- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.221
Gule gule cnmsağol benicim deniyeyim bakalım ben bunu bi ara
kızlar ben kaçar iyi tatiller öpüorum herkesi telden hala giremiorum malesef kilitleniyo kadınlar kulüb ve tapatalkta yok offf off
Cok gecmis ilsun cnm iyi olmasna cok sevindim cokta akilliKizlar biz ciktik çok şükür geldik evimize. Su an atesimiz yok insallah cikmaz bi daha. Eve gelince berra cok şaşırttı beni. Hastaneden cikarken damar yolunu cikardilar bastirdigimiz pamuk yapismis eline ondan huylandi. Eve gidince yikayalim dedim. Eve girer girmez ka ka (yika demek oluyo sanırım) diye direk banyoya götürdü beni. Ben unutmuştum bile cok şaşırdım. Biraz biseyler yedirip yatirdim simdi yatinca da bi kac gün önce yatakta sar sar makarayi oynamistik. Baktim elini cevirerek bisey anlatmaya çalışıyo cok zor anladim sar makarayi yapalim diyormus şok oldum. Bi kere yapmıştık oysa. Hafizasi güçleniyor bu bidigin sanırım:)
Hastanede korktu mj bilmiyorum uykusunda sürekli sicramaya başladı. Simdi de oldu bi kere. Korktugundan midir acaba kızlar
Canim peditus vermis dr dmeek agir hir durum yok cok sevindumNur insallah berra hemen toparlar canim
Hastanedeki seslerden falan etkilenp sicryo olablr
Beni afiyet olsun canim neguzel hamarat kizlrin var
Canim peditus vermis dr dmeek agir hir durum yok cok sevindum
Kv ye ne oldu canım. Kv bakıyordu değil miSelam kızlar uzun zaman oldu giremıyorum nete gecmıse de bakamadım.
Annem geldı ceydaya bakıyo keyfımıze dıyecek yok. Benımde ceydanında keyfı yerınde. Hersey yolunda Allah a şükür.
allah korusun cnm. Kendini suçlama sen de insansın. Yorgun düştü n allahtan düşmüş ateşiGünaydın kızlar
Nuraycim geceyi sorma canim ömrümden ömür gittiyaslanmis olarak uyandim desem abartir miyim bilmiyorum. Gece 12 de yattim atesi yoktu. Sonra uyuyakalmisim 3 de berranin mizlamasiyla bi uyandım ki yaniyor cocuk ates 41 42. Anlatirken bile titriyorum. Sürekli kendimi sucladim nasil uyudum niye ates düşürücü vermedim niye uzerini giydirdim benim kadar salak anne yoktur diye kafayi yiycektim. Neyse hemen uzerini cikarip şurup verip duşa girdik. Eşimi kaldirdim acile mi gitsek diye. O da telaslanirdi ya bu sefer sakinlestirdi beni düşer birazdan diye. Saat 4 te hersey normale dönmüştü berra kosup oynamaya basladi ama o 1 saatte ben bittim
Cok gecmis olsun canim ama atesi cok fazla cikmis ya niye oyle olduki neyseki simdi iyiymis hastanedede kalmissiniz peki dr.ne demisti ilk gidince ben gecmisi tam okuyamadim yazmissindir ama.Hem kendini suclama canim sende insansin kac gundur neler yasamissindir kimbilir berranin atesi dusup neselendiginde nasil mutlu olmussundur kimbilir kiyamam onada yavrum ins.atesi bidaha cikmazda cocukda rahat eder perisan olmustur oda.Günaydın kızlar
Nuraycim geceyi sorma canim ömrümden ömür gittiyaslanmis olarak uyandim desem abartir miyim bilmiyorum. Gece 12 de yattim atesi yoktu. Sonra uyuyakalmisim 3 de berranin mizlamasiyla bi uyandım ki yaniyor cocuk ates 41 42. Anlatirken bile titriyorum. Sürekli kendimi sucladim nasil uyudum niye ates düşürücü vermedim niye uzerini giydirdim benim kadar salak anne yoktur diye kafayi yiycektim. Neyse hemen uzerini cikarip şurup verip duşa girdik. Eşimi kaldirdim acile mi gitsek diye. O da telaslanirdi ya bu sefer sakinlestirdi beni düşer birazdan diye. Saat 4 te hersey normale dönmüştü berra kosup oynamaya basladi ama o 1 saatte ben bittim
Günaydın kızlar
Wawscim gecmis olsun alpede neyseki onemli bisey degilmis ins.kisa surede bogazida iyilesir.
Ayseakif gozun aydin canim oglunun alcilari cikmis zamanlada tekrar yuruycektir uzulme onemli kismi atlattiniz artik.
Mdrcnn hersey yolundaymis canim cok sevindim annende gelmis ne guzel arada gir haber ver bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?