- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.301
günaydın cnmReces sen nasilsin canim hersey yolundami canin prensesde durumlar nasil hastaligi falan yoktur ins
günaydın cnmsongülüm çok aradım dün seni watsapa bakıorum girmemişsin korktum merak etttim hatta betüle yazdım:
iyki doğmuş aras paşam nice yıllara ömmrü uzun bahtı açık annesine babasına hayırlı evlatolsun öpüorum onuuuuu:
katrem cnm sen kendi ni suçlama cnm sonuçta sende uykusuzsun kaçgündür şimdi nasıl berram inş artık düşmüştür ateşi yavrum ne çekiyo şu ateşten :
fundam çok sevindim defneme cnm kıyafete gelince bulamadım hala
fatmacım netgüzel gezmiş eren maşallah size..
wavsum inş alp daha iyidir.
benicim kızlarla pasta keyfi demek bende yapıcam inş niloşla yakında şu doğum gününü atlatalımda..
midce çok sevindim ceydacığa annenin bakacağına hayırlı olsun gir haberdar et bizi
özcenan ben o ranayı yerim yerimmmmm:
nurayım elifim nasıl?
nilim kardeşlerini arkadaşlarını yavaştan hepsini tanıyo ay çok güzel oluyo
yaseminim inş hayırlı haberler alırız teyzendencnm:
ayşegül masalcık napıyo nil akşam 2 defa annee çişimi eylül ablam gibi yapıcam dedive yaptı sıpa du bakalım sanki alışacak artık bez bağlatmak istemio çünkü
dilekçim hoşgeldin nasıleşin cnm nedir gelişmler efecik nasıl doğumgünü için çok planımvarda dubakalım daha netleşmedi:
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..
burasıda dengesizleşti cnm benimfundam günaydın inş bulurum cnm
yaseminimin teyzesi malesef hala yoğun bakımdaymış durumu kıritik hala uyutuluyormuş..
defneme geçmiş olsun inş ilerlemeden atlatır kuzum ya orda bilmem ama burda havalar çok dengesiz hastlalık sebebi resmen..
cnm allah şifa versin teyzene dua edelim bol bolherkese günaydın kızlar. bizde haberler pek iç açıcı değil. teyzem uyutulmaya devam edio. dualarınızı eksik etmeyin. kuzumda da geçmek bilmeyen bir grip var . öksürüğümüz bi nebzede olsun azaldı sanki. sabah pek öksürmedi şükürler olsun.henüz pek geçmiş bakamadım herkes iyidir inş. songülüm aras paşamın doğum günü kutlu ömrü hep musmutlu olsun inş. yüzü hep gülsün sizi de her daim güldürsün...
bende nedense otomatiğe jarşı mesafeliyim. kadının biri otomatik vitesli toyotayla annemlerin kapının önüne park etmeye çalışırken bahçe duvarını atlatmıştı arabaya. ondan beridir korkuyorum. normal vites olsa duvara çarpar kalırdı ama otomatiklerde gazı kökledin mi araç uçuşa geçio resmen:) ama araş kullanmak çok kolaylık ve de hiç abartıldığı gibi zorluğu yok yeter ki kurallara uyalım ve dikkati elden bırakmayalım. songülll sen bi de araba kullansan hiç durmazsın evde yandı valla burya hiç uğramazsın o zaman he he:)kızlar araba kullanma konusu açılmış
beni ye de söylemiştim
korkulacak hiçbir şey yok
kendinize güvendiniz mi herşey oluyor
benim direksiyon hocam "tarfiğe çıkmaya iyice alışıncaya kadarsakın eşin,abin,baban vs varken araba kullanma" demişti
çünkü erkekler telaş yapıyor ve sonuçta bizlerin de hevesi kırılıyor
allahtan ben bekarken aldım ehliyeti de eşimin karışma durumu olmadı
şimdi bile ben araba kullanırken karışmaz
hatta"sen benden daha güzel kullanıyorsun" der
ayrıca otomatik vites o kadar rahatmış ki anlatamam
ben de düz vites kullanıyordum.bu arabayı alınca otomatik kullanmaya başladım ve şuan düz vites kullanamıyorum
kızlar kendinize güvenin
araba kullanmak zor bişey değil
cnm dr ler her an herşey olabilir dio. ama ameliyat beklediğimden ii geçti demiş dr. sorun şu ki beyinde çok hasar olabilirmiş bizi korkutanda o . rabbim sağlıkla çıkmayı nasip etsin hastaneden inş. böyle sürüncemede bırakmasın. ömrü tükendiyse de hayırlı ölüm nasip etsin yatak ömrü vermesin inş.yasemin dualrimz seninle teyzenle ins atlaticak doktorlar nediyor durumuna
zynrbede gecmis olsun limon bala devam et oksuuk.olmamasina sevindim
ben de diyorum bu kız niye whatsapını açmamış dün kutladım ama görmedin diye üzülmüştüm yine yazayım iyi doğmuş Aras paşam :) pek güzel eğlenmişsiniz sevindim bakalım biz kış vakti napacaz:)Merhaba kizlar ,iki gundu4beri giremedim telimim sarj yerimde temas sorunu vardi durtedirte soketi kirildi
telsiz kendim cok boslukta hissediyorum
PASAMIN DOGUMGUNUNU KUtlayan heekeze cok tesekkur ederim bu sene buyik kutlama yapmadil vakat keyifli birdogungunuydu arasi iyun parkina goturduk istedigi herseye bindi ordan avmeye atlara bindi hepmiz birer hediye aldik ablamiz dahil sonra pastamizi kaptik evde pasammumlarida ufledi suanda alunanlarla mesgul
gecen yil amcasi 3 katli otoparlk almisti onudacikardim erkek annelerine duyrulurfs inanilmaz sevdi
bizde haberler ole
canim oglum iyiki dogmus iyiki bizimle.....
canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kötü bişey olmadan kurtulur ne diyeyimcnm dr ler her an herşey olabilir dio. ama ameliyat beklediğimden ii geçti demiş dr. sorun şu ki beyinde çok hasar olabilirmiş bizi korkutanda o . rabbim sağlıkla çıkmayı nasip etsin hastaneden inş. böyle sürüncemede bırakmasın. ömrü tükendiyse de hayırlı ölüm nasip etsin yatak ömrü vermesin inş.
özcenanım tünaydında hayırdır ne kisti bugeçmiş olsun cnm:kızlar günaydın diyecem öğlen oldu anca duruşmadan ara verdim de geldim yarın doktora gidecem benim kist yine büyüdü operasyona geçirecem büyük ihtimal rapor alacam bu 4. ve ben hala alışamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?