- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.261
Oh ne guzel ıkı gundur keyıflı vakıt gecırmıssınız, bızde bugun hayvanlardaydık nıda da hıc korkmuyo urkmuyo tavsanı elınde bı tutusu var severken canını alıcak nerdeyse:) papaganı elıne alıyo buyuk cocuklar bızımkıde hemen yanlarına kolunu acıyo bana dıye tuttuda bıraz:)Herkese iyi pazarlar kizlar umarim keyifler iyidir biz dun aksam kulturparka gittik esim calistigi icin mecbur aksam gidebildik eren uzaktan lunaparkin isiklarini gorunce bile cok sevindi kalabalik degildi biraktik ereni gezdi durdu keyfince tam cikicakkende yagmur basladi geldik eve saat 8bucuga dogru eren arabada sizdi kaldi ogle uykusuda yapmamisti yavrum eve gidince hemen yatirdim hic uyanmadi.
Bugunde bursa zooya gittik
hayvanat bahcesine ordada kosturdu eglendi hayvanlara bakti zaten cok seviyo hatta bi ara citlerden iceri girmeye calisti kuslarida gorunce zor tuttuk.sabahta erken uyandigi icin arabada yine uyuyakaldi gelirken pazarada ugradik babamiz aldi geldi ne lazimsa ama eve gelince arabadan inerken eren uyandi kapidan ereni biraktim kos annecim kayyunun yanina besigine git yat sut getircem dedim gitti yatti bende arkadan sut isitip goturdum ciktim odadan ama uykusuda acilmis biraz uyumak istemedi simdi ayagimda salliyorum bakalim ins.uyur.
Yaaa yuklensin amaKarısmazmı cnm karısıyo ama bırazda kontrollu yapıyorum yoksa ıcınden cıkamam:) mesela yumurtayı catlatıp elıne verıyorum kırıyolar sekerı unu bardaga koyuyorum onlar dokuyo karıstırıyolar falan hem bıraz degısık vakıt gecırıyoruz..album yapabılsem foto koyucam bızım evın hallerını:) ama olmuyor ısın ılgıncı burayada yuklenmıyor..
Gecmıs olsun telsız kalmak zor olur yaa tamırdemı sımdı cabuk yapılır ıns..Merhaba kizlar ,iki gundu4beri giremedim telimim sarj yerimde temas sorunu vardi durtedirte soketi kirildi
telsiz kendim cok boslukta hissediyorum
PASAMIN DOGUMGUNUNU KUtlayan heekeze cok tesekkur ederim bu sene buyik kutlama yapmadil vakat keyifli birdogungunuydu arasi iyun parkina goturduk istedigi herseye bindi ordan avmeye atlara bindi hepmiz birer hediye aldik ablamiz dahil sonra pastamizi kaptik evde pasammumlarida ufledi suanda alunanlarla mesgul
gecen yil amcasi 3 katli otoparlk almisti onudacikardim erkek annelerine duyrulurfs inanilmaz sevdi
bizde haberler ole
canim oglum iyiki dogmus iyiki bizimle.....
Burdamısın cnm merhabaYaaa yuklensin ama
Ben varım:)Aman kimsede yokkkk
Hayir malesef bugun pazar daha yarin verilcek garntiyeGecmıs olsun telsız kalmak zor olur yaa tamırdemı sımdı cabuk yapılır ıns..
Gununuz guzel gecmıs sevındım cnm oh cekırdek aılecek:)
Cuma da bızım bız ne yapıcaz bakalım.....
