- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.321
ay güldenim maşallah ya darısı başımıza :) bizim bakıcı da yavaş yavaş öğretmeye başlamış bak bezini çıkardım hadi yapalım demiş hem çişini hem kakasını yapmış aynı anda ama tembih konusunda inatçı yapma annecim dedikçe pat yapacakmış gibime geliyo :)cnm yaseminim inş herşeyin hayırlısı neyse o olur teyzen için allahım mutlaka kararlamıştır..
ayşegülcüm annemi aradım sabah kalkınca yine tuvalete yapmış bizim sıpa annem demiş bak bez bağlamıyorum kilot giydiriyorum çişin gelince söyle demiş ve aradan 1 saat geçincede çiş var demiş maşallah nazarmım deymez inş inş hep böyle devam eder
bide bizimki hep okula gitmek istiyo eylül ablası gibi annemde ona çişini söylersen okula alırlar demiş
sabah çişini yapınca ben çiş söylycem okula gidecem diomuş sıpa:):)
Masallah nılosa alkıs ıns devamı gelır...cnm yaseminim inş herşeyin hayırlısı neyse o olur teyzen için allahım mutlaka kararlamıştır..
ayşegülcüm annemi aradım sabah kalkınca yine tuvalete yapmış bizim sıpa annem demiş bak bez bağlamıyorum kilot giydiriyorum çişin gelince söyle demiş ve aradan 1 saat geçincede çiş var demiş maşallah nazarmım deymez inş inş hep böyle devam eder
bide bizimki hep okula gitmek istiyo eylül ablası gibi annemde ona çişini söylersen okula alırlar demiş
canım ben evlendiğimden beri bende bartholin kisti var ve yine büyüdü oturup kalkamıyorum psikoloji de bozuldu tabi kendimi de yıpratıyorum yarın olsaydı da kurtulsaydımözcenanım tünaydında hayırdır ne kisti bugeçmiş olsun cnm:
Gecmıs olsun cnm alınmamısmıydı o?kızlar günaydın diyecem öğlen oldu anca duruşmadan ara verdim de geldim yarın doktora gidecem benim kist yine büyüdü operasyona geçirecem büyük ihtimal rapor alacam bu 4. ve ben hala alışamadım
Amın cnm ne buyuk bı sınav rabbım hayırlısı ne ıse onu nasıp etsın ıns..cnm dr ler her an herşey olabilir dio. ama ameliyat beklediğimden ii geçti demiş dr. sorun şu ki beyinde çok hasar olabilirmiş bizi korkutanda o . rabbim sağlıkla çıkmayı nasip etsin hastaneden inş. böyle sürüncemede bırakmasın. ömrü tükendiyse de hayırlı ölüm nasip etsin yatak ömrü vermesin inş.
canım benim teşekkür ederim tekrarlıyo ya malesefGecmıs olsun cnm alınmamısmıydı o?
Kolaylıkla atlatırsın ıns Rabbım dermdnsız dert vermesın..
kaç yaşında ya Allah yardımcısı olsun inşallahsağolun kızlar allah razı olsun. şimdi ablamla konuştum dr bu zamana kadar uyanması lazımdı uyanmıo her an herşeye hazırlıklı olun demiş. rabbim yardımcısı olsun inş. özcanan sanada çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatırsın inş.
Evet aynen alısınca zor hele kıs gunu nası gıderım:) o duruma gelmeyız ıns:) zaten esım olmasa sımdı arsba suruyo olmazdım o kadar da ıyı nıyetlıdır sagolsun arada bı tutuyo ıste gıcıklıgı:)Hahahah ay nasilguldum varya sonunda blof yaptin he alisincada zor
Ay bide kv ler varmus zor almistir ginlunu oyoy bende onu bahane edyorum sanirim
Ay birde adamda suclyluk psikolojisi oldu cunku ben senin yuzund3n tum guvenimi kaybettim diye acitasyon yapiyorum
Aman sendedikkat krese yurume girmek cekilmez simdiden sonra:)
maşallah ya yerim ben onucnm yaseminim inş herşeyin hayırlısı neyse o olur teyzen için allahım mutlaka kararlamıştır..
