2012 kasım bebekleri büyüyor..

Fatma cnm şükür biz iyiyiz. Kv yi takmiyorum artık.
Eren in tirnagi nasıl oldu

Kızlar nasılsınız.
Nur berra nasil oldu?
Wavvs alp nasıl oldu?
Betül sen nasılsın, sonuç ne oldu
yasemin teyzen nasıl oldu?
Beni kızlar nasıl
ozcanan Rana nasıl
güldenim sen kıyafet buldun mu
Sibel sen ne durumdasin

Kızlar biz bu akşam kendi evimize geçtik çok şükür
defne kresteki düzene baya alışmış. Sabah kahvaltisini yaptı sonra oyun oynadik bol bol. 12 gibi aciktigini söyledi öğle yemeği yedi. 1 gibi uyudu. 4 de kalktı. Akşam yemeğini de yedi. Baya düzene girmiş. Normalde uyur sonra yemek yerdi.

Songül arası n doğum günü kutlu olsun şimdiden. Inşallah size hayırlı bir evlat olur. Sağlıklı huzurlu mutlu uzun bir ömrü olsun

Cnm kızların dedıgı gıbı kendını suclama sakın sende kac gundur cekıyosun berracıkla ıns daha ıyıdır sımdı..nıye bu kadar bunyesı zayıf kuzucugun anlamıyorum topıgın en hassas bebegı kıyamam ya ıns bu son olsun toparlasın bıran once..

Kızlar ıyıler cnm bugun dısarı cıktık bıraz aksam ustude pasta yaptık beraber ama nasıl sorma bırı pastaya krema surer oburu yumurta kırar cukulata sos karıstırır eglence curcuna tamamladık sonunda:) sonra ıkısı saklambac ve kovalamaca oynadılar bayılıyorum nıdanın bes bes dıye sayıp beyzanın pesınden kosmasına:))
Sevındım evınıze gecmenıze analı kızlı vakıt gecırırsınız bıraz..masallah defneye kres etkısını gosterıyo ne guzel cnm..

Bu aksam haberlerde izledim kizlat oksuruge bal kahve karisimi diyordu
Bal kahve ılk duydum cocuklarada verebılıyomuyuz acep?

Evet canm agir deglms ateste olmayinca pedtus kullan dedi
Gecmıs olsun cnm cıddı bıseyı yokmus Allahtan pasanın..

Selam kızlar uzun zaman oldu giremıyorum nete gecmıse de bakamadım.
Annem geldı ceydaya bakıyo keyfımıze dıyecek yok. Benımde ceydanında keyfı yerınde. Hersey yolunda Allah a şükür.
Cok sevındım sızın adınıza bende merak ettım artık annen mı bakıcak ceydaya?

Aras pasa dogum gunun kutlu olsun daha nıce yaslara
Annene babana cevrene hayırlı evlat olursun ıns tatlı bıdık..ablanla da omur boyu bırbırınızden ayrılmayın

Kızlar baska kıme yazıcaktım unuttum
Yasemınden haber alan gelısmelerı yazsın lutfen..
Fatma benım fıkrım yok erkek oyuncaklarıyla ılgılı:) ıns pota yı sever oynar bıraz.. Tabı kendısı oynaması ıcın benım fıkrım kardes:) kardesı olunca ıkısı oynuyolar:) saka bıyana ne kadar oyuncak olursa olsun yınede anneyı yanında ıstıyorlar bu gercek..

gunaydin iyi hafta sonlari herkese
aras pasaya mutlu yillar songulcum
defnenin duzene girnesine cok sevinfim cnm uzuluyordum onun o haline kvdeyken icimiz rahatladi
mudrcann hosgeldin canim annenin gelemsine cok sevindim artik hep omu bakicak ceydaya kv ye noldu
fatma kendi kendine oynamayi sevmiosa naparsan yap seni ister yanina ama dene tum oyuncaklari yinede istersen
katrenur gecmis olsun tekraradan kendini suclama olmustur istemeden sende yorgunsun allhtan bisey olmamis gerisini.bosver simdi nasil berra

bize gelince masal anane asigi durup durup tel getiro alo ac anane ara donuscam dio:)
gun icinde kac kez annemi ariyorum artik:)

Funda alp tugra daha iyi ama oksuruk gecmedi surup veriyorum bakalim oda gecer insallah
Neguzel defne alsmis duzene

Beni neguzel kizlarla pasta falan yapiyosun mutfakkarsmyomu biraz daglmasna razyim ama alp tugra daha berbat yapar heraldr hic cesaret edemyorum oyuzdrn birlikte bisey yapmaya

Herkese iyi pazarlar kizlar umarim keyifler iyidir biz dun aksam kulturparka gittik esim calistigi icin mecbur aksam gidebildik eren uzaktan lunaparkin isiklarini gorunce bile cok sevindi kalabalik degildi biraktik ereni gezdi durdu keyfince tam cikicakkende yagmur basladi geldik eve saat 8bucuga dogru eren arabada sizdi kaldi ogle uykusuda yapmamisti yavrum eve gidince hemen yatirdim hic uyanmadi.
Bugunde bursa zooya gittik
hayvanat bahcesine ordada kosturdu eglendi hayvanlara bakti zaten cok seviyo hatta bi ara citlerden iceri girmeye calisti kuslarida gorunce zor tuttuk.sabahta erken uyandigi icin arabada yine uyuyakaldi gelirken pazarada ugradik babamiz aldi geldi ne lazimsa ama eve gelince arabadan inerken eren uyandi kapidan ereni biraktim kos annecim kayyunun yanina besigine git yat sut getircem dedim gitti yatti bende arkadan sut isitip goturdum ciktim odadan ama uykusuda acilmis biraz uyumak istemedi simdi ayagimda salliyorum bakalim ins.uyur.

Merhaba kizlar ,iki gundu4beri giremedim telimim sarj yerimde temas sorunu vardi durtedirte soketi kirildi
telsiz kendim cok boslukta hissediyorum
PASAMIN DOGUMGUNUNU KUtlayan heekeze cok tesekkur ederim bu sene buyik kutlama yapmadil vakat keyifli birdogungunuydu arasi iyun parkina goturduk istedigi herseye bindi ordan avmeye atlara bindi hepmiz birer hediye aldik ablamiz dahil sonra pastamizi kaptik evde pasammumlarida ufledi suanda alunanlarla mesgul
gecen yil amcasi 3 katli otoparlk almisti onudacikardim erkek annelerine duyrulurfs inanilmaz sevdi
bizde haberler ole
canim oglum iyiki dogmus iyiki bizimle.....

Katreunyr cnm ya cok gecmisolsun nasilda yukselmis bebegi,im atesi simdi nasil cok korkmussum canim ama cok yorgundun sende kendini suclama

Bal kahve ılk duydum cocuklarada verebılıyomuyuz acep?

Gecmıs olsun cnm cıddı bıseyı yokmus Allahtan pasanın..

Cok sevındım sızın adınıza bende merak ettım artık annen mı bakıcak ceydaya?
Evetevet canimcocuklar icin dedi balkahveyi oksuruk surububalgam sokturucu asla dedi adinida unuttum profun

Karısmazmı cnm karısıyo ama bırazda kontrollu yapıyorum yoksa ıcınden cıkamam:) mesela yumurtayı catlatıp elıne verıyorum kırıyolar sekerı unu bardaga koyuyorum onlar dokuyo karıstırıyolar falan hem bıraz degısık vakıt gecırıyoruz..album yapabılsem foto koyucam bızım evın hallerını:) ama olmuyor ısın ılgıncı burayada yuklenmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…