2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay güldenim maşallah ya darısı başımıza :) bizim bakıcı da yavaş yavaş öğretmeye başlamış bak bezini çıkardım hadi yapalım demiş hem çişini hem kakasını yapmış aynı anda ama tembih konusunda inatçı yapma annecim dedikçe pat yapacakmış gibime geliyo :)

dün ben namaz kılarken eşim mutfaktaydı rana hanım da gitmiş çamaşır makinesini çalıştırmış eşim de haliyle birazcık kızmış :) direk geldi yanıma anne baba bana kızdı dedi ben de ne yaptında kızdı dedim tuttu elimden gösterdi ne yaptığını
bu ara öğrenmiş benden herşeye noluyoo diyo :) artık yanında daha düzgün cümleler kurmamız gerektiğini anladım.. kopyalamaya başladı çünkü babasını severken tırmalar gibi oldu ben de oy kıyamam babasına dedim öptüm bi tane anne bırak baba ısırıyo dedi.. biz rana ısırıyo dikkat demiştik ordan kapmış sarılmak öpüşmek yasak direk ısırıyo yapma diyo herkesi kendi gibi görüyo şebeleğim :)

Masallah nılosa alkıs ıns devamı gelır...
Bızımkının kafası karma karısık sımdı kaka dedı gıttık wc ye oturuyo sımdı:)
Bende oncekı denememızden sonra pek rahatım ne zaman soylerse o zaman ıns:)

kızlar günaydın diyecem öğlen oldu anca duruşmadan ara verdim de geldim yarın doktora gidecem benim kist yine büyüdü operasyona geçirecem büyük ihtimal rapor alacam bu 4. ve ben hala alışamadım
Gecmıs olsun cnm alınmamısmıydı o?
Kolaylıkla atlatırsın ıns Rabbım dermdnsız dert vermesın..

sağolun kızlar allah razı olsun. şimdi ablamla konuştum dr bu zamana kadar uyanması lazımdı uyanmıo her an herşeye hazırlıklı olun demiş. rabbim yardımcısı olsun inş. özcanan sanada çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatırsın inş.

Amın cnm ne buyuk bı sınav rabbım hayırlısı ne ıse onu nasıp etsın ıns..
Zeynepe de gecmıs olsun cabuk atlatsın ıns.. Bende sabah kahve bal verdım arkasından hemen sut cok anlamadan ıctı:)

kaç yaşında ya Allah yardımcısı olsun inşallah

özcenanım çok geçmiş olsun inş tekrarlamaz birdaha:
yaseminim dualarımız sizinle hayırlısı inşşş:
benicim ilk denemem başarısızdı biliosun cnm şimdi kendisi istio bakalaım ne olacak hoş ozamanda istemişti ama şimdi sanıyorum okula gitsin diye çok hırs yaptı:
eğer söylerse ablam eylülün öğretmeniyle konuşacak bi gün götürecek annem artık ödül olarak..
özcekanım haklısın artık cümlelere çok dikkat nilde bana herkesi şikayet ediyo bide onlara gidip seni anneme söyledim diyoooo:
tam şebek bunlar tammm

Evet aynen alısınca zor hele kıs gunu nası gıderım:) o duruma gelmeyız ıns:) zaten esım olmasa sımdı arsba suruyo olmazdım o kadar da ıyı nıyetlıdır sagolsun arada bı tutuyo ıste gıcıklıgı:)
Sende daha fazla vıcdan yaptırma adama cnm en kısa zamanda basla derım lakın buraları aksatmadan:)

maşallah ya yerim ben onu
inşallah kolayca bırakır

kızlar günaydın diyecem öğlen oldu anca duruşmadan ara verdim de geldim yarın doktora gidecem benim kist yine büyüdü operasyona geçirecem büyük ihtimal rapor alacam bu 4. ve ben hala alışamadım
canım bunun bi çözümü yok mu acaba?

Dılek sagol cnm kızlar ıyı kıs gelıyo ufak tefek rahatsızlıklar baslıyo ıste, sızde hersey yolundaymıs sevındım ıs bıtınce calısmıycakmısın? Bızde face olmadıgı ıcın goremıyoruz sızı yukleyebılıyorsan burayada foto ısterız:)

Son düzenleme:
yerim ben onun konuşmalarını

Gecmıs olsun cnm ıns ılerlemez

canım allah büyüktür
belki yaş nedeniyle bünyesi narkozu atamadığı için uyanmamıştır

ayyy inş fundam budefa öğrenir nediyeyim bakalım bekleyip görücez istiyo sıpa artk hiç altını bağlamamı istemio hadi altını alıcam diyorum yokki yapmadım diyo istersen bezineelle bak nasıl yapmışsın diorum heeee evet diyo:
ay akşam beni şok etti bişey sordum ona hayır dedi şimdi cümleyi tam hatırlamıorum ama neden dedim cümleye çünkü diye başladı şok oldummmm:

maşallah kuzuma ya
defne henüz o kadar anlaşılır konuşmuyor
defne bu aralar telefonda birilerini arıyor
geçen sabah annemi aramış biraz konuşup kapatmış sonra annem aramış anneme meşgule almış sonra da sinemadayım diye mesaj atmış
geçen eşimi aramış konuşuyor
dün de annemi aramış konuşuyor
annem diyor ki bilmeden küfürlü mesaj atar rezil olursun diyor

canım bunun bi çözümü yok mu acaba?
yok maalesef yani bilinen bi çaresi yok istesem de istemesemde o büyüyo ve operasyon şart oluyo

haha maşallah defneye yaa benim kızda avukatı aramıştı Allahtan samimi olduğumuz bi abiydi hayırdır dedi dedim abi yanlışlıkla kızs aradı :)

Evet burdakı arkadaslarım hepınızde benı yureklendırmıstınız cok faydası olmustu o ankı heyacan tarıfsız gercekten, sen en ıyısını yapmıssın bekarken almakla..alıskanlıkla alakalı sanırım bende otomatık kullanamam gıbı gelıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…