2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ozcanan sen nasilsin kuzum rana nasil artik hic fotosunu koymuyorsun heralde yoksa benmi gormuyorum ozledik butun bebisleri valla

songülüm çok aradım dün seni watsapa bakıorum girmemişsin korktum merak etttim hatta betüle yazdım:
iyki doğmuş aras paşam nice yıllara ömmrü uzun bahtı açık annesine babasına hayırlı evlatolsun öpüorum onuuuuu:
katrem cnm sen kendi ni suçlama cnm sonuçta sende uykusuzsun kaçgündür şimdi nasıl berram inş artık düşmüştür ateşi yavrum ne çekiyo şu ateşten :
fundam çok sevindim defneme cnm kıyafete gelince bulamadım hala
fatmacım netgüzel gezmiş eren maşallah size..
wavsum inş alp daha iyidir.
benicim kızlarla pasta keyfi demek bende yapıcam inş niloşla yakında şu doğum gününü atlatalımda..
midce çok sevindim ceydacığa annenin bakacağına hayırlı olsun gir haberdar et bizi
özcenan ben o ranayı yerim yerimmmmm:
nurayım elifim nasıl?
nilim kardeşlerini arkadaşlarını yavaştan hepsini tanıyo ay çok güzel oluyo
yaseminim inş hayırlı haberler alırız teyzendencnm:
ayşegül masalcık napıyo nil akşam 2 defa annee çişimi eylül ablam gibi yapıcam dedive yaptı sıpa du bakalım sanki alışacak artık bez bağlatmak istemio çünkü
dilekçim hoşgeldin nasıleşin cnm nedir gelişmler efecik nasıl doğumgünü için çok planımvarda dubakalım daha netleşmedi:
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..

günaydın cnm
inşallag gönlüne göre bişey bulabilirsin

yasemin nerelerdesin, teyzen nasıl oldu?
betül sen nasıl oldun?
songül tekrar arasa mutlu yıllar.çok güzel bir doğumgünü olmuş

herkee günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
sabah cnm sıkıldı
defne tam iyileşti derken bugün sabah öksürdü,sesi de çatal çatal dı.dün hiçbir şeyi yoktu.birden bire ne oldu anlamadım
üstelik cumartesi uyku tulumunu çıkardım,onunla yattı

fundam günaydın inş bulurum cnm
yaseminimin teyzesi malesef hala yoğun bakımdaymış durumu kıritik hala uyutuluyormuş..
defneme geçmiş olsun inş ilerlemeden atlatır kuzum ya orda bilmem ama burda havalar çok dengesiz hastlalık sebebi resmen..

burasıda dengesizleşti cnm benim
cumartesi günü hava çok güzeldi ama dün o kadar soğuktu ki anlatamam
hatta bugün de soğuktu

herkese günaydın kızlar. bizde haberler pek iç açıcı değil. teyzem uyutulmaya devam edio. dualarınızı eksik etmeyin. kuzumda da geçmek bilmeyen bir grip var . öksürüğümüz bi nebzede olsun azaldı sanki. sabah pek öksürmedi şükürler olsun.henüz pek geçmiş bakamadım herkes iyidir inş. songülüm aras paşamın doğum günü kutlu ömrü hep musmutlu olsun inş. yüzü hep gülsün sizi de her daim güldürsün...

kızlar araba kullanma konusu açılmış
beni ye de söylemiştim
korkulacak hiçbir şey yok
kendinize güvendiniz mi herşey oluyor
benim direksiyon hocam "tarfiğe çıkmaya iyice alışıncaya kadarsakın eşin,abin,baban vs varken araba kullanma" demişti
çünkü erkekler telaş yapıyor ve sonuçta bizlerin de hevesi kırılıyor
allahtan ben bekarken aldım ehliyeti de eşimin karışma durumu olmadı
şimdi bile ben araba kullanırken karışmaz
hatta"sen benden daha güzel kullanıyorsun" der
ayrıca otomatik vites o kadar rahatmış ki anlatamam
ben de düz vites kullanıyordum.bu arabayı alınca otomatik kullanmaya başladım ve şuan düz vites kullanamıyorum
kızlar kendinize güvenin
araba kullanmak zor bişey değil

