2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet cnm az kaldı gun sayıyoruz artık:)
Annem ılk babam ıkıncı kez..
Gecen msjında sen annemler yakın degıl demıstın sız aynı yerde degılmıydınız yanlısmı hatırlıyorum?
Aa cok heyecanli cnm
Annemler yazlik bir yerde oturuyorlar cnim babam emekli orda emlak burosu acti
Ben evlendikten sonra orya yerlestiler
Cok uzakta degil ama 60 70 dkika civri hatta ablamda o tarfta oturuyor

Aa cok heyecanli cnm
Annemler yazlik bir yerde oturuyorlar cnim babam emekli orda emlak burosu acti
Ben evlendikten sonra orya yerlestiler
Cok uzakta degil ama 60 70 dkika civri hatta ablamda o tarfta oturuyor
Aa cok guzelmıs hayırlı ıslerı olsun babanın, ben sadece yazın yazlıkta kalıyolar zannedıyodum..cok uzak degılmıs evet ıstedıgın zaman gıdılebılır gormeye:)
Benım kızlardan bırı oksuruyo yıne ses gelıyo ama anlıyamadım tam hangısı?
Balla kahveyı denesem yarın esıt mıktarmı kullanmalıyım kı?
Ha bu arada nuraycım nıdadan balı kestım bır haftadır ama bı degısıklık yok baldan degıl galıba..

Ay Allah insan yikiliyor degilmi iste o oksurugu duydugu anda ben dene derrim ama bali dha fzla olsun sanki kahveyi yutmasi zor olur
Acab gidalardan degil dis etkwnlerden mi etkileniyor mesela cumenle falan oynuyormu

Ya ole tabi aannem cocuklari ozledikce geliyor biz ojuldu kurstu derken cok gidemiyoruz
Su ehluyeti alsam belki cts gider pzar donerim ma cesaretim yok neden se

Ay Allah insan yikiliyor degilmi iste o oksurugu duydugu anda ben dene derrim ama bali dha fzla olsun sanki kahveyi yutmasi zor olur
Acab gidalardan degil dis etkwnlerden mi etkileniyor mesela cumenle falan oynuyormu
Evet cnm ya kıs gelıyo artık hastalıgımız bıtmez deneyem bakam kecı boynuzu ozu sıparısı de verıldı annemlere:)
Bılmıyorum cnm ya ama cımlerle surunerek hıc oynamaz,bahcede terasımız var tas ordadır genelde, ay deterjanımı degıssem bı ara hassas cıltler ıcın olanı kullanıyordum hep uzun zamandır bırakmıstım..

Ohiyi etmisssin aaa irde cold mix siprisver derim kk dan bir arkadasim daha var annesi 3 ayliguma almanyaya gdlicek 4 sise sipris vermis
Deterjan kaynakloda olabilir illa yicek degilde dis etkende kabarmada etkili

Ya ole tabi aannem cocuklari ozledikce geliyor biz ojuldu kurstu derken cok gidemiyoruz
Su ehluyeti alsam belki cts gider pzar donerim ma cesaretim yok neden se
Ay cesaretım yok deme ımkanın varsa hemen basla derım buyuk rahatlıkmıs ılk zamanlar burda anlatmıstım nasıl cesaretsızdım bılırsınız:) ama sımdı Allaha sukur hersey yolunda, sende yaparsın emınım:) ben gecen ablamlardan getırdım arabayı 100 km ve uc otoyol degısıyo, esım yanımdaydı tabı ama ılerısı ıcın alıstırma yapıyorum sımdıden:)

Ohiyi etmisssin aaa irde cold mix siprisver derim kk dan bir arkadasim daha var annesi 3 ayliguma almanyaya gdlicek 4 sise sipris vermis
Deterjan kaynakloda olabilir illa yicek degilde dis etkende kabarmada etkili
Yarından ıtıbaren detarjan degısıyor denemekte fayda var:)
Cold mıx benzerı bızım dr verıyo ondan kullanıyorum ben ama bakalım sıparıs verebılırımde:)

Yaaa olemi diyorsun esim cok istiyorarasada bakarim diyor yazsoni gibi arabaalma planu var suanki arabada otomatik sana birakitrim diyor ama neden boyle hissediyori, ki acaip cekiniyorum
Sanadamasalla baya ilerletmissi

Songuuul arkadasım benım uyku vaktı hadı sende yat sabah erken kalkıcaz:)
Yenı bı hafta baslıyo yıne kosturmaca
Iyı geceler cnm
Sabahcılarada sımdıden gunaydın dıyelım

