- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.181
amin cnm benimzaten olması gereken tamda senin anlatığın gibi fundam bizim de özel hastaneydi ama malesef ben nezaman çğarsam ozaman geldiler hiç bişey istediğim gibi değildi allah hayırlı bilgili insanlarla karşılaştırsın:
çok sağol cnm aminn. gerçekten insanın için çok zorbir imtihan. annemin içinin yandığını gözlerinden görebiliyorum o daha da acı. ama ayat böyle ve kaçınılmaz bir son var. rabbim herkese sağlık ve hayırlı ölüm versin. kimseyi kimseye muhtaç etmesin en önemlisi de bu sanırımHepinize hayirli cumalat arkadaslar
yasemincim cok gecmis olsun rabbim sifa verain insalla kardes candir annen icin cok zirdur eminum senin icinde yeyze anne yarisi
katreunur cnm gecmis ilsun insalla iyi oluvaktir kuzu
masalla kuzunun atese direnci yuksek vucuttaki mikroplarin olnesi icin 39 a kadar verilmemesinden yana artik tip ki mikroplar olup iyilesme hizli saglansin diye
ama antibiyotuk olayi anlamsiz olmus imkani yok cunku gecsin
İyiyim çok şükür canim elifle oyun yapmaya çalışıyorum ama bana sardı yagünaydın nurayımnasılsın bakalımmmm:
İyiyim canım çok sukur defnemde iyiymiş masallah kresi ogretnenini sevmesi çok güzelnuray cnm günaydın
elif nasıl?
Canim cok zor gerçekten Allah sabır versin annene teyzenin acısını göstermesin inşnurayım günaydın cnm. drurum aynı beklemedeyiz teyzem uyutuluo şuan. 12 buçukta gösteriolarmış yoğun bakımdakileri. dünden beri halini bilen gören yok. bakalım görecekler bizimkliler hastanede.
songülün karışımı yazdım cnm akşama vermeyi deniycem bakalım çok karışık yaa midesi bulanabilir. deniycem yine de songülüm sağol cnm . elifim napıo nasıl
canım ben basket potası aldım rana çok düşkün toplara çok seviyo baskeet topu diyerek oynuyo ama belli bi süre sonra seninle oynamak istiyo yani ne alırsan al tek başına oynamayacak illa seni de isteyecek haberin olsun :)Bi gittim geldim sayfalar akmis gitmis masallah kizlar cok hamaratsiniz parmaklar calisiyo.ama okumaya vaktim yok malesef firsat bulursam okurum.
Ayy ya ben erenle napicam bilemiyorum surekli pesimde elimde bezi camsili goruyo hemen istiyo oda silicekmis her isime karisiyo hicbi is yaptirmiyo ya yalniz oynamiyo hic kac gundur islerde birikti bugunde ben is yapmaya calistikca aynisini yapinca iyice sinirlerim bozuldu hakkaten ya giyindik artik bi markete gidip gelelim hava almis olurum dedim ciktik elimden ceke ceke beni parka goturdu cok komikya nereye gidicez oglum diyorum yolda bakiyo yola sonra hangi yoldansa devam ediyo ama dogruca parka goturdu bide uzaktan parki gorunce nasil seviniyo gittik kumda oynadi kaydiraktan kaydi tahteravani indirip kaldiriyo falan donustede milyoncuya ugradik hurc lazimdi erenin kucukleri icin dolabina koyucam aldik bide d.gunu icin yazi vardi parti susu gibi onu aldik ordan marketede ugradik markette ayranlari gormus ayaa ayaa diyo aldik artik eve gelince corbayla ayran icti uyudu bende kahve molasi verdim daha yemek yapicam ya.
Ereni oyaliycak oyuncak biliyosaniz soyleyin lutfen ya yada nasil oyalayabilirim biraz kendi oynasin basket potasi dusundum ama bilemedim boyuna gore yapsak oynarmi yada bowling seti oynamayi severmi acaba.
Puff hadi ben gideyim mutfak beni bekler.
