2012 kasım bebekleri büyüyor..

Olsun canım uyuyamasa da en azından ateşi kontrol altında olacak ya gelmeseidi n ve gece atesi cok yukselse evde dusuremesydin Allah korusun çaresiz kalıyor insan ins kuzum toparlar da yarin bomba gibi cikarsiniz dualarım sizinle
Rabbim şifa versin tüm hastalara da size de ins

Cnm inşallah hemen atlatirsiniz. Rabbim o bebeğe de şifa versin tez zamanda
haberdar et bizi

Inşallah wavssim dr yarin cikaririm demis inşallah çıkarız. Iyi mi ettik gelmekle bilmiyorum. Gelip gidip uysndiriyorlar kuzumu. Yanimizdski bebek sureklo agliyor. Yavrum sürekli sicrayarak uyaniyor

Sabir canim bilyorum cok zor ama
Nuraynda dedgi gibi enazndan kontrol altinda berracik
Alpinde oksurugu gecmedi bendw randevu aldim 11.30 a bakalim insallah iyidir kuzum

günaydın kızlar
katreynurum tekrar geçmiş olsun inş berram iyidir allahım o bebeğede şifa versin haberdar et bizi cnm :
wavsum sende götür bakalım bi dinlesin ciyerlerini nediyecek dr:
bu arada hayırlı cumalar herkese:

Günaydin kızlar

Çok sagolun hepinizde. Bizim ates devam ediyor hala dr la gorusmedim daha bakalım ne diyecek. Berra hic bisey yemedigi icin antibiyotik de veremiyoruz

herkese günaydın kızlar. dün ben apar topar çıktım teyzemin kalbi beyne pıhtı atmış. yoğun bakıma almışlar annemi alıp hastaneye gittim. herkes perişan. dryle konuştuk. önceden kalp kapakçıkları filan değiştiği için emar çekemiorlarmış. tomografide 24 saat geçmeden görüntü vermiyormuş. uyutuyorlar. 24 saat geçince uyandırıp tomografiye alacaklar. inş. çok hasar yoktur ve sağlıkla çıkar hastaneden. pek umutlu değil dr ler. annemin hayatta ki tek öz akrabası ailesinden geriye kalan.anneme çok zor. anneannem öleli 29 yıl olmuş. 29 yıldır annem ablasına anne gibi bağlanmış . çok üzülüo tabi bizdemalesef bizden haberler böyle.
katre cnm çok geçmiş olsun cnm inş. şifayla çıkarsınız hastaneden ... en doğrusunu yapmışsınız giitmekle...
beni özcanan bizim kızlar aynı galiba niloya hastaları. bizimki de bi onu çok sevio. başka hiç birine dikkatle bakmıo. akşam sütünü bile içerken anne lolo aç dio sıpam. yakında çişini yaparkende istiycek korkuorum:)
songül cnm bende çok seviorum o şarkıyı keyifli gerçekten...
wavs alp çabucak toparlar inş. bizde de öksürük var. gece hiç öksürmedi ama sabah baya öksürüo anlamadım ki. gün boyu öksürmüo sen gelince başlıo dio annem. ay aklımda bunlar kalmış kusura bakmayın pek toplayamadım kafamı kızlar

katreynurum inş toparlar berram biran önce
ee ama onlar serom vermiyolarmı serom verince antibiyotik verilir hatta niln iyneyle yapmışlardı antibiyotiğini daha çabuk toparlasın diye:
yaseminim günaydın çok geçmiş olsun cnm inş toparlar teyzen biran önce allahım yardımcısı olsun ama ne hastalıklar atlatmış o bence toparlıyacak yine cnm bunun üstesinden gelecek yaşıda genç sonuçta allahım acil şifa versin dualarımızdasınız cnm:

sağol cnm allah razı olsun. inş. daha fazla hasarla hayatta klalmaz sağlıkla çıkar hastaneden...

