2012 kasım bebekleri büyüyor..

amin cnm benim
ben sadece 1 hemşireye kızmıştım
o da burnundan ameliyat olmuş ve çocuk elini kolunu çarpar diye pek yaklaşmak istemiyordu.o dakendince haklıydı ama ben de haklıydım.ama o bile çok ilgiliydi

çok sağol cnm aminn. gerçekten insanın için çok zorbir imtihan. annemin içinin yandığını gözlerinden görebiliyorum o daha da acı. ama ayat böyle ve kaçınılmaz bir son var. rabbim herkese sağlık ve hayırlı ölüm versin. kimseyi kimseye muhtaç etmesin en önemlisi de bu sanırım

günaydın nurayımnasılsın bakalımmmm:
İyiyim çok şükür canim elifle oyun yapmaya çalışıyorum ama bana sardı ya
nuray cnm günaydın
elif nasıl?
İyiyim canım çok sukur defnemde iyiymiş masallah kresi ogretnenini sevmesi çok güzel
Canim cok zor gerçekten Allah sabır versin annene teyzenin acısını göstermesin inş

amin yaseminim allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten
babaannemin bi duası vardı hep allahım bana 3 gün yatak 4. gün toprak nasip etsin drdi ve öylede oldu hatta sadece 1 gün yattı babaannem allahım herkese öyle ölüm asip etsin:
oyyy elifimiyerim bennnn:

canım ben basket potası aldım rana çok düşkün toplara çok seviyo baskeet topu diyerek oynuyo ama belli bi süre sonra seninle oynamak istiyo yani ne alırsan al tek başına oynamayacak illa seni de isteyecek haberin olsun :)
komşunun kızını tv başında unutup gitmişlerse olacağı bu genelde böyle çocukları tv nin dibine kadar oturtup bırakıp gidiyolar ben tv yi yabana atamam rana çoğu şeyi ( benimle birlikte izleyip bana anlatıyo ) tv den öğrendi ve ben bunu yabana atamam onu tv ile baş başa bırakıp gitmedim hiç bir zaman ama tv sayesinde en basiti sek sek oynamayı öğrendi saatlerce onu tv ile baş başa bırakınca çocuk direk otizm olur zaten ki benim kızım da niloya dan başka hiç birşeye bakmıyo tv açık olsa da umrunda olmuyo genelde o tür çocuklar reklamlara bile hipnozite edilmiş gibi bakarlar arkadaşımın çocuğu öyle oldu ordan biliyorum ben de ama rana cümleleri kelilemeri gayet düzgün kuruyo ve ben de hep takipteyim zaten.. dün niloya çıktı yine birlikte izledik anne bak benekli (inek ) kaçıyo dedi. nereye kaçıyo annecim dedim dağa dedi :)
ha bu arada niloyayı izlemektense anlatmaya karar verdim nt mağazalarında niloya hikaye kitapları buldum arkadaşa sipariş verdim pazartesi elimde olacak inşallah varsa alma imkanınız elime geçtikten sonra detaylı anlatırım alırsınız kızlar

kız yaşı da baya büyük ama niye böyle ihmal ettiler bu çocuğu anlamadım acaba ne kitabı almışlar öğrenirsen yaz buraya da

Inşallah wavssim dr yarin cikaririm demis inşallah çıkarız. Iyi mi ettik gelmekle bilmiyorum. Gelip gidip uysndiriyorlar kuzumu. Yanimizdski bebek sureklo agliyor. Yavrum sürekli sicrayarak uyaniyor
ne zaman yattınız hastaneye hatırlamıyorum görmedim ne ara yazdın ya geçmiş olsun inşallah tez zamanda çıkarsınız

çok sevindim canım ya gelmiş geçmiş olsun anlatınca gözümün önünde canlandı ya normal insan bile alçıdan sonra hemen yürümek istemiyo normaldir böyle olması

Kizlar biz hastaneye geldik kalacaz bu gece. Berranin atesi uyuyunca tekrar yükseldi. Dusuremedim bi türlü. Burada hic olmazsa kontrol altında olur. Serum taktilar. Simdilik iyi gibi insallah sıkılip kalkmak istemez.
evet buldum kaçırmışım bi sayfayı çok geçmiş olsun canım tekrardan

Yasmin cok gecmis olsun canim allahim sifa versin teyzene annen icinde zor bir durun

Ayseaktf sevindim canim oglunun alcisi cikms zamanlada yurur insallah allahim bidaha gostermsin

Nur berra da iyi olur insallah canim evde daha rahat edersnz

Nuray songulun verdgi tarifi icirmeye cesaretim yok acikcasi dunki sogan suyundan sonra bunu icirsem yine kusar eminim

Funda defne neguzel alisms krese

Bi dr a gittik geldk kizlar bogazi hafif kizark dedi peditus kullancaz sadece

Wavsım geçmiş olsun çok şükür sadece peditus ile geçecek kadarmış

özcenanım bencede aldır teyzeye 39 tl cnm nilonun bebeğiymiş
wavsum sevindim citi bişey olmamasına cnm :
inş atlatıcak alpçik:
yaseminim nerdesin mailimede dönmedin meraktayım:

özcenanım sen tel olmuşmuydu watsap kullana biliyomuydun sanada ata bilirim nili istersen
beni yoksun cnm sen sabah girerdin genelde hadi fatmayla yazıştık ama betülüm sende yoksun gerçi sende yazdın dr nededi onu yazmadın ama

Kizlar biz ciktik çok şükür geldik evimize. Su an atesimiz yok insallah cikmaz bi daha. Eve gelince berra cok şaşırttı beni. Hastaneden cikarken damar yolunu cikardilar bastirdigimiz pamuk yapismis eline ondan huylandi. Eve gidince yikayalim dedim. Eve girer girmez ka ka (yika demek oluyo sanırım) diye direk banyoya götürdü beni. Ben unutmuştum bile cok şaşırdım. Biraz biseyler yedirip yatirdim simdi yatinca da bi kac gün önce yatakta sar sar makarayi oynamistik. Baktim elini cevirerek bisey anlatmaya çalışıyo cok zor anladim sar makarayi yapalim diyormus şok oldum. Bi kere yapmıştık oysa. Hafizasi güçleniyor bu bidigin sanırım:)

Hastanede korktu mj bilmiyorum uykusunda sürekli sicramaya başladı. Simdi de oldu bi kere. Korktugundan midir acaba kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…