canım bunun bi çözümü yok mu acaba?kızlar günaydın diyecem öğlen oldu anca duruşmadan ara verdim de geldim yarın doktora gidecem benim kist yine büyüdü operasyona geçirecem büyük ihtimal rapor alacam bu 4. ve ben hala alışamadım
yerim ben onun konuşmalarınıay güldenim maşallah ya darısı başımıza :) bizim bakıcı da yavaş yavaş öğretmeye başlamış bak bezini çıkardım hadi yapalım demiş hem çişini hem kakasını yapmış aynı anda ama tembih konusunda inatçı yapma annecim dedikçe pat yapacakmış gibime geliyo :)
dün ben namaz kılarken eşim mutfaktaydı rana hanım da gitmiş çamaşır makinesini çalıştırmış eşim de haliyle birazcık kızmış :) direk geldi yanıma anne baba bana kızdı dedi ben de ne yaptında kızdı dedim tuttu elimden gösterdi ne yaptığını
bu ara öğrenmiş benden herşeye noluyoo diyo :) artık yanında daha düzgün cümleler kurmamız gerektiğini anladım.. kopyalamaya başladı çünkü babasını severken tırmalar gibi oldu ben de oy kıyamam babasına dedim öptüm bi tane anne bırak baba ısırıyo dedi.. biz rana ısırıyo dikkat demiştik ordan kapmış sarılmak öpüşmek yasak direk ısırıyo yapma diyo herkesi kendi gibi görüyo şebeleğim :)
Gecmıs olsun cnm ıns ılerlemezherkee günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
sabah cnm sıkıldı
defne tam iyileşti derken bugün sabah öksürdü,sesi de çatal çatal dı.dün hiçbir şeyi yoktu.birden bire ne oldu anlamadım
üstelik cumartesi uyku tulumunu çıkardım,onunla yattı
canım allah büyüktürsağolun kızlar allah razı olsun. şimdi ablamla konuştum dr bu zamana kadar uyanması lazımdı uyanmıo her an herşeye hazırlıklı olun demiş. rabbim yardımcısı olsun inş. özcanan sanada çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatırsın inş.
maşallah kuzuma yaayyy inş fundam budefa öğrenir nediyeyim bakalım bekleyip görücez istiyo sıpa artk hiç altını bağlamamı istemio hadi altını alıcam diyorum yokki yapmadım diyo istersen bezineelle bak nasıl yapmışsın diorum heeee evet diyo:
ay akşam beni şok etti bişey sordum ona hayır dedi şimdi cümleyi tam hatırlamıorum ama neden dedim cümleye çünkü diye başladı şok oldummmm:
yok maalesef yani bilinen bi çaresi yok istesem de istemesemde o büyüyo ve operasyon şart oluyocanım bunun bi çözümü yok mu acaba?
maşallah kuzuma ya
defne henüz o kadar anlaşılır konuşmuyor
defne bu aralar telefonda birilerini arıyor
geçen sabah annemi aramış biraz konuşup kapatmış sonra annem aramış anneme meşgule almış sonra da sinemadayım diye mesaj atmış
geçen eşimi aramış konuşuyor
dün de annemi aramış konuşuyor
annem diyor ki bilmeden küfürlü mesaj atar rezil olursun diyor
Evet burdakı arkadaslarım hepınızde benı yureklendırmıstınız cok faydası olmustu o ankı heyacan tarıfsız gercekten, sen en ıyısını yapmıssın bekarken almakla..alıskanlıkla alakalı sanırım bende otomatık kullanamam gıbı gelıyo:)kızlar araba kullanma konusu açılmış
beni ye de söylemiştim
korkulacak hiçbir şey yok
kendinize güvendiniz mi herşey oluyor
benim direksiyon hocam "tarfiğe çıkmaya iyice alışıncaya kadarsakın eşin,abin,baban vs varken araba kullanma" demişti
çünkü erkekler telaş yapıyor ve sonuçta bizlerin de hevesi kırılıyor
allahtan ben bekarken aldım ehliyeti de eşimin karışma durumu olmadı
şimdi bile ben araba kullanırken karışmaz
hatta"sen benden daha güzel kullanıyorsun" der
ayrıca otomatik vites o kadar rahatmış ki anlatamam
ben de düz vites kullanıyordum.bu arabayı alınca otomatik kullanmaya başladım ve şuan düz vites kullanamıyorum
kızlar kendinize güvenin
araba kullanmak zor bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?