- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.361
günaydın ayşegülcüm unutmamaya çalıştım amartık af ola:gunaydin kizlar betul kendine dikkat et cnm yorma kendini erdeme masallhh buyuk bir yol katetmis allhim hic gitmemeyi yurumeyi nasip etsin ins
gulden gunaydin cnm masallh kimseyi unutmamissin harikasin
hevin hosgeldin faceden takip esiyoruz seni masallh kaana kardesini de cok severmis aferin ona
biz uyandik kahvalti yapicaz birazdan bi meraba demek istedik gunaydin canlarrrt
günaydın cnmgünaydın kızlar bir kaç gündür sadece okudum yazamadım birşeylerle uğraşmaktan aklımda kaldığınca
yasemin geçmiş olsun canım teyzen nasıl oldu
hevin canım daha hamiş yok aramızda bilinen :)
beni canım maşallah kızlara iyi gidiyorlar
gülden nilim nasıl
funda defne azcık grip gibi diyordun en son nasıl oldu
songülüm sen netsiz kalma korkuttun bizi
katreinur canım berra nasıl oldu nerelerdesin
wavs özcanan ayşeghül nuray fatma ve adını sayamadığım tüm arkadaşlar günaydın
ben daha iyiyim şükür merdiven çıkmak hala çok zor ayakta kaldığımda çok zorlanıyrum ama bunada şükür dün mr sonucum çıktı iç dizde menisküs yırtığı olmuş romatizmanın başlangıcı dedi bağdaş kurma çömelme merdivenden dikkatli çık eğer yırtık büyürse ameliyat dedi bakalım dikkat etmeye çalışıyorum erdem bey şükür iyi hafta sonu abimin oğlunun doğum günüydü bir sürü çocukla baaya eğlendi dünde kreşte kutlamaya gitmişler kuzumda gitmiş kurulmuş masaya :) bide en güzel haber fizik dr umuz gelişmelerimizi beğendiği için artık ayda bir gidicez geçen sene bu zamanlar haftada 1 gidiyorduk şimdi ayda bire düştü şükürler olsunbizden haberler böyle cnalar
herkese günaydın kızlar. diorumki acaba teyze olmaya hazır mısınız ikinci kez. bu sabah aranıza 6+2 haftalık hamiş olarak katılıyorum. beni yalnız bırakmayıp bolbol hamiş haberleri vermenizi diliyorum:). rabbim herkese istediği zaman nasip etsin inş.
günaydın cnmgünaydın kızlarrrr:
songülüm aras paşam güle güle kullansın hediyelerini pepenin hangi nmasa sandaliyesini aldın acaba burda ikiçeşittide:
katreynurum berram iyimiş ççok sevindim:
wavsum alpte iyi dimi:
helinim unuturmuyuz seni faceden ben takipteyim ama sen yine arada burayada yaz cnm merakta bırakma bizi:
nurayım nasıl geçti misafirler:
betül yoksun yine cnm herşey yolundadır umarım?
benicim kızların konturlünün güzel geçmesine sevindim ayrıca beyzama kocaman bi alkış maşallah onaaa:
özcenanım haberdar et bizi operasyondan sonra izinli oluyomusun mesela:
funda, ayşegül, fatma, yaseminim, dilek
sizede günaydın hadi gelin buraya amaa amaa:sibel sende yoksun cnm nerelerdesin: midcr dün yazdın sende kayboldunay umarım unuttuğum yoktur cvr sende yoksun yine cnm
günaydın cnmgunaydin kizlar betul kendine dikkat et cnm yorma kendini erdeme masallhh buyuk bir yol katetmis allhim hic gitmemeyi yurumeyi nasip etsin ins
gulden gunaydin cnm masallh kimseyi unutmamissin harikasin
hevin hosgeldin faceden takip esiyoruz seni masallh kaana kardesini de cok severmis aferin ona
biz uyandik kahvalti yapicaz birazdan bi meraba demek istedik gunaydin canlarrrt
ay sabah sabah çok sevindimherkese günaydın kızlar. diorumki acaba teyze olmaya hazır mısınız ikinci kez. bu sabah aranıza 6+2 haftalık hamiş olarak katılıyorum. beni yalnız bırakmayıp bolbol hamiş haberleri vermenizi diliyorum:). rabbim herkese istediği zaman nasip etsin inş.
sağol cnm benim darısı tüm isteyenlerin başına inş....Yasemincim cok sasrdim canim inan hic beklemyordum
Cokta sevindim hersey cok guzel olur insallah
Ay cok sasrdim ya
ay sabah sabah çok sevindim
tüylerim diken diken oldu
rabbim sağlıkla kucağına aldırsın cnm benim
ayyyy çoookkkk sevindim ya
çok sevindi cnm ağzı kulaklarında resmen. ama daha annemlerin haberii yok şimdi hiç sırası değil zaten söylemenin. ablam bilio bi tek eşimden başka.yasemin eşine nasıl söyledin,ne tepki verdi çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?