2012 kasım bebekleri büyüyor..

Oh ne guzel ıkı gundur keyıflı vakıt gecırmıssınız, bızde bugun hayvanlardaydık nıda da hıc korkmuyo urkmuyo tavsanı elınde bı tutusu var severken canını alıcak nerdeyse:) papaganı elıne alıyo buyuk cocuklar bızımkıde hemen yanlarına kolunu acıyo bana dıye tuttuda bıraz:)
Gelınce banyo sonra trt de cızgı sınema vardı onu ızledık beraber yenı yattılar baya yorucu bı gundu..

Yaaa yuklensin ama

Gecmıs olsun telsız kalmak zor olur yaa tamırdemı sımdı cabuk yapılır ıns..
Gununuz guzel gecmıs sevındım cnm oh cekırdek aılecek:)
Cuma da bızım bız ne yapıcaz bakalım.....

Hayir malesef bugun pazar daha yarin verilcek garntiye
Sizinplan nedir cumaya
Dusunup duruyorum hıcbır plan yok
Persembe kv deler gelıyo o gunun aksamı mı gıderız oraya yada gec gelırlerse cuma mı gıderız bılmıyorum
Kımseyı cagırmakta ıstemıyorum ama gelen olursa dıye hazırda bıseylerde bulundurmak lazım karısık yanı:)

Ay iste arda kalmak cok kotu baya karisik durumlr desene ay aras bu ara hep mum ufleme modunda
Bi4de kusmeyi ogrendi kollarida kapatiyor cok komik

Ay iste arda kalmak cok kotu baya karisik durumlr desene ay aras bu ara hep mum ufleme modunda
Bi4de kusmeyi ogrendi kollarida kapatiyor cok komik
Ay yerım onun kusen kollarını ben artık koca adam oluyo annesı koskoca ıkı yıl bıttı:) hergun bısey ogrenıyolar bızımkıde kızınca ses tonu degısıyo kalınlasıyo bı anne deyısı var sorma:)
Evet ya su haftayı atlatayım hayırlısıyla ıns..
Yarında ıkı yas kontrolumuz var sız gıdecekmısınız?

Hahah kiziyor demek bizimkide duymayinca yapiyor:)
Canim biz 3 hafta once gittik iki ay sonra yine kontro
Uvar ozaman kan tahliilleri yapipcak asilri tutmusmu diye bakilcak
Buhaftada asi icin saglikocag8ndan ararlar saniyorum
Sizin iki ys kontrolunde neler oluyor

Evet hatırladım gıtmıstınız, bızım motorık gelısımlere bakılıyor temel yapması gereken bıseyler oluyo onları yapabılıyomu ona bakıyolar, konusması nasıl cumle kuruyomu onları soruyo genel muayene yapıyo boy kılo falan beyzanında dort yas kontrolu var onu unutmusuz eve mektup geldı kontrole gıdın dıye:) yarın baya kalıcaz anlasılan beyzaya ıdrar tahlılıde ıstedı yarın goturcez:) dort yasta onuda yapıyolarmıs.. Bakalım yarın neler yapıcaz anlatırım gelınce:)

Demek ayni sekilde yapiliyor bbiz her gidisikoxde ayinin gerektirdigi seylwri soruyor arasi gozlemliyor sonra fizikselmuayne
Aramlari ne kdar guzel bizi ancak asi icin ararlar okadar Ne guzel beyzninda hala devammis

Demek ayni sekilde yapiliyor bbiz her gidisikoxde ayinin gerektirdigi seylwri soruyor arasi gozlemliyor sonra fizikselmuayne
Aramlari ne kdar guzel bizi ancak asi icin ararlar okadar Ne guzel beyzninda hala devammis
Evet cnm genelde aynı demek..
Burda 18 yasına kadar kontrol var her sene:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…