2012 kasım bebekleri büyüyor..

at at bekliyorum kullanıyorum canım

Çok geçmiş olsun canım çok şükür gelmişsiniz evinize eve sıçrama korktuğundan olmuştur. beled suresini okursan biraz rahatlar Allahın izniyle

ozcnan aynen dedigin gbi cocugun bi oturtuodu 3saat hic kipirdamadan oturup izlipdu bize geldginde bize ona gittigimzde goruodum yerinden bile kalkmiodumasal in hareketliligi bile onu n dikkatini cekmiodu hayret ediodum ya cok uyardim yazik gozude bozuk izltmz boyle diodum dinlemiodu
sanirim isine geliodu baska bir cvp gelniodu aklimartik mmasal konustukca sarkilar soyledikce yapboelari yapip bitrdikce dikkatini cekti niye melike yapmio diye sorduuzuldgunu anlatti bende tv yuzunden bznce ilgilenmipsun hic dedim krese gonder bence dedin
baskaleida dedikce doktora gitti kres pnermis doktorda yazdirdilar yarim gun kitap hherhangi bisey canim oyle ozel bisey oneronermemis sen otur oku anlat ona sor demis yazik cok uzuluyorum haline

Güldeen bayıldım nile yaaa yanaklarını sık benim yerime noluur bi de böyle sıkıca kucakla :) maşallah subhanallah

ÇOK SEvindim cnm
geçmiş olsun bir daha ateşiniz çıkmaz inşallah
iğnelerin etkisinde kaldığından olabilir

katreinur gecmis olsun ins hemncik gecer gider akilli bidik gordunmu annesi o birden dillencek inanamicaksin soylediklerine
masalda pus seylere kaka derdi bazen hala dio :)

katreynurum etkilenmiştir büyük ihtimalle cnm merak etme inş konturol altına alınır berramın ateşi
özcenanım sağol cnm allahım korusnun hepsini.
ee ama bende isterim bizde tanıyalım rana kardeşimzi dimi he he:):)akşamada ranaya göster nili annesi
ayrıca gidince sıkı sıkı öpücem sen merak etme şekerimmmm

Hayırlı cumalar kızlar
Guldencım sabahtan gıremedım yoksa benım ısler fena aksıyo:) kalan ıslerı hallettım kızları yatırdım bıraz keyıf sımdı yemek haırlama zamanı:)
Yasmın teyzene cok gecmıs olsun Allah sıfa versın hasarsız atlatsın ıns cok uzuldum cnm
Katre cıkmıssınız tekrar gecmıs olsun ıns atlatmıstır kuzucuk masallah hafıza cok kuvvetlı bunlarda unutmuyolar bırseyı
Wavs sızede gecmıs olsun cnm ılerlemez ıns..
Ayseakıf cok sevındım alcı cıkmıs hersey dahada yoluna gırecek ıns nasıl rahatlamıssındır kımbılır..
Funda kv senı sınırlendırmenın yollarını arıyo herhalde takma cnm anlattıgına gore kres super ıyıkı gonderıyosun..
Aysegul o cocuk kac yasındaydı ya yazık ıns bundan sonra dıkkat ederlerde duzelır yavrucak..

hoşgeldin şekerim nasılsın bakalım ohhh bu akşam menüde ne var acba:)
nebileyim sabah girmeyince merak ettim:

annesi çalışıyo mu yoksa ev hanımımı hani çalışıyosa belki ilgilenemiyodur diye olmuştur diyecem ama ne bileyim çocuğu o hale getirinceye kadar hiç mi bişey yapmadılar inşallah düzelir diyelim artık

C
canım ben kreşten memnunum
daha iyi oluyor defne için
o yüzden kv ne derse desin ben sallamıyorum

hoşgeldin şekerim nasılsın bakalım ohhh bu akşam menüde ne var acba:)
nebileyim sabah girmeyince merak ettim:
Hosbuldum arkadasım ınan aklım burda oluyo ama bı gırersem tamam ee bıde nıdos hanım var tabı
Allahtan bu ara tel hıc umrunda degıl masallah dıyım gorunce baslıyodu almak ıcın sımdı koltukta falan kalmıs oluyo alıyo getırıyo bana anne alo al dıyo, kendı oyuncak telını ayırmıyo yanından bu ara:)
Yemekte pıde olucak ıns cnm ılk denıycem gıbı bısey hamurunu yaptım sımdı ıcını hazırlıycam bugun pratıge kactım:)

cnm amilyat olacakmış beyin amilyatı beyninden bi kemik alınıp göysüne koyulacakmış sonrada göysünden alınıp yeniden beynine koyulacakmış imza istemişler ama nezaman olacak bilmiorum:allah yardımcısı olsun..

Allah yardımcısı olsun ya durum cıddı desene
Ay ıns hersey yolunda gıder atlatırlar aılecek..

Tarıflık bı durum yok cnm su sut az sıvı yagla mayalı hamur yapıyosun( ustune surecegım yumurtanın akını da koydum) ıcınede ıstedıgın malzeme kıymalı peynırlı vs:)

sağol benicim deniyeyim bakalım ben bunu bi ara
kızlar ben kaçar iyi tatiller öpüorum herkesi telden hala giremiorum malesef kilitleniyo kadınlar kulüb ve tapatalkta yok offf off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…