- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.101
Aaack sevindim gozunaydin cnmYasmın bızımde durum sızınkıne benzıyo
Gorumcem gecen sene oglunun uc yas d gunu vardı cagırmadı bız kucuk eltımle gıttık o kadar hazırlık yapmıs bıde dıyo abım nıye gelmedı bende dedım hasta yatıyo gercekten belı agrıyodu ama tam yerı gelmıstı davet etmedınkı dıye, ortanca eltının de oglunun d gunu oldu cagırmadı bıtek kucuk eltım davet ettı ucumuzunde cocukları yasıt aslında, ben beyzanın uc yasına kadar her sene hepsını davet ettım bu sene dusunmuyorum acıkcası gelmek ısteyen gelır, nıdanın d gununden bı gun once kv deler le kucuk eltım gelıyo tr den bakalım durumlar ne gosterıcek...
Ay ıkı hafta sonrada annemler gelıcek ıns sıze soylemeyı unuttum vızelerı cıktı:)
Olsunbelkidebiyle daha iyi olnustir yaren kysunca rahatlar bslgamini atardiAslinda aklima geldi oyle vermek ama niyeyse ilkbi boyle vereyim dedim ama olmadi malesef
cnm hangi şarkısı bu demetinAy biraz attim :)
ay pek sevindim annenlerin geleceğine uzun kalsınlar biraz da değsin geldiklerine hemen gönderme :)
Sagolun kızlarAaack sevindim gozunaydin cnm
Ya bence gorumcrlerbahane bulmus kuzeni olmucakta kim olcakd,gunnnde
sevindim cnm allah kavuştursun şimdidenYasmın bızımde durum sızınkıne benzıyo
Gorumcem gecen sene oglunun uc yas d gunu vardı cagırmadı bız kucuk eltımle gıttık o kadar hazırlık yapmıs bıde dıyo abım nıye gelmedı bende dedım hasta yatıyo gercekten belı agrıyodu ama tam yerı gelmıstı davet etmedınkı dıye, ortanca eltının de oglunun d gunu oldu cagırmadı bıtek kucuk eltım davet ettı ucumuzunde cocukları yasıt aslında, ben beyzanın uc yasına kadar her sene hepsını davet ettım bu sene dusunmuyorum acıkcası gelmek ısteyen gelır, nıdanın d gununden bı gun once kv deler le kucuk eltım gelıyo tr den bakalım durumlar ne gosterıcek...
Ay ıkı hafta sonrada annemler gelıcek ıns sıze soylemeyı unuttum vızelerı cıktı:)
Olsunbelkidebiyle daha iyi olnustir yaren kysunca rahatlar bslgamini atardi
Ooo supermis bol bol gezer hasrer giderir tam tarih nedirSagolun kızlar
Uc aylıgına gelıyolar ama annem duramam o kadar dıye soylenıyo
Bızde hele bı gel dıyoruz zaten tek ben degıl ablamda burda teyzemde bır surude akraba var nasıl gectını anlamıycaklar bıle ıns..
Koltuk canim adicnm hangi şarkısı bu demetin
sağol cnmKoltuk canim adi
Dinle cn wnwrjisi guzel defnos taoynar hemsağol cnm
merak ettim akşam internetten dinleyim bari
Amın cnm benım sagolçok
sevindim cnm allah kavuştursun şimdiden
Aynen cnm bızde oyle dıyoruz ıns bakalımBeni gozunaydin canim annen nasil gectgni bileanlamaz uc ayin okadr gezilicek yervarsa
valla benim kızım kapı gıcırtısına bile oynuyorDinle cn wnwrjisi guzel defnos taoynar hem
Bende cok esya akseduar sevmiyorum oyyncklar zaten goz yoruyorAysegul sana yazıcam bı yazamadım
Bı yandan yemek yapıyorum daha temızlıgın yarısı var oy oy
Bende de cok esya yok aslında aksesuar falan, bıde almak ıstedıgım bıkac esya vardı salona ama dunden ıtıbaren fıkrım degıstı, dun arkadasa gıtmıstımya evını cok begendım gordugum en sık ve sade evdı dıyebılırım cok guzel dosemısler eve gelınce benımkı cok karısık geldı bana :)
tabı onun kucuk cocuguda yok bızım evde ıvır zıvır dsha cok cocukların..
Nsil severim oynayan bebelerivalla benim kızım kapı gıcırtısına bile oynuyor
bu şarkıya kesin oynar
valla geçen bayramda kuzenimi eşini ve çocukları gezmeye götürdük.dışarda dolaşırken bi mağazadan müzik sesi geliyordu başladı kafa sallamaya.o derece yaniNsil severim oynayan bebeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?