2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aaack sevindim gozunaydin cnm
Ya bence gorumcrlerbahane bulmus kuzeni olmucakta kim olcakd,gunnnde

ay pek sevindim annenlerin geleceğine uzun kalsınlar biraz da değsin geldiklerine hemen gönderme :)

Aaack sevindim gozunaydin cnm
Ya bence gorumcrlerbahane bulmus kuzeni olmucakta kim olcakd,gunnnde
Sagolun kızlar
Uc aylıgına gelıyolar ama annem duramam o kadar dıye soylenıyo
Bızde hele bı gel dıyoruz zaten tek ben degıl ablamda burda teyzemde bır surude akraba var nasıl gectını anlamıycaklar bıle ıns..

çok
sevindim cnm allah kavuştursun şimdiden

Aysegul sana yazıcam bı yazamadım
Bı yandan yemek yapıyorum daha temızlıgın yarısı var oy oy
Bende de cok esya yok aslında aksesuar falan, bıde almak ıstedıgım bıkac esya vardı salona ama dunden ıtıbaren fıkrım degıstı, dun arkadasa gıtmıstımya evını cok begendım gordugum en sık ve sade evdı dıyebılırım cok guzel dosemısler eve gelınce benımkı cok karısık geldı bana :)
tabı onun kucuk cocuguda yok bızım evde ıvır zıvır dsha cok cocukların..

Bende cok esya akseduar sevmiyorum oyyncklar zaten goz yoruyor
Yrnibgelin evimiydi pek severim

kızlar dün akşam ne oldu biliyor musunuz?
eve gittim defne beni 4 gözle bekliyor
neyse odaya geçtik soyunacağım.defneyi yatağın üzerine oturttum.ben de soyunuyorum.çorabı çıkarırken ben de oturdum.baktım defne beni çekiştiriyor.dizlerine yattım.başladı beni sevmeye.öpücük istiyorum dedim öpmeye başladı.öpüyor,bir daha diyorum tekrar öpüyor bir daha diyorum tekrar öpüyor baya sürdü bu durum.
kv geldi bende istiyorum dedi onu öpmedi
bir de defne benim dudağımdan öpüyor ama babası dahil başkalarını yanaktan öpüyor
çok özledim kızımı

benicim çok sevindim annenler gelicek diye cnm ohh bol bol hasret giderincnm:
özcenanım bakıyorum bende şu niloyaya bakalım he he
şimdi bide demete bakayımmm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…