gunaydin kizlar
gukden cik sevindim nil hazir artik annesi baglamayin artik surekli goturun wc yada lazimliga ilk 3/4gun surekli goturun sonra 2saate yakin tutabilir yani hazir istekliyken wc ye yapildgini anlamisken artik bez baglayip kafasini karistirmayin en fazla 1hafta surer nasilsa annen ilgilenir aksamlarida sen ilgilenirsin halletmis olursibuz ins

dilek hosgeldin cok sekersiniz buarda faceden goruyorum resimleunizi masallh efeyede

beni cnm annenlerin gelmesine az kalmis ohh neguzel kizlar yasadi artik buarada bizde masalla kek pasta yaparia bana yardim etmeye bayilir hemn kollarini sivar cok hosuma gidio benimde o hali

funda gecmis olsun cnm bal kahveyi dene bakalim gecirir belki

songul cnm guzel dogum gunu olmus eglenmis yakisiklimz
siz ne hediye aldiniz ben hala karr veremedim

cnm allah şifa versin teyzene dua edelim bol bol
grip salgını var sanırım
kp de grip olmuş sanırım oda bize sattı

bende nedense otomatiğe jarşı mesafeliyim. kadının biri otomatik vitesli toyotayla annemlerin kapının önüne park etmeye çalışırken bahçe duvarını atlatmıştı arabaya. ondan beridir korkuyorum. normal vites olsa duvara çarpar kalırdı ama otomatiklerde gazı kökledin mi araç uçuşa geçio resmen:) ama araş kullanmak çok kolaylık ve de hiç abartıldığı gibi zorluğu yok yeter ki kurallara uyalım ve dikkati elden bırakmayalım. songülll sen bi de araba kullansan hiç durmazsın evde yandı valla burya hiç uğramazsın o zaman he he:)

yasemin dualrimz seninle teyzenle ins atlaticak doktorlar nediyor durumuna
zynrbede gecmis olsun limon bala devam et oksuuk.olmamasina sevindim
cnm dr ler her an herşey olabilir dio. ama ameliyat beklediğimden ii geçti demiş dr. sorun şu ki beyinde çok hasar olabilirmiş bizi korkutanda o . rabbim sağlıkla çıkmayı nasip etsin hastaneden inş. böyle sürüncemede bırakmasın. ömrü tükendiyse de hayırlı ölüm nasip etsin yatak ömrü vermesin inş.

ben de diyorum bu kız niye whatsapını açmamış dün kutladım ama görmedin diye üzülmüştüm yine yazayım iyi doğmuş Aras paşam :) pek güzel eğlenmişsiniz sevindim bakalım biz kış vakti napacaz:)

canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kötü bişey olmadan kurtulur ne diyeyim

cnm yaseminim inş herşeyin hayırlısı neyse o olur teyzen için allahım mutlaka kararlamıştır..
ayşegülcüm annemi aradım sabah kalkınca yine tuvalete yapmış bizim sıpa annem demiş bak bez bağlamıyorum kilot giydiriyorum çişin gelince söyle demiş ve aradan 1 saat geçincede çiş var demiş maşallah nazarmım deymez inş inş hep böyle devam eder
bide bizimki hep okula gitmek istiyo eylül ablası gibi annemde ona çişini söylersen okula alırlar demiş
sabah çişini yapınca ben çiş söylycem okula gidecem diomuş sıpa:):)

kızlar günaydın diyecem öğlen oldu anca duruşmadan ara verdim de geldim yarın doktora gidecem benim kist yine büyüdü operasyona geçirecem büyük ihtimal rapor alacam bu 4. ve ben hala alışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…