Evet evet burdayum bende seni goremiyorim amagecennurayda yukleyemedi bana gindrdi yuklendi anlamdim gittiBurdamısın cnm merhaba
Yuklenmıyo ya anlamadım gıttı
Oysakı cok kolay yuklenıyordu buraya
Iste bu superBen varım:)
Gızlıyız gızlıEvet evet burdayum bende seni goremiyorim amagecennurayda yukleyemedi bana gindrdi yuklendi anlamdim gitti
Dusunup duruyorum hıcbır plan yokHayir malesef bugun pazar daha yarin verilcek garntiye
Sizinplan nedir cumaya
Ay iste arda kalmak cok kotu baya karisik durumlr desene ay aras bu ara hep mum ufleme modundaDusunup duruyorum hıcbır plan yok
Persembe kv deler gelıyo o gunun aksamı mı gıderız oraya yada gec gelırlerse cuma mı gıderız bılmıyorum
Kımseyı cagırmakta ıstemıyorum ama gelen olursa dıye hazırda bıseylerde bulundurmak lazımkarısık yanı:)
Aaa evet dogru onunkumide ben yuklrmistimGızlıyız gızlı
Sorun var galıba fatmada yukleyememıstı
Ay yerım onun kusen kollarını ben artık koca adam oluyo annesı koskoca ıkı yıl bıttı:) hergun bısey ogrenıyolar bızımkıde kızınca ses tonu degısıyo kalınlasıyo bı anne deyısı var sorma:)Ay iste arda kalmak cok kotu baya karisik durumlr desene ay aras bu ara hep mum ufleme modunda
Bi4de kusmeyi ogrendi kollarida kapatiyor cok komik
Hahah kiziyor demek bizimkide duymayinca yapiyor:)Ay yerım onun kusen kollarını ben artık koca adam oluyo annesı koskoca ıkı yıl bıttı:) hergun bısey ogrenıyolar bızımkıde kızınca ses tonu degısıyo kalınlasıyo bı anne deyısı var sorma:)
Evet ya su haftayı atlatayım hayırlısıyla ıns..
Yarında ıkı yas kontrolumuz var sız gıdecekmısınız?
Evet hatırladım gıtmıstınız, bızım motorık gelısımlere bakılıyor temel yapması gereken bıseyler oluyo onları yapabılıyomu ona bakıyolar, konusması nasıl cumle kuruyomu onları soruyo genel muayene yapıyo boy kılo falan beyzanında dort yas kontrolu var onu unutmusuz eve mektup geldı kontrole gıdın dıye:) yarın baya kalıcaz anlasılan beyzaya ıdrar tahlılıde ıstedı yarın goturcez:) dort yasta onuda yapıyolarmıs.. Bakalım yarın neler yapıcaz anlatırım gelınce:)Hahah kiziyor demek bizimkide duymayinca yapiyor:)
Canim biz 3 hafta once gittik iki ay sonra yine kontro
Uvar ozaman kan tahliilleri yapipcak asilri tutmusmu diye bakilcak
Buhaftada asi icin saglikocag8ndan ararlar saniyorum
Sizin iki ys kontrolunde neler oluyor
Demek ayni sekilde yapiliyor bbiz her gidisikoxde ayinin gerektirdigi seylwri soruyor arasi gozlemliyor sonra fizikselmuayneEvet hatırladım gıtmıstınız, bızım motorık gelısımlere bakılıyor temel yapması gereken bıseyler oluyo onları yapabılıyomu ona bakıyolar, konusması nasıl cumle kuruyomu onları soruyo genel muayene yapıyo boy kılo falan beyzanında dort yas kontrolu var onu unutmusuz eve mektup geldı kontrole gıdın dıye:) yarın baya kalıcaz anlasılan beyzaya ıdrar tahlılıde ıstedı yarın goturcez:) dort yasta onuda yapıyolarmıs.. Bakalım yarın neler yapıcaz anlatırım gelınce:)
Evet cnm genelde aynı demek..Demek ayni sekilde yapiliyor bbiz her gidisikoxde ayinin gerektirdigi seylwri soruyor arasi gozlemliyor sonra fizikselmuayne
Aramlari ne kdar guzel bizi ancak asi icin ararlar okadar Ne guzel beyzninda hala devammis
Aa nasil guzelEvet cnm genelde aynı demek..
Burda 18 yasına kadar kontrol var her sene:)
Dun ayırttık bıletlerını ayın 7 sı gelıyolar ıns..Aa nasil guzel
Annenler ne zaman gekiyorlar
Ecok az kalmis ilk dfami geliyorlarDun ayırttık bıletlerını ayın 7 sı gelıyolar ıns..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?