2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm inşallah bir daha olmaz
sizinki de iyiymiş,defne özlediklerini arıyor sadece sanırım :)

bende önceden çok kızardım
düz vites olsun derdim ama şuan o kadar rahat oluyor ki anlatamam
hele de çok trafik varsa ve dur kalk yapıyorsan sürekli süper

Sagol cnm evet gunlerı azaldı hayırlısıyla gelırler ıns..
Cok eglencelı oluyo bızımkıler ıcınde pasta vs yapması:) Bende ıkıtane bıde dusun onları kontrol altına almayı beyza ne yaparsa nıda bende bende dıyo:)

Gunaydin kizlar dun gunduz eren uyumadi malesef ayagimda salladim okadar uyudu besigine yatirdim sessizce diger odaya gectim 2dk.gecmedi siritarak eren kapida belirdi bide nasil guluyo ya bu aralar besikten inmeyi ogrendi inip yanimiza geliyo neyse uyumadi artik bidaha.aksamda avmye gittik lcwden esimle kardesime kazak aldik erenede 2esofman ikili takimda uzun kollu aldim erene bez vs.falan aldik ama eren uykusuz iyice yoruldu yol kisa oldugu icin hemen eve geldik yoksa arabada uyur kalirdi ama eve geldik bide basket potasi aldik eren cok sevdi babasiyla oynadilar basket diyip diyip atiyo topu.
Ama gece uyumak bilmedi yaa hep agladi yorgunluktan uyuyamadi yanimizdada yatmiyo isigi acmak istiyo zar zor en son uyumusuz.

Kizlar bu arada kasimin 4.de falan kardesim askere gidiyo bende pazar gunu okuldan sonra koye gidebilirim daha net degil ama gitmek istiyorum bakalim hem evin dis cephesine yalitim yaptirmak istiyoduk biz koydeyken yapilmasi daha iyi olucak eren icin gecen sene terasa yaptirmistik simdide yan duvarlara yaptircaz nasip olursa.oyle denk geldi bakalim ins.hersey yolunda gider.kardesimde askere gidene kadar koyde kalicam.

gulden cok sevindim.cnm yaa masallhh nile aferin ona kocamn alkissss birgun okula goturun gercekten sobrada hergun yaparsan tekrar gitcez diyerek alisir fistik ojukuda severmis masallhh

beni ben tek masalla kek yaparken sasiriorum saniye icinde biseyleri alip dokuyor sana kolay gelsin:)

sağol ayşegülcüm inş devam eder bakalım :
fatmacım negüzel geziyo eren paşa bu ara ohhh bu arada aldıklarını güle güle kullansın:
kızlarrrr kimse yokkkk ama nerdesinizzzz:

Maşallah masala ya ne güzel konusuyor
Elifte konuşmasını arttırdı kızlar bugün elbise giydim üstüme elifinde Tayt ve Badisi vardı ustundede yeleği birden yeleği çıkarttı anne elbise giy dedi oda istiyormuş elbise giysin ay çok şaşırdım ya
banyoda sonra elifin saçlarını kestim kızlar baya kisaldi kulak hizasında biraz uzun oldu gene uzar dimi
guldencim maşallah nilime devamı gelir ins kendi istediği için daha çabuk alisir
Ranam a da masallah ins oda çabucak alisir cise ayrıca ozcananim geçmiş olsun sıkıntısız bi operasyon olsun ins

Kızlar birazdan misafirim gelecek elif ten az büyük bi kızı var Elife gidelim demiş iki saat önce Aradı Kek ve kısır yaptım çayın yanına yeter dimi öpüyorum sizi kaçtım ben

OYYYY MAŞALLAH BENİM KIZIMA ANNESİ NAZAR DEYMESİN ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN HEPSİNİ
AY NASIL ŞAŞIRTIYOLAR İNSANI DİMİ NURAYIMYA ORDA HANGİ CÜMLEYİ KURACAKLARINI NERDEN BİLİOLARRR:

Ulasamayanarkadaslarim cok tesekkur ederi, sizlerede
Aysegul cnm pepe masa sandalyetakimi aldik ablasi org aldi aras cakiyor bizede oymayim diyorcok komik
Birde kocaman plastik bir dolmus begndi benbegenmesemde aldim cunku elindem asla birakmadi

Iyi akşamlar kızlar

Songülüm giremedim kac gündür. Cok şükür iyiyiz. Atlattik atesi elhamdulillah. Cok sıkıntıli gunlerdi gecti şükür. Rabbim bi daha yasatmasin.
O gun cok sucladim kizlar kendimi cok vicdan azabi cektim. Aman neyse gecti gitti tekrar hatirlamak istemiyorum.

Songülüm gec oldu ama dogum günü kutlu olsun aras Paşanın. Daha nice mutlu saglikli huzurlu d.günleri gecirin hep beraber inşallah.

Özcanan geçmiş olsun canım cok üzüldüm tekrarlamasina. Bu son olur inşallah bi daha yasamazsin

Yasemin canim teyzen icin de en hayirlisi olur inşallah

Gülden maşallah nile ogrenmis bile tuvaletini darisi bizim basimiza artik. Idrar tahlili icin bile yaptiramadim gunlerdir uğraşıyorum

Allah yardimcin olsun katreinurcum atlatmissinoz ya ateşi çok şükür gerisi önemli değil
bizim için hepsi imtihan biliyorsun çok bunaltma kendini Rabbim güzel günler de gösterecek

Sen organize ediyosun yani canim
Resimleri gorsek iyi olurdu ama

Iyiyim canim sagol alp tugrada iyi biraz oksuruk var okadar
Alistik canim havalarda sogudu hep evdeyiz
Efe nasilneler yapyo esin nasil daha sonra calismyacakmsncanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…