2012 kasım bebekleri büyüyor..

hey allahımyaben byu drleri hiç anlamıyorum yine sana o laf söyleyen kadınmı dr cnm
iyide bu çocuk antibiyotiğini almazsa iyleşemez ona bakarsan nil hasta olsada yiyo ama yeyince ateş yada hastalık kendiliğinden geçmiyoki nedemek yemeye başlayınca çıkarıcaz ben hiç bişey anlamadım
allah yardımcınız olsun cnm nediyeyim: inş düşer berra kuzumun ateşi ama antibiyotiği iyneyle yapsalar daha çabuk toparlardı eminim

funda cnm sen takılma kv ye boşver defne severek gittiğine göre sıkıntı yok demektir için rahat olsun

kater cnm nasıl antibiyotik vermiolar sadece serumla bile doyuyor ki insan neden bekletiyorlar anlamadım ama onlarında illa ki bir bildiği vardır di mi

fundam günaydın bencede sen kv takılma şekerim bak defne dediğin gibi öğretmeni sevmese gidermi cnm
aynen cnm
kv ye gitmez ki kv defneyi sever,defne ağlayarak her istediğini kv ye yaptırır ama buna rağmen gitmez
ama kreş öğretmenine gidiyor
mesela ilk başlarda ağlıyordu kreşe bırakırken ama artık ağlamıyor
ya da kreşten alırken ilk başlarda kv ye ağlayarak geliyordu artık ağlamadan gülerek geliyor

gunaydin kizlar katre ins cok kalmadan eve gecersiniz ins kisa surede toparlar

yasemin cok gecmis oksun cnm annen icin cok uzucu bir durumdur eminim allhim saglikla evine donmeyi nasip etsin ins bu cuma gunun hatrina

ayse akif cok sevindim ayaginin iui olmasina zamnla alisip kendiliginden yuruyecektir allhim tekrar yasatmasin ins

funda defnenin okulu qevdgi belli yoksa ogretmenine gidermiydi senin kucagindan senin icin rahat olsun cok da guzel imknlar sunmuslar sana fotograf kamera gbi daha neolsun dimi

gunaydin kizlar tkrardan hayirli cumalar herkese

funda buarda sen kreşin kamerasına neden cep telefonundan bağlanmıyorsun cnm... öyle daha rahat olur.ç şahsen ben olsam ilk anda bağlanırdım

sağol cnm amin inş.
herkese hayırlı cumalar buarada kızlar

Yok guldencim artik universite hastanesine geliyoruz dr farkli. Buradaki dr larda hemsireler de devlete gore cok daha iyi davranıyorlar. Ama sanki isi bilmiyormus gibiler cok degisik ya. Hemsireler falan cocuk hastanesinde daha tecrubeliydi sanki. Biseyler yedi antibiyotik vercez biz getirelim sediler yarim saattir bekliyorum. Gidip tekrar söyledim gecikti diye tmm siz alıp icirin dediler bu sefer de. Gel de sinir olma.
fundacim surup icmesinde. bi problem yok canim iciyor hepsini cok şükür

funda buarda sen kreşin kamerasına neden cep telefonundan bağlanmıyorsun cnm... öyle daha rahat olur.ç şahsen ben olsam ilk anda bağlanırdım
canım normalde tam gün öğrencilerine o imkanı sağlıyorlar ama ben çok telaşlı olunca benim içimi rahatlatmak için bana da bu imkanı sağladılar
bilgisayara bir program yükleniyor onun sayesinde bağlanıyorsun.herkese şifre veriliyor
pedofililere karşı önlem olarak o programla bağlanıyorsun

işte cnm bende diyorum ki böyle bir imkan varken bir an evvel faydalansan için daha rahat olmaz mı. sen telefonuna o program yüklesen diyorum yani. bi çok insan bu şekilde kreşleri takip ediyor.

günaydın ayşegül
katrem banada biraz bilmiyolarmış gibi geld cnm sonuçta serom olduğu için antibiyotik ola bilir ki helede iyne olsa daha çabuk toparlardı kuzum
ama biz özelde yattıkta ne oldu nilin ateşini sürekli ben ölçüyodum elimde ateş ölçerle nilin ateşi 38 oldu ilaç vermemiz lazım diye çağrdım bana hemşire 38 olmaması gerekiyo bizim ateşimiz dr öyle söyledi dedimde burun kıvırarak getirdi ilacı yani ben ilgilenmesem allah korusun belki tekrar havale geçire bilrdi nil düşün soğuk konpleksini bile ben yaptım yani allah aklı başında insanlarla karşılaştırsın hepimizi
vallaha yalan yok bazen kendi kendimin doktoru oluyorum: ve ben müdale ediorum nile..

Aynen katılıyorum guldenim. Ben de ates olceri almamisim yanima surekli hemsire cagirdim atesi var diye yoksa bakan yok. Aman rabbim muhtacc etmesin eksik de etmesin ne diyeyim.

Katreinur canim ins biran önce çıkarsınız berram iyu olsun da sen takılma hemşireler e ateş olcerini işte hemsirenin burda dursun ben olceyim de biz de unutmustuk hemşirenin kini almıştım onlar ilgilenmezler umurlarinda Mi
yasemin nasıl teyzenin durumu varmı haber canim Allahım ona da şifa versin inş tez zamanda
ayşe Akif çok sevindim kuzun yavaş yavaş toparlar ins
wavs canim size de geçmiş olsun songul un dün verdigi karışımı dene istersen geciriyormus öksürüğü
herkese hayirlu cumalar kizlar

ben o konuda şanslıydım
5 gün boyunca hemşireler de dr da çok ilgiliydi
ilk4 gün zaten her yarım saatte bir(gece de dahil) hemşireler ateş ölçmeye geldi
12 satte bir iğne ile antibiyotik verdiler
3 er saat arayla ateş düşürücü verildi
gece yatmadan fitil veriliyordu(şurup için uykudan uyandırmayalım diye)
ve hergün serum takılıyordu
biz şanslıydık ama sanırım özel hastane olmasından kaynaklı
inşallah siz de böyleleriyle karşılaşırsınız

zaten olması gereken tamda senin anlatığın gibi fundam bizim de özel hastaneydi ama malesef ben nezaman çğarsam ozaman geldiler hiç bişey istediğim gibi değildi allah hayırlı bilgili insanlarla karşılaştırsın:

nurayım günaydın cnm. drurum aynı beklemedeyiz teyzem uyutuluo şuan. 12 buçukta gösteriolarmış yoğun bakımdakileri. dünden beri halini bilen gören yok. bakalım görecekler bizimkliler hastanede.
songülün karışımı yazdım cnm akşama vermeyi deniycem bakalım çok karışık yaa midesi bulanabilir. deniycem yine de songülüm sağol cnm . elifim napıo nasıl

Hepinize hayirli cumalat arkadaslar
yasemincim cok gecmis olsun rabbim sifa verain insalla kardes candir annen icin cok zirdur eminum senin icinde yeyze anne yarisi

katreunur cnm gecmis ilsun insalla iyi oluvaktir kuzu
masalla kuzunun atese direnci yuksek vucuttaki mikroplarin olnesi icin 39 a kadar verilmemesinden yana artik tip ki mikroplar olup iyilesme hizli saglansin diye
ama antibiyotuk olayi anlamsiz olmus imkani yok cunku gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…