2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yasmin insallah teyzen iyi olur canim zor.bi durum

Guldn masallah nile cisini ogrenms insallah devami gelir

Ozcanan gecmis olsun canim peki bu surekli tekrarlicakmi omurboyu
Benimbi arkadasmdada vardi kackez tekrarladi hatrlmyorum ama enson ben hamileyken bioperasyon gecrdi ozamandan beri iyitekrarlamadi

Funda defne iyidir insallah hasta olmazsn kuzular cok akilli bunlar simdiden baslams tlf konusmalarina

Songul bencede imkanin varsa ehliyet al canim senun pratgnde varmis neguzel
Bende istyorumehliyet almak ama araba kullanabilrmyim bilmyorum biraz panigimdirde gerci bizde daha araba yom ama

Fatma nereye gidiyo kardesin askere

Aysegul masal neguzl kelimeler kuruyooyle nazar degmesin

Nuray kuzum elbise de giymek istermis annesi giyerde istemezmi
Saclarni niye kestincanim cokta uzun degildiheralde

Nur berra daha iyiymis sevndim

Son düzenleme:
Iyı aksamlar kızlar
Bız kontrollerımızı olduk bugun ıkısınınde herseyı normal degerlerde oldugunu soyledı dr
Nıda 11.300 kg, 87 boy kızarıklar ıcın haftaya yıne gıdıcez baska krem verdı aynı beyzanın sonuna benzıycek buda ılerleme yok suan ama tamda gecmedı..
Beyza cok sasırttı bızı masallah her dedıklerını yaptı sorduklarına almanca cvp verdı normalde o kadar beklemıyorduk sıkılgan cunku, 5 yasın gerektıklerını yaptı dıyo dr bır sene ondeyız:) yalnız boyu bıraz kısa geldı bana dr normsl desede 98cm kg14.500
Aman saglıgı yerınde olsunda dıyorum zaten bende 1.56 ne beklıycen cocuktan:) nıda babaya cekıcek sanırım..
Bızden haberler boyle sımdılık

Son düzenleme:
selam kızlarrr unutulmamışımdır umarım
herkes iyidir inşallah kuzucuklarda tabii
hamiş haberleri varmı acaba
sizi çok özledim ama bennn
iki paşam annelerini çok yoruyor ama çokta tatlılar teyzeleri özellikle Kerem abisine o kadar düşkün ki anlatamam Kaanda kardeşini benimsiyor artık onu öpüyor kucaklıyor oyuncaklarını paylaşıyor vs maşallahh

alışamadım ben bu yeni KK'ya
zaman ne çabuk geçti kuzucuklar 2 yaşına girmeye başladılar bizimde 29 ekimde doğumgünümüz heycan sardı yine beni
hepinizi kocaaamaaaannnn öpüyorum en kısa zamanda görüşmek üzere yine inşallah

günaydın kızlar bir kaç gündür sadece okudum yazamadım birşeylerle uğraşmaktan aklımda kaldığınca
yasemin geçmiş olsun canım teyzen nasıl oldu
hevin canım daha hamiş yok aramızda bilinen :)
beni canım maşallah kızlara iyi gidiyorlar
gülden nilim nasıl
funda defne azcık grip gibi diyordun en son nasıl oldu
songülüm sen netsiz kalma korkuttun bizi
katreinur canım berra nasıl oldu nerelerdesin
wavs özcanan ayşeghül nuray fatma ve adını sayamadığım tüm arkadaşlar günaydın
ben daha iyiyim şükür merdiven çıkmak hala çok zor ayakta kaldığımda çok zorlanıyrum ama bunada şükür dün mr sonucum çıktı iç dizde menisküs yırtığı olmuş romatizmanın başlangıcı dedi bağdaş kurma çömelme merdivenden dikkatli çık eğer yırtık büyürse ameliyat dedi bakalım dikkat etmeye çalışıyorum erdem bey şükür iyi hafta sonu abimin oğlunun doğum günüydü bir sürü çocukla baaya eğlendi dünde kreşte kutlamaya gitmişler kuzumda gitmiş kurulmuş masaya :) bide en güzel haber fizik dr umuz gelişmelerimizi beğendiği için artık ayda bir gidicez geçen sene bu zamanlar haftada 1 gidiyorduk şimdi ayda bire düştü şükürler olsun bizden haberler böyle cnalar

günaydın kızlarrrr:
songülüm aras paşam güle güle kullansın hediyelerini pepenin hangi nmasa sandaliyesini aldın acaba burda ikiçeşittide:
katreynurum berram iyimiş ççok sevindim:
wavsum alpte iyi dimi:
helinim unuturmuyuz seni faceden ben takipteyim ama sen yine arada burayada yaz cnm merakta bırakma bizi:
nurayım nasıl geçti misafirler:
betül yoksun yine cnm herşey yolundadır umarım?
benicim kızların konturlünün güzel geçmesine sevindim ayrıca beyzama kocaman bi alkış maşallah onaaa:
özcenanım haberdar et bizi operasyondan sonra izinli oluyomusun mesela:
funda, ayşegül, fatma, yaseminim, dilek
sizede günaydın hadi gelin buraya amaa amaa:sibel sende yoksun cnm nerelerdesin: midcr dün yazdın sende kayboldunay umarım unuttuğum yoktur cvr sende yoksun yine cnm

betülüm günaydın cnm çok sevindim erdem paşamın haberine ohh eyleniyoda zatennil iyi cnm sıkıntı yok bakalım tuvalet işinde ne yapıcaklar bugün.. dün iyi gemiş ama amnem onu kilotla yatırmış daha yeni başladı zaten tabi heryer çiş olmuş ama suç benim kuzumda değil tabi :

gunaydin kizlar betul kendine dikkat et cnm yorma kendini erdeme masallhh buyuk bir yol katetmis allhim hic gitmemeyi yurumeyi nasip etsin ins

gulden gunaydin cnm masallh kimseyi unutmamissin harikasin
hevin hosgeldin faceden takip esiyoruz seni masallh kaana kardesini de cok severmis aferin ona

biz uyandik kahvalti yapicaz birazdan bi meraba demek istedik gunaydin canlarrrt

günaydın ayşegülcüm unutmamaya çalıştım amartık af ola:
pöffff çok sıkılıyorum ben burda ama ama:

günaydın cnm
çok geçmiş olsun cnm
üst diz kaslarını güçlendir tek çaresi o
erdemin fizik gelişimi süper.çok sevindim.inşallah zamanla ona da ihtiyaç duymayacaksınız
defne öksürmeye başladı dün.(sürekli değil.sabah uyanınca öksürdü)
bu sabah da öksürük yanında hırıltı duydum.12 de dr randevusu var bakalım ne diyecek

Yasemincim cok sasrdim canim inan hic beklemyordum
Cokta sevindim hersey cok guzel olur insallah
Ay cok sasrdim ya

günaydın cnm

günaydın cnm

ay sabah sabah çok sevindim
tüylerim diken diken oldu
rabbim sağlıkla kucağına aldırsın cnm benim
ayyyy çoookkkk sevindim ya

yasemin eşine nasıl söyledin,ne tepki verdi çok merak ettim

gülcan bu arada sana da günaydın
faceden bol bol takip ediyorum seni
maşallah kaan ve kereme
allah birbirine hep bağlı olmalarını sağlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…