- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.161
aynen cnmfundam günaydın bencede sen kv takılma şekerim bak defne dediğin gibi öğretmeni sevmese gidermi cnm
gunaydin kizlar katre ins cok kalmadan eve gecersiniz ins kisa surede toparlar
yasemin cok gecmis oksun cnm annen icin cok uzucu bir durumdur eminim allhim saglikla evine donmeyi nasip etsin ins bu cuma gunun hatrina
ayse akif cok sevindim ayaginin iui olmasina zamnla alisip kendiliginden yuruyecektir allhim tekrar yasatmasin ins
funda defnenin okulu qevdgi belli yoksa ogretmenine gidermiydi senin kucagindan senin icin rahat olsun cok da guzel imknlar sunmuslar sana fotograf kamera gbi daha neolsun dimi
gunaydin kizlar tkrardan hayirli cumalar herkese
canım normalde tam gün öğrencilerine o imkanı sağlıyorlar ama ben çok telaşlı olunca benim içimi rahatlatmak için bana da bu imkanı sağladılarfunda buarda sen kreşin kamerasına neden cep telefonundan bağlanmıyorsun cnm... öyle daha rahat olur.ç şahsen ben olsam ilk anda bağlanırdım
işte cnm bende diyorum ki böyle bir imkan varken bir an evvel faydalansan için daha rahat olmaz mı. sen telefonuna o program yüklesen diyorum yani. bi çok insan bu şekilde kreşleri takip ediyor.canım normalde tam gün öğrencilerine o imkanı sağlıyorlar ama ben çok telaşlı olunca benim içimi rahatlatmak için bana da bu imkanı sağladılar
bilgisayara bir program yükleniyor onun sayesinde bağlanıyorsun.herkese şifre veriliyor
pedofililere karşı önlem olarak o programla bağlanıyorsun
ben o konuda şanslıydımgünaydın ayşegül
katrem banada biraz bilmiyolarmış gibi geld cnm sonuçta serom olduğu için antibiyotik ola bilir ki helede iyne olsa daha çabuk toparlardı kuzum
ama biz özelde yattıkta ne oldu nilin ateşini sürekli ben ölçüyodum elimde ateş ölçerle nilin ateşi 38 oldu ilaç vermemiz lazım diye çağrdım bana hemşire 38 olmaması gerekiyo bizim ateşimiz dr öyle söyledi dedimde burun kıvırarak getirdi ilacı yani ben ilgilenmesem allah korusun belki tekrar havale geçire bilrdi nil düşün soğuk konpleksini bile ben yaptım yani allah aklı başında insanlarla karşılaştırsın hepimizi
vallaha yalan yok bazen kendi kendimin doktoru oluyorum: ve ben müdale ediorum nile..
zaten olması gereken tamda senin anlatığın gibi fundam bizim de özel hastaneydi ama malesef ben nezaman çğarsam ozaman geldiler hiç bişey istediğim gibi değildi allah hayırlı bilgili insanlarla karşılaştırsın:ben o konuda şanslıydım
5 gün boyunca hemşireler de dr da çok ilgiliydi
ilk4 gün zaten her yarım saatte bir(gece de dahil) hemşireler ateş ölçmeye geldi
12 satte bir iğne ile antibiyotik verdiler
3 er saat arayla ateş düşürücü verildi
gece yatmadan fitil veriliyordu(şurup için uykudan uyandırmayalım diye)
ve hergün serum takılıyordu
biz şanslıydık ama sanırım özel hastane olmasından kaynaklı
inşallah siz de böyleleriyle karşılaşırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?