gelmek ısteyen gelır, nıdanın d gununden bı gun once kv deler le kucuk eltım gelıyo tr den bakalım durumlar ne gosterıcek...
Ay ıkı hafta sonrada annemler gelıcek ıns sıze soylemeyı unuttum vızelerı cıktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?