beni cnm annenler geliomuş çok sevindim cnm ne güzel uzun süre birlikte olcaksınız zaman su gibi geçer annenler de sizde anlamazsınız bile

oncelikle hayirli cumalar,ogluma dua edenden allahim razi olsoun,kimseye cocugunun acisini gostermesin,dun sabah kalktim icimde bir sikinti var resmen bogazimi birisi sikiyordu gun boyu boyle surdu evet saat 16:00 resim cektiler oglumun bacagina ve 17:30 bakacak olan dr randevumuz vardi bu saat diliminde oldum oldum dirildim acaba nasil diye neyse dr bizi cagirdi girdik odaya resimlere bakti cok guzel hersey yolunda alciyi cikaricaz deyince sevincten gozlerimden yas geldi bu benim icin oglumun ikinci kez tekrar yurumesi gibi(1 ay alcidan sonra) neyse alciyi kestigi makine acayip ses cikartiyor ben bile urktum oglum cok agladi,su anda yurumek istemiyor kaslar tamamen gidik toparlamasi zaman alir dedi ustune gitmeyin cocuk kendini hazir hissetince yurur dedi,allahima skurler olsun bu gunlerde gecti benim icin cok sikintili stresli gunlerdi sonumuzu hayir eyle alahim

aaa çok sevindim cnm hadi geçmiş olsun. gördüğünüz kötü günler bununla kalsın inş. rabbime şükürler olsun

amin allahım kimseyi evladıyla sınamasın
ayşe çok geçmiş olsun tekrar yanlız şunu söyleiyeyim dr doğru söylemiş yürüme konusunda zorlama kesinlikle benim ayağım çatlamıştı 10 yaşında ve 1 ay alçıda kaldı sonra yürüme konusunda zorlandım hemen toparlıyamıyosun aklında bulunsun paniğe kapılma diye yazmak istedim:

günaydın cnm
sana da hayırlı cumalar

Günaydin kızlar

Çok sagolun hepinizde. Bizim ates devam ediyor hala dr la gorusmedim daha bakalım ne diyecek. Berra hic bisey yemedigi icin antibiyotik de veremiyoruz
günaydın cnm
serum vermiyorlar mı buna bağlı olarak antibiyotik verebilirler aslında
ateşi düşer inşallah en kısa zamanda

günaydın cnm çok geçmiş olsun
rabbim tez zamanda şifa versin
inşallah hasar bırakmamıştır.annen için ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum

canım benim çok sevindim
allah acılarını göstermesin
bak sana demiştim iyi olacak diye
oğluna yedirebilirsen kellepaça ve işkembe yedir.bunlar kırık çıkık durumunda çok işe yarıyor.
allah başka dert vermesin.
inan bu sabah aldığım en güzel haber

Yasemin cok üzüldüm canim rabbim sifa versin inşallah.

Serum takili kizlar ama antibiyotigi surup olarak veriyoruz niye boyle bilmiyorum. Sinir ediyorlar beni zaten. Cocugun atesi sabahtan beri 38 ates düşürücü verdirmediler yüksek degil diye. E ates dusmeyince bisey de yiyemiyor tabi. Biraz once 39 oldu da verdik şurup. Simdi uyuyor inşallah uyaninca yer biseyler. Biseyler yerse taburcu olacakmisiz

kızlar hepinize kocaman günaydın ve hayırlı cumalar
rabbim hepimize hayırlı haberler göndersin
dün akşam eve gittiğimde kv trip attı öğretmeni ile görüşüp bilgi istediğim için ama çok sallamadım.öğretmeni defne için sabah kahvaltısında ne yedi,hangi etkinlikleri yaptı,hangileri daha çok dikkatini çekti ve öğle yemeğinde ne yediyse yazmış
öğle yemeğinde sebze çorbası,dolma,2 dilim su böreği ve meyve suyu içtiğini yazmış.
kv ablası ve ablasının kızının kreştekilerin söylediklerine inanmamamı,yemese de yedi dediklerini bana dikte etti ama ben kreşe inandığımı söyledim.neden önceden yemedi derken 3 gündür yiyor desinler ki.ayrıca adamlar kamera sisteminden ne zaman istersem bağlanıp izleyebileceğimi söylediler.zaten defne eve geldiğinde kolu ve boğaz kısmı salça olmuştu(dolma nedeniyle).bir de zaten yazılı kağıt vermezler kendilerini bağlamak istemezler.fotoğraflarını gönderdiler sabah kahvaltısındaki.
sabah da defneyi bırakırken defne kucağımdaydı.öğretmeni "defne bana gelmek istermisin" dedi.defne de tamam deyip öğretmeninin kucağına gitti ki benden kv ye bile gitmiyor.defne benim kucağımdan bile istekli bir şekilde gidiyorsa orayı seviyor demektir.
bizden haberler bunlar kızlar

canım şurup yerine fitil versinler.dr la konuş fitil vermelerini iste
bir de kaşık ile içmiyorsa şırınga ile içirin.biz defneye şırınga ile içiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…