- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.241
Cnm kızların dedıgı gıbı kendını suclama sakın sende kac gundur cekıyosun berracıklaGünaydın kızlar
Nuraycim geceyi sorma canim ömrümden ömür gittiyaslanmis olarak uyandim desem abartir miyim bilmiyorum. Gece 12 de yattim atesi yoktu. Sonra uyuyakalmisim 3 de berranin mizlamasiyla bi uyandım ki yaniyor cocuk ates 41 42. Anlatirken bile titriyorum. Sürekli kendimi sucladim nasil uyudum niye ates düşürücü vermedim niye uzerini giydirdim benim kadar salak anne yoktur diye kafayi yiycektim. Neyse hemen uzerini cikarip şurup verip duşa girdik. Eşimi kaldirdim acile mi gitsek diye. O da telaslanirdi ya bu sefer sakinlestirdi beni düşer birazdan diye. Saat 4 te hersey normale dönmüştü berra kosup oynamaya basladi ama o 1 saatte ben bittim
Kızlar ıyıler cnm bugun dısarı cıktık bıraz aksam ustude pasta yaptık beraber ama nasıl sorma bırı pastaya krema surer oburu yumurta kırar cukulata sos karıstırır eglence curcuna tamamladık sonunda:) sonra ıkısı saklambac ve kovalamaca oynadılar bayılıyorum nıdanın bes bes dıye sayıp beyzanın pesınden kosmasına:))Kızlar nasılsınız.
Nur berra nasil oldu?
Wavvs alp nasıl oldu?
Betül sen nasılsın, sonuç ne oldu
yasemin teyzen nasıl oldu?
Beni kızlar nasıl
ozcanan Rana nasıl
güldenim sen kıyafet buldun mu
Sibel sen ne durumdasin
Bal kahve ılk duydum cocuklarada verebılıyomuyuz acep?Bu aksam haberlerde izledim kizlat oksuruge bal kahve karisimi diyordu
Gecmıs olsun cnm cıddı bıseyı yokmus Allahtan pasanın..Evet canm agir deglms ateste olmayinca pedtus kullan dedi
Cok sevındım sızın adınıza bende merak ettım artık annen mı bakıcak ceydaya?Selam kızlar uzun zaman oldu giremıyorum nete gecmıse de bakamadım.
Annem geldı ceydaya bakıyo keyfımıze dıyecek yok. Benımde ceydanında keyfı yerınde. Hersey yolunda Allah a şükür.
Evetevet canimcocuklar icin dedi balkahveyi oksuruk surububalgam sokturucu asla dedi adinida unuttum profunBal kahve ılk duydum cocuklarada verebılıyomuyuz acep?
Gecmıs olsun cnm cıddı bıseyı yokmus Allahtan pasanın..
Cok sevındım sızın adınıza bende merak ettım artık annen mı bakıcak ceydaya?
Eee nsil guzl bir habee boyle cnm kv nerelerdeSelam kızlar uzun zaman oldu giremıyorum nete gecmıse de bakamadım.
Annem geldı ceydaya bakıyo keyfımıze dıyecek yok. Benımde ceydanında keyfı yerınde. Hersey yolunda Allah a şükür.
Simdinasil oldu canimEvet canm agir deglms ateste olmayinca pedtus kullan dedi
Karısmazmı cnm karısıyo ama bırazda kontrollu yapıyorum yoksa ıcınden cıkamam:) mesela yumurtayı catlatıp elıne verıyorum kırıyolar sekerı unu bardaga koyuyorum onlar dokuyo karıstırıyolar falan hem bıraz degısık vakıt gecırıyoruz..album yapabılsem foto koyucam bızım evın hallerını:) ama olmuyor ısın ılgıncı burayada yuklenmıyor..Funda alp tugra daha iyi ama oksuruk gecmedi surup veriyorum bakalim oda gecer insallah
Neguzel defne alsmis duzene
Beni neguzel kizlarla pasta falan yapiyosun mutfakkarsmyomu biraz daglmasna razyim ama alp tugra daha berbat yapar heraldr hic cesaret edemyorum oyuzdrn birlikte bisey yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?