- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.121
Liste kabaruk desenebenicim çok sevindim annenler gelicek diye cnm ohh bol bol hasret giderincnm:
özcenanım bakıyorum bende şu niloyaya bakalım he he
şimdi bide demete bakayımmm:
Neseli dimi cnm bende svdimha ha ha çok iyimiş demet ablamın şarkısı ben ilkdefa dinliorum bak he he he: sağol songülüm:
Degıldı kız benle yasıt ama 16 yasında oglu var:) o bana desede senın evın daha guzel dıye ıltıfat dıye dusundum:)cunku gercekten zevklı dosenmıs hıc goz yormuyo acık rengı daha bı sevdım bende koltuklarla masayı degısmek ıstıyorum cunku, hersey kırık beyaz krem tonları yerlerdekı taslar falan..Bende cok esya akseduar sevmiyorum oyyncklar zaten goz yoruyor
Yrnibgelin evimiydi pek severim
Cnm dogrudur tabıkı dekizlar tv cizgi film konusulunca aklima geldi paylascaktim dun sizinle unutmustum
komsumun kizindan.daha one bahsetmistim bizimkilerden9ay buyuk hala hic konusmuyor cok agresif heristedgini aglayarak yaptirio ogrenme konusunda basarisiz diye pedagoga goturduler
doktor asla tv seyretmiycek cizgi filmler egitici diye dusunmeyin masum degiller bu yas gruplarina demis egitici aktiviteler yapin kitaplar okuyun resimli dergileri anlatin ona sorun demis tv asla demis kizlar masal izlzmiyo acik bile olsa donup bakmaz ama izlese kapatirdim inanin cok zarrli paylasmak istedim
Bi gittim geldim sayfalar akmis gitmis masallah kizlar cok hamaratsiniz parmaklar calisiyo.ama okumaya vaktim yok malesef firsat bulursam okurum.
Ayy ya ben erenle napicam bilemiyorum surekli pesimde elimde bezi camsili goruyo hemen istiyo oda silicekmis her isime karisiyo hicbi is yaptirmiyo ya yalniz oynamiyo hic kac gundur islerde birikti bugunde ben is yapmaya calistikca aynisini yapinca iyice sinirlerim bozuldu hakkaten ya giyindik artik bi markete gidip gelelim hava almis olurum dedim ciktik elimden ceke ceke beni parka goturdu cok komikya nereye gidicez oglum diyorum yolda bakiyo yola sonra hangi yoldansa devam ediyo ama dogruca parka goturdu bide uzaktan parki gorunce nasil seviniyo gittik kumda oynadi kaydiraktan kaydi tahteravani indirip kaldiriyo falan donustede milyoncuya ugradik hurc lazimdi erenin kucukleri icin dolabina koyucam aldik bide d.gunu icin yazi vardi parti susu gibi onu aldik ordan marketede ugradik markette ayranlari gormus ayaa ayaa diyo aldik artik eve gelince corbayla ayran icti uyudu bende kahve molasi verdim daha yemek yapicam ya.
Ereni oyaliycak oyuncak biliyosaniz soyleyin lutfen ya yada nasil oyalayabilirim biraz kendi oynasin basket potasi dusundum ama bilemedim boyuna gore yapsak oynarmi yada bowling seti oynamayi severmi acaba.
Puff hadi ben gideyim mutfak beni bekler.
Halime o kadar sukrettim ki kizlar. Yanımızda 46 günlük bi bebek var bir sürü rahatsızlığı var. Kadin keşke bizde atesten yatsaydik dedi. O an bittimSendeki derdi nimet sayanlar var diye bi söz var ya o geldi aklima. Rabbim dermansiz dert vermesin. Bütün hastalara şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?