komşunun kızını tv başında unutup gitmişlerse olacağı bu genelde böyle çocukları tv nin dibine kadar oturtup bırakıp gidiyolar ben tv yi yabana atamam rana çoğu şeyi ( benimle birlikte izleyip bana anlatıyo ) tv den öğrendi ve ben bunu yabana atamam onu tv ile baş başa bırakıp gitmedim hiç bir zaman ama tv sayesinde en basiti sek sek oynamayı öğrendi saatlerce onu tv ile baş başa bırakınca çocuk direk otizm olur zaten ki benim kızım da niloya dan başka hiç birşeye bakmıyo tv açık olsa da umrunda olmuyo genelde o tür çocuklar reklamlara bile hipnozite edilmiş gibi bakarlar arkadaşımın çocuğu öyle oldu ordan biliyorum ben de ama rana cümleleri kelilemeri gayet düzgün kuruyo ve ben de hep takipteyim zaten.. dün niloya çıktı yine birlikte izledik anne bak benekli (inek ) kaçıyo dedi. nereye kaçıyo annecim dedim dağa dedi :)kizlar tv cizgi film konusulunca aklima geldi paylascaktim dun sizinle unutmustum
komsumun kizindan.daha one bahsetmistim bizimkilerden9ay buyuk hala hic konusmuyor cok agresif heristedgini aglayarak yaptirio ogrenme konusunda basarisiz diye pedagoga goturduler
doktor asla tv seyretmiycek cizgi filmler egitici diye dusunmeyin masum degiller bu yas gruplarina demis egitici aktiviteler yapin kitaplar okuyun resimli dergileri anlatin ona sorun demis tv asla demis kizlar masal izlzmiyo acik bile olsa donup bakmaz ama izlese kapatirdim inanin cok zarrli paylasmak istedim
ah canım benim UYAP izin vermiyo siteyi açmaya telefondan açmaya çalışayım teyzesi işe başladı ilk maaşını aldı ne alayım diyodu diyeyim de niloyayı alsın :)kızlar yaseminime attım niloyayı sevenler için sizede atmak istedim
bakınız: ne buldum
http://www.cocukvebebek.com/311-niloya-oyuncaklari
kız yaşı da baya büyük ama niye böyle ihmal ettiler bu çocuğu anlamadım acaba ne kitabı almışlar öğrenirsen yaz buraya dacocuk gozluksuz hic gormuyor sadece onun icin bole zaten izlztmemesh gerekirdi dinlememisti konusmamasi yuzunden.gittiler tv asla deyince uygucaklarini soyledi bilniorum artik nekadar uygular ama daha dun gityiler zaten doktora donuste kitaplar almislar uycaklar gbi bakalim ins
ne zaman yattınız hastaneye hatırlamıyorum görmedim ne ara yazdın ya geçmiş olsun inşallah tez zamanda çıkarsınızInşallah wavssim dr yarin cikaririm demis inşallah çıkarız. Iyi mi ettik gelmekle bilmiyorum. Gelip gidip uysndiriyorlar kuzumu. Yanimizdski bebek sureklo agliyor. Yavrum sürekli sicrayarak uyaniyor
çok sevindim canım ya gelmiş geçmiş olsun anlatınca gözümün önünde canlandı ya normal insan bile alçıdan sonra hemen yürümek istemiyo normaldir böyle olmasıoncelikle hayirli cumalar,ogluma dua edenden allahim razi olsoun,kimseye cocugunun acisini gostermesin,dun sabah kalktim icimde bir sikinti var resmen bogazimi birisi sikiyordu gun boyu boyle surdu evet saat 16:00 resim cektiler oglumun bacagina ve 17:30 bakacak olan dr randevumuz vardi bu saat diliminde oldum oldum dirildim acaba nasil diye neyse dr bizi cagirdi girdik odaya resimlere bakti cok guzel hersey yolunda alciyi cikaricaz deyince sevincten gozlerimden yas geldi bu benim icin oglumun ikinci kez tekrar yurumesi gibi(1 ay alcidan sonra) neyse alciyi kestigi makine acayip ses cikartiyor ben bile urktum oglum cok agladi,su anda yurumek istemiyor kaslar tamamen gidik toparlamasi zaman alir dedi ustune gitmeyin cocuk kendini hazir hissetince yurur dedi,allahima skurler olsun bu gunlerde gecti benim icin cok sikintili stresli gunlerdi sonumuzu hayir eyle alahim
evet buldum kaçırmışım bi sayfayı çok geçmiş olsun canım tekrardanKizlar biz hastaneye geldik kalacaz bu gece. Berranin atesi uyuyunca tekrar yükseldi. Dusuremedim bi türlü. Burada hic olmazsa kontrol altında olur. Serum taktilar. Simdilik iyi gibi insallah sıkılip kalkmak istemez.
Wavsım geçmiş olsun çok şükür sadece peditus ile geçecek kadarmışYasmin cok gecmis olsun canim allahim sifa versin teyzene annen icinde zor bir durun
Ayseaktf sevindim canim oglunun alcisi cikms zamanlada yurur insallah allahim bidaha gostermsin
Nur berra da iyi olur insallah canim evde daha rahat edersnz
Nuray songulun verdgi tarifi icirmeye cesaretim yok acikcasi dunki sogan suyundan sonra bunu icirsem yine kusar eminim
Funda defne neguzel alisms krese
Bi dr a gittik geldk kizlar bogazi hafif kizark dedi peditus kullancaz sadece
Wavsım geçmiş olsun çok şükür sadece peditus ile geçecek kadarmış
wavvs geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?