- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.201
at at bekliyorum kullanıyorum canımözcenanım sen tel olmuşmuydu watsap kullana biliyomuydun sanada ata bilirim nili istersen
beni yoksun cnm sen sabah girerdin genelde hadi fatmayla yazıştık ama betülüm sende yoksun gerçi sende yazdın dr nededi onu yazmadın ama
Çok geçmiş olsun canım çok şükür gelmişsiniz evinize eve sıçrama korktuğundan olmuştur. beled suresini okursan biraz rahatlar Allahın izniyleKizlar biz ciktik çok şükür geldik evimize. Su an atesimiz yok insallah cikmaz bi daha. Eve gelince berra cok şaşırttı beni. Hastaneden cikarken damar yolunu cikardilar bastirdigimiz pamuk yapismis eline ondan huylandi. Eve gidince yikayalim dedim. Eve girer girmez ka ka (yika demek oluyo sanırım) diye direk banyoya götürdü beni. Ben unutmuştum bile cok şaşırdım. Biraz biseyler yedirip yatirdim simdi yatinca da bi kac gün önce yatakta sar sar makarayi oynamistik. Baktim elini cevirerek bisey anlatmaya çalışıyo cok zor anladim sar makarayi yapalim diyormus şok oldum. Bi kere yapmıştık oysa. Hafizasi güçleniyor bu bidigin sanırım:)
Hastanede korktu mj bilmiyorum uykusunda sürekli sicramaya başladı. Simdi de oldu bi kere. Korktugundan midir acaba kızlar
Cok sagol canim. Okuyayim inşallahÇok geçmiş olsun canım çok şükür gelmişsiniz evinize eve sıçrama korktuğundan olmuştur. beled suresini okursan biraz rahatlar Allahın izniyle
ÇOK SEvindim cnmKizlar biz ciktik çok şükür geldik evimize. Su an atesimiz yok insallah cikmaz bi daha. Eve gelince berra cok şaşırttı beni. Hastaneden cikarken damar yolunu cikardilar bastirdigimiz pamuk yapismis eline ondan huylandi. Eve gidince yikayalim dedim. Eve girer girmez ka ka (yika demek oluyo sanırım) diye direk banyoya götürdü beni. Ben unutmuştum bile cok şaşırdım. Biraz biseyler yedirip yatirdim simdi yatinca da bi kac gün önce yatakta sar sar makarayi oynamistik. Baktim elini cevirerek bisey anlatmaya çalışıyo cok zor anladim sar makarayi yapalim diyormus şok oldum. Bi kere yapmıştık oysa. Hafizasi güçleniyor bu bidigin sanırım:)
Hastanede korktu mj bilmiyorum uykusunda sürekli sicramaya başladı. Simdi de oldu bi kere. Korktugundan midir acaba kızlar
hoşgeldin şekerim nasılsın bakalım ohhh bu akşam menüde ne var acba:)Hayırlı cumalar kızlar
Guldencım sabahtan gıremedım yoksa benım ısler fena aksıyo
:) kalan ıslerı hallettım kızları yatırdım bıraz keyıf sımdı yemek haırlama zamanı:)
Yasmın teyzene cok gecmıs olsun Allah sıfa versın hasarsız atlatsın ıns cok uzuldum cnm
Katre cıkmıssınız tekrar gecmıs olsun ıns atlatmıstır kuzucuk masallah hafıza cok kuvvetlı bunlarda unutmuyolar bırseyı
Wavs sızede gecmıs olsun cnm ılerlemez ıns..
Ayseakıf cok sevındım alcı cıkmıs hersey dahada yoluna gırecek ıns nasıl rahatlamıssındır kımbılır..
Funda kv senı sınırlendırmenın yollarını arıyo herhalde takma cnm anlattıgına gore kres super ıyıkı gonderıyosun..
Aysegul o cocuk kac yasındaydı ya yazık ıns bundan sonra dıkkat ederlerde duzelır yavrucak..
ozcnan aynen dedigin gbi cocugun bi oturtuodu 3saat hic kipirdamadan oturup izlipdu bize geldginde bize ona gittigimzde goruodum yerinden bile kalkmiodumasal in hareketliligi bile onu n dikkatini cekmiodu hayret ediodum ya cok uyardim yazik gozude bozuk izltmz boyle diodum dinlemiodu
sanirim isine geliodu baska bir cvp gelniodu aklimartik mmasal konustukca sarkilar soyledikce yapboelari yapip bitrdikce dikkatini cekti niye melike yapmio diye sorduuzuldgunu anlatti bende tv yuzunden bznce ilgilenmipsun hic dedim krese gonder bence dedin
baskaleida dedikce doktora gitti kres pnermis doktorda yazdirdilar yarim gun kitap hherhangi bisey canim oyle ozel bisey oneronermemis sen otur oku anlat ona sor demis yazik cok uzuluyorum haline
canım ben kreşten memnunumHayırlı cumalar kızlar
Guldencım sabahtan gıremedım yoksa benım ısler fena aksıyo:) kalan ıslerı hallettım kızları yatırdım bıraz keyıf sımdı yemek haırlama zamanı:)
Yasmın teyzene cok gecmıs olsun Allah sıfa versın hasarsız atlatsın ıns cok uzuldum cnm
Katre cıkmıssınız tekrar gecmıs olsun ıns atlatmıstır kuzucuk masallah hafıza cok kuvvetlı bunlarda unutmuyolar bırseyı
Wavs sızede gecmıs olsun cnm ılerlemez ıns..
Ayseakıf cok sevındım alcı cıkmıs hersey dahada yoluna gırecek ıns nasıl rahatlamıssındır kımbılır..
Funda kv senı sınırlendırmenın yollarını arıyo herhalde takma cnm anlattıgına gore kres super ıyıkı gonderıyosun..
Aysegul o cocuk kac yasındaydı ya yazık ıns bundan sonra dıkkat ederlerde duzelır yavrucak..
Hosbuldum arkadasım ınan aklım burda oluyo ama bı gırersem tamam ee bıde nıdos hanım var tabıhoşgeldin şekerim nasılsın bakalım ohhh bu akşam menüde ne var acba:)
nebileyim sabah girmeyince merak ettim:
Allah yardımcısı olsun ya durum cıddı desenecnm amilyat olacakmış beyin amilyatı beyninden bi kemik alınıp göysüne koyulacakmış sonrada göysünden alınıp yeniden beynine koyulacakmış imza istemişler ama nezaman olacak bilmiorum:allah yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?