2012 kasım bebekleri büyüyor..

songül şarkıyı merak ettim açtım dnledim
demetin tarzına göre çok farklı bi şarkı olmuş

Bende cok esya akseduar sevmiyorum oyyncklar zaten goz yoruyor
Yrnibgelin evimiydi pek severim
Degıldı kız benle yasıt ama 16 yasında oglu var:) o bana desede senın evın daha guzel dıye ıltıfat dıye dusundum:)cunku gercekten zevklı dosenmıs hıc goz yormuyo acık rengı daha bı sevdım bende koltuklarla masayı degısmek ıstıyorum cunku, hersey kırık beyaz krem tonları yerlerdekı taslar falan..
Aynen bızımde bı kosede mınık mutfakları bı kosede masa sandalyelerı sallanan at vs ee salon doldu zaten:) gerısıde odalarında
Yalnız dun aksam cok guzel ayırdık hepsını kutuları duzenledık ayrı ayrı, bebek oyuncaklarını kaldırdım nıda artık oynamıyo, baya ıs yaptık bakalım ne kadar surecek duzenlı:)

Bi gittim geldim sayfalar akmis gitmis masallah kizlar cok hamaratsiniz parmaklar calisiyo.ama okumaya vaktim yok malesef firsat bulursam okurum.
Ayy ya ben erenle napicam bilemiyorum surekli pesimde elimde bezi camsili goruyo hemen istiyo oda silicekmis her isime karisiyo hicbi is yaptirmiyo ya yalniz oynamiyo hic kac gundur islerde birikti bugunde ben is yapmaya calistikca aynisini yapinca iyice sinirlerim bozuldu hakkaten ya giyindik artik bi markete gidip gelelim hava almis olurum dedim ciktik elimden ceke ceke beni parka goturdu cok komikya nereye gidicez oglum diyorum yolda bakiyo yola sonra hangi yoldansa devam ediyo ama dogruca parka goturdu bide uzaktan parki gorunce nasil seviniyo gittik kumda oynadi kaydiraktan kaydi tahteravani indirip kaldiriyo falan donustede milyoncuya ugradik hurc lazimdi erenin kucukleri icin dolabina koyucam aldik bide d.gunu icin yazi vardi parti susu gibi onu aldik ordan marketede ugradik markette ayranlari gormus ayaa ayaa diyo aldik artik eve gelince corbayla ayran icti uyudu bende kahve molasi verdim daha yemek yapicam ya.

Ereni oyaliycak oyuncak biliyosaniz soyleyin lutfen ya yada nasil oyalayabilirim biraz kendi oynasin basket potasi dusundum ama bilemedim boyuna gore yapsak oynarmi yada bowling seti oynamayi severmi acaba.
Puff hadi ben gideyim mutfak beni bekler.

kizlar tv cizgi film konusulunca aklima geldi paylascaktim dun sizinle unutmustum
komsumun kizindan.daha one bahsetmistim bizimkilerden9ay buyuk hala hic konusmuyor cok agresif heristedgini aglayarak yaptirio ogrenme konusunda basarisiz diye pedagoga goturduler
doktor asla tv seyretmiycek cizgi filmler egitici diye dusunmeyin masum degiller bu yas gruplarina demis egitici aktiviteler yapin kitaplar okuyun resimli dergileri anlatin ona sorun demis tv asla demis kizlar masal izlzmiyo acik bile olsa donup bakmaz ama izlese kapatirdim inanin cok zarrli paylasmak istedim

Cnm dogrudur tabıkı de
Asırı olmadıkca ben karsı degılım bı nıloya bıle bana yetıyo o arada bı ıs halledıyorum yada yemegını yedırebılıyorum sorunsuz, bızımkıde cok duskun degıl tv ye acık olsa bıle, ablayla oyun kuruyolar artık:)

haklisin cnm zaten o komsumun kizi asiri izliyodu haber reklam filn farketmiodu gozunu kirpmadan izlio saatlerce bide gozluk kullnio dusunun artik
onun asla izlzmzmsi gerekli bu aliskanligi birakmasi icin senin gbi olanlar icin yazmadim cnm niloya en fazla 20dak falan suruodur okadr kisa gunde bikez iki kez belki mecburiytten yemk yedirme gbi izlznmzsi cokda zarrali degildir sanirim

kızlar ben kaçar malesef bende tv konusundan rahatsızım ama çocuğuma kendim bakmadığım için yapacakta bişey yok bende evde olunca alıp odasında oynatıyorum yani beraber oynuyo malesef nil izlemeye çok eylimli annemi uyarıyorum elimden geldiğince ama çok başarılı olduğumu sanmıyorum en azından ben yokken.
amabende pepeyi izlemesine izin veriorum bu gerçek

ama senin komşuyu nezamandr anlatıyosun ayşegülcüm bence o çokdaha önce gitmeliydi peki varmı bi gelişme gittiklerinden beri yani kapandımı tev pedegoka gitmek sorun değil önemli olan uygulaması bence..

cocuk gozluksuz hic gormuyor sadece onun icin bole zaten izlztmemesh gerekirdi dinlememisti konusmamasi yuzunden.gittiler tv asla deyince uygucaklarini soyledi bilniorum artik nekadar uygular ama daha dun gityiler zaten doktora donuste kitaplar almislar uycaklar gbi bakalim ins

Canim alp tugra bitek arabalaryla oynar kendi oda cok degil gun icinde surekli pesimde anne gel diye dolanyoruz biraz oynuyoruz birlkte benim isim oluyo kalkyorum yine pesimde surekli bimizmizlgi var
Yani pekkendi oturup oynamaz potada aldkbiz oynar diyeonuda birlikte oynamk istyo
Iyuzden bi oyuncak oneremicem ne alirsan al yine seni ister yaninda muhtemelen

Kizlar biz hastaneye geldik kalacaz bu gece. Berranin atesi uyuyunca tekrar yükseldi. Dusuremedim bi türlü. Burada hic olmazsa kontrol altında olur. Serum taktilar. Simdilik iyi gibi insallah sıkılip kalkmak istemez.

Halime o kadar sukrettim ki kizlar. Yanımızda 46 günlük bi bebek var bir sürü rahatsızlığı var. Kadin keşke bizde atesten yatsaydik dedi. O an bittim Sendeki derdi nimet sayanlar var diye bi söz var ya o geldi aklima. Rabbim dermansiz dert vermesin. Bütün hastalara şifa versin

sevindm cnm iyi ypmissin gozlem altinda olman daha guvenki berra icin ins hemncik iylesir
allhim o bebegede sifa versin ins aynn insan kendi derdini gorur buyutur kafasinda sukretmk akla gelmz hic
allhim tum hastalra sifa versin sukurler olsun halimize

Allahim kolaylik versin canim insallah uzun kalmazsniz hastanede berra cabucak iyilesir
Hasta olan herkese allahim sifa versin bazen sukretmeyi unutuyoruz

Katre cnm ıns sıkıntısız gecer gecenız
Berraya ve butun hastalara sıfa versın Rabbım dermansız dert vermesın..
Allah oralara dusurmesın eksıklıgınıde gostermesın derız ya hep gercekten oyle...

Inşallah wavssim dr yarin cikaririm demis inşallah çıkarız. Iyi mi ettik gelmekle bilmiyorum. Gelip gidip uysndiriyorlar kuzumu. Yanimizdski bebek sureklo agliyor. Yavrum sürekli sicrayarak uyaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…