2012 kasım bebekleri büyüyor..

ha ha ha ha çok güldüm özcenanımya demek kesme diye ağlıya bilir he he he:
bizde pepe yapıcaz bakalım:
ağlar vallaha sağları solları belli olmaz bu cadıların:
ay şu niloyayı çok merak ettim ben yanlızya oda eğitici bi karaktermiki?
ay çok cahil gördüm kendimi: he

Yasemin zeytunyagu kasikla aygazda isitip kapatinca icine keciboynuzu ozu az karabibersogan suyu ve limon suyu slklyorum en son iki gindevecirdi

Ay cok tatlı ya
Bende bılmıyorum ıyımı kotumu ama pur dıkkat seyrettıgı tek cızgı film daha muzıgını duyar duymaz yeee yıyoya dıyo ve hemen koltuga:)

ay kıyamamya of inş ilerlemez benicim
nil bu ara kakayı zor yapıyo aradada karnım ağrıyo diyo bizde ona zeytinyağ veriyoruz kolay yapsındiye işe yarıyo neyse
bugün yine anneme karnım ağrıyo demiş annemde ona nil ilaç vereyimde kakanı yap demiş tamam demiş niloşve yağ şişesini göstermiş sıpa: :):) he he he:

Ins cnm
Masallah cnm benım nasılda akıllı bunlar

Hahah qnlamis isi baksana

Yasmın bızımde durum sızınkıne benzıyo
Gorumcem gecen sene oglunun uc yas d gunu vardı cagırmadı bız kucuk eltımle gıttık o kadar hazırlık yapmıs bıde dıyo abım nıye gelmedı bende dedım hasta yatıyo gercekten belı agrıyodu ama tam yerı gelmıstı davet etmedınkı dıye, ortanca eltının de oglunun d gunu oldu cagırmadı bıtek kucuk eltım davet ettı ucumuzunde cocukları yasıt aslında, ben beyzanın uc yasına kadar her sene hepsını davet ettım bu sene dusunmuyorum acıkcası gelmek ısteyen gelır, nıdanın d gununden bı gun once kv deler le kucuk eltım gelıyo tr den bakalım durumlar ne gosterıcek...
Ay ıkı hafta sonrada annemler gelıcek ıns sıze soylemeyı unuttum vızelerı cıktı:)

ben beğeniyorum ama niloyanın sesi çok tiz ve başımı ağrıtıyo.. ballı sütü niloya sayesinde çok seviyoruz, niloya bi bölümde hafif ağlıyo annee bak niloya ağlıyoo dedi tabi ben kalakaldım :) akşam dokuza doğru çıkıyo

Aslinda aklima geldi oyle vermek ama niyeyse ilkbi boyle vereyim dedim ama olmadi malesef

Ay cok tatlı ya
Bende bılmıyorum ıyımı kotumu ama pur dıkkat seyrettıgı tek cızgı film daha muzıgını duyar duymaz yeee yıyoya dıyo ve hemen koltuga:)
aynen aynen valla ve koltukta sabit yeri başka yere oturmuyo bi de yiyecek bişeyler istiyo kuru üzüm leblebi başlıca yedikleri niloya sağolsun ya onun sayesinde baya yio benim kız :) ama pepe çıksın veya başka bişey bakmıyo artık ha bi de can var ama ona biz bakıyoz bi şarkısı var ezberledi rana şıpşıpşıp yağmur yağıyo diye bu tv çizgi filmleri çocukları değil ki bizi de bağlıyo bi de tayo var onun da şarkısını ezberledi kız daha binmeden otobüs diyo ne olduğunu daha geçen gösterdim annecim bak bu tayo diye :)

ay pek sevindim annenlerin geleceğine uzun kalsınlar biraz da değsin geldiklerine hemen gönderme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…