- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.341
cnm inşallah bir daha olmazyok maalesef yani bilinen bi çaresi yok istesem de istemesemde o büyüyo ve operasyon şart oluyo
haha maşallah defneye yaa benim kızda avukatı aramıştı Allahtan samimi olduğumuz bi abiydi hayırdır dedi dedim abi yanlışlıkla kızs aradı :)
bende önceden çok kızardımEvet burdakı arkadaslarım hepınızde benı yureklendırmıstınız cok faydası olmustu o ankı heyacan tarıfsız gercekten, sen en ıyısını yapmıssın bekarken almakla..alıskanlıkla alakalı sanırım bende otomatık kullanamam gıbı gelıyo:)
Sagol cnm evet gunlerı azaldı hayırlısıyla gelırler ıns..gunaydin kizlar
gukden cik sevindim nil hazir artik annesi baglamayin artik surekli goturun wc yada lazimliga ilk 3/4gun surekli goturun sonra 2saate yakin tutabilir yani hazir istekliyken wc ye yapildgini anlamisken artik bez baglayip kafasini karistirmayin en fazla 1hafta surer nasilsa annen ilgilenir aksamlarida sen ilgilenirsin halletmis olursibuz ins
dilek hosgeldin cok sekersiniz buarda faceden goruyorum resimleunizi masallh efeyede
beni cnm annenlerin gelmesine az kalmis ohh neguzel kizlar yasadi artik buarada bizde masalla kek pasta yaparia bana yardim etmeye bayilir hemn kollarini sivar cok hosuma gidio benimde o hali
funda gecmis olsun cnm bal kahveyi dene bakalim gecirir belki
songul cnm guzel dogum gunu olmus eglenmis yakisiklimz
siz ne hediye aldiniz ben hala karr veremedim
AYYYYY BEN O MASALI YERİMMMMM: NASIDA BİLİOLARYA :biz uyku modundayiz guldrncim uyumak uzere masal ona sarilip yatiodum bi bakayim dedim birak telfnu uyu papat gozunu dio bana sipa:)
OYYYY MAŞALLAH BENİM KIZIMA ANNESİ NAZAR DEYMESİN ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN HEPSİNİMaşallah masala ya ne güzel konusuyor
Elifte konuşmasını arttırdı kızlar bugün elbise giydim üstüme elifinde Tayt ve Badisi vardı ustundede yeleği birden yeleği çıkarttı anne elbise giy dedi oda istiyormuş elbise giysin ay çok şaşırdım ya
banyoda sonra elifin saçlarını kestim kızlar baya kisaldi kulak hizasında biraz uzun oldu gene uzar dimi
guldencim maşallah nilime devamı gelir ins kendi istediği için daha çabuk alisir
Ranam a da masallah ins oda çabucak alisir cise ayrıca ozcananim geçmiş olsun sıkıntısız bi operasyon olsun ins
Simdinasil oldu canim
Karısmazmı cnm karısıyo ama bırazda kontrollu yapıyorum yoksa ıcınden cıkamam:) mesela yumurtayı catlatıp elıne verıyorum kırıyolar sekerı unu bardaga koyuyorum onlar dokuyo karıstırıyolar falan hem bıraz degısık vakıt gecırıyoruz..album yapabılsem foto koyucam bızım evın hallerını:) ama olmuyor ısın ılgıncı burayada yuklenmıyor..
Herkese gunaydin kizlar uzun uzun zaman oldu girmeyeli maglum calisiyorum hic birseye zamanim olmuyor bizde durumlar cok sukur cok iyi hersey yolunda
Katreinur cok gecmis olsun canim cok uzuldum ins duzelmistir atesi berranin
Bebi canim gozun aydin annenler geliyor simdi senden mutlusu yoktur bende uc gundur annemlerdeydik geri geldik yine maalesef kizlarin nasil umarimm ikiside iyidir
Songul canim iyiki dogmus aras pasammm kocaman delikanli oldular ne cabuk geciyor zaman anlamiyorum...prenses nasil okulu iyimi
Gulden sen nasilsin dogum gunumuz geliyor 1 de ne palnliyorsun nile bakayimm
Yasmin sen nasilsin bal bocugu nasil iyidir unarim
Aysegul sizde iyisiniz insallah prenses nasil
Wauws sen nasilsjn gorusemiyoruz alistinizmi yeri yerinize alp tugram nasil
Nurayim sizde durumlar nasil
Fatma sizde pek cok geziyosunuz maasallah size pasamin keyfi iyidir umarim
Kizlar hepinizi cok cok opuyorum kendinize cok iyi bakon allaha emanet olun unuttugum varsa affola simdi ise gidiyorum iki gun sinra isim bitiyor gorusuruz ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?