2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol benicim deniyeyim bakalım ben bunu bi ara
kızlar ben kaçar iyi tatiller öpüorum herkesi telden hala giremiorum malesef kilitleniyo kadınlar kulüb ve tapatalkta yok offf off
Gule gule cnm
Benım kızlar uyandı uc kısı yapıyoruz hamarat hatunlar:)
Dene cnm sen alasını yaparsın:)
Herkese ıyı hafta sonları kızlar habersız bırakmayın buraları...

ozcanan bizimkilerden 9ay buyuk cnm krese basladi bakalim 2gundur hic tv acmamaislar bugun bize getirdi kapattirdi ins duzelcek ev hanimi cnm oyuzden anlamiorum ilgiszlgini ay bide kiyamiorum gozluksuz gormuyo ona ragmen ilgisizdi tv izlememsini goz doktoruda soylemisti simdi yasitlarindan geri kalmasi onu uzdu toparlandi sagligi umrunda degilmis gbi iyi kadin ama vurdumduymaz mi desem rahatmi cahil mi beilemedim

beni bende yarin yapayim bari canim cekti :)
bgun bende mayali pogaca yapmistim yarin yine o tarifle pide yapayim ozamn

guldencim gorusurz iyi tayiller nili bol bol op

Cok gecmis ilsun cnm iyi olmasna cok sevindim cokta akilli
Aysegilde bize atmusti sar sad makarayi oginden beri aras yapiyor cok sevdi kuzum
dr kontrile cagirdimi cnm

Selam kızlar uzun zaman oldu giremıyorum nete gecmıse de bakamadım.
Annem geldı ceydaya bakıyo keyfımıze dıyecek yok. Benımde ceydanında keyfı yerınde. Hersey yolunda Allah a şükür.

Katreinur geceniz nasıl geçti kuzum nasıl ateslenmenistir ins
yasemin sende gir de yaz teyzenin nasıl
mdrcnn çok sevindim keyfinizin yerinde olmasina

Günaydın kızlar

Nuraycim geceyi sorma canim ömrümden ömür gitti yaslanmis olarak uyandim desem abartir miyim bilmiyorum. Gece 12 de yattim atesi yoktu. Sonra uyuyakalmisim 3 de berranin mizlamasiyla bi uyandım ki yaniyor cocuk ates 41 42. Anlatirken bile titriyorum. Sürekli kendimi sucladim nasil uyudum niye ates düşürücü vermedim niye uzerini giydirdim benim kadar salak anne yoktur diye kafayi yiycektim. Neyse hemen uzerini cikarip şurup verip duşa girdik. Eşimi kaldirdim acile mi gitsek diye. O da telaslanirdi ya bu sefer sakinlestirdi beni düşer birazdan diye. Saat 4 te hersey normale dönmüştü berra kosup oynamaya basladi ama o 1 saatte ben bittim

Selam kızlar uzun zaman oldu giremıyorum nete gecmıse de bakamadım.
Annem geldı ceydaya bakıyo keyfımıze dıyecek yok. Benımde ceydanında keyfı yerınde. Hersey yolunda Allah a şükür.
Kv ye ne oldu canım. Kv bakıyordu değil mi

P
allah korusun cnm. Kendini suçlama sen de insansın. Yorgun düştü n allahtan düşmüş ateşi

Cok gecmis olsun canim ama atesi cok fazla cikmis ya niye oyle olduki neyseki simdi iyiymis hastanedede kalmissiniz peki dr.ne demisti ilk gidince ben gecmisi tam okuyamadim yazmissindir ama.Hem kendini suclama canim sende insansin kac gundur neler yasamissindir kimbilir berranin atesi dusup neselendiginde nasil mutlu olmussundur kimbilir kiyamam onada yavrum ins.atesi bidaha cikmazda cocukda rahat eder perisan olmustur oda.

Fundacim sen nasilsin defne nasil kv.nin soylediklerini takma sakin o kotuluyosa kesin kres iyidir zaten
Birazda kiskaniyo tabi defne orda mutlu yemekte yiyyo oynuyo diye.defne krese biraz daha alissin bak bidaha kosarak gidicek.

Wawscim gecmis olsun alpede neyseki onemli bisey degilmis ins.kisa surede bogazida iyilesir.

Ayseakif gozun aydin canim oglunun alcilari cikmis zamanlada tekrar yuruycektir uzulme onemli kismi atlattiniz artik.

Mdrcnn hersey yolundaymis canim cok sevindim annende gelmis ne guzel arada gir haber ver bize.

Yasemincim teyzene cok cok gecmis olsun durumu baya ciddiymis ya ciddi bi ameliyat geciricek ins.en iyi sekilde atlatir ameliyati.habersiz birakma bizi canim.

Aysegul o komsunun durumu cok vahim ya ben cocuga hic bisey diyemem butun suc annede bizde tv izletiyoruz ama hepimiz bilincli izletiyoruz o kadinada pes artik ne diyim.

Ozcanan waws bende basket potasini merak ediyorum alicam bakalim tabi erenle yine beraberde oynariz babasiylada oynar ama en azindan arada bir kendide atmaya oynamaya calisir belki oda yeter.

Ne korku yasamissin canim ya cok gecmis olsun
Kendini suclama sende yoruldun haliyle uyumussun allahim korumus kuzumu
Canim sen hic fitil verdnmi ben 39 a yaklasnca fitil verdim hep

Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…