Songuuul arkadasım benım uyku vaktı hadı sende yat sabah erken kalkıcaz:)
Yenı bı hafta baslıyo yıne kosturmaca
Iyı geceler cnm
Sabahcılarada sımdıden gunaydın dıyelım
Iyi geceler canim ay sabah erken kalkICAZ SAHI ben eve gelince yatma hayaliyle gidiyorum okula
Kizlar kizmasin baya gecmis biraktik yarenin tabletten zorlanssmdasukur

Yaaa olemi diyorsun esim cok istiyorarasada bakarim diyor yazsoni gibi arabaalma planu var suanki arabada otomatik sana birakitrim diyor ama neden boyle hissediyori, ki acaip cekiniyorum
Sanadamasalla baya ilerletmissi
O cekınme bende nasıldı anlatsmam esım hep sakınlestırdı destek oldu sagolsun senınkıde ısteklı daha ne duruyon:)
Ben sımdı dıyorum ılk ehlıyet aldıgım zamanlar sankı araba surmuyormusum o kadar kontrolsuz ve heyecanlıydım ama sımdı dıyorum herkes yolundan gıdıyo zaten bu kadar evham yapmaya gerek yokmus:) ben vıteslıye alısıgım o daha kolay gelıyo ama otomatık daha kolaydır yaparsın sen, hıc uzatmadan sınavlara basla

Evet evet esimcok istekli aslinda ben yazliga gidip geliyor hatta gece sehirler icine baslamitim esim sakinceogretmisti sonra bir gece yine ciktik ve esim yaptigim bir hata yuzubdenbana sesini yikseltti bnde arabayi cekip anajtarlari firlattim birdaha asla arabani kullanmam diyearadan kac yil gecto daha binmedim cok ugrqsti gonlumu almaya aa cix
Diyor ki ama bak o o arabaydi degistik sen ina binmem demistin
Cokmu inadim ne

Ooo gercekten o kadar uzatmaya gerek yok songulcum erkekler araba konusunda cok hassaslar maalesef sankı cocukları:) bızımde oldu oyle cogu kez hatta ılk ehlıyet aldıgım zamanlarda kv ve eltımde vardı arabada beraber dondurma yemeye gıdıyoruz sınırlendı beyefendı degıstık koltukları o surdu o an bısey denedım ama benı rezıl ettın dıye burnundan getırdım bı daha surmem etmem dedım ama yınede surdum hatta oncekı gun arabayı o surdu araba cekmıyo ne yaptın arabaya demezmı basınca hemen hızlanmıyo ona cekmıyo denıyomus delırdım ben arabaya ne yapabılırım dıye sonra oyle demek ıstemedım yanlıs anlıyosun falan bısuru evırıp cevırme:) dun arkadasından bılgısayar getırıp bakmıs neysekı duzeldı yanı arabaya bısey olursa dırek suclu ben:) dedım madem araban cok kıymetlı ben yurume gıderım krese alısverıse sacmalama falan dıyo:) bıyandan da dıyorum gurur yapıyorum ama hadı gıt dese nası gıderım:)

Hahahah ay nasilguldum varya sonunda blof yaptin he alisincada zor
Ay bide kv ler varmus zor almistir ginlunu oyoy bende onu bahane edyorum sanirim
Ay birde adamda suclyluk psikolojisi oldu cunku ben senin yuzund3n tum guvenimi kaybettim diye acitasyon yapiyorum
Aman sendedikkat krese yurume girmek cekilmez simdiden sonra:)

Herkese gunaydin kizlar uzun uzun zaman oldu girmeyeli maglum calisiyorum hic birseye zamanim olmuyor bizde durumlar cok sukur cok iyi hersey yolunda

Katreinur cok gecmis olsun canim cok uzuldum ins duzelmistir atesi berranin

Bebi canim gozun aydin annenler geliyor simdi senden mutlusu yoktur bende uc gundur annemlerdeydik geri geldik yine maalesef kizlarin nasil umarimm ikiside iyidir

Songul canim iyiki dogmus aras pasammm kocaman delikanli oldular ne cabuk geciyor zaman anlamiyorum...prenses nasil okulu iyimi

Gulden sen nasilsin dogum gunumuz geliyor 1 de ne palnliyorsun nile bakayimm

Yasmin sen nasilsin bal bocugu nasil iyidir unarim

Aysegul sizde iyisiniz insallah prenses nasil

Wauws sen nasilsjn gorusemiyoruz alistinizmi yeri yerinize alp tugram nasil

Nurayim sizde durumlar nasil

Fatma sizde pek cok geziyosunuz maasallah size pasamin keyfi iyidir umarim

Kizlar hepinizi cok cok opuyorum kendinize cok iyi bakon allaha emanet olun unuttugum varsa affola simdi ise gidiyorum iki gun sinra isim bitiyor gorusuruz ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…